Results 31 to 45 of 96
Thread: Kai mena me apatise!!!!!
-
04-12-2008, 16:34 #31
και για να συμπληρώσω....αν ο άλλος πέρα βρέχει...πας κι εσύ ακόμα πιο πέρα που έχει λιακάδα...
- 04-12-2008, 16:35 #32
Originally posted by dodis
αυτό είναι για σένα νόρα
Κατά τα άλλα, όπως είπε και ο κρίνο δεν είναι αγώνας η σχέση
Ο καθένας κάνει ότι μπορεί και θέλει
Αν συμπίπτουν τα θέλω, όλα καλά
04-12-2008, 16:40 #33
(πες μου ότι είσαι με το λουλουδικό στο κεφάλι σε στυλ ζαρντινιερα να πεσω να πεθάνω!!!!!!!!!!!!
χαχαχα:D:D:D:D:D)
αυτό ακριβώς είναι το θέμα....συμπίπτουν τα θέλω τους?
και μπορεί ο ττς να ξεπεράσει αυτό που έγινε?
μόνο εσύ ξέρεις ττς όπως μόνο εσύ ξέρεις την κοπελα σου και πως συμπεριφέρεται και αν απο αυτά που σου δέιχνει μπορέις να της έχεις εμπιστοσύνη στο μέλλον...
04-12-2008, 16:43 #34
Οταν φτιάχνω σούσι στο σπίτι και στήνω και το ανάλογο σκηνικό, ντύνομαι αναλόγως:P:P:P
Tts αγόρι μου μην βασανίζεις το μυαλουδάκι σου
Δώστης την ευκαιρεία για να τα έχεις και καλά με τον ευατό αλλά και για να δεις αν αξίζει και αν δεις ότι ζορίζεσαι, φεύγεις σαν κύριος και με την συνείδηση σου ήσυχη
04-12-2008, 17:05 #35
τώρα εγώ που να προτωαπαντήσω??
Ευκαιρία ήδη της δίνω..και ταξιδάκι πήγαμε να έρθουμε πιο κοντά..και έχω σταματήσει να μιλάω για το περιστατικό..και πάλι με τα αγάπη μου και μωρό μου είμαι στο στόμα..και έχω όλη την καλή διάθεση να το ξεπεράσω και να συνεχίσουμε μαζί..
Εγωισμούς κλπ ποτέ δεν είχα..ούτε καν τώρα που δικαιούμαι να έχω και ένα τουπέ βρε αδερφέ..
Ναι, με αγαπάει, ναι με θέλει όσο ποτέ και μου το λέει...και εγώ επίσης..
αλλα είναι αυτό που είπες..πετούσα σε ένα ροζ συννεφάκι..πίστευα ότι έχω την ιδανική σχέση..και τώρα δεν έχω από που να πιαστώ ρε παιδιά..ειλικρινά δε το περίμενα.
Το συζητούσαμε αρκετά και μου είπε ότι αν το έκανα εγώ θα με χώριζε χωρίς σκέψη..
Την έχω κάνει λίγο αλοιφή με την συμπεριφορά μου..γιατί εγώ ήμουν και είμαι κύριος σε όλα μου..ούτε φωνές ούτε υστερίες κλπ..απλώς δεν με καλύπτουν αυτά που μου είπε γιατί ήμουν σε ανάλογη θέση και δεν έκανα τίποτα με καμία..πως να την κάνω να πεί τον πραγματικό λόγο..έχω αρχίσει και αμφιβάλλω ότι θέλουν καλά παιδιά..δε ξέρω τι τις τραβάει στην \'\'αλητεία\'\'..γιατί με ένα ρεμαλι πήγε και...που αναθεμα την ώρα και την στιγμή..και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.
04-12-2008, 17:21 #36
Με το ρεμάλι πήγε αλλά με εσένα θέλει να έχει σχέση και είναι μαζί σου τώρα, αντί να είναι μαζί του
όσο για το ότι αυτή δεν θα σε συγχωρούσε, όλοι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε
Με το να το σκαλίζεις να μάθεις γιατί και πως έγινε, δεν θα βγάλεις κάτι.
Εξάλλου ποιος ο λόγος?
Ότι και να σου πει, πάλι δεν θα την πιστεύεις
Απέβαλλε από το μυαλό σου το περιστατικό και κοίτα μπροστά
04-12-2008, 17:32 #37
..μάλλον αυτό πρέπει να κάνω, αν και δύσκολο..ξέρεις κάποιες φορές πονάει τόσο πολύ..που..
την νύχτα που τα είπα όλα..και τα παραδέχτηκε..ήμουν λιώμα..και λιποθύμησα..και μου είπε ότι για μερικά λεπτά δεν ανέπνεα..συνειδητοποιείς τι είναι για μένα αυτή η κοπέλα?..συνειδητοποιείς τι ψυχικό/ψυχολογικό σοκ ήταν αυτό?..και δε σου μιλάω για την αυτοπεποίθηση μου που έχει πέσει στα ταρταρα..του στυλ \'\'μάλλον χάλια θα είμαι για να μου το έκανε αυτό\'\'..και άλλα τέτοια ευχάριστα!!!
04-12-2008, 17:34 #38
θέλω να μου ταισει την αυτοπεποίθηση..και δε ξέρω αν έχει καταλάβει οτι περα απο τη αγαπη και τον ερωτα και όλα αυτα..χρειάζομαι επιβεβαιωσεις..!!!
04-12-2008, 17:36 #39
Kαι μόνο το γεγονός ότι παρόλο που έκανε κάτι με άλλον, επέλεξε να είναι μαζί σου, θα έπρεπε να σε κάνει να νιώθεις θεός!
Και μην σου αναφέρω 1002 άλλους λόγους που δεν θα έπρεπε να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου.Αυτή νιώθει πιθανόν ακόμα πιο χάλια..που έγινε ότι έγινε, με τον τρόπο που έγινε κτλ
Εσύ κρατάς το τιμόνι σε αυτή την σχέση, μην το ξεχνάς
Καλή τύχη και έσω χαρούμενος με αστραφτερό χαμόγελο.
δεν θα χάσεις ποτέ!
04-12-2008, 17:49 #40
δεν παίχτηκε καν θεμα επιλογής.
το τιμόνι το κραταμε και οι δυο..απλως αυτή πήρε λίγο αποτομα στροφή με μας εβγαλε εκτος πορείας..
της αξίζει να νιωθει χαλια και αλλο τοσο παραπανω..!!!
γκιβ μι α λιτλ μπιτ οφ γιορ χαπινες..(αφου δε θέλετε ελληνοαγγλικά)..χαχαχαα!!!
ευχαριστώ!!!
τα λεμε!!
φιλια!!
04-12-2008, 17:49 #41
Διάβασα όλα αυτά που γράφονται και η γνώμη μου είναι να δώσεις όσο χρόνο αντέχεις.
1,2, 3.. μήνες. Όσο σε αναπαύει...
Αλλά νομίζω ότι έχεις επενδύσει πάρα πολλά σε αυτή την σχέση. Και ότι έχει να κάνει το περιστατικό αυτό περισσότερο με τον εαυτό σου παρά με την σχέση σου.
Λιποθύμησες, δεν ανέπνεες, ταράχτηκες, θες συνέχεια επιβεβαίωσεις...Νομίζω ότι αυτά δεν δηλώνουν μια υγιή σχέση όχι μόνο από την πλευρά της μα κυρίως από την πλευρά σου.
Ψάξε λίγο γιατί συνεχίζεις και τι εξυπηρετεί αυτη η σχέση...
04-12-2008, 17:55 #42
μεταξύ μας..ποιος ερωτευμενος είναι υγιής???..θέλω επικοινωνία..θέλω να ξέρω τι είμαι για αυτήν..τέτοιες επιβεβαιώσεις που είναι λογικό να ζητάω αν σκεφτείς τι βίωσα..και ναι την αγαπαω υπερβολικά και για αυτό και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα!!!...το ότι είναι ο λόγος που αναπνέω σε καλύπτει στο γιατι συνεχίζω?..
04-12-2008, 18:10 #43
Με καλύπτει αλλά δεν είναι αυτο το ζητούμενο...Στις σχέσεις μοιραζόμαστε την ζωή μας με το άλλο πρόσωπο δεν ζούμε για αυτό..Η αγάπη είναι μοίρασμα και δώσιμο όχι αιτία ζωής.
Παρόλα αυτά, επιβεβαίωση δεν χρειάζεται μια σχέση με λόγια αλλά με ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα. Αν αυτά δεν υπάρχουν ή είναι λίγα τα λόγια κακό κάνουν παρά καλό.
04-12-2008, 18:33 #44
αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι προσπαθώ περισσότερο απο αυτήν..και θέλω περισσότερα σε αυτή την φάση..δεν ξέρω αν αυτό που μου δίνει είναι αρκετό..δε ξερω αν θα μπορέσω να το ξεπεράσω τελείως..πάντα ένα κομματι μου θα ξέρει..αν εσύ ήσουν στην θέση της και με ήθελες πραγματικά τι θα έκανες??
04-12-2008, 19:14 #45
Φίλε μου tts, καλώς ή κακώς (εγώ λέω καλώς) δεν είμαστε μονογαμικά όντα..Αυτό που έγινε με τη σύντροφο σου από τη στιγμή που είσασταν μακριά ο ένας από τον άλλον είναι κατά κάποιο τρόπο φυσιολογικό , όλοι μπορούν να βρεθούν σε κάποια στιγμή να γοητευτούν από κάποιον άλλον, να ενδώσουν και στο τέλος να μετανοιώσουν..Μπορεί αύριο μεθαύριο να συμβεί και σε σένα, όσο και να σου φαίνεται περίεργο τώρα, δεν υπάρχει αιώνιος έρωτας, αυτά είναι μπούρδες των \"αρλεκιν\"..Ο έρωτας με την πάροδο του χρόνου, μετατρέπεται σε απλή αγάπη, μετά σε αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση και στο τέλος συνήθεια ζωής . Η πραγματική ζωή, είναι αλλιώς, πιο σκληρή από ένα ισόβιο όνειρο, αυτό που σου συμβαίνει αυτή τη στιγμή, μετά από χρόνια θα είναι μια απλή θύμηση, ελπίζω να είσαι ακόμη μαζί με την τωρινή σύντροφο σου.
Εκείνο που κάνει εντύπωση τουλάχιστον σ\' εμένα, είναι, 1.Ποιος καλοθελητής σου έδωσε το μέιλ της και γιατί και 2. Αν συζήτησες μαζί της για ποιο λόγο μπήκε στον πειρασμό να περιγράψει σε μέιλ (με ποιον αποδέκτη αλήθεια ?) τις λεπτομέρειες της απιστίας της...Αν έχει κάποιες πειστικές απαντήσεις πάνω σ\' αυτό και μπορείς να αποδεχτείς το γεγονός πως σιγά σιγά το ασχημο συναίσθημα που σε κατακλύζει σήμερα , αύριο θα είναι πιο ήπιο, τότε συνέχισε τη ζωή σου μαζί της ..Αν νομίζεις πως δεν μπορείς ν\' αντέξεις το βάρος ενός γεγονότος που θα μπαίνει πάντα ανάμεσα σας, τότε θα πρέπει ν\' αρχίσεις να σκέφτεσαι πως ίσως θα ήταν καλύτερα να χωρίσουν οι δρόμοι σας..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση