Results 46 to 60 of 98
Thread: Βοηθήστε με!!!!
-
05-12-2008, 03:35 #46
Είναι 3:25 τα ξημερώματα.
Γύρισα από ένα club.Εκεί είδα την Μπουμπού μου μ΄έναν άλλο.Κατα 95% είναι μαζί ή κάτι τρέχει μεταξύ τους.Πόνεσα πολύ μόλις την είδα.Έχασα τα πάντα μέσα στο μαγαζί.Η μπουμπού μου με άλλον.Έκλαψα,Κλαίω, έχω τρελαθεί.Παράτησα τους φίλους μου και έφυγα. Της έστειλα 3 μηνύματα.<<Εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη.Μπορούσες κάτι να μου είχες πει.Σ αγαπώ.Ότι χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου αν + δε νομίζω.Σ αγαπώ>> <<Κρατάω τις καλές αναμνήσεις.Αξίζεις τα καλύτερα.Δυστυχώς δεν ήμουν εγώ αυτός.Δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσω.και συγγνώμη για τι μέχρι τώρα ενόχληση.>> <<Αλλά σ αγαπώ.γι αυτό.τώρα λοιπόν επειδή σ αγαπώ σου εύχομαι να περνάς καλά.Αν σε πληγώσει θα του σπάσω τα μούτρα.Θα σε θυμάμαι για πάντα Μπουμπού μου.>>>
Αυτά παιδια,τώρα αναρωτιέμαι πως θα προχωρήσω.Πως θα πάω μπροστά χωρίς το κοριτσάκι μου.Ήταν και είναι η ζωή μου.Ακόμα και τώρα να ερχόταν θα τα έσβηνα όλα.Θα ήμουν για πάντα μαζί της.Αλλά μέχρι και τώρα 3:35 δεν μου έχει απαντήσει.
Τέλος............
- 05-12-2008, 07:53 #47
ωρα να ανοιξεις νεο θρεντ - νεα σελιδα.
05-12-2008, 09:45 #48
τέλος..ακριβώς όπως το είπες...
να θυμάσαι πως αυτό είναι ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί....τώρα ξέρεις πραγματικά ότι δεν αξίζει...ότι δεν άξιζε...αυτό πρέπει να κάνεις...να ανοίξεις καινούργια σελίδα....να \"δοθεις\" σε κάποια που αν μη τι άλλο θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, θα σε αγαπήσει, θα σε εκτίμήσει και θα μπορέσει να σου δώσει απλόχερα αυτό που σου αξίζει......
εγώ ένα φτύσιμο θα της το έριχνα πάντως...μπράβο αυτοσυγκράτηση!!!!!!!!;);)
05-12-2008, 11:27 #49
Ξερει να εκτιμαει το παιδι ακομα και αυτον που τον φτυνει....αληθεια πως και βρεθηκατε εκεινο το βραδυ στο ιδιο κλαμπ??? λιγο υποπτο μου φαινεται....η μπουμπου σου βρηκε αλλον να κοροιδεψει και να λες παλι καλα....
ριξε και συ μαυρη πετρα πισω σου και να ξερεις οτι οτιδηποτε και να γινει εσυ θα προχωρησεις....υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και μαλιστα πιο ομορφες...η ζωη συνεχιζεται και ειναι πολυ ομορφη για να την αναλωσεις μοναχα σε εναν ανθρωπο...προφανως δεν ηταν εκεινη ο συντροφος της ζωης σου οσο ωραια και αν εξελισσονταν τα πραγματα στη σχεση σας....
τωρα αντι να κοιταξεις την κοπελα κοιτα και λιγο τον gentleman που εχεις μεσα σου και αφου εισαι ευχαριστημενος με οτι εδωσες, τοτε δεν χρειαζεται να στενοχωριεσαι...αφου δεν εχεις μετανιωσει για οτι εκανες μεχρι τωρα, απλα να λες \"το βλαμμενο κοιτα τι εχασε...οταν το καταλαβει θα ειναι πια αργα\"....και θα ειναι αργα.!!!!!
Πανω απο ολα συνεχισε να εισαι ο εαυτος σου δινε οσο θελεις και οταν βλεπεις αχαριστια σηκω και φευγα....Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
05-12-2008, 11:42 #50
Την είχα πάρει τηλ, πιο πριν και της είπα ότι θα βγω με τα παιδιά.Μου είπε και αυτή.Μέτα της έστειλα ένα μήνυμα <<μου έχεις λείψει>> και με ρώτησε που θα πάω τελικα.Της είπα ότι δεν ξέρω, και ότι άμα είχε πρόβλημα να μην πήγαινα στο μαγαζί που θα πήγαινε και μου είπε ότι δεν έχει και ότι δεν έχει κάτι να κρύψει.
Στο μεταξύ μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει.Και επίσης είχαμε κανονίσει χτες να πάμε μαζί αθήνα σήμερα.Αλλά δεν έχει πάρει μέχρι τώρα.Εννοείται ότι δεν θα πάρω εγώ.
Το θέμα είναι ότι αυτό,(που τέλειωσαν οι ελπίδες μου) είναι χειρότερο κα από το χωρισμό.Δεν μπορώ να το αντέξω.Δεν μπορώ.
05-12-2008, 11:56 #51
τώρα τι να πω.....δεν φωνάζει απλά...σου βγάζει το μάτι όλο αυτό το σκηνικό...απλά είναι μια ακόμα επιβεβαίωση των όσων ουσσιαστικά ήδη ξέρεις....τι άλλο πρέπει να δουν τα ματάκια σου ???
μπορείς...εδώ μπόρεσες να ανεχτείς όλα αυτά που έχουν γίνει...δεν θα μπορέσεις τι? να ξεπεράσεις έναν άνθρωπο που δεν σε υπολόγιζε, δεν σε σκεφτόταν και το βασικότερο όλων δεν σε αγαπάει...τουλάχιστον οι πράξεις της αυτό ομολογούν....
είναι καλύτερα...πολύ καλύτερα..με τον καιρό θα το δεις κι εσύ...ότι δεν άξιζε τον κόπο και την στεναχώρια και όλα όσα πέρασες..θέλει υπομονή...θα δεις ότι θα περάσει..πάντα περνάει...μα τι να απαντήσει...εγώ αν είχα φερθει έτσι, καράβι θα έψαχνα να φύγω...!
05-12-2008, 11:58 #52
εεεε...διάβαζoντας ξανα τα κείμενα...Triella....μαι διευκρίνηση...είμαι γυναίκα....! Η dodis!
05-12-2008, 12:11 #53
δεν εισαι ο δοδιςςςςςςς???
:cool:
05-12-2008, 12:15 #54
ρε κρίνε..!!!!! ρε κρίνε!!! οχι!είμαι η Δοδιον... κάπως έτσι δεν με λες?
:P:P:P
ε συγνώμη αφου τώρα είναι το \"ο\" πειράζει που έκανα διευκρίνιση...? τσ τσ τσ....
05-12-2008, 12:23 #55
Δδλ έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν έχει πρόβλημα και ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει και ήταν με άλλον?
Είσαι σίγουρος ότι παίζει κάτι με αυτόν, γιατί έγραψες 95%..
05-12-2008, 13:13 #56
Καταρχας να ζητησω μια ειλικρινη συγνωμη απο την αγαπητη dodis που την περασα για αγορι....
υστερα....βρε καλε μου....φως φαναρι οτι το εκανε επιτηδες για να την δεις μαζι με τον αλλον....λεω και γω τετοια συμπτωση....μονο διαβολικη μπορει να ειναι....
κοιτα να δεις....τωρα παιζει ασυστολα μαζι σου...προσπαθησε να το αποδεχτεις....και ειμαι σιγουρη οτι θα υπαρξει συντομα μια αλλη κοπελα που εκτιμησει τα δωρα που θα της δωσεις...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
05-12-2008, 13:17 #57
να κάνω εγώ τώρα λίγο τον έξω απο δω....
δηλαδή και να είχε πρόβλημα θα του το έλεγε...?
ξέρεις, ναι σε παρακαλω, να μην έρθεις γιατί παίζει καινούργιο γκομενάκι και δεν θέλω να με δεις....!!!
προφανώς ή ήθελε να βγει για να την δει και να βγει απο την δύσκολη θέση να του το πει ή δεν περίμενε ότι θα κάτσει έτσι ώστε να πεσουν στο ίδιο μαγαζί...
παίζει και το άλλο που μου φαίνεται πιο σίγουρο...απλά δεν την νοιάζει γιατί πιστεύει πως οποιαδήποτε στιγμή του πει έλα, θα πάει κοντα της τρέχοντας...τον έχει σίγουρο...
να σου πω εγώ τι πιστέυω γιατι έγραψε 95%?
γιατι θέλει να έχει την ελπίδα ότι μπορεί και να μην έχει καταλάβει καλά....
ότι έκανε λάθος, ότι δέν είναι έτσι όπως φαίνονται...
γνώμη μου...
05-12-2008, 13:24 #58
Originally posted by dodis
ρε κρίνε..!!!!! ρε κρίνε!!! οχι!είμαι η Δοδιον... κάπως έτσι δεν με λες?
:P:P:P
ε συγνώμη αφου τώρα είναι το \"ο\" πειράζει που έκανα διευκρίνιση...? τσ τσ τσ....
ναι οκ...
απλα μου εβγαζες κατι αντρικο και ειπα να ρωτησω....
:P:P
05-12-2008, 13:33 #59
σου έβγαζα κάτι αντρικό???????????????????
απο που προκύπτει τώρα αυτό...???
05-12-2008, 13:38 #60
Originally posted by dodis
να κάνω εγώ τώρα λίγο τον έξω απο δω....
δηλαδή και να είχε πρόβλημα θα του το έλεγε...?
ξέρεις, ναι σε παρακαλω, να μην έρθεις γιατί παίζει καινούργιο γκομενάκι και δεν θέλω να με δεις....!!!
προφανώς ή ήθελε να βγει για να την δει και να βγει απο την δύσκολη θέση να του το πει ή δεν περίμενε ότι θα κάτσει έτσι ώστε να πεσουν στο ίδιο μαγαζί...
παίζει και το άλλο που μου φαίνεται πιο σίγουρο...απλά δεν την νοιάζει γιατί πιστεύει πως οποιαδήποτε στιγμή του πει έλα, θα πάει κοντα της τρέχοντας...τον έχει σίγουρο...
να σου πω εγώ τι πιστέυω γιατι έγραψε 95%?
γιατι θέλει να έχει την ελπίδα ότι μπορεί και να μην έχει καταλάβει καλά....
ότι έκανε λάθος, ότι δέν είναι έτσι όπως φαίνονται...
γνώμη μου...
Αν όντως δεν την νοιάζει και πληγώνει έτσι τον άλλον, τότε δεν αξίζει ούτε μια ματιά.
Δλδ έλεος..λίγη αξιοπρέπεια και τσίπα..αλλά που!πολλά ζητάω
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια