Δεν αντέχω άλλο... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 67 of 67
    Senior Member
    nature και εγω της ιδιας γνωμης ειμαι για αυτο ζω μονος και προσαρμοζω τη ζωη μου οπως εγω θελω και με τα ορια που εγω βαζω.Αλλα θυμαμαι εποχες που οι φιλοι μου εβγαιναν εξω και εγω δεν ειχα για καφε γιατι επρεπε να πληρωσω για πετρελαιο.Και αν με ρωτησεις παλι το ιδιο θα εκανα.Απλα θελω να δειξω πως δεν ειναι ολα ασπρο-μαυρο,υπαρχει και το ενδιαμεσο και πρεπει να υπαρχει...Εχω μαθει στη ζωη μου πως οι οικογενειακοι δεσμοι ειναι απο τους πιο δυνατους,τουλαχιστον να μην ειμαστε εμεις αυτοι που θα τους σπασουμε,ας ειναι οι γονεις μας.Αν βεβαια δεν καταλαβαινουν οτι τα παιδια δεν ειναι προεκταση τους αλλα αυτονομοι οργανισμοι τοτε αναγκαστικα θα αποξενωθεις.αλλα ακομα και τοτε,εστω μια καλημερα-καλησπερα μια φορα τη βδομαδα ειναι κατι.(εξαρταται και απο τον χαρακτηρα των γονεων)

Junior Member
    Ωχ, Θεέ μου. Η μητέρα σου είναι σαν την μητέρα μου. Ξέρεις είχα απίστευτα προβλήματα μαζί της.
    Όταν ήμουν 10 χρονών είχα ρωτησει την γιαγιά μου που μας πρόσεχε αν ήμουν η θετή κόρη των γονιών μου γιατί η μάνα μου δεν ήξερε ποτέ να δείξει την αγάπη της, το έχανε κάπου στις φωνές, στις βρισιές και στο να με μειώνει όλη την ώρα.
    Έφυγα στα 18 μου και δεν ήθελα να γυρίσω ποτέ πίσω. Νόμιζα ότι έτσι θα είχα ησυχάσει, όμως δεν γίνεται είναι γονείς και πάλι ανακατεύονται.
    Πήγαν να μου δυαλύσουν την οικογένεια πολλές φορές. Τουλάχιστον 3 φορές. Έβρισκε και εμένα τα τηλέφωνα των φίλων μου και με έκανε ρεζίλι.
    Πάντα ήμουν εντάξει ΔΕΝ έχω μετανιώσει για τίποτα από όσα με κατηγορεί η μάνα μου.
    ΦΥΓΕ μην φοβάσαι, αν έχεις δύναμη και θέληση θα τα καταφέρεις. Έχεις άλλα αδέλφια? Στο τέλος αν θα τα καταφέρεις θα είσαι είσαΙ η νικήτρια της ζωής σου και όχι δέσμια των γονιών σου και στέκεσαι να απολαμβάνεις όλα αυτά που κατέκτησες. ΦΥΓΕ...ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ

kalimera!

molis diavasa to sygkekrimeno thread emeina afwnos... to gegonos oti exeis kairo na mpeis k na peis kati mias k enimerwnes sixna to ti ginontan me tromazei .. giayto an ginetai pes telika ti ginetai me tous dikous s k pws tous antimetwpizeis...

sorry gia ayta p tha pw alla oi dikoi s pragmatika zoun ston diko tous kosmo makria apo ayton edw p zoume emeis... megalwmenoi ypo alles synthikes nomizoun oti ta pragmata einai opws tote.. ennoia s k oi dikoi ta idia myalia exoun alla dn mporoun na perasoun ta oria kanontas tetoies kinises giati otan exeis gio...einai ligo diaforetika ..

mpravo s k apo mena giayto p ekanes k sikwthikes k efyges apo to spiti s k egw stin thesi s ayto tha ekana.. ithele megala kotsia k to ekanes.. na mn niwseis pote typseis gia oti k na ginei k n ksereis oti o tropos p se antimetwpisan xwris na se akousoun itan katheta egklimatikos...
    an dn isoun entaksei me ton eayto s k isoun ypereyesthiti mporei na s eixan odigisei k allou k giayto tha eftaigan mono k mono tonizw oi goneis sou.. tote tha katalavainan poso mlkismena k amorfwta ferthikan...
    sorry gia tis ekfraseis mou alla ta pairnw trela otan vlepw tetoies anypostates symperifores apo anthrwpous p megalwnoun k spoudazoun paidia to 2008 opou einai mia epoxi p thelei @@, ypomoni k tsampouka gia na epiviwseis...

ayta.. elpizw na mas enimerwseis otan mporeseis. (k sorry an eipa kati kako i kati p se peirakse)

Senior Member
    Να υπενθυμίσω ότι σε αυτό το φόρουμ αποφεύγουμε τα greeklish.
    :)

Banned
    Originally posted by CeliaM
    Να υπενθυμίσω ότι σε αυτό το φόρουμ αποφεύγουμε τα greeklish.

και που το υπενθυμιζεις.....

:P

Sorry.... και θα με συγχωρέσεις κ για ένα άλλο μήνυμα π έχω γραψει σε άλλο thread σε greeklish ... :-P
    Έχω να γράψω καιρό εδώ .. βασικά από τότε π έκανα εγγραφή..

Senior Member
    Το ξέρω. Και έγραφες πάντα ελληνικά, γι\'αυτό είπα να υπενθυμίσω!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345