Εγκλωβισμένη σε σχέση και εγκυμοσύνη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

Εγκλωβισμένη σε σχέση και εγκυμοσύνη

Καλησπέρα σας. Ελπίζω να περάσατε καλά την Καθαρά Δευτέρα σας.λοιπων, μετά από 6 χρόνια σχέσης ( από παιδιά μαζί ) έμεινα έγκυος, είμαι 4 μηνών στα 20 μου χρόνια. Το παιδί θα το κρατήσουμε, παρολου που είμασταν στα χωρίσματα, λόγο κούρασης μετά από 6 χρόνια. Θέλω να πω ότι τον αγαπάω παρά πολύ αυτόν τον ανθρώπο, απλά δεν είμαστε ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι κάτι που το πιστεύω τα τελευταία χρόνια όχι τώρα. Αλλά τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω μόνη μου και εγκλωβισμένη σε μια σχέση και μια εγκυμοσύνη, που δεν την φανταζόμουν έτσι. Να σημειώσω ότι εκείνος φέρετε υπέροχα και κάνει ότι μπορεί. Δεν ξέρω εάν φτεω εγώ , ποτέ δεν τα πήγενα ιδιαίτερα καλά με τον εαυτό μου, ενώ έχω τα πάντα που θα ήθελε κάποιος στην ηλικία μου. Δεν ξέρω εάν είναι απλά ορμόνες, παντός σίγουρα δεν μπορώ να το μοιραστώ με κανέναν, δεν μπορώ να μιλάω σε ανθρώπους μου ,για το πως νιώθω . Ευχαριστώ

Banned
    πραφανως το παιδι θα μεγαλωσει με εναν μπαμπα και μια μαμα που δεν ειναι παντρεμενοι..... ποιος απο τους δυο θα αναλαβει το παιδι μετα? δεν ξερω τι να σου πω, αν και αυτο που λες οτι δεν μπορεις να μιλας σε ανθρωπους για το πως νιωθεις, προφανως μολις το εκανες...!! Μιλησες για το πως νιωθεις! Καλο κουραγιο!

Quote Originally Posted by sofaki99 View Post
    Καλησπέρα σας. Ελπίζω να περάσατε καλά την Καθαρά Δευτέρα σας.λοιπων, μετά από 6 χρόνια σχέσης ( από παιδιά μαζί ) έμεινα έγκυος, είμαι 4 μηνών στα 20 μου χρόνια. Το παιδί θα το κρατήσουμε, παρολου που είμασταν στα χωρίσματα, λόγο κούρασης μετά από 6 χρόνια. Θέλω να πω ότι τον αγαπάω παρά πολύ αυτόν τον ανθρώπο, απλά δεν είμαστε ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι κάτι που το πιστεύω τα τελευταία χρόνια όχι τώρα. Αλλά τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω μόνη μου και εγκλωβισμένη σε μια σχέση και μια εγκυμοσύνη, που δεν την φανταζόμουν έτσι. Να σημειώσω ότι εκείνος φέρετε υπέροχα και κάνει ότι μπορεί. Δεν ξέρω εάν φτεω εγώ , ποτέ δεν τα πήγενα ιδιαίτερα καλά με τον εαυτό μου, ενώ έχω τα πάντα που θα ήθελε κάποιος στην ηλικία μου. Δεν ξέρω εάν είναι απλά ορμόνες, παντός σίγουρα δεν μπορώ να το μοιραστώ με κανέναν, δεν μπορώ να μιλάω σε ανθρώπους μου ,για το πως νιώθω . Ευχαριστώ
    Ποιος είναι ο λόγος που δεν τα πας καλά με τόν εαυτό σου?εκείνος σου φέρεται καλά άρα γιατί είστε στα χωρισματα?αυτός τί λέει θέλει να χωρισετε?

Junior Member
    Εκείνος φέρετε παρά πολύ καλά και προσπαθεί αλλά το νιώθω πως το κάνει λόγο της υποχρεώσεις του να φτιάξει μια οικογένεια για αυτό το μωρό, όχι γιατί θέλει να είναι μαζί μου και θέλει να κάνει οικογένεια μαζί μου . Και οι δυο θέλαμε να χωρίσουμε πριν 4 μήνες, είναι αυτή η πολύ όμορφη εφηβική σχέση που όλοι πιστεύω πως είχαν και κάποτε τελείωσε, μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι αναζητάς αλλά πράγματα από την ζωή σου χωρίζεις εξέλιζεσε σε αυτήν την ηλικία. Πέρα από αυτό είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, που και εκείνος ήθελε να χωρίσουμε, και τώρα και εκείνος το νιώθω πως κάνει προσπάθεια για να είναι μαζί μου και να χτίσει οικογένεια. Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν έγιναν όλα φυσικά , όμορφα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ποιος είναι ο λόγος που δεν τα πας καλά με τόν εαυτό σου?εκείνος σου φέρεται καλά άρα γιατί είστε στα χωρισματα?αυτός τί λέει θέλει να χωρισετε?
    Εκείνος φέρετε παρά πολύ καλά και προσπαθεί αλλά το νιώθω πως το κάνει λόγο της υποχρεώσεις του να φτιάξει μια οικογένεια για αυτό το μωρό, όχι γιατί θέλει να είναι μαζί μου και θέλει να κάνει οικογένεια μαζί μου . Και οι δυο θέλαμε να χωρίσουμε πριν 4 μήνες, είναι αυτή η πολύ όμορφη εφηβική σχέση που όλοι πιστεύω πως είχαν και κάποτε τελείωσε, μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι αναζητάς αλλά πράγματα από την ζωή σου χωρίζεις εξέλιζεσε σε αυτήν την ηλικία. Πέρα από αυτό είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, που και εκείνος ήθελε να χωρίσουμε, και τώρα και εκείνος το νιώθω πως κάνει προσπάθεια για να είναι μαζί μου και να χτίσει οικογένεια. Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν έγιναν όλα φυσικά , όμορφα.

Quote Originally Posted by sofaki99 View Post
    Τότε μπορειτε να μεγαλωσετε το παίδι και χωρια.αν είστε δύο συνειδητοποιημενα άτομα και ξέρετε τι θέλετε πλέον το παιδί θα μεγαλώσει σε ένα υγιες περιβάλλον με αγαπημένους τους γονεις του.ενώ αν μείνετε μαζί χωρίς να το επιθυμείτε πλεον θα προκύψουν αργότερα και άλλα θέματα που δεν θα βοηθήσουν στην σωστή ανατροφη του παιδιού

Senior Member
    Ε, συζήτησέ τον να κανονίσετε τα του παιδιού και χωρίστε. Καλύτερα από το να επιμένετε σε κάτι που δεν τραβάει σαν σχέση. Απλά παρατείνετε και μπερδεύετε μια τελειωμένη κατάσταση αν πείτε να προσπαθήσετε να είστε ακόμα μαζί... Από εκεί και πέρα αυτό που όλοι δεν προσέχουν και κάνουν παιδιά σε άκυρες φάσεις και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν, ποτέ δεν το κατάλαβα. Για αυτό υπάρχουν τα προφυλακτικά και τα αντισυλληπτικά, στο 2019 είμαστε.

Senior Member
    Αφού είναι ένας υπέροχος άνθρωπος εσένα τι σου λείπει από αυτόν; Το πρόβλημα μάλλον είναι και για τους δύο, πως δεν είστε ακόμα σε ηλικία για να γίνετε γονείς και επίσης επειδή αυτή ήταν η πρώτη σας σοβαρή σχέση, θα θέλατε να δείτε και άλλα πράγματα από το αντίθετο φύλο. Το ότι θα κρατήσετε το παιδί, σας τιμάει και τους δύο και μπράβο σας. Ότι και όπως και να συνεχίσετε μαζί ή χωριστά να θυμάστε πως το παιδί μαθαίνει από αυτά που βλέπει. Οπότε αν θέλετε να μεγαλώσετε έναν ισορροπημένο άνθρωπο ξεκινήστε βελτιώνοντας τον ίδιο σας τον εαυτό. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανθρώπινα και όταν υπάρχει θέληση βρίσκονται λύσεις σε όλα τα προβλήματα.