γαμος...θα αντεξω??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
    Senior Member
    ιδεοψυχαναγκασική διαταραχή και πρόσφατα άρχισα να βαράω και κρίσεις αγχους...έπαιρνα ζαναξ, ο γιατρός μου το έκοψε τώρα...το θέμα δεν έιναι να είσαι σε καταστολή...το ζαναξ αυτό μου έκανε...το θέμα είναι να βρεις που είναι το πρόβλημα...και πως θα το λύσεις...όχι να βάζεις κάτω απο το χαλί τα προβληματα και όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν...

Senior Member
    εντιτ...και ντουρμιροξ που είναι για την ιδψ αλλά και αυτό μου το κόβει...νοιώθω και έτσι είναι και στην πραγματικότητα δηλαδή ότι πια μπορώ να πω ότι δεν θα ξαναρχίσω τις μαλακίες τις παλιές και μπορώ να κοντρολάρω τον εαυτό μου....

Senior Member
    Originally posted by dodis
    ...το θέμα δεν έιναι να είσαι σε καταστολή...το ζαναξ αυτό μου έκανε...το θέμα είναι να βρεις που είναι το πρόβλημα...και πως θα το λύσεις...όχι να βάζεις κάτω απο το χαλί τα προβληματα και όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν...
    Ναι, συμφωνώ. Αν το χρησιμοποιήσεις όμως πριν την τελετή και μόνο για αυτή δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα.
    Τώρα για την ποσότητα καλύτερα να ρωτήσεις ένα γιατρό. Μη νομίζεις ότι θα μοιάζεις μαστουρωμένη κτλ. Αν ήξερες πόσοι από τους ανθρώπους που συναντάς καθημερινά κάνουν χρήση ηρεμιστικών...Τίποτα σε πληροφορώ δεν προδίδει την χρήση ηρεμιστικών σε λογική και επιτρεπτή ποσότητα.

Senior Member
    Μπορώ να σου πω μάλιστα πως στο δικό μου το γάμο επειδή ένιωθα ότι η φαρμακευτική αγωγή με \"κρατάει\" ήμουν ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος...Έκανα χιουμορ με τον παπά, τον φωτογράφο κτλ

Senior Member
    dreamer...επειδή το έπαιρνα κι εγώ και αυτό που σου κάνει είναι να σε βάλει σε κατατολή, δεν είναι και ότι καλυτερο....δεν μοιάζεις μαστουρωμένη....μα αν πάει σε ένα γιατρό αντί να την χαπακώσει δεν είναι καλύτερα να την βοηθήσει να το λύσει? γιατί το πρόβλημαδεν είναι στον γάμο μόνο τι θα κάνει...απ\' ότι μας λέει το έχει χρόνια......αν χρειαστει και φαρμακευτικη αγωγή ο.κ....
    καλά εννοείται πως απο μόνοι μας δεν παίρνουμε τίποτα....δεν είναι mentos...χημεία είναι...

Senior Member
    Originally posted by dreamer
    Μπορώ να σου πω μάλιστα πως στο δικό μου το γάμο επειδή ένιωθα ότι η φαρμακευτική αγωγή με \"κρατάει\" ήμουν ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος...Έκανα χιουμορ με τον παπά, τον φωτογράφο κτλ
    έκανες χιουμορ με τον παπα και το φωτογράφο!!! εγώ αφου το έπαιρνα μετά απο καμιά ώρα έκανα χιουμορ στον υπνο μου!!!!

Senior Member
    Originally posted by dodis
    ....μα αν πάει σε ένα γιατρό αντί να την χαπακώσει δεν είναι καλύτερα να την βοηθήσει να το λύσει? γιατί το πρόβλημαδεν είναι στον γάμο μόνο τι θα κάνει...απ\' ότι μας λέει το έχει χρόνια......αν χρειαστει και φαρμακευτικη αγωγή ο.κ....
    Δεν διαφωνούμε dodis...Αλλά γάμος είναι...Και όπως ξέρεις τα ψυχογικά προβλήματα δεν λύνονται με 4-5 συνεδρίες...Αφού ξεπεράσει τον σκόπελο μπορεί να δει τι μπορεί να κάνει.

Senior Member
    έχεις δίκιο σ\' αυτό που λες....σίγουρα θέλει χρόνο...δεν λύνεται απο την μια στιγμή στην άλλη....

Banned
    Εγώ πάντως συμφωνώ με την dodis γιατί απ\' ότι είπε η ζώζα έχει 5 μήνες μέχρι το γάμο, οπότε δεν μιλάμε για 5 αλλά τουλάχιστον 15 συνεδρίες (ε, να κάνει και μια διακοπή να ασχοληθεί με τα του γάμου!).

Θα μου πείτε, να μην ξεπεράσει πρώτα το σκόπελο....ναι, καμία αντίρρηση αλλά με δεδομένο ότι το έχει αφήσει τόσα χρόνια, υποψιάζομαι ότι θα το ξαναθυμηθεί στον....επόμενο σκόπελο. Οπότε ίσως θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσει τη σκέψη του γάμου όχι μόνο σαν μια τελετή που πρέπει να πάει καλά, αλλά σαν ένα γενικότερο κίνητρο για βαθύτερες αλλαγές που μπορούν να ξεκινήσουν από τώρα.

Senior Member
    παλιοτερα οταν ημουν στο λυκειο ειχα πολλους πονοκεφαλους πηγα σε νευρολογο και μου εδωσα ladose και μετα seroxat o ο πονοκεφαλος περασε τα υπολοιπα οχι...εσυ dreamer ειχες παρει ηρεμιστηκο στο γαμο σου?

Member
    καλησπερα σας και χρονια πολλα για τις ημερες που διανυουμε!Καλη μου Ζωζα να ξερες ποσο σε καταλαβαινω!ειχα εχω και οπωσ πανε τα πραγματα 8α εχω !ζαλαδες.στο γαμο μου περασα μια κολαση ειχα τρομερη ζαλαδα,ενιω8α πωσ εχανα τον κοσμο αφου να φανταστιες το χερι του αντρα μου το ειχα μελανιασει!!!!!!το κραταγα να μην πεσω και τι καταλαβα?δεν επεσα αλλα και δεν ευχαριστη8ηκα τον γαμου !εκανα τουσ δικουσ μου χαλια και παρακαλαγα να τελειωσει η μερα γρηγορα εκει που ολεσ οι νυφεσ παρακαλουν για το αντι8ετο!!!!αυτο που 8ελω να σου πω ειναι να μην τοσκεφτεσαι!ωσ εκεινη την ημερα κοιτα να απολαυσεισ την διαδικασια ωσ την τελευταια λεπτομερια!και σκεψου αν πεσω(πραγμα που δεν 8α συμβει) και τι εγινε?8α σηκωθω ξανα και ποιεσ και κανα δυο γουλειεσ κρασακι και 8α ρ8εισ στα ισια σου.να σε καλα και οτι θελεις ειμαι εδω για να σε βοηθησω .........ειμαι ειδικη στους γαμους!χαχαχαχα

Senior Member
    evelina μου σε ευχαριστω που μου δινεις θαρρος..εσυ τι ακριβως εχεις?ζαλαδες συχνες?ειναι αδυνατον λετε να λιποθυμησω?

Member
    zwza oxi aplws zalades exw POLU ASTA8EIA me thn paramikrh kinhsh gyrw mou niw8w oti 8a pesw!oxi den 8a lipo8ymhseis ki ayto giati fobasai kai h piesh sou anebainei!ara ayto mhn to skeftesai den 8a symbei!kai na xa mono ayto!exw tromerh apoproswpopoihsh apopragmatopoihsh kai pistepse me einai xeirotero!na eisai kala

Senior Member
    μηπως απο την πιεση παθω κανα εγκεφαλικο...???αποπροσωποπο ιηση και αποπραγματοποιηση εβελινα μου τι ακριβως ειναι?πως νιωθεις?ασταθεια εχεις παντα?

Senior Member
    καλημέρα, ε! όχι βρε παιδί μου δεν νομίζω ότι μπορέις να πάθεις και εγκεφαλικό...!!! κοίτα, αφού έχεις 5 μήνες μέχρι τον γάμο μπορείς να δεις κάποιον γιατρό, να ξεκινήσεις σιγα σιγά...και το βασικότερο όλων....θετική σκέψη!!! think positive!!! και όλα θα πάνε καλά...!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast