Results 61 to 75 of 96
Thread: Kai mena me apatise!!!!!
-
05-12-2008, 19:17 #61
Originally posted by Sofia
τώρα διάβασα πώς η αποψη της πριν την πράξη για την απιστια ήταν διαφορετικη, απο οτι τώρα. νομιζω πώς για πολλά πράγματα μιλάμε διαφορετικα πριν τα κανουμε κ διαφορετικα αφου τα κανουμε. αλλωστε ολα ειναι αλλιως στην θεωρια κι αλλιως στην πράξη.
πολλα ειπαμε πώς δεν θα τα κανουμε ΠΟΤΕ κ πολλα απο αυτα τα εχουμε κανει. στην πορεια της ζωης μας βλεπουμε τον εαυτο μας κ τις αναγκες του να διαμορφώνονται διαφορετικα.Αλλαζουν οι προτεραιοτητες μας πολλες φορές κ οι αναγκες μας επισης. Κι ετσι ειναι πιθανο αυτες τις αλλαγες της συντροφου σου να μη βρισκουν κοινο τοπο με τις δικες σου αλλαγές ή τις δικες σου παγιωμενες θεσεις. κ δεν ξέρω αν μπορει να κανει κανεις κατι γι αυτο.
εχει παντα σημασια κ ο χρονος κ η εξελιξη μας μεσα σ αυτον κ στις καταστασεις.
έχεις το ίδιο όνομα με αυτην...
αν την ρωτήσεις τώρα πάλι για την απιστία κλπ..θα σου πεί οτι είναι κατά..και ότι ήταν μια στιγμή αδυναμίας..
δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε και είπαμε να γινουμε Σουηδοί..
δεν θα αλλάξω εγώ την γνώμη μου για την απιστία επειδή αυτή υπέκυψε..αλλά το τραγικό είναι πως έστω και μετά από οοοοολα αυτά..το θεωρεί εξίσου \'\'κακο\'\'!!!!
- 05-12-2008, 19:23 #62
εγω το βλεπω ως εξης:αν μπορεσεις να την συχωρεσεις το κανεις και συνεχιζεις.Αν και παντα η ρωγμη στο γυαλι θα υπαρχει.Αν δεν μπορεις κερατωσε την και εσυ για να εισαστε ισσοπαλια και στο μυαλο σου να μην νοιωθεις πως σου χρωσταει κατι...
05-12-2008, 20:01 #63
σωστός...αλλά δε μπορώ να κάνω το ίδιο..δε το έχω ανάγκη και ούτε το θέλω!
ευχαριστώ πάντως!
05-12-2008, 21:46 #64
Originally posted by Thessalo
Originally posted by stella78
…εάν όμως θέλει πραγματικά να χτίσει μια καλή σχέση μαζί της, θα πρέπει να κάνει το άλμα και να κατανοήσει την δική της συμπεριφορά, για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την αμφιθυμία στην σχέση του και να δει τις όποιες προοπτικές της., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ευκολο...πχ εγώ μάλλον δεν θα το προσπαθούσα καν.
Βοήθησε με λιγάκι ποιο συγκριμένα για να συνειδητοποίηση αυτό που λες θεωρικά και πρακτικά .
05-12-2008, 22:27 #65
εγώ να πω κατι που δνε ανέφερε κανενας πριν..?
Εκανες μια μικρή μικρή παράθεση προς το τέλος του πρώτου σου ποστ..
Εχεις περάσει μια δύσκολη ζωή, έχεις ωριμάσει νωρίς (πίστεψε με φάινεται-). Και γενικότερα όσοι εχουν ωριμάσει νωρίς (και δεν εχουν πέσει στα ναρκωτικά) εχουν αυτόν τον σωστό χαρακτήρα..και η θεωρία τους ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ απο τις πράξεις τους (συγχαρητήρια αρχικά!!!)
.......Συνειδητοποίησε ,σε παρακαλώ, οτι δεν είσαι απλά ερωτευμένος.. 3μιση χρόνια τώρα..κρατιέσαι από κάπου. Κρατιέσαι από κάπου που ποτέ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δεν σε είχε απογοητεύσει.. και ως ευγνωμοσύνη ,ίσως, συνέχισες να δίνεις... Δεν είναι ακριβώς κακό..αλλα διαχώρισε τον ερωτα από την εξάρτηση. ..απλά στο λεω σε περίπτωση που δεν το εχεις σκεφτέι.
Στη σχολή ,ο καθηγητής μιλώντας για την απιστία μας είχε πει οτι θεωρείται από πολλούς ειδικούς πως η απιστία σημαίνει οτι θέλεις να προσπαθήσεις για μια σχέση (φυσικά οταν δεν γίνεται καθ\'επανάληψη.) Αλλά λογικό το βρίσκω οτι δεν μπορέις να το χωνέψεις.. Λογικό. και ειδικά αν το έμαθες με τον τρόπο που το έμαθες. Για μένα, μην κάνεις πλάνο..... οτι σου βγάλει η μέρα.. Γιατι αν εχεις σκοπό να μείνεις μαζί της,αλλά μια μέρα το συναίσθημα απέχθειας είναι τόοοοοσο μεγάλο ,τότε δεν αξίζει. Επειδή φαίνεται οτι δεν είσαι από τα άτομα που σκαλίζουν την ιστορία με το άτομο που εμπλέκεται σε αυτήν... προτείνω για μια ακόμη φορά να ανοίξεις το θέμα..απλά για να πεις οτι προσπαθείς,ΑΛΛΑ, χρειάζεται ακόοομη μεγαλύτερη προσπάθεια από μερους της... Δεν θα χάσεις τίποτα αν το πεις.Αν πεις οτι χρειάζεσαι να τονωθείς. Αν πεις οτι χρειάζεσαι καποια αλλαγή. Θα έπρεπε να το εχει καταλαβει..
Για μένα ,υπάρχουν κάποια κενά από μέρους της. Αλλά εσυ την ξέρεις καλύτερα.. Την ξέρεις???
06-12-2008, 03:19 #66
Originally posted by Empneustns
... κερατωσε την και εσυ για να εισαστε ισσοπαλια και στο μυαλο σου να μην νοιωθεις πως σου χρωσταει κατι...Originally posted by tts
σωστός...αλλά δε μπορώ να κάνω το ίδιο..δε το έχω ανάγκη και ούτε το θέλω!
ευχαριστώ πάντως!
Α βρε στελακι πότε θα σας καταλάβω εσάς τις γυναίκες μα πότε επιτελούς :)
Αυτό όμως που ξέρω με σιγουριά είναι πως δεν θα παψω πότε να σας λατρεύω : )
06-12-2008, 11:27 #67
Originally posted by epsy
εγώ να πω κατι που δνε ανέφερε κανενας πριν..?
Εκανες μια μικρή μικρή παράθεση προς το τέλος του πρώτου σου ποστ..
Εχεις περάσει μια δύσκολη ζωή, έχεις ωριμάσει νωρίς (πίστεψε με φάινεται-). Και γενικότερα όσοι εχουν ωριμάσει νωρίς (και δεν εχουν πέσει στα ναρκωτικά) εχουν αυτόν τον σωστό χαρακτήρα..και η θεωρία τους ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ απο τις πράξεις τους (συγχαρητήρια αρχικά!!!)
.......Συνειδητοποίησε ,σε παρακαλώ, οτι δεν είσαι απλά ερωτευμένος.. 3μιση χρόνια τώρα..κρατιέσαι από κάπου. Κρατιέσαι από κάπου που ποτέ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δεν σε είχε απογοητεύσει.. και ως ευγνωμοσύνη ,ίσως, συνέχισες να δίνεις... Δεν είναι ακριβώς κακό..αλλα διαχώρισε τον ερωτα από την εξάρτηση. ..απλά στο λεω σε περίπτωση που δεν το εχεις σκεφτέι.
Στη σχολή ,ο καθηγητής μιλώντας για την απιστία μας είχε πει οτι θεωρείται από πολλούς ειδικούς πως η απιστία σημαίνει οτι θέλεις να προσπαθήσεις για μια σχέση (φυσικά οταν δεν γίνεται καθ\'επανάληψη.) Αλλά λογικό το βρίσκω οτι δεν μπορέις να το χωνέψεις.. Λογικό. και ειδικά αν το έμαθες με τον τρόπο που το έμαθες. Για μένα, μην κάνεις πλάνο..... οτι σου βγάλει η μέρα.. Γιατι αν εχεις σκοπό να μείνεις μαζί της,αλλά μια μέρα το συναίσθημα απέχθειας είναι τόοοοοσο μεγάλο ,τότε δεν αξίζει. Επειδή φαίνεται οτι δεν είσαι από τα άτομα που σκαλίζουν την ιστορία με το άτομο που εμπλέκεται σε αυτήν... προτείνω για μια ακόμη φορά να ανοίξεις το θέμα..απλά για να πεις οτι προσπαθείς,ΑΛΛΑ, χρειάζεται ακόοομη μεγαλύτερη προσπάθεια από μερους της... Δεν θα χάσεις τίποτα αν το πεις.Αν πεις οτι χρειάζεσαι να τονωθείς. Αν πεις οτι χρειάζεσαι καποια αλλαγή. Θα έπρεπε να το εχει καταλαβει..
Για μένα ,υπάρχουν κάποια κενά από μέρους της. Αλλά εσυ την ξέρεις καλύτερα.. Την ξέρεις???
Αν ήμουν το \'\'ατίθασο\'\' παιδί που κοιτούσε και έπαιζε με άλλες χωρίς απαραίτητα να έκανα κάτι..δε θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα...αλλά μεγάλο πλήγμα ήταν το γεγονός της απόστασης..εγώ με δουλεια και σπουδές αλλού..αυτή στο εξωτερικό...βασικά να σου πώ ότι αυτό με την απόσταση το ζούσαμε ήδη 2 χρόνια και βρισκόμασταν σε γιορτές και το καλοκαίρι..και το τελευταίο εξάμηνο..εγώ εκανα πρακτική και πτυχιακή και αυτή πτυχιακή στο εξωτερικό..δηλαδή κατα κάποιον τρόπο είχαμε βιώσει το εξ\'αποστασεως και είχαμε δοκιμαστει...και ήμουν πραγματικά περήφανος για αυτό γιατί δεν το κάνουν πολλοί..και όταν γύρισε από το εξωτερικό και επέστρεψα και εγώ..ήμουν ακόμη πιο περήφανος που το κάναμε και αυτό...αλλά ξέρεις τι λένε...ο ενδιαφερομενος πάντα τελευταίος!!...δεν ξέρω αν έχω φταίξει κάπου..ίσως και όλη αυτή η τόοοοση αγάπη τελικά να μην βγαίνει σε καλο...και προσπαθώ ρε φίλε..έχω όλη την καλή διάθεση..απλως είναι κάπως νωρίς ακόμη..και δικαιούμαι να είμαι μπερδεμένος..ε??
06-12-2008, 13:57 #68
tts οχι, δεν το δικαιούσαι. Είναι το φυσιολογικό. !
Αλλά πάλι το κάνεις. πάλι τα δίνεις ολα.. κράτα μια απόσταση για λίγο. Κι αν την εχεις ερωτευτεί ,από τη στιγμή που εσυ δεν μπορείς να χαρείς τον ερωτα σου ,κατι πρέπει να κανει και ο αλλος. Εσυ τι σκέφτεσαι ? Τι θα ήθελες να κάνεις ..αλλα δεν μπορείς να το κάνεις???
-εννοώ ,σίγουρα εχεις μια σκέψη στο μυαλό σου ,αλλά ο χαρακτήρας σου σε εμποδίζει να το πραγματοποιήσεις. Τι?
06-12-2008, 14:15 #69
θα ήθελα να ξυπνήσω μια μέρα..και να μη πονάω εξαιτίας της.
Αυτά που ήθελα να πώ και να κάνω..τις τα είπα..και τα έκανα...με όση αξιοπρέπεια μου είχε απομείνει.
Δεν είναι η σκέψη..δεν είναι η πράξη..τα εμπόδια..απλως θα ήθελα να έρθει στην θεση μου για να καταλάβει πως νιώθω..και ναι ρε συ εχεις δίκιο..δεν τα δίνω όλα..αλλά πάλι έχω πεσει στο τριπάκι..\'\'παρε κόσμε\'\'....γιατί έτσι είμαι..
μη με ρωτήσεις το πως το κάνω..και εγώ απόρησα με την δύναμη που έκρυβα μέσα μου..αλλά μάλλον έχω αυτό που πρέπει σε αυτες τις περιπτώσεις..ακόμη και αν την πράξη αυτή καθ\'αυτή είχε ως θύμα εμένα!!
06-12-2008, 14:45 #70
Originally posted by tts
αν την ρωτήσεις τώρα πάλι για την απιστία κλπ..θα σου πεί οτι είναι κατά..και ότι ήταν μια στιγμή αδυναμίας..
δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε και είπαμε να γινουμε Σουηδοί..
δεν θα αλλάξω εγώ την γνώμη μου για την απιστία επειδή αυτή υπέκυψε..αλλά το τραγικό είναι πως έστω και μετά από οοοοολα αυτά..το θεωρεί εξίσου \'\'κακο\'\'!!!!
Οσο για το τί λεει κ τί υποστηρίζει, μια έτσι κ μια άλλιως μπορει να συμβαινει επειδη νιωθει ασχημα κ δεν ξέρει πώς κ τί να εξηγήσει. Θελει ενα θάρρος αυτο κ μια καλή επικοινωνια μεταξύ των 2.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
06-12-2008, 15:01 #71
Κ συνεχίζω: ναι ειναι λογικο να εισαι μπερδεμενος, σκασμενος, στεναχωρημενος, να νιωθεις βλάκας ισως....
Ομως 2 χρονια μακρυά, μπορει να βοηθήσουν ωστε να μη μεγαλώνετε μαζι, να απομακρυνθειτε και να μην ειστε \"μαζι\" ουσιαστικα. Πιστεψε με, πολλες φορές η αποσταση βοηθά και στο να εξειδανικευσεις τη σχεση κ τον άνθρωπο που εισαι μαζι.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
06-12-2008, 16:36 #72
το ποστ σου μου εβγαλε την αίσθηση κουρασης. Κούρασης για αυτό που συμβαίνει. Και ίσως προσπάθησες,αλλα δεν είδες τα αποτελέσματα που ήθελες (αυτόν τον καιρό). Εχεις τη δύναμη να συνεχίσεις ? Βασικά, σκέψου κατι...μένεις μονο για σενα ,ή για το ονομα αυτού που είχατε? Ή μένεις γιατί φοβάσαι οτι δεν θα εμπιστευτείς κάποιον αλλο? Ή μήπως γιατι θεωρείς οτι όλα οσα είχες ζήσει στο παρελθόν είναι -παλι- ακόμη πιο κοντά απ\'ότι φαντάζεσαι??
-ισως ειμαι λίγο υπερβολική στις ερωτήσεις μου, απλά επειδή ειχα την τύχη να εχω τέτοιους χαρακτήρες δίπλα μου, ξέρω πως λειτουργούν ,και πάνω κατω ξέρω οτι η ιστορία τους (=ατυχία τους) είναι κεντρικό θέμα σε οτι τους συμβεί στο μέλλον. Επειδή ομως το πήγα αλλου το θέμα, ΓΙΑ ΜΕΝΑ , σε αυτή τη σχέση μείνε εφόσον κερδίζεις πράγματα... γιατί εισαι αρκετά μικρός για να προσπαθείς να ισορροπήσεις τα πράγματα σε μια σχέση ,που δεν ξέρεις πόσο θα διαρκέσει. Ναι εχεις περάσει τα πιο περίεργα χρόνια σου μαζί της. και εχετε δεθεί ..αλλα σκέψου αν αξίζει. Αν για σενα η απιστία ειναι τόσο μακρυά ,αξίζει να δεχτείς αυτό από κάποιον αλλο? ...Ρώτα την , γιατι αξίζει να το δεχτείς? ...Και η απάντηση \'\'σ\'αγαπω\'\' για μενα δνε ειναι αρκετή. (ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ οτι δεν εχω άποψη πανω στο αν χωρίσετε ή οχι-γιατι κι εγώ δνε ξέρω τι θα έκανα) :) στο ενδιάμεσο...χαμόγελο !
06-12-2008, 17:46 #73
ξέρεις τι με μπλοκάρει ίσως?..το οτι μπορεί να μου δίνει η κοπελα μου..αλλά εγώ να μη καταλαβαίνω τι μου δίνει πλέον έτσι πληγωμένος που είμαι..με αποτέλεσμα να νιώθω ότι αυτά που κάνει δεν είνα αρκετά.
06-12-2008, 18:36 #74
ποιο το νοημα να σου δίνει ,όσα σου δίνει, αφου δεν σου φτάνουν?
σκέψου λίγο τον εαυτό σου.. μην σκέφτεσαι πως πρέπει να εισαι τύπος και υπογραμμός. Στο κάτω κάτω, εσυ το δέχτηκες..συγχώρεσες..ή τουλάχιστον είχες την πρόθεση να συγχωρέσεις. Αυτό γιατι δεν σου αρκεί από τον εαυτό σου?
Κι αλλη προσπάθεια? Μιλάμε για εσένα πάντα...
08-12-2008, 14:11 #75
όχι αλλη προσπαθεια..δεκτόν αλλά μή εφικτό..μου αρκει που συγχωρεσα..ουτε τύπος και υπογραμμός είμαι πια..το ζήτημα είναι το τι πρεπει να κάνει αυτή από την πλευρά της για να με κάνει να το ξεπεράσω και να περάσω σε μια νέα φάση μαζί της.
Μέχρι στιγμής, μιλάμε, λειτουργούμε κανονικά σαν ζευγάρι, συζητάμε τα όσα θέματα προέκυψαν..αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά περισσότερα τα οποία πρέπει να γίνουν...και δεν ξέρω αν εγώ είμαι σε θέση να αναγνωρίσω τις προσπάθειες που κάνει αυτή. Μήπως ζητάω πολλά?Μήπως ζητάω λάθος πράγματα?..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....