Προσωπική ζωή
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Προσωπική ζωή

Θέλω να πω πως είμαι 17 και το γεγονός ότι θέλω να κάνω μια σχέση και δεν μπορω με ανησυχει είμαι ωραίος στο πρόσωπο και έχω καλά χαρακτηριστικά το μόνο λάθος μμ είναι ότι ντρέπομαι φοβάμαι την αποριψη και φοβάμαι ότι θα πω κάτι λάθος

17 χρόνων είσαι και όχι 47.ηρέμησε. δεν είναι τόσο σημαντικός λόγος για να ανησυχεις.αφού θες μια σχέση θα έρθει.είσαι σε τόσο ωραία ηλικια.έχεις ένα σωρό ευκαιρίες μπροστά σου.άσε την ντροπή στην άκρη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Loner123 View Post
    Θέλω να πω πως είμαι 17 και το γεγονός ότι θέλω να κάνω μια σχέση και δεν μπορω με ανησυχει είμαι ωραίος στο πρόσωπο και έχω καλά χαρακτηριστικά το μόνο λάθος μμ είναι ότι ντρέπομαι φοβάμαι την αποριψη και φοβάμαι ότι θα πω κάτι λάθος
    Κι εγώ τα ίδια περνάω, δεν είμαι εντελώς άσχημος αλλά κάνω αυτό ακριβώς ντραιπομάι κ φοβάμαι την απόρριψη αλλά το έβαλα πισμα όταν θα τελειώσω με το καλό τον στρατό θα προσπαθήσω περισσότερο κ θα αφήσω στην άκρη της αρνητικές σκέψεις

Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Μην σκέφτεσαι πως όταν θα τελειώσεις το στρατό θα είναι ευκολότερο. Κάνε την προσπάθεια σου από τώρα. Δεν ψάχνεις κοπέλα για γάμο. Γιατί αν περιμένεις να τελειώσεις το στρατό ή να κάνεις κάτι άλλο που θες πρώτα, όταν τελικά τελειώσεις θα σκέφτεσαι ότι έχεις μείνει πίσω. Οπότε προχώρα, χωρίς να σε πιέζει τίποτα. Όσο για την απόρριψη, κι εσύ θα απορρίψεις και σένα θα σε απορρίψουν. Τι να κάνουμε έτσι είναι... Είναι πιο πολύ πως το σκεφτόμαστε. Τώρα είναι η ηλικία σου να τα ζήσεις αυτά. Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες

Miliva21
    Guest
    Γειά σου καταρχάς είσαι πολύ μικρός ακόμη...Και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου ........καταλαβαίνω την συστολή που νιώθεις και είναι λογικό....Ίσως είναι θέμα απειρίας μαζί με ιδιοσυγκρασία

Δεν υπάρχει μυστική συνταγή.....Η μάλλον υπάρχει......βουτα! Αν σ αρέσουν κάποιες κοπέλες και τις εγκρίνεις για σχέση ξεκινά να τις πλησιάζεις.......Και να δείχνεις ενδιαφέρον.....

Είσαι μόνο 17....εννοείται ότι θα κάνεις "λαθη".........!! Φυσικά και μπορεί να πεις κάτι που να ξενερώσει μια κοπέλα ........Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα έτοιμα με τη πρώτη .....κάνοντας λαθη μαθαίνουμε και γινόμαστε πρακτικά καλύτεροι ....ξεκινά να προσπαθεις με ότι νομίζεις εσύ ως σωστή προσέγγιση.....με αυτά που ξέρεις μέχρι τώρα ή που έχεις ακούσει και κάνε αυτό που νιώθεις .....
    Και η απόρριψη μέσα στη ζωή είναι!!! Μη τη φοβάσαι όλοι τη παθαίνουμε και μας κάνει να μαθαίνουμε

Θα μάθεις πολλά για το γυναικείο φυλο μέχρι να φτάσεις στη πιο καλή προσέγγιση ώστε να έχεις επιτυχίες....Και λαθη θα κάνεις και χυλοπίτες θα φας....Έτσι είναι.....

Κ εμείς σε αυτές τις ηλικίες αν μας άρεσε κάποιος ή πέφταμε με τα μούτρα κ πιεζαμε τον άλλο και αυτός ξενέρωνε ή δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση κ την γνώση να τον πλησιάσουμε σωστά........(εγώ δλδ αν κ κορίτσι τα έκανα σαλάτα αν μ άρεσε κάποιος ...Όμως τώρα έχω μάθει πολύ περισσότερα πράγματα)

Οπότε βουτα!!

Να εκφράζεις το ενδιαφέρον σου να φλερτάρεις κάποια να την "πειράζεις" να της ζητήσεις να βγείτε......Να είσαι ευγενικός και να μην τη πιέζεις για τπτ....Να μην δείχνεις απελπισμένος.....Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και να κρατάς και μια απόσταση...Να σαι λίγο δύσκολος ....θεωρητικά αυτά είναι τα βήματα

Προσπάθησε και ότι σου βγει
    Όπως και να το κάνεις πάντως αν δείξεις το ενδιαφέρον σου και η κοπέλα σε θελει θα γίνει η κατάσταση:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Μην σκέφτεσαι πως όταν θα τελειώσεις το στρατό θα είναι ευκολότερο. Κάνε την προσπάθεια σου από τώρα. Δεν ψάχνεις κοπέλα για γάμο. Γιατί αν περιμένεις να τελειώσεις το στρατό ή να κάνεις κάτι άλλο που θες πρώτα, όταν τελικά τελειώσεις θα σκέφτεσαι ότι έχεις μείνει πίσω. Οπότε προχώρα, χωρίς να σε πιέζει τίποτα. Όσο για την απόρριψη, κι εσύ θα απορρίψεις και σένα θα σε απορρίψουν. Τι να κάνουμε έτσι είναι... Είναι πιο πολύ πως το σκεφτόμαστε. Τώρα είναι η ηλικία σου να τα ζήσεις αυτά. Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες
    .................................................. .........................

Last edited by Nightshark; 19-03-2019 at 09:00.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Γειά σου καταρχάς είσαι πολύ μικρός ακόμη...Και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου ........καταλαβαίνω την συστολή που νιώθεις και είναι λογικό....Ίσως είναι θέμα απειρίας μαζί με ιδιοσυγκρασία

Δεν υπάρχει μυστική συνταγή.....Η μάλλον υπάρχει......βουτα! Αν σ αρέσουν κάποιες κοπέλες και τις εγκρίνεις για σχέση ξεκινά να τις πλησιάζεις.......Και να δείχνεις ενδιαφέρον.....

Είσαι μόνο 17....εννοείται ότι θα κάνεις "λαθη".........!! Φυσικά και μπορεί να πεις κάτι που να ξενερώσει μια κοπέλα ........Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα έτοιμα με τη πρώτη .....κάνοντας λαθη μαθαίνουμε και γινόμαστε πρακτικά καλύτεροι ....ξεκινά να προσπαθεις με ότι νομίζεις εσύ ως σωστή προσέγγιση.....με αυτά που ξέρεις μέχρι τώρα ή που έχεις ακούσει και κάνε αυτό που νιώθεις .....
    Και η απόρριψη μέσα στη ζωή είναι!!! Μη τη φοβάσαι όλοι τη παθαίνουμε και μας κάνει να μαθαίνουμε

Θα μάθεις πολλά για το γυναικείο φυλο μέχρι να φτάσεις στη πιο καλή προσέγγιση ώστε να έχεις επιτυχίες....Και λαθη θα κάνεις και χυλοπίτες θα φας....Έτσι είναι.....

Κ εμείς σε αυτές τις ηλικίες αν μας άρεσε κάποιος ή πέφταμε με τα μούτρα κ πιεζαμε τον άλλο και αυτός ξενέρωνε ή δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση κ την γνώση να τον πλησιάσουμε σωστά........(εγώ δλδ αν κ κορίτσι τα έκανα σαλάτα αν μ άρεσε κάποιος ...Όμως τώρα έχω μάθει πολύ περισσότερα πράγματα)

Οπότε βουτα!!

Να εκφράζεις το ενδιαφέρον σου να φλερτάρεις κάποια να την "πειράζεις" να της ζητήσεις να βγείτε......Να είσαι ευγενικός και να μην τη πιέζεις για τπτ....Να μην δείχνεις απελπισμένος.....Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και να κρατάς και μια απόσταση...Να σαι λίγο δύσκολος ....θεωρητικά αυτά είναι τα βήματα

Προσπάθησε και ότι σου βγει
    Όπως και να το κάνεις πάντως αν δείξεις το ενδιαφέρον σου και η κοπέλα σε θελει θα γίνει η κατάσταση:)
    .................................................. .

Last edited by Nightshark; 19-03-2019 at 08:59.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    ...........

Σόρρυ εσύ είσαι ο θεματοθετης που άνοιξε το θέμα;;;;;
    Last edited by Miliva21; 20-03-2019 at 19:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σόρρυ εσύ είσαι ο θεματοθετης που άνοιξε το θέμα;;;;;
    Συγνώμη μπερδεύτηκα εγώ νόμισα ότι απαντούσα στο δικό μου θέμα

Miliva21
    Guest
    Συγνώμη μπερδεύτηκα εγώ νόμισα ότι απαντούσα στο δικό μου θέμα

Ε τότε σβήσε τα μνμ σου για να μη μπερδεύουμε το κόσμο............

Πάτα επεξεργασία και σβήσε ότι έχεις γράψει και μετά βάλε τελίτσες....

Κάπως έτσι

.................................................. .................................................. .......

Senior Member
    Απλά όταν θα τελειώσω τον στρατό θα έχω περισσότερο χρόνο να βγω με φίλους κτλ κ να μπορέσω να κάνω κάποια γνωριμία. στο θέμα της απόρριψης είναι ότι δεν είμαι τόσο ελκυστικός και όσο ευγενικός κ καλός άνθρωπος να είμαι θα "φάω χυλόπιτα" επειδή είμαι άσχημος [emoji849]

Δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι κατά την γνώμη μου..Αν εσυ βλέπεις τον εαυτό σου άσχημο μην περιμένεις να σε δουν οι αλλοι κτ αλλο.. Την αυτοπεποίθηση σου δούλεψε και όλα θα γίνουν και ότι δεν μας αρέσει προσπαθούμε να το αλλάξουμε όσο μπορούμε, βασικά σε όποιον αρέσουμε στην τελική..Ο καθένας εχει την χάρη του, μην κολλας.. :)

Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App

Vaggg
    Guest
    Quote Originally Posted by Loner123 View Post
    Είσαι μικρός και θα έχεις ευκαιρίες μην ανησυχείς αλλά όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία μην κολωσεις όπως έκανα εγώ μια φορά στα 21 μου και ακόμη μετανιώνω.