Results 91 to 96 of 96
Thread: Kai mena me apatise!!!!!
-
12-12-2008, 13:33 #91
..hi..
Αρχισα ψυχοθεραπεία...
Δεν είμαι καλά..πίστευα ότι μπορεί να το ξεπεράσω με το να δίνω και να παίρνω αγάπη..αλλά καμια φορά η αγάπη δεν είναι αρκετή.
Η απόσταση ήταν η αιτία που οδηγήθηκε η σχέση εκεί..μου είπε ότι της έλειπε το \'\'παιχνίδι\'\' που έχεις όταν γνωρίζεις νέα άτομα..δούλευα πολλές ώρες αλλά όλη μέρα είχα διαρκή επικοινωνία από την καλημέρα μέχρι την καληνύχτα..δεν ήταν αρκετό προφανώς..αυτός την πλησίασε..ενθουσιάστηκε που ήταν ελληνίδα..ήταν καλός και γλυκός και αυτή ήθελε \'\'παιχνίδι\'\'..και εγώ δεν μπορούσα..από κεί που ήμουν..δεν ήμουν αρκετός μάλλον...και τώρα?τώρα λέει..ότι ήταν ένα ταρακούνημα..για να καταλάβει τι είμαι για αυτήν..και εγώ νιώθω τόσο μόνος. Είναι απίστευτο το πώς τα άτομα που δινόμαστε ολόψυχα μας προδίδουν με τον χειρότερο τρόπο..που πρέπει να κάνουν ένα τραγικό λάθος που ετεροχρονισμένα δεν είχε καμια σημασία..για να καταλάβουν ότι μόνο εμείς έχουμε σημασία για αυτούς...είναι απίστευτο!
Και πάλι σας ευχαριστώ για όλα τα ποστ και την ανταπόκριση που βρήκα ανάμεσα σας.
- 12-12-2008, 18:41 #92
Originally posted by tts
Είναι απίστευτο το πώς τα άτομα που δινόμαστε ολόψυχα μας προδίδουν με τον χειρότερο τρόπο..που πρέπει να κάνουν ένα τραγικό λάθος που ετεροχρονισμένα δεν είχε καμια σημασία..για να καταλάβουν ότι μόνο εμείς έχουμε σημασία για αυτούς...είναι απίστευτο!
12-12-2008, 19:31 #93
tts,
καλή αρχή κ καλή δύναμη για τη συνέχεια....:)
Ναι, ειναι πολλές φορές που η αγάπη δεν ειναι αρκετη.Κ ειναι λογικο μια σχέση σε αποσταση να θέλει άλλη φροντίδα και απο τους δύο. Ειναι πάντα εκτος απο σενα και αυτήν κ ο χρονος που έχει σημασια οπως κ ο τοπος, η αποσταση. Δεν μπορει να παραγνωριζεις αυτους τους παράγοντες. Κ πώς επεδρασαν. Κ δεν το λέω θεωρητικά, ειχα κ εγω σχέση που 2 χρονια ήταν υπο \"καθεστώς\" αποστασης.
Δεν νομίζω πώς δεν ησουν αρκετος, αλλα οτι δεν θα μπορουσες να σαι αρκετος υπο τις τοτε συνθήκες και με τον τρόπο που ενιωσε τοτε η κοπέλα σου. Απο οσα μας λες τουλάχιστον....
Λες πώς εισαι δοτικος. Κ πώς ολα τα ατομα που δινονται ολοψυχα προδίδονται με τον χειροτερο τροπο. Εγω θα λεγα πώς δεν ειναι πάντα έτσι. Υπάρχουν ανθρωποι που ανεξάρτητα απο το αν ανταποκρινονται ή οχι αισθάνονται ποιος εισαι, το συναισθημα σου....Υπάρχουν άλλοι που μπορει να το εκμεταλλευτουν,απο κάποιο ομως σημειο κ μετά υπεύθυνος εισαι εσύ. Για τις επιλογές των συντροφων σου. Κ για το αν τελικα θα εκμεταλλευτουν τα αισθηματα σου ή θα τα σεβαστουν (τουλάχιστον).
Ειναι ομορφο που με αφορμη αυτο το περιστατικο είδες οτι δεν εισαι καλα. Θέλει δύναμη αυτο.
Κ μια ερώτηση: τί νιωθεις πώς παιρνεις απο την κοπέλα αυτή? Τί σου αρέσει πολυ:)?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
15-12-2008, 14:51 #94
...pairnw ola osa xreiazomai..erwta, agapi,katanoisi,suntrofikotita..den katadikazw to pws pou ferotan prin kai meta..einai ena yperoxo plasma pou aplws me ekane na matwsw apo mia praksi tis!..mou aresei pou milame..pou gelame..pou katalavainei ti thelw na pw prin to pw..einai monadiki gia mena!
15-12-2008, 15:13 #95
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ...ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ!!!
17-12-2008, 11:07 #96
Το οτι εισαι ερωτευμενος μεχρι τα μπουνια ειναι ολοφανερο....
αλλα να ξερεις οτι δεν μπορεις να προσδοκεις οτι ακριβως δινεις για να νιωσεις καλα.....γιατι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και μπορει να δινει διαφορετικα πραγματα σε διαφορετικες στιγμες και με αλλο μετρο απο το δικο σου. (Χωρις αυτο να ειναι κακο φυσικα).
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι για να νιωσεις οτι πραγματικα σε αγαπαει πρεπει να σου δινει αγαπη, στοργη γενικως συναισθημα, στο μεγεθος που της το δινεις και εσυ. Αυτο ομως για τον αλλον το θεωρω λιγο καταπιεστικο γιατι ο καθενας εκφραζεται διαφορετικα και επιθυμει να εχει την ελευθερια να πραττει ετσι. Μπορει εμμεσα να την πιεζεις (δεν σε κατηγορω ε) και χωρις να το καταλαβαινεις. Καθε ανθρωπος δινεται διαφορετικα. Το θεμα ειναι να βλεπουμε ποτε ο αλλος μας προσφερει και αν μας προσφερει τελικα...
Αν καποια στιγμη νιωσεις οτι δεν εκτιμαει αυτα που της προσφερεις και δεν κανει κατι για να ανταποδωσει το καλο απο μονη της, τοτε πρεπει να αρχισεις να απομακρυνεσαι.
Η κινηση της, τη στιγμη που ενας ανθρωπος νιωθει μονος του, και θελει μια ανδρικη η γυναικεια αγκαλια, ειναι φυσιολογικη. Θα μπορουσε ομως να ειχε την θεληση (η οποια δεν ηταν τοσο ισχυρη οσο η δικη σου), να αρνηθει την προσφορα του ξενου.Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση