Οι σχεσεις των ονειρων μας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    ττς..ακριβως..καλά σίγουρα έχει και στραβα όπως όλοι μας...αλλά τα standard μου τα έχει όλα...γαμώτο!

Senior Member
    Να αλλάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μην βαριόμαστε...

Member
    Originally posted by lllogan
    Να αλλάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα για να μην βαριόμαστε...
    φίλε είσαι απο Δράμα?

Banned
    Originally posted by dodis
    είπαμε...Μητέρα Τερέζα....πέρα απο αυτό...μου αρέσει να φροντίζω τον καλό μου σαν μωρό...μ\'αρέσει να τον έχω πασά βρε παιδί μου...
    εγω παλι δεν μου αρεσουν οι χανουμισες....

:P:P:P

Banned
    Α, εμένα μου αρέσουν, χαχαχα..... Οι πασάδες πάλι όχι.

Banned
    Originally posted by marina38
    Α, εμένα μου αρέσουν, χαχαχα..... Οι πασάδες πάλι όχι.

κοιτα να δεις...
    εμενα μου αρεσουν οι πασαδες...

:P

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Εγω βρηκα την κοπελλα των ονειρων μου.
    Ειναι ομορφη,σεξυ,εξυπνη,ευαισθη� �η,καλη καρδια...μονο που αυτη δεν εχει την ιδια γνωμη:((((((
    im sorry..:(

εχω την εντυπωση ομως..δεν ξερω αν κανω λαθος διορθωστε με ...οτι μυθοποιουμε καμμια φορα οτι δεν μπορουμε να εχουμε ενω αν το αποκτησουμε η το προσεγγισουμε με καποιο τροπο..καπως το βλεπουμε πιο πεζα και ρεαλιστικα η οχι ?:rolleyes

Senior Member
    Originally posted by Helena
    Originally posted by keep_walking
    Εγω βρηκα την κοπελλα των ονειρων μου.
    Ειναι ομορφη,σεξυ,εξυπνη,ευαισθη� �η,καλη καρδια...μονο που αυτη δεν εχει την ιδια γνωμη:((((((
    im sorry..:(

εχω την εντυπωση ομως..δεν ξερω αν κανω λαθος διορθωστε με ...οτι μυθοποιουμε καμμια φορα οτι δεν μπορουμε να εχουμε ενω αν το αποκτησουμε η το προσεγγισουμε με καποιο τροπο..καπως το βλεπουμε πιο πεζα και ρεαλιστικα η οχι ?:rolleyes
    Και εγώ αυτό πιστεύω μέχρι στιγμής...

Senior Member
    καλημέρα..εγώ νομίζω πως όταν τον αποκτήσουμε...απλά βλέπουμε και τα στραβά, το ζούμε απο κοντά...κάτι που είναι πολύ λογικό...;)

Member
    Βασικό για μένα, ύστερα και από τα προσωπικά μου βιώματα, είναι να μην έχει λανθασμένη άποψη για την αντρική του υπόσταση. Δηλαδή ο εντός ολίγου, τέως σύζυγός μου, θεωρούσε ότι δεν είναι άντρας αυτός που : λυγίζει, παραδέχεται τα λάθη του και ζητάει συγχώρεση γι\'αυτά, λέει σ\'αγαπω, μου λύπεις, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, είναι τρυφερός και δοτικός, εκφράζει τα συναισθήματά του δημόσια με το διακριτικό χάϊδεμα ή το πιάσιμο του χεριού, προσέχει την εμφάνισή του και περιποιείται τον εαυτό του(καλά, για κρέμες περιποίησης προσώπου ή άρωμα δεν το συζητάμε, είναι εντελώς αδελφίστικο), συζητάει τα προβλήματά του και ΑΚΟΥΕΙ τα δικά σου, του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί σου (όχι να είναι κολιτσίδα, ούτε κι εμένα μου αρέσει αυτό) και πολλά άλλα....τα μισά να βρω σε κάποιον, θα καταβάλω την εκατονταπλάσια προσπάθεια για να ευδοκιμήσει αυτή η σχέση...ουτοπικό? θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο δυσεύρετα όλα αυτά....dum spiro spero λοιπόν...!

Banned
    χεχε nektaria πολύ γέλασα με το \'εντελώς αδελφίστικο\', μα ούτε ένα αρωματάκι? Πάντως θα συμφωνήσω ότι αυτά είναι μια χαρά χαρακτηριστικά για έναν σύντροφο, ανεξαρτήτως φύλου. Να προσθέσω ότι δεν μπορώ να υποφέρω την παθολογική ζήλεια.

Senior Member
    αχ! να συμπληρώσω κάτι ακόμα...να μην με φτύνει...να μου δίνει σημασία βρε παιδί μου...όχι να είναι κολλημένος βέβαια επάνω μου, να μην μπορώ να πάρω ανάσα αλλά να ενδιαφέρεται, είναι πολύ γλυκό να σε παίρνει απλά για να δει τι κάνεις, απλά για να σου πει ότι του λείπεις...δυστυχώς αυτό συμβαίνει τους πρώτους 2-3 μήνες..μετά αρχίζουν τα ..\"έλα μωρέ τώρα που θα σε πάρω να σου πω ότι μου λείπεις, εγώ δεν τα λέω, τα δέιχνω!\"...!!!!\" αχ....τι να πεις....όνειρα θερινής νυκτός...!!!
    αποσμητικό και άρωμα είναι αυτονόητα!!! να είναι καθαρός και να μοσχοβολάει είναι απαραίτητο!! και να μην είναι τσαπατσούληηηηηηηηηηςςςςς ςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φρικάρω με άντρες που πετάνε τα πράγματα τους δεξιά και αριστερά και περιμένουν απο εσένα να τα μαζέψεις!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12