γαμος...θα αντεξω??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68
    Senior Member
    σε ψυχολογο δεν παω.δε πιστευω να κανει τιποτα.λεω α παω σε ομοιοπαθητικο...dodis τι ιδεοληψιες εχεις?

Senior Member
    ομοιοπαθητικό? δεν το έχω δοκιμάσει αυτό....ελπίζω να σε βοηθήσει...αχ...απο που να ξεκινήσω...υπερβολική καθαριότητα προσωπική (πολλά μπάνια, antibacter, οινοπνεύματα,αλλά όλα σε υπερβολική χρήση) αλλά και με το γραφείο και το σπίτι...ρουχα, πράγματα σε μια συγκεκριμένη σειρά...ξέρεις αν κάποιος όπως ο καλός μου ας πούμε έπερνε το τασάκι απο εκεί που το είχα και το έβαζε 2 εκατοστά πιο πέρα γινόμουν τρελή!!μου χαλούσε την σειρά βλέπεις!! ξέρεις τα χέρια διακόσες φορές την ημέρα με οινόπνευμα...αχ και πολλά πολλά άλλα....είναι τόσο επίπονο να νοιώθεις ότι πρέπει να τα κάνεις όλα αυτά...τόσο κουραστικό...αλλά νοιώθεις ότι δνε μπορείς να σταματήσεις να το κάνεις....τελικά...μπορείς....� �πόρεσα...καμιά φορά με πιάνουν αλλά όχι στον βαθμό που ήταν...καμία σχέση με το παρελθόν...

Member
    zwza re sy den einai kai toso eykolo na pa8eis egkefaliko se tetoia hlikia !an 8es thn gnwmh mou na pas se psyxologo 8a se boh8hsei polu !mhn eisai arnhtikh sthn apodoxh boh8eias.ase toys omoiopa8htikous kai bres pragmatikh lysh!oso gia to ti einai h apoproswpopoihsh kai apopragmatopoihsh:nomizeis oti ayta poy zeis ta blepeis apo apostash san se tainia!ta blepeis ola ksena kai apostashopoihmena apo esena,einai ola 8ola,...ase drama h katastash elpizw na mhn to zhseis pote!!!!!!!!

Senior Member
    ουτε την ιδψ εχω βιωσει κοριτσια ουτε την αποπροσωποιηση αλλα καθε μερα νιωθω αυτη τη βλακεια σαν να κουνιεμαι οταν στεκομαι ορθια...δε μπορω να κανω τιποτα απογοητευομαι ωρες ωρες

Senior Member
    να μην απογοητεύεσαι...ακούγεται κλισέ...αλλά κάθε πρόβλημα έχει την λύση του φτάνει να θέλουμε...εσύ θέλεις....δεν επιμένω αλλά γνώμη μου είναι να πας σε έναν γιατρό...τους ομοιοπαθητικούς δεν τους έχω δοκιμάσει....αλλά δεν τους εμπιστεύομαι κιόλας για τέτοια πράγματα...θα πήγαινα αν είχα κανένα αυχενικό...αλλά γι\' αυτό που αντιμετωπίζεις δεν θα στο πρότεινα...τώρα....your choice...εύχομαι να πάνε όλα καλά..

Senior Member
    εχω ακουσει οτι βοηθανε παρα πολυ σε θεματα αγχους και συναφη....

Senior Member
    εύχομαι να σε βοηθήσει...εγω κάποια περίοδο, πριν αρχίσουν όλα αυτά...είχα πολύ άγχος με την δουλειά με αποτέλεσμα να κάνω απίστευτες ταχυκαρδίες...ο γιατρός που είχα πάει να δω μου είχε δώσει φυτικά...βαλεριάνες...η αλήθεια είναι πως έπερνα πέντε, έξι, εφτά αλλά δεν με έπιαναν...τώρα τι να πω...να κάνεις ότι πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει...πως θα σε βγάλει απο αυτή την κατάσταση...

Senior Member
    τι γιατρος σου τα ειχε δωσει?για ομοιοπαθητικη πατα στο γκουγκλ και διαβασε...

Senior Member
    καρδιολόγος!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ok thanks...!!!

Senior Member
    Ζώζα αυτό που περιγράφεις μου ακούγεται σαν ίλιγγος. Μήπως πρέπει να πας σε έναν καλό ΩΡΛ?

Senior Member
    nature εχω παει σε ωρλ και δε μουβρηκε κατι....το βλεπω δε προκειται να μου περασει ποτε...νιωθω σαν εσωτερικες μυικες συσπασεις χωρις εξωτερικα να φαινεται κατι...παντως στο σχολειο απο οτι θυμαμαι ειχα παρα παρα πολυ αγχοςημουν καλη μαθητρια..και ξαφνικα στη α γυμνασιου μου παρουσιστηκε αυτο ξαφνικα...απογοητευση ειναι...νομιζω οτι δεν το εχει κανενας αυτο...

Member
    zwza ayto einai psyxoswmatiko pistepse me to idio biwna ki egw mexri pou arxisa ta effexor twra eimai poly kalytera!sthn arxh ppisteya oti exw apo ogko ws skp alla den einai tipote tetoio.se parakalw phgaine se ena psyxiatro kai ksekina 8erapia 8a deis 8eamatika apotelesmata .8a xareis ton gamo soy kai oles tis diadikasies aytou.aksizei na to dokimaseis

Senior Member
    evelina μου οταν ειχα πολλους πονοκεφαλους πηρα λαντος και μετα σεροξατ αλλα το συγκεκριμενο συμπτωμα δεν περασε...τι αλλο μπορει να ειναι?εκτος απο ψυχοσωματικο...?

Member
    Ζώζα συγνώμη αν σε τρόμαξα με τη σκλήρυνση κατα πλάκας της αδερφής μου που τη διαγνώσαμε αμέσως μετά το γάμο της και σου την ανέφερα στο θέμα άγχος-εγκεφαλικό. Διαβάζοντας τώρα το θέμα με το γάμο σου συνειδητοποίησα ότι αυτή η σύμπτωση θα σε τρόμαζε και θα θέλα να σε καθησυχάσω.
    Πράγματι έγινε αυτό με την αδερφή μου, η οποία, ενώ μέχρι τότε νομίζαμε οτι ήταν καλά, δεν μπορούσε να σταθει όρθια στην τελετή του γάμου, αλλά αυτό δεν έχει καμμία σχέση με σένα διότι η σκλήρυνση δεν έχει ζαλάδες όπως περιγράφεις. Αυτή η αστάθεια με τις ζαλάδες μάλλον σε ίλιγγο παραπέμπει.
    ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ

Junior Member
    ζωζα πιστευω πως ειναι μαλλον ψυχοτικο.εγω παλιοτερα αντιμετωπιζα καποιες ζαλαδες κ αυπνοιες τις οποιες με το καιρο ξεπερασα.οταν αρχισα να νιωθω τις ζαλαδες ημουν εκεινο το διαστημα αρκετα στρεσαρισμενος κ αγχωμενος με αποτελεσμα ενα βραδυ να παθω μια κριση πανικου(μια κ μοναδικη).εκτοτε με καποιες επισκεψεις σε ψυχολογο κ με αλλαγη τροπου σκεψης για καποια πραγματα ειδα βελτιωση αρκετη.ολα ειναι στο μυαλο μας κ στο τροπο που σκεφτομαστε κ αντιλαμβανομαστε καποια γεγονοτα στη ζωη.ειναι ο δικο σου γαμος κ θα γινει οπως θελεις εσυ.αυτο σαν αρχη ξεκαθαρισε το σε καποιους κ συνεχισε να πρατεις με τροπο που θα σε κανει να νιωθεις ομορφα.τα μη...τα ετσι..τα αλλιως..αστα για τους αλλους.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast