Kai mena me apatise!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Member
    Το εμαιλ της μου το εδωσε η ίδια ξεχνώντας προφανως να σβήσει το επιμαχο ξεχασμένο προ χρόνου και εμαιλ..για να τις κανω καποιες διορθώσεις.
    το γιατι τώρα το περιέγραψε, το ζήτησε η κολλητή της..από ότι είδα δηλαδή...αλλά να μπώ στην διαδικασία να ρωτήσω γιατί το περιέγραψε όπως το περιέγραψε δε το εκανα και ούτε και θέλω φίλε μου.

Senior Member
    Originally posted by tts
    αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι προσπαθώ περισσότερο απο αυτήν..και θέλω περισσότερα σε αυτή την φάση..δεν ξέρω αν αυτό που μου δίνει είναι αρκετό..δε ξερω αν θα μπορέσω να το ξεπεράσω τελείως..πάντα ένα κομματι μου θα ξέρει..αν εσύ ήσουν στην θέση της και με ήθελες πραγματικά τι θα έκανες??
    φίλε δεν μπορώ να σ πω τι θα εκανα εγώ ήμουν στην θέση της διότι ως αρσενικό είναι αδιανόητο να μπω στο μυαλό μιας γυναίκας..Τώρα, αν ήμουν εσύ, θα κοιτούσα να μην στοιχηματίζω τα πάντα στην ζωή μου πάνω στην σχέση μου. Δεν λέω, \"το να αγαπάς δεν είναι τίποτα, το να αγαπιέσαι είναι κάτι, το να αγαπάς και να αγαπιέσαι είναι τα πάντα..\" αλλά η ζωή είναι δική σου και θα πρέπει να την σκεφτεσαι και χωρίς αυτή.
    Τώρα αν θα ξεχάσεις-κατανοήσεις-συγχωρέσεις το περιστατικό , τι να πω, καλό κουράγιο.

Αλλά η ζωή συνεχίζεται και χωρίς αυτή...

Senior Member
    Λοιπόν να καταλάβω και εγώ φιλαράκο ,εσύ θες προφανώς να είσαι ξανά με την αγαπημένη σου ,απλά θα ήθελες να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να σβήσεις αυτό το συμβάν εεε … άμα είναι κάπως έτσι τότε ο μόνος τρόπος να το καταφέρεις αυτό είναι να το ξεχάσεις και να πας παρακάτω … ότι και να σου πει δεν θα σε ικανοποιήσει όποτε .. ξέχνα το και τράβα μπρος .

Εάν τώρα είναι κάτι το οποίο δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου τότε λες σε αγάπα σε λατρεύω ( να πάρεις απόφαση ότι θα πονέσει αυτή η λύση ) αλλά δεν θέλω να διυλιστήρια την αγάπη που σου έχω με αυτές τις σκέψεις και στρίψε στην πρώτη γωνία .

Εάν πάλι δεν ξέρεις τι από τα δυο θες , τότε ξεκαθάρισε μεσα σου ακριβώς αυτό το πράγμα , τι μπορείς να αντέξεις και τι όχι .

Συμφωνώ με αυτό που λέει η μαρίνα ότι όντος όλοι οι άνθρωποι δεν λειτουργούμε ούτε αγαπάμε με το ίδιο τρόπο , αλλά οι σχέσεις κατά κάποιο τρόπο είναι ένα είδος συμφωνίας οπούς ο ορός της αμοιβαίας πίστης είναι από τους κεντρικούς άξονες … και πρόσεχε λίγο και το κομμάτι που η φίλη σου, σου λέει ότι εάν το έκανες εσύ αυτό θα σε χώριζε … η σκέψη μου πάει να κάνει κάποιες ικεσίες αλλά δεν θα την επιτρέψω …

Συγχαρητήρια που δεν υπέκυψες στους πειρασμούς , και δεν πρόδωσες τα όνειρα και τις προσπάθειες σου , όποια κατάληξη και να έχει η σχέση σας , αυτά που έκανες τιμά εσένα πρωτίστως και μονό εσένα! Να χαίρεσαι για τον εαυτό και τις επιλογές σου .

Senior Member
    Originally posted by tts
    Το εμαιλ της μου το εδωσε η ίδια ξεχνώντας προφανως να σβήσει το επιμαχο ξεχασμένο προ χρόνου και εμαιλ..για να τις κανω καποιες διορθώσεις.
    το γιατι τώρα το περιέγραψε, το ζήτησε η κολλητή της..από ότι είδα δηλαδή...αλλά να μπώ στην διαδικασία να ρωτήσω γιατί το περιέγραψε όπως το περιέγραψε δε το εκανα και ούτε και θέλω φίλε μου.
    Καποιες διορθωσεις??? For Christ sake εισαι σιγουρος οτι ηταν δικαιολογια αυτη???? οπως και να εχει το γεγονος οτι ενηργησες οπως ενηργησες ειναι τιμη σου....προσπαθησε για καποιο καιρο να φτιαξεις τα πραγματα και αν δεις οτι δεν συνεργαζεται ξεκινα να αποκολλασαι...κριμα ειναι να στενοχωριεσαι για το γαλα που χυθηκε το....μαζεψε το με ενα πανακι και βαλε αλλο γαλα στο μπρικι και βραστο!!!:D
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Senior Member
    εγώ πάντως, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως θες μεν την κοπέλα, αλλά δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς τον δικό της τρόπο σκέψης, κάτι μάλλον βασικό για μια ουσιαστική επικοινωνία με αποδοχή και εμπιστοσύνη...και συμφωνώ με τον κρίνο ότι το κομμάτι της εμπιστοσύνης είναι κάτι που ο άλλος στο εμπνέει...τώρα για το αν η απιστία της είναι κάτι απλό ή κάτι που συνεπάγεται μεγάλη ή οριστική ρήξη στην σχέση σας, πάω στοίχημα ότι ο καθένας μας θα σου δώσει διαφορετική ερμηνεία...το θέμα δεν είναι ποιά γνώμη θα υπερισχύσει, αλλά τι πιστεύεις εσύ...σίγουρα καθένας μας αγαπά διαφορετικά, από την άλλη όμως νομίζω ότι είναι απαραίτητη αν όχι σύμπνοια, τουλάχιστον αλληλοκατανόηση σε κάποια βασικά σημεία.για μένα το καίριο σημείο στον προβληματισμό σου δηλ, δεν ειναι τόσο το γιατί το έκανε και τα συνακόλουθα ερωτήματά σου για εσένα τον ίδιο και την αυτοπεποίθησή σου ίσως, αλλά το αν εσύ σαν προσωπικότητα μπορείς να συνυπάρξεις με κάποια που προφανώς επέδειξε μια συμπεριφορά που δεν συνάδει με την δική σου, αν μπορείς δηλ.να την κατανοήσεις και όχι απλά να την ανεχθείς.τωρα..αναφορικά με τα ..περί έρωτος, σίγουρα ο έρωτας μας αποδιοργανώνει και γενικά μας βγάζει απο στεγανά, αλλά προσωπικά θεωρώ πως το να εξαρτάσαι απόλυτα απο τον άλλο...κάνει τον ενα εκ των δύο να χάνεται στην σχέση και απομακρύνει το ενδεχόμενο της βαθιάς απο κοινού συνύπαρξης, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη...αυτό που πάντως ούτως ή άλλως καλό ειναι να κάνεις, είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να δεις μέσα σου τί επιλέγεις..να μείνεις μαζί της, αφήνοντας όμως πίσω τις σκιές ( εάν το αντέχεις ) ή..κάτι άλλο...όπως και να χει, αποφεύγεις την μέση, γιατί σε βάζει σε μια διαδικασία και ψυχολογία που δεν βοηθά...

Member
    σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλες σας, και απο χθές.

Στελλα,
    ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμασταν πάνω στο θέμα της απιστίας ήταν ο ίδιος, μέχρι που με απάτησε..
    καλώς η κακώς είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της και την αγαπάω.
    Δεν είχα ποτέ αξιώσεις στο να σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα..και να έχουμε την απόλυτη σύμπνοια αν θες.
    Είμαστε δύο ανθρωποι με ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά με κοινό βίο..διαφορές υπάρχουν αλλά όχι σε θέματα απιστίας..τουλαχιστον μέχρι την επίμαχη νύχτα..το χειρότερο ήταν ο τρόπος που το έμαθα..και ότι δε το παραδέχτηκε..μου έλεγε ψέματα μέχρι την στιγμή που της έδειξα το εμαιλ..και η κλασσική ατάκα \'\'μωρό μου δεν σήμαινε τίποτα για μένα και δε στο είπα για να μή σε πληγώσω\'\'...ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
    Ρε παιδιά..δε ξέρω τι θα γίνει ή που θα βγεί..υπάρχουν φορές που την βλέπω και λέω οτι είμαι καλά..υπάρχουν και άλλες όμως που για δευτερόλεπτα δεν θελω καν να με αγγίζει...είναι κάπως περίεργο.θα δείξει!!

Senior Member
    Originally posted by stella78
    για μένα το καίριο σημείο στον προβληματισμό σου ... (είναι) αν εσύ σαν προσωπικότητα μπορείς να συνυπάρξεις με κάποια που προφανώς επέδειξε μια συμπεριφορά που δεν συνάδει με την δική σου, αν μπορείς δηλ.να την κατανοήσεις και όχι απλά να την ανεχθείς...
    Glykia mu stella afto peri katanoiseis egw prwsopika den to katalaba, kai tha ithela na mu to eksigiseis ean mporuses.

Se polla egina evrwpeos sto kerota tha parminw anatolitis :)

Member
    Originally posted by Thessalo
    για μένα το καίριο σημείο στον προβληματισμό σου ... (είναι) αν εσύ σαν προσωπικότητα μπορείς να συνυπάρξεις με κάποια που προφανώς επέδειξε μια συμπεριφορά που δεν συνάδει με την δική σου, αν μπορείς δηλ.να την κατανοήσεις και όχι απλά να την ανεχθείς...
    Glykia mu stella afto peri katanoiseis egw prwsopika den to katalaba, kai tha ithela na mu to eksigiseis ean mporuses.

τι ανατολίτης ρε θεσσαλονικιε...εδώ μιλάμε για Λαπωνια..γιου νοου..ταρανδοι..ερχονται και χριστούγεννα!!

Senior Member
    Όχι αδελφέ οχι ταραντος μα ΑΕΤΟΣ είσαι αξιοπρεπέστατος και αυτό το δείχνεις και με την μετέπειτα στάση σου αλλά όσο συνεχίζεις και ψειρίζεις το συγκείμενο συμβάν είναι σαν να ρίχνεις αλάτι στην πληγής σου . Για να λέμε αντρικές κουβέντες επειδή οι γυναίκες είναι ο παράδεισος και η κόλαση μας ,και καλή χρυσής η δικά σου αλλά υπάρχουν τόσα υπέροχα πλάσμα εκεί έξω και με άξιες και με αρχές που θα λαχταρουσαν να έχουν ένα άξιο παλικάρι σαν εσένα στο πλευρό τους , όποτε συνοψίζω η βρίσκεις τη δύναμη μέσα σου και το ξεπεράσεις και δεν ασχολείσαι άλλο , η τραβάς ένα χωρισμό ¨αλα αντρίκιο¨ και άσε τα χρόνο να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη… και άμα την αγαπάς και σε αγαπά και αυτή και σε περιμένει και σε διεκδικήσει τότε κάνεις ένα νέο ξεκίνημα .

Και να στο πω λίγο πιο χύμα , εσύ είσαι ένταξη τύπος , θα τραβήξεις ζόρι εσύ επειδή η δίκια σου δεν φέρθηκε εντάξει …; Όχι ρε μάγκα μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου , ναι θα λυπηθείς θα απογοητευτείς αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή , εσύ να επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και στις επιλογές που έχεις να κάνεις .

Member
    Πωπω φίλε μου...πως με καταλαβαίνεις!!!
    είσαι αρχοντας τέλος!!!
    ευχαριστώ!!!

Senior Member
    Originally posted by tts
    Στελλα,
    ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμασταν πάνω στο θέμα της απιστίας ήταν ο ίδιος, μέχρι που με απάτησε..
    καλώς η κακώς είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της και την αγαπάω.
    Δεν είχα ποτέ αξιώσεις στο να σκεφτόμαστε τα ίδια πράγματα..και να έχουμε την απόλυτη σύμπνοια αν θες.
    Είμαστε δύο ανθρωποι με ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά με κοινό βίο..διαφορές υπάρχουν αλλά όχι σε θέματα απιστίας..τουλαχιστον μέχρι την επίμαχη νύχτα..το χειρότερο ήταν ο τρόπος που το έμαθα..και ότι δε το παραδέχτηκε..μου έλεγε ψέματα μέχρι την στιγμή που της έδειξα το εμαιλ..και η κλασσική ατάκα \'\'μωρό μου δεν σήμαινε τίποτα για μένα και δε στο είπα για να μή σε πληγώσω\'\'...ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
    Ρε παιδιά..δε ξέρω τι θα γίνει ή που θα βγεί..υπάρχουν φορές που την βλέπω και λέω οτι είμαι καλά..υπάρχουν και άλλες όμως που για δευτερόλεπτα δεν θελω καν να με αγγίζει...είναι κάπως περίεργο.θα δείξει!!

Tts, φυσικά και δεν θα χες αξιώσεις να σκέφτεστε το ίδιο και να υπάρχει απόλυτη σύμπνοια…αυτό ούτε εφικτό είναι νομίζω, αλλά κι αν ήταν…προσωπικά θα το βρισκα απίστευτα βαρετό..:), εγω μίλησα για κάποια βασικά σημεία που θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει κοινό σημείο επαφής, όπως η σεξουαλική επαφή με τρίτα άτομα, η ειλικρίνεια, κι αυτά αν θες είναι πράγματα που δοκιμάζονται μέσα στην ίδια την σχέση και όχι από τις θεωρητικές μας αντιλήψεις…αλλά εσύ είσαι ακόμα ερωτευμένος και νομίζω πως αφού σαφέστατα δηλώνεις την πρόθεσή σου να παραμείνεις σε αυτή την σχέση, για την ώρα έστω, ή αυτό θα κάνεις σε ουσιαστικότερο επίπεδο ή κάποια στιγμή, εάν δεις ότι δεν το μπορέις, θα αποχωρήσεις…να διαγράψεις το παρελθόν δεν γίνεται, αφού λοιπόν θες να μείνεις μαζί της είναι πολύ ψυχοφθόρο να ταλαντεύεσαι και να σαι ουσιαστικά με το μισό πόδι εκτός…φυσικά ισως να θες χρόνο να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα, αυτό είναι κάτι παραπάνω από κατανοητό, εγω απλά επεσήμανα ότι κάποια στιγμή, την οποία εσύ θα καθορίσεις, θα σου κάνει καλό να μετακινηθείς από την θέση στην οποία είσαι τώρα…προς ποια κατεύθυνση θα δείξει:)

Senior Member
    Originally posted by Thessalo

Τωρα…όσον αφορά εσένα …καλέ μου thessalo, να σου εξηγήσω…γιατί όχι…
    Ο φίλος μας εδώ δηλώνει ερωτευμένος, μένει με την κοπέλα αν και δείχνει μεγάλη δυσκολία στο να αποδεχθεί ένα ατόπημά της, που για κείνον είναι σημαντικό…αυτά είναι αντιφατικά αισθήματα και κάποια στιγμή θα πρέπει να επιλέξει στάση, για την δική του ψυχική ηρεμία πρωτίστως και δευτερευόντως για την εξέλιξη και ευδοκίμηση της σχέσης του ( ή κάποιας νέας σχέσης τελοσπάντων..), θεωρώ λοιπόν ότι αν απλά ανεχθεί την συγκεκριμένη και μεμονωμένη πάντα απιστία, δηλ. εξακολουθεί να την βλέπει ως κάτι μη αποδεκτό που του γεννά όλα αυτα τα αισθήματ που εδώ περιγράφει, τότε απλά θα πνίξει όλο αυτό που νιώθει και ίσως να του βγαίνει σε αμφισβήτηση, προβληματισμό, σίγουρα πάντως θα προσδώσει μια αρνητική σκιά στην σχέση του….και κάποια στιγμή αυτό πιθανόν να γιγαντωθεί…εάν όμως θέλει πραγματικά να χτίσει μια καλή σχέση μαζί της, θα πρέπει να κάνει το άλμα και να κατανοήσει την δική της συμπεριφορά, για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την αμφιθυμία στην σχέση του και να δει τις όποιες προοπτικές της., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ευκολο...πχ εγώ μάλλον δεν θα το προσπαθούσα καν.
    Τώρα…το ότι εσύ θεωρείς αξεπέραστο το κέρατο….ε, υποκειμενικά μιλώντας και εγώ το θεωρώ, και δεν είναι θέμα ..ηπείρου ( ανατολής ή ευρώπης :) ) αλλά άλλων στοιχείων και πεποιθήσεων…απο κει και πέρα όμως το ότι εγώ το βλέπω ετσι δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω όποιον θελει ακόμα να προσπαθήσει μέσα σε μια τέτοια σχέση…ελπίζω να σε κάλυψα:)

Senior Member
    αγαπητε tts,

ξέρεις πραγματικα -απ οσο εχω καταλάβει μέσω αυτου του τροπου εκθεσης του προβληματος σου- νομίζω πώς το προβλημα της σχεσης που ειχατε δεν ηταν το \"κερατο\" ή η \"απιστία\" της πρωην κοπέλας σου απο μονο του. Εχω την αισθηση οτι ας πουμε δεν υπάρχει μια \"κοινη\" αποψη για κάποια πράγματα οπως αυτο του \"κέρατου\". Για σενα σημαινει τη μεγιστη προδωσια κ το μεγα λάθος γι αυτην κάτι που δεν σημαινει πολλα πέρα απο αυτο που σου δήλωσε.

Κι αυτο απο μονο του μπορει να δημιουργησει μια πληθώρα εμποδιων σε μια σχέση (οχι η διαφορετικη αποψη στο θεμα μονο τί αποτελει απιστια, αλλα τί αποτελει σημαντικο κ τί οχι). Και εννοειται πώς ειστε 2 διαφορετικες προσωπικοτητες, οπως άλλωστε ολοι ειμαστε, αλλα αυτο δεν σημαινει πώς δεν μπορουμε να βρουμε κοινο κωδικα επικοινωνιας με καποιους. Κι εσεις προφανως δεν μπορειτε να βρειτε. Οσο κ να επιμενεις, τα πραγματα δεν ειναι αντικειμενικα. Αλλιως αντιλαμβανεται καποιος την προδωσια και αλλιως καποιος άλλος. Αλλιως αντιλαμβανεται καποιος μια ομορφη σχεση κ αλλιως την φανταζεται καποιος τριτος. Ετσι απλα (κι ομως) ειναι. Δεν θες να μπεις στη θεση της κοπέλας σου για τους δικους σου λογους, ίσως γιατί δεν πιστεύεις πώς ειναι δυνατον να βρεθει σε μια στιγμη που να ποθεί καποιον άλλον υπο τις τοτε συνθηκες κ προφανως ετσι δεν μπορεις να την καταλάβεις. Οποτε το καλυτερο ειναι να προχωρήσεις ψάχνοντας να βρεις την κοπέλα που σου ταιριαζει πραγματικα. Γιατι πολλες φορες νομιζουμε πώς βλέπουμε καποιον, αλλα βλεπουμε αυτο που θα θελαμε κι οχι αυτο που ειναι....
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    tts na\'sai kala filarako

…εάν όμως θέλει πραγματικά να χτίσει μια καλή σχέση μαζί της, θα πρέπει να κάνει το άλμα και να κατανοήσει την δική της συμπεριφορά, για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την αμφιθυμία στην σχέση του και να δει τις όποιες προοπτικές της., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ευκολο...πχ εγώ μάλλον δεν θα το προσπαθούσα καν.
    Στελακι ξανά δεν κατάλαβα… τι ακριβός εννοείς ; Μήπως εννοείς να καταλάβει την φυσιολογική ανάγκη για έρωτα και σεξ π.χ. η την ανάγκη για να δοκιμάσει η να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα … να καταλάβει ότι απλά ήταν μια στιγμιαία επιθυμία και όλα τέλειωσαν εκεί
    Βοήθησε με λιγάκι ποιο συγκριμένα για να συνειδητοποίηση αυτό που λες θεωρικά και πρακτικά .

Senior Member
    τώρα διάβασα πώς η αποψη της πριν την πράξη για την απιστια ήταν διαφορετικη, απο οτι τώρα. νομιζω πώς για πολλά πράγματα μιλάμε διαφορετικα πριν τα κανουμε κ διαφορετικα αφου τα κανουμε. αλλωστε ολα ειναι αλλιως στην θεωρια κι αλλιως στην πράξη.

πολλα ειπαμε πώς δεν θα τα κανουμε ΠΟΤΕ κ πολλα απο αυτα τα εχουμε κανει. στην πορεια της ζωης μας βλεπουμε τον εαυτο μας κ τις αναγκες του να διαμορφώνονται διαφορετικα.Αλλαζουν οι προτεραιοτητες μας πολλες φορές κ οι αναγκες μας επισης. Κι ετσι ειναι πιθανο αυτες τις αλλαγες της συντροφου σου να μη βρισκουν κοινο τοπο με τις δικες σου αλλαγές ή τις δικες σου παγιωμενες θεσεις. κ δεν ξέρω αν μπορει να κανει κανεις κατι γι αυτο.

εχει παντα σημασια κ ο χρονος κ η εξελιξη μας μεσα σ αυτον κ στις καταστασεις.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast