Results 76 to 84 of 84
-
17-03-2019, 22:35 #76
Μα αυτό δεν λέω λίγο πιο πάνω??ότι δεν είναι η καλύτερη της φίλη....και δεν ξέρω γιατί αλλά πολύ εύκολα λέμε.οι άνθρωποι τη λεξη φιλία....
Είναι και λάθος και απτή πλευρά και της θεματοθετριας να τη θεωρήσει φίλη... φυσικά..δεν λέω όχι...
Αλλά.φερει ευθύνη και η απέναντι πλευρά...
Για μενα σαν Γιώργος μια απλη φίλη ήταν που βγενανε μια στης τόσο...δεν ήταν και.γαμω της φιλιες... γενικότερα η φιλίες φενονται με τη πάροδο του χρόνου και με της πράξεις...
- 17-03-2019, 22:41 #77
Giorgos έτσι είναι. Έγραψα τόσες και τόσες φορές πως τώρα που περασα δυσκολότερα συνειδητοποίησα πολλά. Ένα από αυτά είναι πως δεν υφίσταται ουσιαστική φιλία με την κοπέλα. Παρόλα αυτά δεν της κρατάω καμία κακία. Απλώς όταν με το καλο επικοινωνήσει μαζί μου θα της κάνω μια κουβέντα και τέλος. That's all!
17-03-2019, 22:43 #78
Εντελώς τυχαία απαντώ και σε εσένα στην 76 απάντηση μου...που απαντάω και στη Σόνια...
Απλά.επειδη εγώ όταν ακουω τη λέξει 10 + φιλία και ότι είσαι η/ο καλύτερος/η φίλη μου...πάει το μυαλό μου σε κάτι πάρα πολύ δυνατό (όπως στους μου φίλους άσχετα αν τώρα απομακρύνθηκαμε με τους δύο απτους τρεις)
Γι'αυτό μπερδεύτηκα... ωστόσο πιστεύω φταίνε και οι δυο πλευρές...και το λέω αυτό Ελισάβετ..γιατί εσύ μπορεί να απομακρυνοσουν πολύ σωστά επειδή η άλλη σε αποκάλεσε απτή πρώτη η δεύτερη φορά που ειπιατε καφέ η καλύτερη της φίλη...όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται έτσι..η από ενα σημείο και μετά αρχίζουν
και σκέφτονται έτσι όπως εσύ ...μετά από εμπειρίες...
17-03-2019, 22:50 #79
Να σου πω τη γνώμη μου...η φιλία είναι κάτι πολύ δύσκολο ..όσο μεγαλώνω το καταλαβαίνω αυτό...όπως είπα και προηγουμένως η φιλία δείχνει με τη πάροδο του χρόνου και με της πράξεις...αν δεν σε θέλει κάποιος κάποια για φιλία άρχισε και ψάχνε αλλού για φιλία ..γιατί με το ζόρι δεν γίνεται..πρέπει να βγενει και απτής δύο πλευρές...ξέρεις πόσες φιλίες έχει δει να χάνονται με τη πάροδο του χρόνου???είτε γιατί βρήκανε άλλες φίλες / φίλους είτε για χψ λόγο....μόνοι ήρθαμε στη ζωή και μόνοι θα φύγουμε...μπορεί να ακούγεται κάπως αυτό αλλά είναι μια τεράστια αλήθεια..και ούτε φυσικά σημενει ότι δεν πρέπει να κάνουμε φιλίες...η φιλία είναι ένα απτά ωραιότερα δώρα που έχει δωθεί στον άνθρωπο...απλά μην λες και μην θεωρείς πολύ εύκολα τους άλλους ανθρώπου φίλους σου η φίλες σου επειδή ειπιατε έναν δύο τρεις δέκα καφέδες...άστο και θα το δείξει ο χρόνος...και οι πράξεις...
Εκτός απτους τρεις βασικούς μου κόλλητους είχα ένα σωρό άλλους φίλους...αμέτρητους...χαθήκα με όλοι με τη πάροδο του χρόνου...τρεις μείνανε και απτους τρεις τώρα έμεινε μονάχα ο ένας...οψομεθα...
17-03-2019, 22:51 #80
Μα δεν κατηγόρησα καμιά από τις δύο πλευρές , τα θεωρώ ανθρώπινα και μέσα στο πρόγραμμα να συμβαίνουν και τέτοια. Ο τόνος μου μπορεί να ήταν κάπως πιο έντονος, όχι με την θεματοθέτρια τόσο, όσο γενικότερα με τις απόψεις που γράφονται εδώ κατά καιρούς περί φιλίας. Και απλά με εκνευρίζει όταν μπάινουμε σε διαδικασία όλοι μας να βαφτίζουμε άσπρο- μαύρο, καλός- κακός κ πάντα τον εαυτό μας τον έχουμε στους καλούς. Όλοι κάνουμε λάθη. Ανεξαιρέτως. Και όλοι έχουμε πληγωθεί και όλοι έχουμε πληγώσει κιολας.
Θεματοθέτρια, εσύ ήσουν ξεκάθαρη για το τι σκοπέυεις να κάνεις μην αγχώνεσαι, εμείς συνεχίζουμε την κουβέντα παράλληλα γιατί είναι κλασικό θέμα διαφωνιών αυτό εδώ στο φόρουμ, μη το παίρνεις προσωπικά.
17-03-2019, 23:00 #81
Εννοείται ότι η θεματοθετρια δεν πρέπει να μας παρεξηγήσει...σε όλα τα θέματα υπάρχουν συμφωνίες και διαφωνίες...
Οι απόψεις που υπάρχουν Ελισάβετ είναι προσωπικές εμπειρίες του καθενός μας..και αντιδραμε ανάλογα..
Γι'αυτό είπα ότι με το που άκουσα 10+ φιλία και καλύτερη φίλη και τα ρέστα απάντησα και με βάσει της δικές μου εμπειρίες..τη θέλω να πω μπορεί 5-10 άτομα εδώ μέσα να φάγανε/με απόρριψη από κολλητούς δίχως λόγο και ουσιαστικη αιτία...και όταν διαβάζουμε στο φόρουμ θέματα όπως αυτό τους/μας βγενει και ένα παράπονο..μια εκτόνωση.....(όλοι θέλουμε να εκτονωθουμε κάπου...ετσί δεν είναι???χαχαχ
17-03-2019, 23:06 #82
Giorgos Ναι,με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται,αυτό εννοείται,ίσα ίσα που θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.Απλώς είναι κρίμα να χάνονται άνθρωποι και φιλίες.
Ισως φταίει το ότι δεν έχω πολλές εμπειρίες στον κοινωνικό τομέα και λειτουργώ κάπως ανώριμα ακόμη,δεν έχω κάνει τις νοητικές διεργασίες που έχετε κάνει εσείς.
Τελοσπάντων σου έυχομαι και εσένα να πάνε όλα καλά.!
17-03-2019, 23:23 #83
18-03-2019, 01:42 #84