ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ ΛΕΕΙ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Sonia στα δικά μου δύσκολα είχα μόνο την οικογένεια μου,σε όσους έχουν και φιλους,ναι,μπορεί να τους εσωσαν εννοείται.
    Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας,η κάθε μία κάτι μου έδωσε. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by harmonylover View Post
    Σκεφτόμουν πως έχω μια φίλη μόνο και αυτή επειδή έχει μια νορμαλ ζωή,δηλαδή τη δουλειά της και τη σχέση της,είναι παντελώς χαμένη.Για να επικοινωνήσουμε,πρέπει να πάρω εγώ την πρωτοβουλία και να κάνω κίνηση...Και τη γνωρίζω 10+ χρόνια.Και μετά λέει πως είμαι η καλύτερή της φίλη.Και δεν της έχω πει καν πως παίρνω φάρμακα,γιατί δεν ξέρω τι θα πιστέψει,μιας και είναι κατά.

Αλλά πάντα έτσι ήταν η σχέση μας,βρισκόμαστε αραιά,παλαιότερα δεν με πείραζε.Τώρα άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα.

Η απόλυτη απομυθοποίηση... Τελικά μόνοι γεννιόμαστε ,μόνοι θα φύγουμε από αυτή τη ζωή.
    Μπράβο..τελικά και εγώ εκεί έχω καταλήξει μετά από 30 χρόνια φιλίας...οι φίλοι έρχονται και φεύγουνε...
    Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και προσωπικά δεν θα ήθελα να κάνω και κάτι.διοτι με το ζόρι δεν γίνεται...πρέπει να το θέλουν και οι δυο πλευρές..

Senior Member
    Βρε Αποστολια, το καταλαβαίνω πως ο καθένας έχει τη ζωη του,τις υποχρεώσεις του αλλά δεν μπορεί να με πάρει ένα τηλ. 1 φορά την εβδομάδα,ας είναι και 2 εβδομάδες. Χάνεται για μήνες φαντασου και πάντα έχει έτοιμη τη δικαιολογία,ότι με σκεφτόταν αλλά είχε να κάνει το ένα,είχε να κάνει το άλλο. Δεν είναι όμορφο. Όλο αυτόν τον καιρο που δεν περνάω εύκολα το έχω συνειδητοποιήσει. Δεν είναι αληθινή φιλία αυτό.και πραγματικά της εύχομαι να μη μείνει ποτέ μόνη της και να αναρωτιέται που είναι η φίλη μου τώρα που την χρειάζομαι.
    Αυτό ακριβώς...εάν θέλουμε μπορούμε να βρούμε έναν φίλο μας ακόμα και αν είναι στην άλλη άκρη του κόσμου..αρκεί να το θέλουμε....όταν δεν θέλουμε υπάρχουν χίλιες δικαιολογίες...δεν μπορούσα είχα δουλειές ...είχα τρεχαματα .....είμαι άρρωστη/ος...
    Πάντα όμως για ένα συγκεκριμένο άτομο ισχύει...αν τους πάρει κάποιος άλλος τηλ..φίλη/ος Τότες γίνονται περδικια..τελειώνουν οι υποχρεώσεις και βρίσκουν καιρό...όλα θέμα θέλησης είναι ..

Senior Member
    Ετσι γιωργο ..οποιος θελει μπορει να δει τον αλλον ..εγω ακομη και πολυ καλη σχεση που ειχα ανετα μπορουσα να δω αυτους που τοτε θεωρουσα φιλους μου ..που οταν τους ειχα ανγκη οχι για κατι φοβερο για να βγω εναν καφε δεν υπηρχε κανενας ...δεν ειναι τοσο τρομερο αυτο που ζηταει το κοριτσι μια παρεα μια φορα την βδομαδα ...συγουρα θα ηταν πιο καλο να χεις μια σχεση παντως δεν θα ειχες αναγκη τοσο τους φιλους γιατι οι πιο πολλοι βαζουν πρωτα τις σχεση τους και μετα τους φιλους ...καποιοι μπορει οπως λεει οι σονια οι οικογενεια να τους γα..την ζωη και οι φιλοι να τους εσωσαν εναν μου την γα.. και οι 2 .παντως παραλογο δεν ειναι να θες απλα μια παρεα ...

Παιδιά φανταστείτε την τελευταία φορά που μιλήσαμε,πριν κάνα μηνα,μου λέει πάλι το ποίημα:σε σκεφτόμουν πολύ αλλά αρρώστησα με τις αμυγδαλές μου και δεν είχα διάθεση να μιλήσω σε κανέναν. Πόσο χαζή ένιωσα δεν περιγράφεται...
    Γιώργο,Ντολόρ με πίεση σίγουρα τίποτα δε γίνεται,δεν πρόκειται να της τηλεφωνήσω ξανά. Πρέπει να ψάξω για άτομα που εκπέμπουμε στα ίδια μήκη κυματος πλέον.
    Τέλος πάντων,καλή καρδιά...

Senior Member
    Ετσι ..απλα δεν ειναι φιλη σου ..και εγω την 《φιλη》 μου απ το σχολειο την εβλεπα μονο οταν ειχει προβλημα αυτη.η οταν ειχε ορεξη να βγει αυτη ..εεε οχι ρε συ δεν θα παρακαλαμε τους φιλους για εναν καφε ..εγω δεν της απαντησα ποτε ξανα εδω και 2 3 χρονια κ ας στελνει μην ...δεν της εχει μεινει ουτε μια φιλη γιατι σε ολες φερεται ετσι ...

Senior Member
    Παιδιά φανταστείτε την τελευταία φορά που μιλήσαμε,πριν κάνα μηνα,μου λέει πάλι το ποίημα:σε σκεφτόμουν πολύ αλλά αρρώστησα με τις αμυγδαλές μου και δεν είχα διάθεση να μιλήσω σε κανέναν. Πόσο χαζή ένιωσα δεν περιγράφεται...
    Γιώργο,Ντολόρ με πίεση σίγουρα τίποτα δε γίνεται,δεν πρόκειται να της τηλεφωνήσω ξανά. Πρέπει να ψάξω για άτομα που εκπέμπουμε στα ίδια μήκη κυματος πλέον.
    Τέλος πάντων,καλή καρδιά...
    Αυτά με τι αφορμές στα λέει; Εννοώ σου είπε ότι αρρώστησε κτλ επειδή εσύ έκανες νύξη για το ότι χαθήκατε πχ ή έτσι από μόνη της; Γιατί αν εσύ θίγεις το θέμα, κάτι πρέπει να πει κι αυτή. Ήθελα να ξέρα πόσοι από δω που κατακρινετε την κοπέλα όταν βρίσκεστε εσείς σε αυτή τη θέση λέτε χύμα στον άλλον "α δεν ήθελα να σε δω, βαριόμουν!" Το λέτε; Εγώ πάντως αν μου πει κάποιος ότι χαθήκαμε κτλ συνήθως θα πω τα γνωστά ότι εντάξει δεν έχω και πολύ χρόνο, τρέχω κτλ Αυτά δεν λέμε όλοι;;;;; Θέλω να πω υπάρχουν κάποιοι κώδικες επικοινωνίας, δεν πας να πεις στα μούτρα του άλλου ότι βαριόσουν να τον δεις ή ότι τον βρίσκεις βαρετό, δεν υπάρχει λόγος να του το καπανήσεις στα μούτρα αυτό. Συνήθως λέμε όλοι και μας λένε αυτά τα γνωστά κι ο άλλος πιάνει το μήνυμα και διατηρείται η επικοινωνία σε αυτό το επίπεδο ή διακόπτεται και τελείως.

Αν πάλι σου λέει τέτοιες δικαιολογίες χωρίς εσύ να κάνεις καμιά νύξη για το από πότε έχετε να βρεθείτε κτλ, τότε κακώς το κάνει. Εφόσον πάντα έτσι ήταν η επικοινωνία σας δεν έχει λόγο να δικαιολογείται.

Banned
    Κάποιοι άνθρωποι έχουν τόσο θράσος να λέτε τέτοια ψέματα κατάμουτρα χωρίς να ντρέπονται. Και αν δεν τους απαντάς όπως πρέπει αισθάνεσαι ηλίθιος, που κάθεσαι και ανέχεσαι όλα αυτά. Πόσο έκανε δηλαδή να γίνει καλά από τις αμυγδαλές της; Άλλο να συμβαίνει κάτι και άλλο να το έχει σύστημα ο άλλος. Πόσο χρόνο θα τις έπαιρνε δηλαδή για να πιείτε έναν καφέ;

Senior Member
    Αργύρη σε αυτές τις περιπτώσεις μάλλον δεν είναι πια φιλία κι ο ένας αρνείται να το καταλάβει και φέρνει τον άλλο σε δύσκολη θέση. Δηλαδή αν εσύ για χ, ψ λόγους έχεις κρατήσει με κάποιον αραιή επαφή και δεν έχεις την όρεξή του και βλέπεις ότι αυτός εξακολουθεί να σε θεωρεί τον καλύτερό του φίλο, δεν έχει άλλες παρέες και σου βγάζει ότι έχει κατά κάποιον τρόπο την ανάγκη σου, τι κάνεις; Πας με το ζόρι για καφέ για να κάνεις ψυχικό; Δεν απαντάς τα τηλέφωνα; Του λες ότι θέλει να ακούσει; Του λες κατάμουτρα "Είσαι σε παράλληλο σύμπαν άνθρωπέ μου, ξύπνα πια, δεν είμαι η καλύτερή σου φίλη, έχω άλλους φίλους και άλλα πράγματα να ασχοληθώ στη ζωή μου, τι δεν καταλαβαίνεις;" ;;; Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει το θάρρος να πληγώσει τον άλλο και να του μιλήσει κατάμουτρα, για αυτό έχει το θράσος όπως λες να λέει ψέματα. Καλώς ή κακώς, δεν ξέρω, πάντως ούτε να ψυχαναγκάζεται μπορεί να βλέπει κάποιον που δεν θέλει, ούτε να του τα ρίξει χύμα καταφέρνει. Ε, αν κι ο άλλος είναι ντουβάρι και δεν καταλαβαίνει, τι να κάνουμε δηλάδή;

Είναι αλήθεια πως είχε τις αμυγδαλές της,δεν έλεγε ψέματα. Απλώς ένας μήνας μετά και μαντέψτε!Δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο...
    Δεν της είπα κάτι κακό,απλώς ότι τη σκεφτόμουν και είπα να την πάρω ένα τηλέφωνο για να δω τι κάνει,δεν της έκανα κάποια νύξη.
    Και όπως έγραψα δεν πρόκειται να την ξαναενοχλήσω,τέλος! Δική μου βλακεία που περνάω ο,τι περνάω και κάθομαι και ασχολούμαι...
    Πρέπει να κοιτάξω την πάρτη μου και εγώ,έχω γίνει πολύ ευαίσθητη,θα σιχαθώ τον εαυτό μου στο τέλος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Κάποιοι άνθρωποι έχουν τόσο θράσος να λέτε τέτοια ψέματα κατάμουτρα χωρίς να ντρέπονται. Και αν δεν τους απαντάς όπως πρέπει αισθάνεσαι ηλίθιος, που κάθεσαι και ανέχεσαι όλα αυτά. Πόσο έκανε δηλαδή να γίνει καλά από τις αμυγδαλές της; Άλλο να συμβαίνει κάτι και άλλο να το έχει σύστημα ο άλλος. Πόσο χρόνο θα τις έπαιρνε δηλαδή για να πιείτε έναν καφέ;
    Αργύρη σε πόσους έχεις πει κατάμουτρα με την πρώτη "θεωρώ πολύ βαρετή την παρέα σου και δεν θέλω να βγούμε" ;;; Ειλικρινά πες μου σε πόσους το έχεις πει. Όχι αφού σε έχουν πρήξει πρώτα και έχεις εκνευριστεί, αλλά έτσι με την μια πρόταση που θα σου κάνει ο άλλος να βγείτε, πόσες φορές έτυχε να του απαντήσεις έτσι;

Senior Member
    Είναι αλήθεια πως είχε τις αμυγδαλές της,δεν έλεγε ψέματα. Απλώς ένας μήνας μετά και μαντέψτε!Δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο...
    Δεν της είπα κάτι κακό,απλώς ότι τη σκεφτόμουν και είπα να την πάρω ένα τηλέφωνο για να δω τι κάνει,δεν της έκανα κάποια νύξη.
    Και όπως έγραψα δεν πρόκειται να την ξαναενοχλήσω,τέλος! Δική μου βλακεία που περνάω ο,τι περνάω και κάθομαι και ασχολούμαι...
    Πρέπει να κοιτάξω την πάρτη μου και εγώ,έχω γίνει πολύ ευαίσθητη,θα σιχαθώ τον εαυτό μου στο τέλος.
    Τότε κακώς στο είπε. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί ενώ δεν έχει λόγο νατο κάνει γιατί η σχέση σας πάντα έτσι ήταν. Το πιο πιθανό είναι να νιώθει - κι ας μη το εκφράζεις με λόγια- πως παρακαλάς για την παρέα της και νιώθει ενοχικά απ τη μια αλλά ούτε θέλει να βγείτε από την άλλη.

Banned
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αργύρη σε αυτές τις περιπτώσεις μάλλον δεν είναι πια φιλία κι ο ένας αρνείται να το καταλάβει και φέρνει τον άλλο σε δύσκολη θέση. Δηλαδή αν εσύ για χ, ψ λόγους έχεις κρατήσει με κάποιον αραιή επαφή και δεν έχεις την όρεξή του και βλέπεις ότι αυτός εξακολουθεί να σε θεωρεί τον καλύτερό του φίλο, δεν έχει άλλες παρέες και σου βγάζει ότι έχει κατά κάποιον τρόπο την ανάγκη σου, τι κάνεις; Πας με το ζόρι για καφέ για να κάνεις ψυχικό; Δεν απαντάς τα τηλέφωνα; Του λες ότι θέλει να ακούσει; Του λες κατάμουτρα "Είσαι σε παράλληλο σύμπαν άνθρωπέ μου, ξύπνα πια, δεν είμαι η καλύτερή σου φίλη, έχω άλλους φίλους και άλλα πράγματα να ασχοληθώ στη ζωή μου, τι δεν καταλαβαίνεις;" ;;; Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει το θάρρος να πληγώσει τον άλλο και να του μιλήσει κατάμουτρα, για αυτό έχει το θράσος όπως λες να λέει ψέματα. Καλώς ή κακώς, δεν ξέρω, πάντως ούτε να ψυχαναγκάζεται μπορεί να βλέπει κάποιον που δεν θέλει, ούτε να του τα ρίξει χύμα καταφέρνει. Ε, αν κι ο άλλος είναι ντουβάρι και δεν καταλαβαίνει, τι να κάνουμε δηλάδή;
    Δεν διαφωνώ. Αλλα όταν όμως θυμάσαι τον άλλον μόνο όταν εσύ έχεις πρόβλημα, τι δείχνει αυτό; Γιατί αναφερθήκαν και τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ αν ξέρω πως ο άλλος θέλει παρέα δεν θα μου κοστίσει να πιω έναν καφέ και να ξοδέψω δυο ώρες από τον χρόνο μου μια φορά στις δυο εβδομάδες παράδειγμα. Η ζωή αλλάζει σίγουρα, αλλά τους πραγματικούς φίλους που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού μπορούμε να τους κρατάμε κοντά μας. Αν θέλουν. Αν λες εσύ τώρα, ο άλλος να θέλει όλη την ώρα να είμαστε έξω, αυτό είναι άλλη περίπτωση. Εκτός και αν είναι από τους ανθρώπους που μου βγάζουν κάτι αρνητικό. Σαν να μην θέλω να είμαι στον ίδιο χώρο μαζί τους. Τότε όμως σίγουρα δεν θα έφτανε στο σημείο να με θεωρεί φίλο του. Εδώ όμως γίνεται λόγος για φίλους. Πως έφτασε αυτός να θεωρεί πως είναι φίλος; Έτσι ξαφνικά;

Και από την απέναντι πλευρά αν βλέπεις πως σε αποφεύγει επανειλημμένα θα καταλάβεις τι συμβαίνει. Αλλα όχι όταν θα έχει κάποιο πρόβλημα τότε να μπορεί μια χαρά και να έχει χρόνο.

Σύνθετο θέμα. Αλλα δεν είναι ωραίο να υποτιμάμε την νοημοσύνη του άλλου. Και κυρίως με αστείες δικαιολογίες.

Δεν αμφισβητήσω πως είχε τις αμυγδαλές. Αλλα δεν γίνεται να τις είχε ένα μήνα. Και μετά να είχε πονοκέφαλο, και μετά κάτι άλλο και πάει λέγοντας.

Miliva21
    Guest
    Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά είναι δικαιολογίες.....ένας άνθρωπος εαν θέλει να έχει φίλους και παρέες τον ενδιαφέρει πως να τις διατηρήσει......

Ωστόσο ή έχει αλλους φίλους ή ασχολείται με το γκόμενο λες και δεν υπάρχει αύριο .....

Εγώ απορώ πραγματικά με τους άντρες και τις γυναίκες που κάνουν σχέση και παρατάνε παρέες κ φίλους και συμπεριφέρονται σαν γουρούνια σε αυτούς λες και δεν υπάρχει αύριο....!!!!!!!

Πραγματικά δεν σκέφτονται ότι ο γκόμενος ή η γκόμενά αύριο μεθαύριο μπορεί να τους κλάσει.....;;;;;;;;;

έχω άτομα που δεν τα νοιάζει
    .....!!! που βρήκαν σχέση και είχαν όλο και όλο έναν φίλο ή μια φίλη και συμπεριφέρονταν γαιδουρινα φτύσιμο δλδ πλ άσχημο .....Και μετά χωρίζουν κάποια στιγμή όπως είναι αναμενομενο και μετά κλαιγονται ότι δεν έχουν κανέναν...τι να πω ειλικρινά!!!!

Τεσπα ...ωστόσο κάτι σου είπε η ρεμεντυ ....Ότι της κάνει εντύπωση πως εσύ τόσα χρόνια είχες μόνο μια φίλη την όλοι έβλεπες αραιά.......Και σε ρώτησε πως και δεν είχες την ανάγκη για παρέες φιλίες;;

Μήπως κλείστηκες κ εσύ στο μικρόκοσμο σου και τους απέκλεισες όλους;;; και έγραφες άτομα που τυχόν γνώριζες και ήθελαν κάποια παρέα μαζί σου αλλα εσύ δεν ήθελες;;;
    Μήπως έπεσες κ εσυ με τα μούτρα στη σχέση σου ;

Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη απλά δεν γντ να σκεφτόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο.....! Γτ μετά κλαίμε....οι φίλοι δν είναι οπότε τους έχουμε εμείς ανάγκη αλλά πρέπει κ να δίνουμε αλλιώς πως να παίρνουμε μόνο....

Να μην είσαι καχύποπτη με τους ανθρώπους ...είπαμε συνήθως οι φιλίες ξεθωριάζουν....χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να τις επιδιώκεις.......σιγά σιγά να γνωρίζεις ανθρώπους και με αυτούς που ταιριάζετε και περνάτε καλά θα ανοίγεσαι σιγά σιγά....θα βλέπεις πως συμπεριφέρεται και ο άλλος και τι δίνει κ ανάλογα θα φέρεσαι κ εσύ...μέχρι όπου μπορεί να δώσει ο άλλος....έτσι θα μειώσεις τις πιθανότητες να απογοητευτείς πολύ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Δεν διαφωνώ. Αλλα όταν όμως θυμάσαι τον άλλον μόνο όταν εσύ έχεις πρόβλημα, τι δείχνει αυτό; Γιατί αναφερθήκαν και τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ αν ξέρω πως ο άλλος θέλει παρέα δεν θα μου κοστίσει να πιω έναν καφέ και να ξοδέψω δυο ώρες από τον χρόνο μου μια φορά στις δυο εβδομάδες παράδειγμα. Η ζωή αλλάζει σίγουρα, αλλά τους πραγματικούς φίλους που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού μπορούμε να τους κρατάμε κοντά μας. Αν θέλουν. Αν λες εσύ τώρα, ο άλλος να θέλει όλη την ώρα να είμαστε έξω, αυτό είναι άλλη περίπτωση. Εκτός και αν είναι από τους ανθρώπους που μου βγάζουν κάτι αρνητικό. Σαν να μην θέλω να είμαι στον ίδιο χώρο μαζί τους. Τότε όμως σίγουρα δεν θα έφτανε στο σημείο να με θεωρεί φίλο του. Εδώ όμως γίνεται λόγος για φίλους. Πως έφτασε αυτός να θεωρεί πως είναι φίλος; Έτσι ξαφνικά;

Και από την απέναντι πλευρά αν βλέπεις πως σε αποφεύγει επανειλημμένα θα καταλάβεις τι συμβαίνει. Αλλα όχι όταν θα έχει κάποιο πρόβλημα τότε να μπορεί μια χαρά και να έχει χρόνο.

Σύνθετο θέμα. Αλλα δεν είναι ωραίο να υποτιμάμε την νοημοσύνη του άλλου. Και κυρίως με αστείες δικαιολογίες.

Δεν αμφισβητήσω πως είχε τις αμυγδαλές. Αλλα δεν γίνεται να τις είχε ένα μήνα. Και μετά να είχε πονοκέφαλο, και μετά κάτι άλλο και πάει λέγοντας.
    Και η θεματοθέτρια το ίδιο έκανε. Τα προηγούμενα χρόνια που πάλι κατά τα λεγόμενα της η επικοινωνία τους είχε αυτή την συχνότητα, δεν την ενοχλούσε ούτε αναζητούσε περισσότερη επαφή γιατί είχε άλλα να ασχοληθεί.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί το βλέπουμε πάντα στους άλλους αυτό αλλά κανείς στον εαυτό του;;;;

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast