Βοηθήστε με!!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 98 of 98
    Banned
    Α μπράβο, αυτό το τελευταίο να ζούμε αυτό που λέει η καρδιά μας μια χαρά είναι. Αρκεί να μην τροφοδοτούμε τον πόνο, ε?

Για μένα όταν ένας άνθρωπος δεν μας θέλει όσο τον θέλουμε εμείς, ή αν δεν ταιριάζει σε όσα είχαμε φανταστεί, δεν σημαίνει πως \'δεν αξίζει\' και δεν το βρίσκω ωφέλιμο να σκεφτόμαστε έτσι. Ούτε όμως εσύ \'φταις\' σε κάτι, απλά είσαι αυτό που είσαι, πιθανώς κάτι να αλλάξει με την ηλικία πιθανώς όχι. Βρες ανθρώπους που θέλουν τα ίδια με εσένα.

Junior Member
    Συμφώνώ......

Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω να πώ κάτι.......

Απλά συμφωνώ........

Originally posted by gentleman

¨Ετσι έκανα και εγώ. Τα πάντα. Ποτέ δεν την άφησα μόνη, πάντα προσπαθούσα να έχει τα πάντα. Φοιτητής είμαι (βέβαια έχω δημιουργησει μια εταιρεία και βγαζω κάποια χρήμτα) αλλα 20€ είχα πάνω μου, όλα για τη μπουμπου(που λέει ο λόγος). Πιστεύω στην αγάπη, όχι στον έρωτα.Ο έρωτας έρχετε και φεύγει. Η αγάπη μένει. Και αν είναι συνήθεια, τότε τη γουστάρω.
    Τόσο καιρό, έχασα την αξιοπρεπειά μου, τον ανδρισμό μου, έπεσα στα πατώματα. Κυνηγούσα την αγάπη μου. Δεν ξέρω αν θα το ξανανιώσω αυτό.Ϊσως επειδή έχουν δει πολλα τα μάτια μου και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο ννα βρεθεί αγάπη. Επίσης, ίσως να φταίει η χαμηλή αυτοεκτίμηση μου. Ίσως να ήμουν πράγματι κουραστικός. Αλλά από την άλλη όταν έχεις πρόβλημα, το λες.Αν αγαπάς.Αλλιώς φεύγεις, ψάχνοντας μία δικαιολογία.

Φίλε μου, θα σου πω τη δική μου άποψη πάνω στον έρωτα και την αγάπη.
    Αν δεν θαυμάζεις και δεν σέβεσαι κάποιον τότε είναι -για μένα τουλάχιστον- αδύνατο να τον ερωτευτείς.
    Μπορεί να τον αγαπήσεις, αλλά και τότε θα είναι από λύπηση ή από υποχρέωση. Όλα αυτά που γράφεις παραπάνω, εμένα τουλάχιστον αυτό μου βγάζουν και προσωπικά αν έβλεπα κάποιον άντρα να πέφτει στα πατώματα για μένα θα τον έβαζα σε άλλο επίπεδο από αυτό του ανθρώπου που στέκεται ισάξιος απέναντι μου.....

ΥΓ. Στα λέω με όλη την καλή διάθεση. Σκέψου τα.

Senior Member
    Παπακαλιάτη-Gentleman:D:D

Eύχομαι να μην ακουλουθήσεις τον άσχημο δρόμο που ακολούθησαν πολλοί μέσα από μια παρόμοια εμπειρία..δλδ γίνανε εαυτούληδες, και αρχίσανε να κοιτάνε την πάρτυ τους για να κολλάνε μετά τα κοριτσάκια!!

Δεν θα αλλάξεις τον καλό σου ευατό επειδή ο απέναντι σου έχει κόμπλεξ!

:D:D:D

Junior Member
    Πω πω, φαίνεται ε?

Μ έχει πιάσει μια κακία.Μου φταίνε όλα.Και το καταλάβατε.
    Δεν πρέπει να το αφήσω να με παρασύρει......

Senior Member
    Η αποψη \"δεν αξιζει\" μπορει να ισχυει γιατι καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη αξια, αλλος μεγαλυτερη και αλλος μικροτερη....στην περιπτωση σου η κοπελα, προφανως ειχε λιγοτερη αξια απο σενα και τη δωσες περισσοτερη απο οσο επρεπε...φυσικα δεν εισαι μαγος για να δεις τ αξιζει ο καθενας και αναλογα να δωσεις....

παρτο σαν μια εμπειρια και οχι κακη...απο καθε σχεση, οσο πονο και αν βιωνεις ειναι καλη!!

το κακο ειναι απλα οτι ολο αυτο το καιρο σκεφτοσουν μονο εκεινη και δεν σκεφτηκες τον εαυτο σου....προς θεου μην αλλαξεις και σκληρυνεις επειδη ενας ανθρωπος σου φερθηκε σκαρτα....απλα την επομενη φορα που θα θελησεις να δωσεις, φροντισε αρχικα να τα εκτιμησει ο αλλος.....το αν και τι, θα θελησεις να παρεις εξαρταται απο εσενα....
    μην αφησεις την πικρα που εχεις τωρα να σε παρασυρει....γινε απλα λιγο πιο επιφυλακτικος για την επομενη φορα και για καθε επομενη φορα....
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Banned
    Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική \'αξία\'??? Δεν το νομίζω. Κάθε άνθρωπος είναι απλά διαφορετικός. Ειδικά σε τέτοιου τύπου θέματα σχέσεων, θεωρώ πολύ βλαπτικά τα συμπλέγματα ανωτερότητας-κατωτερότητας. Το να κατακρίνουμε μια συμπεριφορά είναι πολύ διαφορετικό από το να χαρακτηρίζουμε συνολικά έναν άνθρωπο.

Senior Member
    Και αυτο.....αλλα οταν φερεσαι ομως σκαρτα στον συντροφο σου και τον παιζεις ετσι....αρχιζω να πιστευω οτι τιθεται ενα θεμα αξιας...
    για την διαφορετικοτητα δεν το συζηταω..οχι απλα ειναι αποδεκτη αλλα οταν ομως υπαρχει διαφορα στην προσφορα αγαπης, τοτε.....προσωπικα τουλαχιστον τιθεται θεμα αξιας....
    χωρις αυτο να σημαινει οτι κατακρεουργω καποιον και εξυψωνω καποιον αλλον.
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567