Βοηθήστε με!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 98
    Senior Member
    καλημέρα σας.....με συγχωρείς πόσο χρονών είναι δε μας είπες....
    συμφωνώ με τους προγράψαντες....!!
    πρέπει να πεις όχι...δείξε και λίγο αδιάφορος βρε παιδί μου...και φυσικά μην το βλέπεις έστι.το ότι την αγαπάς και δεν της λες όχι δεν σημαίνει ότι έχεις γίνει γυναικωτός!!!!!
    μακάρι και ο δικος μου να μην μου έλεγε όχι και να με είχε στα ωπα ωπα....
    φυσικά έχει καταλάβει τι νοιώθεις και σε εκμεταλλέυεται...για πάτα και λίγο πόδι...άντε γιατί όπως το βλέπω θα σε τρελάνει με τα πέρα δώθε...
    πρέπει να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους...αφου δεν έιχε παράπονο απο την σχέση σας και απο σένα, τότε πως ξενέρωσε???? αβυσσός η ψυχή μας τελικά...!!!
    αυτά τα \"εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο\" και \"δεν θέλω να τσακωθούμε\" τα ξέρουμε!!!
    μπορείς να της πεις πως΄ούτε εσύ θέλεις να τσακωθείτε αλλά....έχεις ξενερώσει κι εσύ...για να δουμε τότε αντίδραση...
    αχ..βρε gentleman μου φαίνεται όλο αυτό \" ας κρατήσουμε και την καβάτζα μας\"
    για πάγωσε την λιγάκι γιατί όλο αυτό το σκηνικό μου φαίνεται πολύ εκμετάλλλευση...
    και δεν νομίζω πως επειδή τα έδωσες όλα έγινε αυτό, οι απόψεις το στύλ \"κράτα κάτι και για σένα\" \" μην τα δίνεις όλα\" και τα σχετικά δεν νομίζω πως βγαίνουν κάπου...αν αγαπάς τα δίνεις όλα και ας πληγωθείς...αν αγαπάς δεν σκέφτεσαι να κρατήσεις πράγματα, να μην τα δείξεις για να μην πονέσεις...
    και στην τελική σκέψου...της τα εδωσες όλα, την αγάπησες...δεν το εκτίμησε...σίγουρα υπάρχει κάπου εκεί έξω μια γύναίκα που θα τα εκτιμησει...πάντα υπάρχει...
    το θέμα βέβαια είναι να σε αφήσει να την βρεις...γι\' αυτό γνώμη μου είναι να παγώσεις αυτή την \"ημισχέση\" που λέγαμε...και να σου πω και κάτι, γιατί δεν της λες αυτά που μας είπες εδώ...? τι έχεις να χάσεις? τίποτα.;)

Banned
    Originally posted by gentleman

Ο φόβος μη τη χάσω,

Δεν βλεπω να παιζει κατι αλλο....
    Οσο παζαρευεις τοσο χειροτερο γινεται.

Δεν θα σου πω οτι τελειωσε το στορυ σου, αλλα καθετα θα πω μην βασιζεσαι σε αυτο.
    Κανε την ζωη σου και αν θελει η τυπα (και δεν ειναι αργα) το ξανασυζητας.
    Αν συνεχισει το ιδιο βιολι δειξτης οτι οι σχεσεις εχουν καποιες μινιμουμ απαιτησεις και οτι ειναι εθελοντικες και οχι καταναγκαστικες.

Senior Member
    μαζί σου κρίνε!!!
    μα τι να της δείξει.....αυτή τον έχει βάλει σε τροχιά
    ευτυχως η αγάπη δεν παζαρεύεται...
    γιατί τον αφήνει να κάνει την ζωή του?
    εγώ πιστεύω πως πρέπει να την καθίσει κάτω και να της τα πει... αλλά να μην της αφήσει περιθώρια για εξηγήσεις γιατί μου φαίνεται θα τον τουμπάρει πάλι...

Senior Member
    Καααααααλα.....ωραια εκτιμηση σου εχει....κοιτα να δεις....το οτι την αγαπας πραγματικα ειναι τιμη σου και μπραβο που νιωθεις αυτο το συναισθημα σε ολο του το ειναι...το να τρεχεις ομως απο πισω της, σε κανει να χανεις τον εγωισμο σου και την αξιοπρεπεια σου....η κοπελα που εβλεπες παλιοτερα δεν ηταν η πραγματικη....τωρα εβγαλε καποια \"κουσουρια\" τα οποια επουδενη λογο δεν θα επρεπε να επιτρεπεις να σου τα βγαζει και να σε εκμεταλλευεται....

αγαπησα και γω ενα διαστημα παρα πολυ αλλα ο καλος μου μου ειπε το αντιο μεσω μσν μοναχα στον τιτλο....ουτε ενα τηλεφωνο ουτε ενα προσωπικο μηνυμα κατι....με πονεσε οσο δε φανταζεσαι...δεν ετρεξα ομως απο πισω του να του ζητησω εξηγησεις...γιατι ηξερα οτι απο τη στιγμη που θελει να φυγει καποιος και φευγει ειναι ανωφελο να προσπαθεις να τον κρατησεις..μονο στενοχωρια θα εχεις...συν το οτι η αξιοπρεπεια πρεπει να ειναι πανω απο ολα αν θελεις να τα εχεις καλα και με τον εαυτο σου....
    την αγαπησες ειναι αληθεια αλλα για το καλο σου της ψυχικης σου υγειας και των σχεσεων με τους αλλους ανθρωπους αρχιζε να ξεκοβεις σιγα σιγα....η κοπελα προφανως δεν ξερει τι θελει και οταν νιωθει οτι χανει τον γαιδαρακο της ξανα μανα παλι τα ναζια της θα κανει για να σε φερει πισω...
    για ποσο θα αντεξεις να κανεις πισω μπρος βηματα??? ε δεν ειναι δυνατον να λεει σκληρες κουβεντες και μετα να σου λεει οχι δεν λεω για χωρισμο.....αφου εισαστε και οι δυο σε ντεμι κατασταση....τωρα πλεον παιζει...και παιζει ασχημα με την ψυχολογια σου.
    στην αγαπη ολοι μας ποναμε...ολα τα ομορφα πραγματα ομως εχουν ενα τελος.
    Παρτην μια μερα για ενα καφε οποτε θελει εκεινη και εξηγησε της οτι δε μπορεις αλλο...οσο και αν την αγαπας δεν εχει κανενα δικαιωμα να σε παιζει ετσι...βρες την δυναμη που σου αξιζει και τον εγωισμο να πεις τελος.
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Banned
    Originally posted by dodis

εγώ πιστεύω πως πρέπει να την καθίσει κάτω και να της τα πει...

αυτα δεν ειναι πραγματα που αναλυονται, αλλα που γινονται.
    Ασε που πιστευω οτι τα εχουν χιλιοπει, αντε να τα πουν ακομα μια....

Senior Member
    εντάξει αυτό είναι σίγουρο...να γίνονται πρέπει..!
    αν τα έχουν χιλιοπει...τότε πραγματικά δεν θα βοηθήσει σε τίποτα να τα ξαναπουν....και δεν θ\'αλλάξει και τίποτα δηλαδή...μάλλον πρέπει να γυρίσει λίγο πλάτη...

Senior Member
    Τι είναι και αυτό το πράγμα με το φτύσιμο πάντως....

Αδιαφορείς, τρέχει ο άλλος...
    Τον κυνηγάς, ξενερώνει

Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να πει \"ευτυχώς που με αγαπάει τόσο, είμαι πολύ τυχερός/η που είμαστε μαζί\"?:D:D

Senior Member
    αν με κυνηγάει ο άλλος, προσωπικά λιώνω....!!!
    εγω!!εγω!!εγώ...θα το έλεγα πολύ άνετα...αλλά δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες...!!;););)

Senior Member
    Εμένα πάντως με φωνάζουν γκέισα:D:D:D

Senior Member
    γκέισα???ουαου!!!
    εμένα με φωνάζει ο καλός μου εχίδνα...!!!
    πάντως όσον αφορά τον τζεντλμαν θα πρέπει να δείξει λίγο τα δοντάκια του... εγώ αυτό θα έκανα τουλάχιστον....να γίνει λίγο γαιδούρι ρε παιδί μου..;)

Senior Member
    Eγώ θα έλεγα να πάει αλλού, εκεί που θα τον εκτιμήσουν;)

Senior Member
    μμμμ, αυτό είναι το καλύτερο...αλλά απ\' ότι φαίνεται δεν το έχει πάρει απόφαση ακόμα...
    και συν του ότι αν αγαπάς δύσκολα το αποφασίζεις.... ευχομαι να πάνε όλα καλά...

Senior Member
    Φυσικά και είναι δύσκολο όταν αγαπάς...αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι η κοπέλα, θα ξενερώσει

Θέλει 2 σε μια σχέση:)

Member
    Πιστεύω ότι η διαλεύκανση του όλου ζητήματος, έγγυται στην \"αντίστροφη ψυχολογία\", αν και προσωπικά θεωρώ μετά λύπης μου ότι δεν αξίζει τον κόπο. Δεν μου αρέσει να εκμηδενίζω τα συναισθήματα του άλλου, γιατί αυτό που περνάει προσωπικά ο καθένας, το θεωρεί βουνό.
    Δες το λίγο σαν απλός παρατηρητής. Θεώρησε ότι σου ζητάει κάποιος φίλος την άποψή σου γι\'αυτή την ιστορία. Τί θα τον συμβούλευες...? Να θυματοποιείται διαρκώς? Σαφώς και όχι.
    Η ζήλεια είναι γραμμένη στα κύτταρά μας. Κάτι που θεωρούμε φαινομενικά δικό μας, δεν θέλουμε να το αγγίζουν οι άλλοι. Και αυτή ξέρει ότι εσύ είσαι πάντοτε παρών και τα πάντα πληρών. ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ..!!Γίνε απρόβλεπτος...!!! Δείξε ότι δεν είσαι πάντα διαθέσιμος γι\'αυτήν. Ταρακούνησέ την λίγο. Λίγες είναι οι γυναίκες που εκτιμούν την απόλυτη παράδοση του άλλου και αυτές είναι κυρίως άτομα που έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου με άντρες που κυριολεκτικά τις \"έφτυναν\". Αλλά αυτό το πήγαινε-έλα, είναι και χρονοβορο και ψυχοφθόρο και ανούσιο....δεν αξίζει να δίνεις σε αυτόν που δεν θέλει να πάρει. Κακό κάνεις μονάχα στον εαυτό σου. Κάνε την να σκεφτεί ότι αν σε χάσει, θα είναι ένα τραγικό λάθος....

Senior Member
    κι εγω το πιστεύω... θέλει δύο και εδώ απ\'ότι φαίνεται είναι ένας....αυτό θα τον κουράσει σίγουρα, αν δεν τον έχει κουράσει ήδη...δεν μπορείς να αγαπάς για δύο, να πονάς, να προσπαθείς για δύο....
    η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί που λέει και το άσμα και έχει πολύ πολύ δίκιο...
    αν ο ένας αγαπάει και ο άλλος εκμεταλλέυεται την αγάπη του άλλου σίγουρα δεν γίνεται χωριό...

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast