Ladose κάνει κάτι ή μόνο παρενέργειες;; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    μα Μακ, υπαρχει αυτην την στιγμη καποια αλλη βενζοδιαζεπινη που να ειναι τοσο δυνατη στον χρονο δρασης? το ζαναξ ειναι απο τα πιο αποτελεσματικα μα και απο τα πιο γρηγορα εθιστικα... φουλ ζαναξ!!!!!
    Σαφως ειναι το πιο δυνατο , αλλα με τα μειον που ανεφερα ............ μακαρι να μην τοχα βαλει ποτε στο στομα μου , εθιζεσαι για πλακα..... και μετα σου γινεται απαραιτητο ....... ειναι η μονη ψυχοτροπος βενζο , o απογονος του φοβερου/κακου valium ......

Nefeli28
    Guest
    Πόση ώρα δηλ κάνει να σε πιάσει;
    Εγώ το χω πάρει μια ώρα και είμαι σε υπερένταση τρομερή

Nefeli28
    Guest
    Κάθε πρωί ξυπνάω με ταχυκαρδία και έντονο άγχος. Μπορεί να είναι από το λαντοζ;
    Το έχει πάθει κανεις;

Banned
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Κάθε πρωί ξυπνάω με ταχυκαρδία και έντονο άγχος. Μπορεί να είναι από το λαντοζ;
    Το έχει πάθει κανεις;
    Ακριβώς το ίδιο παθαίνω και εγω. Απλώς κάποιο οργανισμοί το συνηθίζουν και δεν τους πειράζει. Δηλαδή στην ουσία το σώμα το εξουδετερώνει.

Banned
    Δεν πήρα τη δόση που είπε σήμερα. Πήρα μόνο ένα χτες το βράδυ.
    Βέβαια αυτό σημαίνει ότι κάνω του κεφαλιού μου και δεν άκουσα τη γνώμη του ειδικού.
    Δεν ξέρω αν πρέπει να δω κ 2ο ψυχίατρο. Όσο πιο πολύ το ψάχνεις τόσο μπλέκεις συνήθως.
    Σκέφτομαι μήπως πάρω τη δοσολογια όπως την είπε. Και ας μου φαίνεται μεγάλη....
    Δεν ξέρω...
    Λοιπόν: Κεφάλαιο ζάναξ: Θα μιλήσω απότομα και κοφτά. 1η Βδομάδα 3 χ 0,25mg(την ημέρα). 2η Βδομάδα 2 χ 0,25mg. 3η Βδομάδα 1 χ 0,25mg. 4η βδομάδα μηδέν χ 0,25mg. Σταδιακή μείωση. Άκου εκεί 2mg ζάναξ τη μέρα.. Ο θυμός μου απευθύνεται στον ψυχίατρό σου όχι σε εσένα.

Nefeli28
    Guest
    Τι να πω ρε παιδιά... δεν ξέρω από αυτά. Είμαι εντελώς καινουρια στα ψυχοφάρμακα. Υποθέτω ότι στο χαλι που είμαι κάνει αυτή η δόση για το ζαναξ.
    Το λαντοζ πάντως νομίζω πως με χειροτερεύει. Εκτός αν φταίει μόνο το μυαλό μου...

Banned
    Μπορεί πράγματι να σε χειροτερεύει.

Nefeli28
    Guest
    Είμαι στη 13η μέρα και πραγματικά νιώθω πολύ χειρότερα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι το πρόβλημα μου ή και τα χάπια. Πάντως νιώθω χειρότερα.
    Υπερένταση (παρόλο το ζαναξ), παντελώς έλλειψη ενέργειας, δεν μπορώ να πάω στη δουλειά πάω με το ζόρι, αυξάνονται οι σκέψεις ότι δεν θέλω να ζήσω έτσι και δεν βρίσκω ησυχία πουθενά....

Είμαι στη 13η μέρα και πραγματικά νιώθω πολύ χειρότερα. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι το πρόβλημα μου ή και τα χάπια. Πάντως νιώθω χειρότερα.
    Υπερένταση (παρόλο το ζαναξ), παντελώς έλλειψη ενέργειας, δεν μπορώ να πάω στη δουλειά πάω με το ζόρι, αυξάνονται οι σκέψεις ότι δεν θέλω να ζήσω έτσι και δεν βρίσκω ησυχία πουθενά....
    Νεφέλη μου.είναι λογικό. Και εγώ τα ίδια συμπτωματα είχα. Μετά το δεύτερο μήνα είχα γίνει καλά. Είναι νωρίς ακόμη.

Nefeli28
    Guest
    Χτες μίλησα με παθολόγο και ανέφερα το θέμα ladose να δω τι θα πει.
    Είπε ότι κάποιους τους χειροτερεύουν στην αρχή αυτά τα φάρμακα και μάλιστα φτάνουν σε ακόμα εντονότερες αυτοκτονικές σκέψεις.
    Να δω λέει πως θα πάει το πρώτο 15μερο και να μιλήσω πάλι στον ψυχίατρο.
    Ίσως να χρειαστεί λέει να πάρω κάτι άλλο.

Banned
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Νεφέλη μου.είναι λογικό. Και εγώ τα ίδια συμπτωματα είχα. Μετά το δεύτερο μήνα είχα γίνει καλά. Είναι νωρίς ακόμη.
    Έτσι πως το παρουσιάζεις μοιάζει σαν το μαγικό χαπάκι για να είμαστε καλά.. Έτσι δεν είναι Αποστολια;

MikeStam 3
    Guest
    Καλησπερα σε όλους.
    Παιρνω το ladose για πρώτη φορά. Δεν έχω ξαναπάρει κανένα ψυχοφάρμακο και ήθελα τη γνώμης σας για το συγκεκριμένο. Οποιος φυσικά έχει αναλογη εμπειρία.
    Αυτό που βιώνω μέχρι στιγμής είναι:
    Ακόμα περισσότερο άγχος και πανικό από πριν, έντονη μείωση της όρεξης για φαγητό (σχεδόν δεν μπορώ να φάω καθόλου) και κάθε βράδυ ξυπνάω μέσα στη νύχτα γύρω στις 3 χωρίς να μπορώ να ξανά κοιμηθώ...
    Είναι αλήθεια ότι τον πρώτο καιρό σε κάνουν χειρότερα όλα αυτά τα φάρμακα;
    Χρειάζεται να πάρει κανεις και ηρεμιστικά;
    Γεια σου νεφελη εχω παρει του κοσμου τα αντικαταθλιπτικα και δεν με πιασε κανενα στο άγχος και ο γιατρός μου έχει προσθέσει αντυψυχωτικο για αγχος ψυχαναγκασμους περιεργο δεν εχω νιωσει καμια επειδεινωση στο ξεκινημα ολων των αντικαταθληπτικων πλην του wellbutrin

MikeStam 3
    Guest
    Δεν πήρα τη δόση που είπε σήμερα. Πήρα μόνο ένα χτες το βράδυ.
    Βέβαια αυτό σημαίνει ότι κάνω του κεφαλιού μου και δεν άκουσα τη γνώμη του ειδικού.
    Δεν ξέρω αν πρέπει να δω κ 2ο ψυχίατρο. Όσο πιο πολύ το ψάχνεις τόσο μπλέκεις συνήθως.
    Σκέφτομαι μήπως πάρω τη δοσολογια όπως την είπε. Και ας μου φαίνεται μεγάλη....
    Δεν ξέρω...
    Πρωι το παίρνεις;;

Nefeli28
    Guest
    Ναι πρωί παίρνω το ladose.
    Μαζί με ζαναξ πρωί μεσημέρι βράδυ.

MikeStam 3
    Guest
    Ναι πρωί παίρνω το ladose.
    Μαζί με ζαναξ πρωί μεσημέρι βράδυ.
    Στο έχει ξεκινήσει απο χαμηλη δοση σταδιακα δηλαδή δεν ξερω και τις δόσεις του ladose??

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast