Results 76 to 90 of 123
-
17-04-2019, 18:43 #76
επειδή Αλέξανδρε έβλεπα φωτογραφίες και σχόλια που δεν μου άρεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μου έλεγε ψέματα ότι θα βγεί με άλλους. Και τελευταία στιγμή του άλλαζαν τα σχέδια ενώ βρήκα μηνύματα ότι τα είχε κανονίσει από πριν. Γενικά δεν μου αρέσουν τα ψέματα, προτιμώ την αλήθεια όσο δύσκολη και αν είναι.
- 18-04-2019, 00:23 #77
οι περισσοτεροι ανεβαζουν φωτο στο φβ απλα για να προβληθουν και αυτος αυτο κανει πηγα εδω πηγα εκει πηγα παραπερα μονο και μονο για να γραψουν μια ιστορια
ισως με εσενα δε τον βολευει να γραψει ενα σεναριο μαλον επειδη σε γνωριζει και τον παρασυρει το συναισθημα και θα πει την αληθεια κατι που δε το θελει και γι αυτο τσακωνεστε.
18-04-2019, 09:29 #78
08-05-2019, 10:25 #79
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Οι μέρες που πέρασαν νομίζω ότι μου έδειξαν την ευτυχία με κάποιες δόσεις στεναχώριας. Τελικά Σάββατο του Λαζάρου πήγα κοντά του και περάσαμε πολύ όμορφα. Έμεινα μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, όποτε τα γενέθλια μου τα πέρασα μαζί του. Μετά πέρασα δύσκολες στιγμές, Ανάσταση μόνη μου, και την Κυριακή του Πάσχα πάλι μόνη μου, ξέροντας ότι θα είναι με την αδερφή του ενώ ανέβηκαν φωτογραφίες με τις φίλες του, όποτε εκεί μας τελείωσε οριστικά. Μετά έκανε κάτι πολύ όμορφο που μου έδειξε το δρόμο ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Την Δευτέρα του Πάσχα αφού ήταν η γιορτή του, που φυσικά βγήκε με τις φίλες του το βράδυ, το πρωί όμως μου έστειλε μήνυμα ότι η θέση μου είναι δίπλα του στην ζωή του. Όποτε εγώ ανέβασα φωτογραφία μας μαζί με ευχές για να τον χαιρόμαστε. Την Τρίτη του Πάσχα μου ζήτησε να πάω κοντά του και έτσι και έγινε, με μια διαφορά. Με γνώρισε στα παιδιά του επίσημα πλέον και την πρωτομαγιά κάλεσε τις φίλες του να περάσουμε μαζί την μέρα μας, δηλώνοντας ότι είμαστε μαζί και δείχνοντας μου ότι δεν παίζει πουθενά αλλού. Έμεινα μέχρι την Κυριακή. Αλλά πλέον είμαι πολύ χαλαρή, το μοναδικό πρόβλημα που ένιωθα να μας χωρίζει το έλυσε. Όποτε δεν έχω λόγο να γκρινιάζω άλλο. Είμαστε καλά μαζί και ελπίζουμε να συνεχίσουμε παρά τα οικονομικά προβλήματα, σχεδιάζουμε να μετακομίσω το καλοκαίρι και να βρω δουλειά εκεί. Και να είμαστε μαζί. Μου έδιωξε όλους τους φόβους μου, εγώ απλά ήθελα να ξέρω τι του είμαι πραγματικά και ότι βγαίνει απλά με φίλες χωρίς να φοβάμαι ότι υπάρχει περίπτωση να με κοροϊδεύει. Πλέον είμαι η σύντροφος του που δεν υπάρχουν σκιές, που δεν την κρύβει από κανέναν. Το μόνο που θέλω είναι να τον κάνω ευτυχισμένο, επειδή αν θα είναι αυτός θα είμαι και εγώ. Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε και στο τέλος θα γράψουμε ένα μικρό Happy end...
08-05-2019, 10:29 #80
Οπότε όλα φαίνονται να μπαίνουν σε μία σειρά... Μπράβο gsdm, εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες : ) Κι ένα αισιόδοξο ποστ εδώ μέσα επιτέλους lol
09-05-2019, 17:42 #81
Καλησπερα!διχως να θελω να χαλασω το ποστ!μια ερωτηση,πως μπορω να στειλω μην σε αλλο μελος κ συγκεκριμενα στο μελος -κερασι-υπαρχει αλλος τροπος μεσω εμαιλ πχ. Ευχαριστω εκ των προτερων!θελω την αποψη του πανω σε προσωπικο μου θεμα!
09-05-2019, 19:36 #82
Leukos lotos δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, δεν νομίζω ότι σε αφήνει το φόρουμ να στείλεις προσωπικό μήνυμα. Άνοιξε καινούργιο θέμα με τίτλο το όνομα που ψάχνεις ακριβώς όπως γράφεται και ίσως το δει και σου απαντήσει.
09-05-2019, 20:07 #83
Οκ σ ευχαριστω πολυ gsdm!ελεγα μηπως υπαρχει τροπος επικοινωνιας μεσω μην η μεσω εμαιλ!
Κ παλι ζητω συγνωμη που μπηκα σφινα στο ποστ!
Χαρηκα ομως με την εξελιξη του εν λογω θεματος κ ευχαριστων νεων σου gsdm!
Διαβαζοντας το τελευταιο σου σχολιο 8/5 κ λεγοντας οτι τα ξανα βρικατε...ειναι σαν να συνεβη σε μενα!
Τοσο πολυ χαρα πηρα κ σας ευχομαι πια καλη συνεχεια στη ζωη σας!
09-05-2019, 20:17 #84
Σε ευχαριστώ πολύ, για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι μαζί του, τον αγαπώ όσο δεν φαντάζεσαι. Δεν νομίζω ότι μέσω email μπορείς να επικοινωνήσεις, γιατί τότε θα έπαυε η ανωνυμία εδώ. Και ειλικρινά δεν με πειράζει που μπήκες σφήνα όπως λες, εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
19-11-2019, 01:01 #85
Παιδιά ήθελα να σας πω τα νέα μου. Τα κατάφερα, μετακόμισα, βρήκα δουλειά και σπίτι. Εγώ βέβαια μένω με τα παιδιά μου και αυτός στο δικό του. Αλλά είμαστε καλά. Βγαίνουμε μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί. Με βοηθάει με τα παιδιά, τον βοηθάω. Θυμάστε τις φίλες του; Οι δύο με έκαναν φίλη. Η άλλη που είχα το μεγαλύτερο θέμα, τις μπλόκαρε και τσακώθηκε μαζί τους. Της είπαν ότι πρέπει να με δεχτούν, αυτή με τίποτα. Βέβαια σπάνια που βρισκόμαστε μου το παίζει καλή. Του έχω δηλώσει ότι θα βγαίνει μαζί της μόνο με δική μου συνοδεία. Δεν τη πάω, δεν με πάει. Τουλάχιστον ελπίζω να έχει καταλάβει ποια είναι η αληθινή. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο αυτός. Είμαι ευτυχισμένη δίπλα του, τον προσέχω και τον αγαπώ. Το ίδιο και αυτός. Βέβαια έχω πάντα το νου μου.
19-11-2019, 09:25 #86
χαα!
μαλλον βρεθηκε το αγκαθι της παρεας των φιλεναδων του...
πιθανοτατα αυτη που δεν σε παει με τπτ ειναι και αυτη που ειχε αλλες βλεψεις για τον συντροφο σου.
πολυ καλα κανεις που την κανεις περα, αν και το σημαντικο ειναι να την κανει εκεινος περα ;). εχε το νου σου.
πολυ ευχαριστα τα νεα σου! ευχομαι να ειστε παντα μαζι και ευτυχισμενοι :)
20-11-2019, 13:54 #87
Remedy σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις δίκιο. Οι άλλες δύο αφού δεν κάνουν παρέα πλέον, μου είπαν τα πόσο καλά λόγια έλεγε για εμένα. Τον τσεκαρω συνέχεια. Δεν του αρέσει αλλά του είπα ότι η εμπιστοσύνη είναι δύσκολο να έρθει από την μια μέρα στην άλλη. Πάντως όσο και να ψάξω δεν βρίσκω πλέον τίποτα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι αν βρω κάτι φεύγω οριστικά. Προσπαθεί. Φοβάται μην τον κάνω να χτυπάει προσοχή, αλλά εγώ δεν θέλω αυτό. Θέλω να είμαστε μαζί ευτυχισμένοι, χαλαροί χωρίς σύννεφα, σκιές. Με αγαπάει απλά φοβάται και για έναν ακόμα λόγο, λόγω ηλικίας και λόγω προβλημάτων υγείας. Αλλά εγώ θα είμαι πάντα εκεί δίπλα του. Μου αρκεί να αναπνέω δίπλα του. Μου φτάνει η αγκαλιά του. Δεν θα με πληγώσει πάλι, αυτό θέλω να πιστεύω. Περάσαμε πολλά αυτά τα τρία χρόνια. Αλλά κάποια στιγμή θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Και ελπίζω να πάω καλύτερα οικονομικά, μπας και αγοράσω ένα δικό μου κρεβάτι. Ίσως τότε να μένει και σε εμένα μερικά βράδια. Σας ευχαριστώ παιδιά. Με βοηθήσατε σε πολύ δύσκολες στιγμές. Ένα πράγμα έμαθα. Όταν υπάρχει αγάπη ποτέ μην τα παρατάς
14-09-2020, 17:53 #88
παιδιά καλησπέρα, θέλω βοήθεια. τα κατάφερα όπως είχα πει, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα.
κατά καιρούς ανακαλύπτω ψέματα που με πληγώνουν σχετικά με τις φίλες του. Ειδικά με την μια, που μου λέει ότι δεν μιλάει, ενώ πολλές φορές έχω ανακαλύψει ότι μιλάει. και στεναχωριέμαι. λέει πως ζηλεύω, αλλά δεν του έχω εμπιστοσύνη. λέει ότι εγώ φταίω που μου λέει ψέματα για να μην γκρινιάζω ότι μιλάει. σχεδόν ένα χρόνο στην ίδια πόλη, κάποιες μέρες μένουμε μαζί κάποιες όχι, στον κορωνοιο μείναμε όλοι μαζί επειδή ο ίδιος δεν δούλευε για να μην είναι μονός του.
Δεν του έχω εμπιστοσύνη, λέει πως δεν μιλάει ενώ μιλάει, ποιος μου λέει ότι δεν βγαίνει μαζί της; κάθε μέρα τσακωνόμαστε για το ίδιο θέμα, και κάθε φορά εγώ πρέπει να κάνω το πρώτο βήμα, δεν παραδέχεται ότι με έχει πληγώσει με την συμπεριφορά του, είμαι τρελή λέει να πάω σε γιατρό. τρελή επειδή μου λέει ότι ποτέ δεν μου λέει ψέματα ενώ ανακαλύπτω την αλήθεια. δεν μου αρέσει το ψέμα, και πάντα το ανακαλύπτω και στεναχωριέμαι. δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια και να πω όλα καλά.
Τον αγαπάω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βρω την δύναμη να χωρίσω μάλλον αφού νιώθω ότι δεν με σέβεται.
14-09-2020, 18:55 #89
gsdm να σε ρωτήσω κάτι; Αφού γνωρίζει τα παιδιά σου και μένατε μαζί τόσους μήνες κι όλα αυτά, γιατί δεν μένετε εντελώς μαζί ένα χρόνο μετά; Διστάζεις εσύ ή δεν θέλει αυτός;
Δεν διάβασα το θέμα από την αρχή, αλλά θυμάμαι μέσες άκρες την ιστορία σας. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος σε νοιάζεται, αλλά δεν τα βρίσκετε στο τι είδους σχέση θέλει ο καθένας και στον τρόπο ζωής. Αυτός θέλει να είναι πιο χαλαρά, να αισθάνεται και λίγο ελεύθερο πουλί/εργένης, χωρίς να δίνει συνεχώς αναφορά που είναι και τι κάνει, χωρίς να λέω ότι παίζει κάτι ερωτικό με αυτήν την κοπέλα σώνει και καλά. Εσύ τον θες οικογενειάρχη και να είστε πιο στενά μαζί, να μοιράζεστε δραστηριότητες και παρέες και να μην κάνει και πολύ παρέα με θηλυκά. Επίσης με κάποια που φαίνεται να έχει πολύ οικειότητα, εσύ πας σώνει και καλά να του επιβάλεις να μην της μιλάει κι αυτός ψεύδεται (κακώς) για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Νομίζω απλά ότι τον έχεις εξιδανικεύσει και ότι είναι σε φάση που έχει αισθήματα για εσένα, αλλά δεν θέλει να τον πρήζουν και πολύ και θέλει να γίνεται το δικό του. Εσύ αποφασίζεις αν μπορείς να συμβιβαστείς όπως έχει η κατάσταση, διότι να τον αλλάξεις χλωμό. Φαίνεσαι να μένεις μαζί του επιδιώκοντας με το ζόρι μία συμπεριφορά που δεν του βγαίνει.
Να σου πάντως ότι - ευτυχώς πολύ σπάνια- έχει τύχει στην αρχή της σχέσης μας, αγόρια μου να ζηλεύουν ή να βλέπουν ανταγωνιστικά τον κολλητό μου ή άλλες παρέες μου. Σε αυτές τις περιπτώσεις ούτε ψέματα θα πω, ούτε τίποτα. Αν ο σύντροφός μου με τον καιρό δεν αποκτήσει εμπιστοσύνη σε εμένα και δεν κόψει τις ζήλιες, ή πάει με το ζόρι να μου επιβάλει να μην βλέπω κάποιον επειδή ο ίδιος δεν τον συμπαθεί, όσο και να τον αγαπάω, και να τα πηγαίνουμε καλά, θα φάει πόδι ο σύντροφος. Κάνεις από την αρχή σαφή τα όριά σου σε κάποια πράγματα κι αν το πράγμα δουλέψει, προχωράτε. Κακώς κάθεται και σου λέει ψέματα, κακώς κάθεσαι και το ψειρίζεις τόσο πολύ με τη φίλη. Αισθάνομαι ότι στις φίλες του έχεις βρει μία δικαιολογία για το ότι ο ίδιος δεν είναι όπως θα ήθελες εσύ να είναι πάντως. Κάτσε και επεξεργάσου το λίγο αυτό που σου λέω.
14-09-2020, 22:07 #90
Sonia μου έχεις πιάσει πολύ το νόημα, δεν έχω πρόβλημα να βγεί με φίλους του. ακόμα και με φίλες, το πρόβλημα μου είναι ότι μου λέει ψέματα. και κάθε φορά που το ανακαλύπτω πέφτει στα μάτια μου. θα γίνουν όλα με τον καιρό λέει, θα έρθει η στιγμή που θα μείνουμε μαζί, αλλά μέχρι τότε εγώ πρέπει να καθαρίζω δύο σπίτια, να ψωνίζω για δύο σπίτια. να αφιερώνω το χρόνο μου σε δύο σπίτια. θέλει να είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει αλλά θέλει και σχέση. σε εμένα μου βάζει όρια, ακόμα και στα ρούχα. σέβομαι τις απόψεις του δεν μπορώ να σεβαστώ να μου λέει ψέματα, για μια που μπήκε στη ζωή του μετά από εμένα και δεν τρέχει κάτι ερωτικό, μόνο η βλακεία του, αφού ξέρει ότι χωρίς να μου πει κάτι έχω νιώσει την αλήθεια. δεν ζητάω πολλά, να υπάρχει αλήθεια. είμαι σε σημείο να χωρίσω όσο και αν πονάω επειδή δεν δέχομαι να με γελάνε. αυτός το βλέπει ότι από την στιγμή που δεν πάει με άλλη στο κρεβάτι είναι κύριος, εγώ όμως θεωρώ μοιχεία ακόμα και τα αθώα στάτους μέσα στη νύχτα ή την ανταλλαγή φωτογραφιών. και αφού όπως λέει δεν την έχει ανάγκη στη ζωή του και δεν του είναι τίποτα γιατί με πληγώνει λέγοντας ψέματα;