Βοηθήστε με!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 98
    Senior Member
    να μην τρελαθεις...δεν υπάρχει παραγματικά κανένας λόγος...σου είπε πως δεν θέλει να έχετε επαφές και αυτό για σένα είναι καλό...θα μπορέσεις σιγα σιγά να ηρεμήσεις και με τον χρόνο να την ξεπεράσεις...δεν υπάρχει τίποτα που να κρατάει για πάντα στις σχέσεις...και ειδικά ο πόνος του χωρισμού...αυτό να το θυμάσαι...είναι πολύ δυσκολο να φύγει το μυαλό σου απο αυτήν αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει...
    δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη...ζητάς συγνώμη για τα συναισθήματα σου??το μόνο που πρέπει είναι να κάνεις υπομονή...πονάς, δεν αμφιβάλλει κανείς γι αυτό...νομίζω πως όλοι έχουμε περάσει απο αυτό κάποια στιγμή...είσαι μόνο 22, να είσαι σίγουρος πως θα βρεθεί η κοπέλα που θα σε εκτιμήσει και θα σε αγαπήσει με όλα τα καλά σου και τα στραβά σου... η ζωή δεν τελειώνει με το τέλος μιας σχέσης..μιας σχέσης που απ\' ότι φαίνεται δεν μπόρεσε να σου δώσει αυτά που ήθελες...

Senior Member
    Gentleman όπως λέει και το νικ σου, να παραμείνεις και στην ζωή σου

Αστην λοιπόν να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων της
    Μην την ξαναενοχλήσεις
    Πονάς αλλά θα φύγει σιγά σιγά...τετριμμένο

Επίσης, πάντα γυρνάει η ρόδα...τετριμμένο αλλά καθόλα σωστό;)

Senior Member
    έτσι...συμφωνω με την νόρα, \"κύριος ήρθα κύριος φεύγω...\"
    την αγαπάς, πονάς, αλλά έχεις και μια αξιοπρέπεια....κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι δεν σου άξιζε ούτε να πονάς, ούτε να υποφέρεις...όταν θα έρθει με το καλό η καινούργια αγάπη θα μας θυμηθείς...

υγ:ώρες ώρες πάντως απορώ για τον τρόπο που φερόμαστε εμείς οι γυναίκες μερικές φορές....

Senior Member

υγ:ώρες ώρες πάντως απορώ για τον τρόπο που φερόμαστε εμείς οι γυναίκες μερικές φορές....
    Δεν είναι θέμα φύλου;)

Senior Member
    όχι νόρα μου, σίγουρα δεν είναι....υποτίθεται όμως ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες αν μη τι άλλο....αλλά θα μου πεις δεν είναι θέμα ευαισθησίας...θέμα χαρακτήρα είναι τελικά....

Senior Member
    Εφοσον σου ειπε οτι θα σε παρει εκεινη αστην να σε παρει....και οχι δεν ειναι σωστο να την παρεις εσυ....και επισης....οχι να μην τρελαθεις γιατι η ζωη συνεχιζεται.....
    και καποια ατομα ανεφεραν παραπανω τη λεξη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....θυμησου λιγο για αυτην την χαμενη αξια....

ο πονος περναει με το χρονο καλε μου και χρειαζεται να κανεις υπομονη...και ο ερωτας με ερωτα περναει....δε σου λεω να βρεις καινουριο αμορε απο τωρα...αλλα ξεκινα να κανεις πραγματα για να ξεχνιεσαι και να μην αφηνεις τον εαυτο σου να σκεφτεται.....
    πριν λιγο καιρο ημουν και γω στην ιδια κατασταση...(ισως σε λιγο καλυτερη θα ειμαι ειλικρινης)....αλλα για να μην σκεφτομαι και με παιρνει απο κατω περισσοτερο, διακτινιστικα 3 φορες εκτος Αθηνων και εκανα πραγματα για να μην αφηνω τον εαυτο μου να σκεφτει....

συγκεντρωσου, μαζεψε τον ανδρισμο σου και τον gentleman που εχεις μεσα σου και προσωρα....στη συνεχεια θα βρεις πολυ πιο ομορφα προσωπα να σε περιτριγυριζουν...

μεταξυ μας....ανε εβρισκα καποιον με τον χαρακτηρασου....να τον αφησω ουτε συζητηση....στον εβδομο ουρανο θα τον ειχα....!!!! :D

κουραγιο mr gentleman!!!!!
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Senior Member
    Originally posted by dodis
    όχι νόρα μου, σίγουρα δεν είναι....υποτίθεται όμως ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες αν μη τι άλλο....αλλά θα μου πεις δεν είναι θέμα ευαισθησίας...θέμα χαρακτήρα είναι τελικά....
    για να ειμαι ειλικρινης, ειναι και θεμα φυλου αλλα συγκριτικα με θεμα χαρακτηρα ειναι πολυυυυυ λιγοτερο....
    ο χαρακτηρας της μικρης ανισσοροπης που δεν ξερει τι της γινεται ειναι σκληρος για τωρα...οταν ομως φαει και εκεινη πορτα κατα τον ιδιο τροπο που την εδωσε χωρις λογο, τοτε να δουμε τι θα κανει...
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Senior Member
    ακριβώς επειδή είναι μικρή και δεν έχει φάει τα μούτρα της για τα καλά γι\' αυτό προφανώς φέρεται έτσι....και λέγοντας φέρεται έτσι εννοώ όχι ότι δεν θέλει να είναι μαζί σου...γιατί αυτό είναι επιλογή του καθενός για το αν αγαπάει, αν έπαψε να αγαπάει, αν ερωτεύτηκε άλλον κλπ....το θέμα είναι ότι σε ταλαιπωρούσε με την στάση της, σε πλήγωνε και σε έσερνε...αυτό είναι μαλ... συμπεριφεριφορά...προφανώς δεν έχει φάει γερά \"χαστούκια\" ακόμα( μεταφορικά το λέω ε...)....κι εσύ είσαι πολύ πολύ νέος, μόλις 22 για να πιστεύεις ότι η ζωή τελείωσε τελειώνοντας η σχέση σου....η ζωή τώρα άρχισε....αυτό που εύχομαι είναι να γνωρίσεις την κοπέλα που όπως είχα ξαναπεί θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα σε εκτιμήσει, θα σε αγαπήσει και θα σου δοθεί ολοκληρωτικά..και να είσαι σίγουρος πως εκεί έξω υπάρχουν πολλές πολλές γυναίκες...θα την βρεις....τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή και θα δεις πως θα περάσει...όλα περνάνε...

Senior Member
    μην αναλώνεσαι σε σκέψεις για την συγκεκριμένη κοπέλα...μην αναλωθεις στο να τα ξαναφτιάξετε, να την ξαναδεις και τα σχετικά...δώθηκε ενα τέλος...ήρθε ο καιρός να πας σιγά σιγά παρακάτω...

Junior Member
    Σημαντικά πολύ τα τελευταία λόγια σας......

Πίστευα, ότι, όταν βρεις κάτι καλό πρεπει να κάνεις τα πάντα για να το κρατήσεις. ¨Ετσι έκανα και εγώ. Τα πάντα. Ποτέ δεν την άφησα μόνη, πάντα προσπαθούσα να έχει τα πάντα. Φοιτητής είμαι (βέβαια έχω δημιουργησει μια εταιρεία και βγαζω κάποια χρήμτα) αλλα 20€ είχα πάνω μου, όλα για τη μπουμπου(που λέει ο λόγος). Πιστεύω στην αγάπη, όχι στον έρωτα.Ο έρωτας έρχετε και φεύγει. Η αγάπη μένει. Και αν είναι συνήθεια, τότε τη γουστάρω.
    Τόσο καιρό, έχασα την αξιοπρεπειά μου, τον ανδρισμό μου, έπεσα στα πατώματα. Κυνηγούσα την αγάπη μου. Δεν ξέρω αν θα το ξανανιώσω αυτό.Ϊσως επειδή έχουν δει πολλα τα μάτια μου και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο ννα βρεθεί αγάπη. Επίσης, ίσως να φταίει η χαμηλή αυτοεκτίμηση μου. Ίσως να ήμουν πράγματι κουραστικός. Αλλά από την άλλη όταν έχεις πρόβλημα, το λες.Αν αγαπάς.Αλλιώς φεύγεις, ψάχνοντας μία δικαιολογία.

Ίσως να ημουν πραγματικός άντρας.
    Επειδή ήθελα της αγκαλιά της,επειδή ήθελα να τη προσέχω. Μήπως τελικά να γράφεις μια γυναίκα, για να κολλάει.Δε το έχω κάνει ποτέ. Ίσως γι αυτο να λένε όλες.........Καλό παιδί αλλά..........
    Μήπως τελικά τα καλά παιδια είναι βλάκες? Μάλλον είμαι βλάκας.

Έχω χαθεί λίγο.Είναι αλήθεια. Όλο σκεφτομαι, σκέφτομαι και πουθενα δεν καταλήγω.Πουθενά.Έχω μείνει λίγο μόνος μου.Αλλά, ρε γαμώτο , δεν με γεμίζει τπτ πια.Ξέρω ότι πρέπει ν αλλάξω.Αλλά είναι δύσκολο.

Θα προσπαθήσω, Σας ευχαριστώ όλους πάντως. Μέσα από τις εμπειρίες, ο καθένας έδωσε το στίγμα του.Ευχαριστώ και πάλι.

Senior Member
    Originally posted by gentleman

Πίστευα, ότι, όταν βρεις κάτι καλό πρεπει να κάνεις τα πάντα για να το κρατήσεις. ¨Ετσι έκανα και εγώ. Τα πάντα.

η λέξη κλείδι είναι \" κάτι καλό\" ποιό ήταν το καλό? ο τρόπος που σου φέρθηκε? ακόμα και αν δεν σε αγαπούσε, θα έπρεπε να φερθεί με αξιοπρέπεια όπως της έχεις φερθεί κι εσύ

Μήπως τελικά τα καλά παιδια είναι βλάκες? Μάλλον είμαι βλάκας.

όχι, δεν είναι!! και αυτό δεν χρειάζεται κουβέντα!!! δεν είναι πίστεψε με!!

Έχω χαθεί λίγο.

πολύ έχεις χαθεί αλλά αυτό είναι πολύ λογικό, μην ανησυχεις όμως....να είσαι σίγουρος ότι θα σε ξαναβρεις....!!πάντα έτσι γίνεται!! είναι νομοτέλεια!!

να έχεις υπομονή και μην σκέφτεσαι....!!
    ξέρεις μέσα σου ότι δεν άξιζε και δεν αξίζει να περνας αυτά που περνάς....;)

Senior Member
    Gentleman για το μόνο που θα έπρεπε να λυπάσαι, είναι ο πόνος του χωρισμού

Όσο για το ότι είσαι \"καλό παιδί\" κτλ, θα έπρεπε να είσαι καραπερήφανος και να το εκδηλώνεις με κάθε τρόπο!

Εγώ ξέρεις τι βρίσιμο έχω φάει από φίλους επειδή είμαι δοτική και τρέχω για τους άλλουςή πόνο από σχέσεις (παραείσαι καλή για μένα και λοιπές αηδίες)?

Ε λοιπόν, τέτοιοι άνθρωποι να μου λείπουν!

Ξέρεις τι λέει ο φίλος μου? \"Τι έκανα και κέρδισα ένα λαχείο σαν εσένα που με φροντίζει έτσι\"

Θέλω να καταλήξω ότι πρέπει να είσαι με ανθρώπους που σε εκτιμάνε και σε ανεβάζουνε.
    Οι υπόλοιποι να πάνε να βγάλουνε τα ψυχολογικά τους αλλού, γιατί περί αυτών πρόκειται.
    Εμείς ψυχικά δεν κάνουμε καλέ μου!;)

Και κάτι τελευταίο...η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο ατού!;)

Senior Member
    εγκρινω και επαυξανω σε αυτο που ειπε η Νωρα....εισαι λαχειο...προσπαθησε να το αποδεχτεις...και την αυτοεκτιμηση σου να την ξαναβαλεις στην κορυφη εκει που την ειχες....να ξαναβρεις τον ανδρισμο σου την αξιοπρεπεια σου και ριξε και κανενα αει σιχτιρ...αποζητας την αγαπη και μπραβο σου τιμη σου και καμαρι σου σιγα μην λογοδοτησεις στον καθε ενα για τις σκεψεις σου και τα πιστευω σου....

Junior Member
    Το αστείο είναι ότι λέω όλα αυτα που πιστεύω και γελάνε. Γελάνε με μένα λένε ότι ζω σε άλλη εποχή.Ο πατέρας μου, με λέει Ξανθόπουλο.Κάτι ξέρει!(χαχα) Τι να κάνω πια, κουράστηκα , βαρέθηκα, έγινα αδύναμος.Κυνηγούσα την αγάπη μου.Δεν με θέλει όμως αυτή.
    Της έστειλα μήνυμα χτες << Ότι και αν χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου.Έτσι?>> Δεν απάντησε. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι δεν άξιζε αυτή η κοπέλα.Ρίχνω το φταίξιμο σε μένα.

Είμαι 22.Μήπως φταίει αυτό? Δεν μπορώ όμως να π....ω από εδώ και από κει. Το έκανα κάποτε.Αλλά ακόμα και τότε το έλεγα < Ξέρεις, εγώ θέλω μόνο αυτό>.Είμαι ανοιχτό βιβλίο.

Τελικά τι αξίζει????? Θα σας πω εγώ.
    Να ζούμε αυτό που λέει η καρδιά μας και ας πονάει!!

Senior Member
    πρώτον, είσαι 22 και μπορεί να φταίει και αυτό...σε αυτές τις ηλικίες μεγαλοποιούμε πράγματα και ανθρώπους και τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία απο αυτήν που θα έπρεπε...
    αν δεν μπορείς να πηδάς απο δω κι απο κει...οκ, τότε μην το κάνεις..
    τι αξίζει? εγώ νομίζω πως τελικά αξίζει να ζήσουμε την ζωή μας όπως γουστάρουμε εμείς και όχι όπως θέλει να μας κάνει να ζουμε ο κάθε γκόμενος-γκόμενα, να ζήσουμε ήρεμα, όμορφα και τρυφερά...εγω τουλάχιστον αυτό θέλω...

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast