γαμος...θα αντεξω??? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Banned
    βρε τραβα σε ενα δημαρχειο μαζι με τους γονεις και βαλε 2 υπογραφες και φυγε, 5 λεπτα θα κανεις, ουτε να λιποθυμήσεις δεν θα προλαβεις....
    Και παλι παντρεμενη θα εισαι, ο νομος ειναι νομος.

Την επομενη μερα κανε ενα γλεντι ετσι για να γουσταρεις και τελος.

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗΣΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΙ ΟΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΑΓΧΩΤΙΚΕΣ...ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...???

Banned
    οταν τον κανεις πες και εμας τι λεγανε....
    οχι κατι σημαντικο φανταζομαι.

Senior Member
    Originally posted by zoi250
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗΣΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΙ ΟΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ.ΚΑΙ ΑΓΧΩΤΙΚΕΣ...ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...???
    Ειλικρινα δεν ξερω τί λενε οι άλλοι οταν καποιος αποφασιζει να παντρευτει με πολιτικο.

Αυτο που πιστεύω ομως ειναι πως αυτη η γνωμη των αλλων ειναι κατι πολυ σημαντικο για σενα κ τις φοβιες σου. Μπορει να βοηθουσε να το δεις και έτσι...

Η ώρα η καλη δεν λενε? Παντως ειναι πολυ πιο συντομος ο πολιτικος
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by evelina29
    zwza re sy den einai kai toso eykolo na pa8eis egkefaliko se tetoia hlikia !an 8es thn gnwmh mou na pas se psyxologo 8a se boh8hsei polu !mhn eisai arnhtikh sthn apodoxh boh8eias.ase toys omoiopa8htikous kai bres pragmatikh lysh!oso gia to ti einai h apoproswpopoihsh kai apopragmatopoihsh:nomizeis oti ayta poy zeis ta blepeis apo apostash san se tainia!ta blepeis ola ksena kai apostashopoihmena apo esena,einai ola 8ola,...ase drama h katastash elpizw na mhn to zhseis pote!!!!!!!!
    εγω δυστυχψς το ζω σε μονιμη βαση ειναι τοσο τραγικο να μη ξερεις πια εισαι να λειτουργεις σαν αλλη να μη μπορεισ να χαρεις τιποτα.
    στο θεμα μας τωρα..κ εγω ειμαι υπερ του πολιτικου κ μη σε νοιαζει για τους αλλους η ζωη ειναι δικη σου

Junior Member
    κυκνος τι ακριβωσ εχεισ εσυ?

Senior Member
    Ειχα τους ιδιους φοβους σε μεγαλυτερο βαθμο μιας και το ζουσα χρονια, οποτε γνωριζα τις πιθανοτητες αν θα μου συμβει.
    Δεν θελεις να ξερεις τις συνεπειες ενος πολιτικου ή κλειστου γαμου. Ειναι πολυ περισσοτερες απ\' οσες φανταζεσαι και πιστεψε με ο γαμος δεν αφορα μονο εσένα. Και αν δεν πιστευεις στη βοήθεια των ψυχολόγων/ψυχιατρων τότε τι είδους θαύμα περιμένεις να γίνει τη μέρα του γάμου σου? Αν δεν το σκεφτεσαι, δεν θα παθεις τπτ. Αν δεν μπορεις, τοτε χρειαζεσαι βοήθεια ειδικου. Εγω προσωπικα μίλησα με δικούς μου, έκανα κλειστό γάμο, έκανα συνεδρίες, επαιρνα φαρμακα και το έπαθα πριν φτάσω στην εκκλησία. Μ έσωσαν τα υπογλώσσια τα οποια πικραιναν το στόμα μου στη διαδρομή ενώ πήγαινα στην εκκλησία κι όλοι κορνάρανε απο χαρά. Σιγουρα δεν μπορουμε να συγκρινουμε τις περιπτωσεις μας διοτι εγώ οπως σου είπα το περναγα χρόνια και περασα και το στάδιο οπου δεν παλευόταν καθόλου. Καμία σχέση μ\' εσενα. Κάτι που θα μπορούσε να σε σώσει είναι κανένα μικρό ηρεμηστικό με τις οδηγίες ενός ειδικού. Θα σώσει το γάμο σου, αλλα όχι εσένα, μην τ αφηνεις ετσι τωρα που ειναι νωρίς.

Senior Member
    Originally posted by zoi250
    κυκνος τι ακριβωσ εχεισ εσυ?
    αποπρωσοποποιηση που προκυπτει απο εντονο αγχος.
    ασε περασα πολλαααααααα την πρωτη φορα που το ενιωσα
    τωρα κανω ψυχοθεραπεια κ παιρνω 2 λαντοζ το πρωι κ ελπιζω καποια στιγμη να γινω καλα

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345