Results 46 to 60 of 84
-
17-03-2019, 13:59 #46Miliva21Guest
Ακριβώς αυτό που λες !!!!!!!!!!!
Αν είχα εγώ κάποιον να ξέρω ότι θέλει παρέα και να περνάω σχετικα καλά μαζί του δεν θα μου κόστιζε σε τπτ να έβγαινα ένα καφεδάκι μαζί του.....Δεν θα μου φαει ούτε τη ζωή μου ούτε τπτ ....δυο ωρίτσες ο καθένας τις χρειάζεται να ξεσκασει ...Και ας έχει φίλους και παρέες κ υποχρεώσεις....Μπορείς να τις βρεις αν θες τις ώρες
Οι περισσότεροι όμως είτε είναι ασκεφτοι είτε είναι ανίκανοι να κρατήσουν φίλους είτε αντικοινωνικοι που θυμούνται τους αλλους μόνο όταν έχουν ανάγκη και όταν αποκτήσουν την ευκαιρία να έχουν ένα φίλο δεν φέρονται με σωστό τρόπο ώστε να τον κρατήσουν....
Κακο του κεφαλιού τους ο καθένας όπως στρώνει ας κοιμηθεί:)
- 17-03-2019, 14:05 #47
Παιδιά και πριν εγώ έπαιρνα πρωτοβουλία!Και η σχέση που είχα ήταν πριν 7 χρόνια!!!!!!
Elisabet δεν σου έγραψα πως ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου λόγω των δοντιών μου και είχα αποκλείσει ουσιαστικά τον εαυτό μου από τις κοινωνικές συναναστροφές? Και γιατί είχα και τα ψυχολογικά μου που τώρα έκαναν μπαμ,και μεγάλωσα και σε δύσκολο περιβάλλον με μητέρα με κατάθλιψη και οικονομικα προλήματα? Απλως απο οταν έβαλα τα σιδεράκια ένιωσα καλύτερα! Μην με σταυρώνετε.
Και έγραψα τόσες και τόσες φορές πως έχω αλλάξει τρόπο σκέψης πλεον!
Και ούτε την ενοχλώ,το αντίθετο,εγώ σαν άτομο δεν εκφράζομαι γενικά για αυτό μετά και γεμίζω ψυχολογικά . Ισα ισα,πόσες φορές της έχω πει πως δεν θέλω να της λέω τα προβλήματά μου γιατί,νιώθω άσχημα και μου απαντάει πως της αρέσει να της ανοίγομαι και για αυτό με θεωρεί φίλη της. Απλώς έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες μας.Ισως την αδικώ,τι να πω πια!
17-03-2019, 14:08 #48
Miliva δεν υπήρχαν άτομα που να έγραψα εγώ,αυτό στο υπογράφω. Απλώς κλείστηκα σε εμένα τελείως γιατί είχα απογοητευτεί από πολλά.
17-03-2019, 14:17 #49
Βρε κοριτσακι μου για μενα εσυ δεν εκανες λαθος πουθενα ..απλα υπαρχουν ανθρωποι με συναισθηματα που κανουν ερωτικες η φιλικες σχεσεις ζωης και αλλοι που δεν το κανουν αυτο δεν τους νοιαζει ..για αυτους οι κυκλοι κλεινουν ..δεν φορτωσα κανεναν με τα ψυχο που εχω παντα εβγαινα με χαμογελο και με χιουμορ κ ας εκλαιγα μεσα μου .. ..κ εσυ ετσι μοιαζει να εισαι ..απλα ηθελες μια παρεα ..η φιλη σου ανηκει στους ανθρωπους π δεν νοιωθουν πολλα ..εγω δεν υπαρχει φορα που να μην σηκωσα το τηλ σε καποιον ..ακομη και να βαριομουν να βγω ακομη και να μην ηθελα τρελα να βγω με καποια ατομα που δεν ηταν πολυ φιλοι μου ...τι κοστιζει να παρεις εναν τηλ η να βγεις μια βολτα με ενα φιλο δεν καταλαβαινω ..
17-03-2019, 14:19 #50
Να μου γίνει τσιμπούρι κάποιος δεν μου έχει τύχει. Κάποιος που δεν ταιριάζει μαζί μου για παρέα θεωρώ πως το καταλαβαίνει και αυτός και εγώ. Δεν είπα ποτέ να πεις κάτι τέτοιο σαν αυτό που έγραψες. Αν δεις τι λέω, μιλάω για φίλους. Αλλα δεν δίνω το δικαίωμα σε κάποιον να με θεωρεί φίλο του χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τέτοιο πράγμα δεν θα πω σε κάποιον που είναι φίλος και τον γνωρίζω καλά. Δεν νιώθω έτσι για τους φίλους μου. Γιατί για τέτοια περίπτωση μιλάμε. Αν λέμε για κάποιον που ντε και καλά θέλει να είναι φίλος με το ζόρι, είναι άλλη περίπτωση. Νομίζω για τέτοιο πράγμα μιλάς εσύ.
Αλλα κάποιον που τον ξέρεις παράδειγμα 5 χρόνια και κάνετε παρέα ξαφνικά να μην μπορεί ούτε μια φορά το μήνα να πιει έναν καφέ μαζί σου...
17-03-2019, 14:32 #51Miliva21GuestΚαι λάθη να έκανες ή να χρειάστηκες λίγο χρόνο να απομονώθεις είναι θεμιτό όλα στη ζωή είναι
Το θεμα είναι να μπορείς να διεκδικείς αυτό π θες τη δεδομένη στιγμή και να μην εξαρτας το πρόγραμμα σου και τη ζωή από άλλα άτομα ούτε να πληγωνεσαι πολύ από τέτοια πράγματα όπως σ είπα γνώρισε νέο κόσμο και θα γίνει σιγά σιγά
17-03-2019, 14:41 #52
Δεν σε κατηγορώ για κάτι. Εγώ δεν θεωρώ κακό ούτε αυτό που έκανες εσύ πριν, ούτε αυτό που κάνει η φίλη σου τώρα, ανθρώπινα τα θεωρώ. Ο καθένας μας βάζει προτεραιότητες στην ζωή του ανάλογα με την φάση που βρίσκεται και μοιράζει τον χρόνο του εκεί που θέλει. Δεν έχει σημασία το για πιο λόγο δεν ήθελες παραπάνω επαφές. Άλλος μπορεί να χει τα ψυχολογικά του, άλλος μπορεί να είναι άφραγκος κ να μην θέλει να το πει, αλλός μπορεί να νιώθει άσχημα με τον εαυτό του για κάτι όπως τα δόντια που λες, άλλος μπορεί να θέλει να πέσει με τα μούτρα στην δουλειά του ή στον γκόμενο ή στην οικογένεια του...άλλος μπορεί να θέλει και να γουστάρει να κλειστεί μέσα και να μην βλέπει κανέναν. Δεν κρίνω τον λόγο και την αιτία που το έκανες. Το ανέφερα απλά γιατί μου κάνει εντύπωση πάντα με πόση ευκολία αποδίδουμε στους άλλους λόγους συμφέροντος ή τους λέμε παρτάκιδες κτλ ενώ στην ουσία ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως κάνουμε το ίδιο σε κάποιες φάσεις της ζωής μας. Την περίοδο που εσύ είχες το θέμα με τα δόντια σου πχ και δεν ήθελες πολλά πολλά κάποιος άλλος μπορεί να ερχόταν εδώ και να έγραφε "η harmonylover με γράφει συνεχώς και ενώ δείχνω φιλική αυτή με αποφεύγει" και όλοι εδώ θα λέγαμε α την γαιδούρα, τι θα πάθει να πάει για έναν καφέ, σιγά.... Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω; Δεν σε κατηγορώ για κάτι, να σου δείξω την αλλη πλευρά προσπαθώ.
Είναι προφανές ότι η φίλη σου δεν είναι τόσο φίλη όσο νόμιζες. Για να είμαι ειλικρινής με αυτή την επαφή που είχατε όλα αυτά τα χρόνια κακώς την θεωρούσες φίλη εξ αρχής. Γνωστές ήσασταν και κάνατε παρέα όταν τύχαινε. Τώρα τυχαίνει εσύ να είσια σε δύσκολη φάση και να θες παραπάνω, εκείνη δεν θέλει και είναι εμφανές. Αυτό δεν την κάνει ούτε κακό άνθρώπο ούτε τίποτα. Ούτε και σένα φυσικά. Οπως είπες σταματάς να την προσεγγίζεις και ξεκινάς να κάνεις καινουργιες παρέες που θα έχετε να μοιραστείτε περισσότερα.
17-03-2019, 14:46 #53
Μα είναι εμφανές ότι η θεματοθέτρια δεν ήταν ποτέ φίλη με την συγκεκριμένη αν δεις λέει ότι πάντα έτσι ήταν η σχέση του όχι τώρα που την έχει περισσότερη ανάγκη.
Κι όμως υπάρχουν άτομα που παίρνουν από μόνα τους το ελεύθερο να σε θεωρούν φίλο κι ας ήσουν απλά ευγενικός πχ ή φιλικός στα πλαίσια της κοινωνικότητας. Εκεί τι κάνεις; Πας και του λες στα μούτρα ότι δεν είσαι φίλος του κι ότι τον βαριέσαι ή έχεις σημαντικότερα πράγματα να κάνεις; Εγώ ομολογώ πως δεν μπορώ να το κάνω. Θεωρώ οτι θα πληγώσω τον άλλον χωρίς λόγο. Οπότε αρχικά προσπαθώ απλά να τον αποφύγω και βασίζομαι την μη λεκτική επικοινωνία ώστε να πιάσει το μνμ. Αν δεν χαμπαριάσει τότε το συζητάμε.
17-03-2019, 14:56 #54Miliva21GuestΝα σας πω κάτι λοιπόν να γελάσετε
εγώ όπως ξέρεις είχα μια πολύ καλή φίλη για πολλά χρόνια και διαλυσαμε τη σχέση αυτή (δεν θα το αναλύσω τώρα)
τεσπα γνώρισα μια κοπέλα που είναι 22 χρόνων τώρα και η οποία είχε στη ζωή της μια φίλη που την έβλεπε δύο φορές στους έξι μήνες και την ξαδέρφη της π την έβλεπε 1 φορά στους τρεις μήνες....
κι αναρωτιόμουν πως γντ και ότι δεν ήθελε παρέα αυτη; τεσπα γνωρίζοντας τη.... καταλαβαίνω ότι είναι άτομο που είναι μούχλας δεν βγαίνει ..είναι τεμπέλα θέλει να κάθεται σπίτι έχει τώρα ένα γκόμενο από απόσταση που έρχεται αραιά και που να τη βλέπει ...
Εγώ έχω να την δω 1μιση μηνα τώρα και βάλε αυτή δεν έχει άλλες φίλες η φίλους........μου λέει συνέχεια ναι όταν είναι να κανονίσουμε και τελευταία στιγμή το ακυρώνει γτ μπορεί να βαριέται ή να θέλει να αράξει στο σπίτι με αποτέλεσμα να με αφήνει μπουκάλα τελευταία στιγμή ................μου έλεγε ψέματα ότι είναι άρρωστη και ότι δεν μπορεί επδ βαριέται τη ζωή της ......σε μια πολύ σημαντική στιγμή μου δεν ήρθε...μου έλεγε ναι κ ίσως έρθω και μετά καπάκι δεν μπορώ και δεν είμαι καλά τάχα μου....ενώ με το γκόμενο βρίσκεται 4 μέρες το μήνα και όχι πάντα....δλδ δεν μπορεί να πέσει με τα μούτρα πανω του και να έχει κάθε μέρα κτ να κάνει μαζί του
Γενικά της το έχω πει εμμεσως αυτό που κάνει και μου βγάζει και γλώσσα από πάνω ότι η ζωή δεν ειναι μονο καλοπεραση και ποτά και ότι είμαι υπερβολική να πετάω υπονοουμενα και τέτοια.......
το έχω καταλάβει ότι λέει ψέματα και με δουλεύει ψιλό γαζί....
το παράδοξο ομως είναι ότι αυτή με υπολογίζει σαν φίλη της και θέλει να την παίρνω τηλ να μιλάμε ή να της στέλνω μνμ τακτικά η θα με πάρει εκείνη σε εβδομαδιαία βάση Αλλά δεν βγαίνει....Δεν της αρέσουν τα ποτά και οι εκδρομές Αλλά με το γκόμενο πήγε τετραήμερη στο Ρέθυμνο γ το καρναβάλι.....
Ή ξαδέρφη της έχει παρέες και φίλους και σχέση και την έχει γράψει τη φιλη μου έχει να την δει πάνω από χρόνο ....την άλλη της φίλη την ξεκόψε επδ βρήκε εμένα !!! και ετσι πήρε το θάρρος να της ριξει άκυρο γτ η άλλη είχε κάνει πράγματα που δεν της άρεσαν αυτηνης και τα ανεχόταν γτ δεν είχε άλλον....ενώ τώρα που βρήκε εμένα για καβάτζα της έδωσε ποδι άνετα ....
Σε μένα όμως βλέπεται πως φέρεται....εννοείται ότι δεν θέλει να ξεβολευτει ούτε στο ελάχιστο ...Αλλά με υπολογίζει σα φίλη όμως...Και απορώ...
Ειναι τόσο ηλίθια;;;;;;;; αντι να κάνει το σταυρό της που βρήκε μια φίλη .....και όχι οποία και οποία.....μια φίλη που ξέρει να φέρεται σωστά σε όσους της φέρονται σωστά .....κοίταει τη πάρτυ της και δεν κάνει τπτ γ τον άλλο.......
Προς το παρόν θέλω τόσο πολύ να τη βρίσω.....Αλλά θα την πάρει την απαντηση της αργά ή γρήγορα........Ότι κάνει καταγράφεται και εννοείται πως εχω αναθεωρησει για εκείνη....
Γ αυτό σ λέω.....Δεν τα περνάς μόνο εσύ αυτά.........είναι στο πρόγραμμα...βγες πέρνα καλά και αν έχεις την τύχη να γνωρίσεις σωστούς ανθρώπους να τους εκτιμήσεις γτ είναι σπάνιοι
17-03-2019, 14:56 #55
Εσύ θα γούσταρες να βγαίνει κάποιος μαζί σου γιαυτό τον λόγο που περιγράφεις;;; Να είμαι εγώ ας πούμε που γνωριζόμαστε και να μην γουστάρω να βγούμε αλλά να σκεφτώ "α την κακομοίρα την μιλιβα δεν έχει παρέα, ας βγω μαζί της να κάνω ένα ψυχικό να νιώσω καλός άνθρωπος, να βγει κι αυτή λίγο να ξεσκάσει";;; Θα σου άρεσε να σκεφτονται οι άλλοι έτσι για σένα;
Είναι υποτιμητικό αυτό που λες για τους άλλους, πέρα από υποκριτικό. Το νορμαλ ειναι να βγεις με εναν άνθρωπο επειδή ΕΣΥ γουστάρεις, όχι επειδή εκείνος θέλει κι εσύ τον λυπάσαι.
17-03-2019, 15:09 #56
Νομίζω θα γίνω πολύ κακιά σήμερα.
Εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό σε αυτό που κάνει η συγκεκριμένη. Λες είναι μούχλας και δεν θέλει να βγαίνει. Ε και;;; Είναι κακό να είναι κάποιος μούχλας και να μην θέλει να βγαίνει ακι να τα κάνει κομπόδεμα; Πρέπει να πάρει την άδεια μας για να είναι μούχλας;;;
Εγώ βλέπω ένα άτομο που μια χαρά βάζει τα όρια της και κάνει αυτό που γουστάρει. Δεν θέλει να βγαίνει για τον χ ψ λόγο, κρατάει μια επαφή μέχρι εκεί που θέλει. Το αν θα το μετανιώσει στην πορεία, αν θα αναθεωρήσει ή τι θα κάνει είναι δικό της θέμα.
Από την άλλη βλέπω εσένα να την κρίνεις για τον τρόπο που θέλει να ζει κι ενώ δεν θες αυτά τα όρια που έχει βάλει εκείνη τελικά μια χαρά τα έχεις δεχτεί και συνεχίζεις τις επαφές μαζί της. Εφόσον η γνώμη σου για εκείνη είναι προφανώς άσχημη, το νορμαλ θα ήταν να είχες ξεκόψει. Γιατί δεν το κάνεις; Η μια εξήγηση είναι γιατί και εσύ την έχεις ανάγκη και όπως όλοι προσπαθείς να καλύψεις τις ανάγκες σου οπότε ικανοποιείσαι με έστω αυτό το τηλεφώνημα μια στο τόσο.
17-03-2019, 15:16 #57Miliva21GuestΠροφανώς ελισσαβετ μου δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα ....είπα ότι αν κάποιος θέλει παρέα και περνάω καλά μαζί του δεν θα μου κόστιζε τπτ να βγω που και που....
Αρκεί να περνάω καλά...Να μπορώ να επικοινωνήσω κάπως να περνάει καλά η ώρα μαζί του.....
Και δεν είπα απαραίτητα να με παίρνει επδ δεν έχει γενικά φίλους ή παρέες!! Μπορεί να θέλει να βγει μαζί μου επδ συγκεκριμένα εκείνη την ημέρα μπορεί να μην έχει τι να κάνει ή γενικά να έχει εκφράσει μια επιθυμία για παρέα ....άνετα θα βγω και μαζί του και χωρίς να σκεφτώ ο κακομοίρης και ο έτσι και ο άλλιως
Αν όμως δν έχω κανένα σημείο επαφής και βαριέμαι αφόρητα Όχι δεν θα κάνω ψυχικό εννοείται πως θα δώσω χρόνο αν περνάω κ γω καλά
17-03-2019, 15:30 #58Miliva21GuestΚαι όμως είναι ασχημη η συμπεριφορά της .....
Γτ βλέπω ότι δεν έχει καμία συναισθηση....ξεκόψε τη φιλη της που έκανε μαζί παρέα χρονια από μικρά ενώ την ανεχόταν τόσα χρόνια ...επδ βρήκε σαν καβάτζα εμένα........που σήμαινει ότι για να δρασει έτσι με υπολογίζει και έχει επενδύσει κάτι σε μένα.........
Όμως τα θέλει όλα όπως θέλει αυτή.........χωρίς να ξεβολευτει ούτε στο ελάχιστο και χωρίς να κάνει τα στοιχειώδη σε μια φίλη......λέει ψέματα και δικαιολογίες ότι είναι άρρωστη ότι δεν είναι καλά ενώ κανονίζουμε........με αποτέλεσμα να προσπαθεί να μειώσει το iq μου ...όμως ποτέ δεν μου είπε ότι δεν θέλει να βγαίνει βόλτες και για καφέδες και τέτοια.......παντα μου λεει οτι μπορω να στηριζομαι και υποσχεται πραγματα που δεν κανει ποτε....μικρα πραγματα...οπως πχ αν ειμαι στο νοσοκομειο να περασει να με δει γ λιγο ή αν εχω ετοιμασει κανενα παρτυ στο σπιτι να με βοηθήσει να μαζεψουμε ή να μου φερει κατι...πραγματα που εγω δεν της ζητησα και δεν της απαιτησα ποτε....μονη της τα λεει και τα ξελεει ....Όταν έρχεται ο γκόμενος να τη δει είναι εξαφανισμένη !!! και μου στέλνει μνμ οπότε επιστρέφει στη ρουτίνα της......με είχε ακυρώσει σε μια σημαντική μου στιγμή ενω ελεγε οτι θα ειναι εκει δουλεύοντας με ψιλό γαζί επδ στη πραγματικότητα βαριόταν να πάρει τα πόδια της..........Αλλά κρατάει ραπόρτο γ τη συμπεριφορά μου παρολο π δεν το εκφραζει...και νιώθει την ανακούφιση ότι δν είναι τελείως μόνη......θεωρεί ότι πρέπει ν ειμαι καλή σε όλα σα φίλη ....το περιμένει αυτό ...Δεν μου το έχει πει ποτέ αλλά ειμαι.σιγουρη ότι το θεωρεί δεδομένο ....Ε δεν γντ όμως !! είσαι ηλίθιος να φερεσαι έτσι Αλλά καταβαθος να πιστεύεις και να περιμένεις φιλίες σωστές και ανθρώπους να ναι δίπλα σου
Ε δεν είναι κ ωραίο αυτό.....Φυσικά και θα μπορούσε οποιοσδήποτε στη θέση μου άνετα να τη ξεκόψει.....κ θα είχε δίκιο
Προφανώς και ρίχνω νερό στο κρασί μου γτ είναι ένα από τα λίγα άτομα που συναναστρέφομαι και δεν έχω χιλιάδες παρέες να με παρακαλάνε...έχω ανάγκες που προφανώς δεν γντ να περιμένω από εκείνη
Βρίσκομαι στη θέση της θεματοθετριας κατά ένα μέρος και της περιγράφω ότι συμβαίνει συχνά αυτό και να μην στεναχωριέται ....
Μπορεί να φταίω κ γω να νομίζει ότι δεν θα την κάνω πέρα κ αυτο να της δίνει το ελεύθερο η να έχει την ασφάλεια ενός ατόμου που επενδύει και να φερεται όπως θέλει...παρόλο που δεν της έχω γίνει βδέλλα και παρόλο που δεν περιμένω κτ ούτε απαιτώ από εκείνη
Όμως θεωρώ ηλίθιο να περιμένει ένας άνθρωπος να έχει φίλους όταν δεν ξέρει πως να φερθει. ....
Και μετά αύριο μεθαύριο κλαίνε γτ μένουν ολομόναχοι...τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν ήρθα αντιμέτωπη με τη απόλυτη μοναξιά γτ ως δια μαγείας πάντα είχα κάποιον δίπλα μου...οι καλοί δεν χάνονται :)
17-03-2019, 15:46 #59Miliva21GuestΤεσπα όπως έχεις καταλάβει θεματοθετρια έχω βαρεθεί να γίνομαι needy και να μιζεριαζω δεν το θέλω αυτό....Δεν μ αρεσει να παρακαλάω κανέναν για τπτ γι αυτό αυτά που σου γράφω τα έχω σκεφτεί για τον εαυτό μου και δεν γίνεται αλλιώς άμα εξιδανικευεις σχέσεις είναι στάνταρ ότι θα απογοητευτείς....Για να μπορέσεις να παραμείνεις ανεξάρτητος και χαλαρός χωρίς να νιώθεις ότι πιέζεις θα πρέπει ή να μην παίρνεις τπτ στα σοβαρά και να πας με ότι σου κάτσει και να κοιτάς τη πάρτυ σου....ή να είσαι ακοινωνητος εκ φύσεως και ιδιόρρυθμος και να προτιμάς το βιβλίο σου ή τη κουβέρτα σου από μια βόλτα με κάποιον φίλο και να θες να ζεις μόνος σου χωρίς να σε νοιάζει ......
Όσοι θέλουν να επενδύουν σε σχέσεις και να δίνουν και να υπολογιζουν τους φιλους και τους συντρόφους τους και να καλλιεργούν σχέσεις μαζί τους θα απογοητευτούν και θα είναι ή θα μοιαζουν στους αλλους εξαρτημένοι.....Εκτός και αν έχουν τη τύχη να βρεθούν με ανθρώπους που και ξέρουν και μπορούν να φέρονται και να δίνουν....
Γτ είναι μαγκιά να ξέρεις να επενδύεις και να υπολογιζεις και να δινεις σε έναν ακόμα άνθρωπο πέρα από τον εαυτό σου.....Και αυτή τη μαγκιά δεν την έχουν όλοι εκεί έξω για διάφορους λόγους είτε επδ η οικογένειά δεν τους έδωσε η δεν τους έμαθε έτσι είτε εκείνοι μέσα από έμπειριες έγιναν συναισθηματικά ανάπηροι είτε ήταν πάντα εγωκεντρικοι εκ φύσεως ...εδώ στο φόρουμ πολλά άτομα τρέμουν στην ιδέα ότι υπάρχει ευτυχία στο να δίνεις πράγματα σε άλλους και τρέμουν και στην ιδέα ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει προσδοκίες από αυτούς ....πράγμα μου είναι απολύτως φυσιολογικό και ανθρώπινο από τη στιγμή που αγαπάς μοιράζεσαι και εκτιμάς κάποιον άλλον .. .
Ευτυχώς όμως δεν είναι όλοι έτσι
17-03-2019, 16:28 #60
Όχι μια χαρά κατάλαβα.
Εννοείται ότι ΟΛΟΙ όταν περνάμε καλά με κάποιον αναζητάμε την επαφή μαζί του! Γιατι διαχωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτό; Ποιος είναι αυτός που ενώ περνάει καλά με ένα άτομο δεν θέλει να βγαίνει μαζί του; Αυτοί που δεν θέλουν να βγαίνουν μαζί μας συστηματικά κι όχι επειδή κάτι τους έτυχε ένα διάστημα, ΔΕΝ περνάνε καλά μαζί μας, αυτό αρνείστε να καταλάβετε. ¨Η τουλάχιστον δεν περνάνε τόσο καλά που αυτό να τους κάνει να μας προτιμήσουν από κάτι άλλο. Και νιώθω σα να το παίρνετε προσωπικά όλο αυτό, σα να το χρεώνετε στον άλλον λες κι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να μας γουστάρει.
Εσύ το έθεσες στο προηγούμενο σου μνμ σα να κάνεις ψυχικό. Οτι άμα περνάω σχετικά καλά μαζί του και ξέρω πως θέλει να βγει, θα βγω μαζί του, δεν θα μου κοστίσει τίποτα. Είναι λες και λες ότι υπάρχουν και κάτι άλλοι άνθρωποι γαιδούρια που ενώ μπορεί να περνάνε σχετικά καλά μαζί μου (γιατί αυτό είναι και αυτονόητο) πάλι δεν θέλουν να βγουν και διαχωρίζεις τον εαυτό σου αμέσως.
Χώρια που συνεχώς παραβλέπουμε εντελώς την άλλη πλευρά. Οτι η άλλη μπορεί να μην έχει λεφτά να βγαίνει ας πούμε και να μην θέλει να το πει; Οτι μπορεί ο γκόμενος της να μην την αφήνει να βγει κι ας είναι μακριά; Ότι μπορεί να περνάει τα ψυχολογικά της και θέλει να κλειστεί μέσα; Είναι υποχρεωμένος ο άλλος όλα αυτά να μας τα δηλώσει ευθέως σε μια απλή γνωριμία αλλιώς εμείς θα τον κρίνουμε αμέσως μούχλα και κωλόπαιδο; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την τόση ανάλυση. Ωραία, από αυτά που λες κι έμενα η γνωστή σου μου φαίνεται πως κάποια στιγμή θα καταλήξει μόνη της με την τακτική που ακολουθεί αλλά το θέμα είναι πολύ απλό. Δεν γουστάρουμε το είδος της σχέσης που θέλει ο άλλος....φεύγουμε. Δεν είμαστε δέντρα. Μπορούμε να μετακινηθούμε αν θέλουμε. Το να συνεχίζουμε να μένουμε στην σχέση προσπαθώντας να φέρουμε τον άλλον στα νερά μας δεν είναι ένδειξη φιλίας ούτε καλοσύνης.