Results 61 to 63 of 63
Thread: Έχω κουραστει
-
24-03-2019, 22:18 #61Miliva21Guest
Απλώς ταρακουνηθηκε λίγο για να μη χάσει τη βολεψη του και προσπαθεί να σε καλμαρει....
Το θεμα είναι όμως πόσο θα κρατήσει αυτό .....Και με ποιο κίνητρο συμπεριφέρεται σωστά τώρα; αν φέρεται έτσι αβίαστα επδ το θέλει και του βγαίνει Καλώς....αν όμως το κάνει επδ το απαιτήσες και τον πιέσες κάποια στιγμή αυτο θα τον κουράσει και θα γυρίσει στη συμπεριφορά που του βγαίνει και που νιώθει...
Θέλω να πω δλδ ότι αν φτάσεις στο σημείο να απαιτείς από τον άλλον να φέρεται όπως θα έπρεπε και όπως θα ήθελες κλαφτα Χαράλαμπε.....Αυτός που θέλει και νιώθει θα τα κάνει αυτά που έχεις ανάγκη επδ το θέλει και εκείνος ....Και αυτό θα κρατήσει οτιδήποτε άλλο είναι παροδικό
Έχει έρθει ριξη στη σχέση σας.........
Το θεμα είναι πόσο και εάν σε θελει....αν πιστεύει ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του και θέλει να σε έχει ακόμα στη ζωή του ... θα καταλάβει ότι αυτό ήταν μια περιπέτεια που αργότερα θα εξελίξει και θα ωριμάσει τη σχέση σας αν αλλάξει συμπεριφορά και συνειδητά σε βάλει σε προτεραιότητα ...
Αν όμως κουράστηκε ή δεν σε θέλει πια αυτή η συμπεριφορά και η περιπέτεια του μπορεί να είναι το καμπανάκι ότι δεν κάνετε ο ένας για τον άλλο
- 25-03-2019, 06:52 #62
αυτο που λεει οτι οτι και να γινει εσυ ευθυνεσαι ειναι ενα κολπο για να σου αλαξει γνωμες με το ζορι οπως και αυτο που σου λεει ειναι σα να σου λεει μη λες τιποτα και θα λεω μονο εγω
αυτη η εξουσιαστικη συμπεριφορα του ειναι αυτο που τον προσδιοριζει χωρις να τον απασχολει τι θελεις.μονο να σε κανει οτι θελει τον ενδιαφερει αλιως αντε γεια.
25-03-2019, 09:01 #63
καλημερα.
φυσικα και μπορει να προσπαθησε απλα να σε καλμαρει και μετα να επανερθει στα ιδια.
ΟΜΩΣ, αν εσυ ακολουθησεις αυτα που του ειπες, θα καταλαβει οτι δεν αστειευεσαι και δεν προκειται να το ξεχασεις.
δλδ, να βρεις δουλεια ΑΜΕΣΑ.
αυτο, περα απο το οτι θα του δειξει ποσο σοβαρα τα εννοεις αυτα που του ειπες, θα τον ανησυχει διπλα, γιατι τωρα βασιζεται στο οτι εξαρτασαι οικονομικα και επομενως θεωρει οτι μπορει να φερεται σαν τον πασα και να λες κι ευχαριστω. σε μια ανεξαρτητη γυναικα, δεν θα τολμουσε να τα κανει αυτα.
παραληλλα, ακομα πιο αμεσα, κανε την καθημερινοτητα σου οπως την θελεις.
δλδ να βγαινετε μαζι , παιρνοντας μια νταντα η μια γιαγια για τα παιδια, η αν ειναι ανεφικτο, να του αφηνεις τα παιδια και να βγαινεις, οσο συχνα το κανει κι αυτος.
νομιζω οτι δεν ειναι ο καταλληλος χρονος να ανακατεψεις τους γονεις σας.
κι αυτο για πολλους λογους.
πρωτον για να εισαι ηρεμη και ανεπηρεαστη απο τις συμβουλες τους,
δευτερον γιατι απο καποιους μπορει να ακουσεις μλκιες τυπου "ε τι θελεις, γυναικα εισαι, να κατσεις με τα παιδια, αυτος ανδρας ειναι, θα βγει" και τελικα να χωριστειτε σε δυο στρατοπεδα, αυτους που θα λενε οτι εχεις δικιο κι αυτους που θα λενε οτι πηραν τα μυαλα σου αερα και θα συγχιστεις χειροτερα. δεν χρειαζεσαι την μαμα σου και την μαμα του για να ξερεις πως θελεις να ζησεις στην σχεση σου και στην ζωη σου. οποιος θελει να κανει το δουλικο, να το κανει στο δικο του το σπιτι..
τριτον, γιατι μπορει να τα καταφερετε και δεν θα θελεις καποιον να σου μιλαει για τα παλια και να συγχιζεσαι.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ , γιατι σε παρακαλεσε να μην το κανεις. αν και πολυ ανωριμο εκ μερους του να φερεται ετσι και να πικραινει την γυναικα του χωρις να τον νοιαζει και να σου κανει και καζουρα, μολις ακουσε οτι θα το πεις στην μαμα του, χεστηκε!!!!
δεν λεω να μην το πεις για να λειτουργησει σαν φοβητρο αν δεν ειναι καλο παιδι, αλλα για να μην νοιωθει οτι σας εχει ολους απεναντι του κι αυτος ειναι το κοπροσκυλο της κοινωνιας. μπορει να τον απομακρυνει περισσοτερο, αυτο.
δωστου λιγη αξιοπιστια, και δες τι θα κανει ΠΡΙΝ το πεις.
εσυ κανε κανονικα το προγραμμα σου, δουλεια, κοινωνικη ζωη, διασκεδαση. αν γινετε οπως πριν, εχει καλως. αν αρχισει τα ιδια η και χειροτερα (πχ. να προσεχει μεν περισσοτερο αλλα να σαλιαριζει προσεκτικα) τοτε παρε τις αποφασεις σου.