Εξαγριωμένος ασθενής - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Αυτά συμβαίνουν. Να αρχίσεις να αναρωτιεσαι τι κάνεις λάθος όταν σου το πουν κι άλλοι, όχι μόνο ένας. Να αγαπάς αυτό που κάνεις και να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερη. Μόνο έτσι θα πετύχεις. Κι επειδή έχεις να κάνεις με ανθρώπους προσπάθησε να έχεις λίγο παραπάνω κατανόηση. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει μέσα του ο καθένας. Όλα καλά

Senior Member
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Δε σου πα ότι φταις απλά κι αυτός είναι σε δύσκολη θέση και του φταίνε όλα. Ειδικά αν δε πετυχαίνει με τη μια κάτι του μπαίνουν και αμφιβολίες μετά και ρίχνη φταίξιμο. Εμένα του πατέρα μου μετά από ένα χειρουργίο προσπάθουσαν να του βάλουν ορό πόση ώρα και δε μπορούσαν δε σημαίνει ότι φτέγανε, τελικά πέρασε ένας γιάτρος και είπε αφήστετον μη το ταλαιπωρήται άλλο και δε του βάλαν καν. Αυτός θα μπορούσε να λεγε μετα αφου ηταν δυσκολο ας μη δοκιμαζαται καν. Μαθε να τα κανεις καλα να τρυπας γιατι δεν τι κανουν ολη τη δουλεια ιδια ολοι και ασε και καμμια κουβεντα να σου πει κανενας μη το παιρνεις κατακαρδα σκεψου κι αυτους είναι αρρωστοι σε νοσοκομειο δημοσιο οτι να ναι ολα τους φταινε και λενε καμμια κουβεντα που δεν θα επρεπε.
    Συγνώμη αλλά μόνο οι ασθενείς είναι άνθρωποι ???? Εμείς οι νοσηλευτές δεν είμαστε???? Που προσπαθούμε κιόλας να προσφέρουμε κιόλας???

Senior Member
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Αυτά συμβαίνουν. Να αρχίσεις να αναρωτιεσαι τι κάνεις λάθος όταν σου το πουν κι άλλοι, όχι μόνο ένας. Να αγαπάς αυτό που κάνεις και να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερη. Μόνο έτσι θα πετύχεις. Κι επειδή έχεις να κάνεις με ανθρώπους προσπάθησε να έχεις λίγο παραπάνω κατανόηση. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει μέσα του ο καθένας. Όλα καλά
    Αυτά συμβαίνουν αλλά μόνο σε εμένα συμβαίνουν. Λες να έχω τον μαλακομαγνήτη πάνω μου και να μην το έχω καταλάβει??? Τι κατανόηση να έχω δεν του είπα τίποτα αυτός ήρθε στην δουλειά μου και με έκανε ρεζίλι και απαιτούσε να με διώξει κιόλας.

Banned
    Σε καταλαβαινω και ειδικα αν δεν εκανες κακα τη δουλεια σου τοτε ο τυπος ηταν αδικος και σου φερθηκε πολυ ασχημα. Οποτε σου λέω να δωσεις τοπο στην οργη. απλα αμα το τρυπας και δε το καταφερνεις κι αυτος θελει να σκεφτεται οτι δε φταιει αυτος και φταις εσυ και σιχτηρίζει μετα. Εγω οταν ημουν στο νοσοκομειο ειχαν ξεσκιστει οι νοσοκομες και καταλαβαινω ποσο κουραζεσται και πασχιζεται να προσφερεται αλλα και συ δωσε τοπο στην οργη τι να κανεις αγνοησετον και προσπαθησε να γινεις τζιμανι στη δουλεια γιατι δεν εχουν όλοι τη καλυτερη φλεβα.

Senior Member
    Μαλακομαγνητη δεν έχεις. Αλλά αν σου το έχουν πει κι άλλοι, δες τι κάνεις λάθος και προσπάθησε να βελτιωθείς. Μια φορά που μου πέρνανε αίμα, το χέρι μου είχε γίνει ίσα με πορτοκάλι στο σημείο. Δεν είπα τίποτα. Τι να της έλεγα; Δεν το έκανε επίτηδες. Θα μπορούσα όμως να αντιδράσω και διαφορετικά.
    Όσον αφορά το τι λένε οι ασθενείς σου να λαμβάνεις υπόψιν και τα καλά και τα άσχημα. Αλλά να μην στέκεσαι σ' αυτά. Σημασία έχει να ξέρεις εσύ ποιά είσαι, και να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Senior Member
    Ναι αλλά ξέρουνε να κάνουνε κακό στην δουλειά του άλλου!!!

Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη δεν μπορώ να ηρεμήσω από το πρωί φοβάμαι μην υποτροπιάσω μιας που είμαι και ψυχικά ανάπηρη.

Page 2 of 2 FirstFirst 12