Θέλω να παίρνω βαθιές ανάσες!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Θέλω να παίρνω βαθιές ανάσες!!

Καλησπέρα σας είμαι καινούργια στην ομάδα κ χάρηκα πολύ που βρήκα κάπου να πω τον πόνο μου γτ όλοι γύρω μου λένε έλα μωρέ μην αγχώνεσαι ....κλασσικά....είμαι 30 ετών κ έχω 2 παιδάκια 2.5 χρονών κ 18 μηνών είναι πολύ κοντά ηλικιακά... είμαι όλη μέρα μόνη μου κ τα μεγαλώνω καθώς ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα...είμαι ένας άνθρωπος πάαααρα πάααρα πολύ αγχώδης ακόμα κ για το παραμικρό..μόνιμα θυμάμαι τον εαυτό μου με άγχος....έχω πολλές φοβίες με θέμα αρρωστιες... φοβάμαι μόνιμα μν πάθω κάτι εγώ κ ποιος θα μεγαλώσει τα παιδιά μου ή ότι θα πάθουν κάτι τα μωρά κ θα τρέχουμε σε νοσοκομεία... να πω ότι όλοι μας χαίρουμε άκρας υγείας....τώρα τελευταία νιώθω ότι δν μου φτάνουν οι ανάσες κ θέλω συνέχεια να παίρνω βαθιές αναπνοές με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω κάποιες βαθιές κ να με.πιάνει πανικός... νιώθω κ κάτι τσιμπήματα κάτω από το στήθος κ έχω τρελαθεί.... έχω κλεισεί ραντεβού αρχικά με καρδιολόγο να κάνω τριπλεξ κ καρδιογράφημα αλλά με φρικάρει συτή η αναμονή κ είπα να δω αν έχει κάποιος άλλος ανάλογες εμπειρίες....μπαίνω κ στο ιντερνετ κ διαβάζω χίλια μύρια από καρκίνο στα πνευμόνια,πρόβλημα στα νεφρά για βαλβίδα στημ καρδιά κ πραγματικά τρέμω όταν πάω στο γιατρό τι θα μου πει

Καλησπέρα καλώς ήρθες, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.
    Δεν μπορει κανένας να σου κάνει διάγνωση από εδώ κάνε τις εξετάσεις που χρειάζονται. Όλα να πάνε καλά

Junior Member
    Να βγαίνετε έξω από το σπίτι κάθε μέρα. Να σας βλέπει ο ήλιος. Κατά προτίμηση σε φυσικό περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό. Έστω και σε ηλιόλουστο μπαλκόνι αλλά χωρίς να φοράτε τα γυαλιά σας. Γυμναστική με απλές ασκήσεις Ύπνος νωρίς το βράδυ. Διατροφή φυσική χωρίς επεξεργασμενες τροφές σουπερμάρκετ που έχουν χημικά. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας κ όλα Καλά θα πάνε θα το δείτε! Τέλος πνευματική στήριξη. Ο άνθρωπος στη δύσκολη στιγμή χρειάζεται να ακουμπήσει κάπου.

Senior Member
    Καλησπέρα και απο εμένα. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Εγω ειμαι 23 και εχω πολλα περισσότερα απο αυτα που είπες. Ειμαι και εγω πλέον αγχώδης ενώ δεν ήμουν και απο συμπτώματα εχω παρά μα παρά πολλα σχεδόν ολα. Πηγα έκανα εξετάσεις σε καρδιολόγο και τριπλεξ και καρδιογράφημα και τεστ κοπώσεως και αιματολογικές για θυρεοειδή και κάποιες εξειδικευμένες. Δεν βρέθηκε τιποτα πουθενά όμως. Το άγχος τα φταίει ολα να ξέρες και στο λεω εγω που κάθε μερα θα εχω ταχυπαλμίες και μούδιασμα και αλλα. Τα λεω σε σενα να τα βλέπω και εγω. Άγχος ειναι το άτιμο και μας επειρεαζει πολυ δυστυχώς. Εύχομαι οι εξετάσεις σου να βγουν καλές χωρίς κάποιο παθολογικό πρόβλημα και ο,τι και να ειναι να το ξεπεράσεις γρήγορα! Δεν μπορώ να καταλαβω την θεση σου επειδή ακομα δεν εχω παιδιά αλλα δεν θα ήθελα ποτε να ειμαι ετσι ενώ εχω παιδιά. Εύχομαι ολα να πάνε καλα!!

Antonis8
    Guest
    Οταν παιρνεις συνέχεια ανασες δημιουργεις υπεροξυγονοση για αυτό νιωθεις έτσι. Υπαρχουν τεχνικές αναπνοης που μπορεις να ακολουθήσεις. Προτιμησε να αναπνεεις απο τη μύτη ήρεμα,όχι απο το στόμα σπασμωδικα.

Senior Member
    Μια ειναι η λύση κοπελιά, προχωράμε στη ζωη μας συμφιλιωμένοι με την ιδεα οτι τα παντα μπορουν να συμβούν, και η αρρώστια και ο θάνατος και και και, οπως και μπορει να πανε ολα κατ ευχήν. Εστίασε και ζησε με βαση τα πραγματικα δεδομένα (ολοι υγιείς, εχετε δουλεια, οικογενεια) και οχι τα τυχον φαντασιακα δεδομένα.