Results 31 to 45 of 63
Thread: Έχω κουραστει
-
23-03-2019, 22:08 #31
δε θα βγαλεις τιποτα το πιο πιθανο ειναι να σε διαλεξε λογο καλης εμφανισης και να βαρεθηκε να σου λεει οτι θες να ακουσεις
- 23-03-2019, 22:32 #32
Θα του προτείνω να πάμε σε ψυχολόγο μπας και βγει κάτι.
23-03-2019, 22:41 #33Miliva21GuestΚαλά τα χω πάρει πολύ με τον άντρα σου έτσι.........
Δλδ δεν ξέρω τι να παραβλεψω από αυτά που σου κάνει....προσπαθώ να τον δικαιολογήσω να σώσετε τη σχέση σας αλλά δεν υπάρχει κάτι που να σώζεται.....!!
Τι να σχολιάσω πρώτα;;; το ότι σε έχει απατήσει εν γνώση σου και εσύ το παρεβλεψες;;;;; ότι σε έχει δεδομένη εντελώς ενώ εκείνος απαιτεί να μην τον έχεις δεδομενο;;; ότι εξαρχής αυτός δεν ήταν ο σωστός άντρας για σένα και σου έλεγε δεν θέλει ευθύνες και εσύ κόλλησες μη χάσεις το κελεπουρι;;;;
Ειλικρινά πως αντέχεις να ανέχεσαι αυτή τη συμπεριφορά;;; πως αντέχεις να σου φέρεται έτσι.....;; !!! Αυτος ο ανθρωπος ειναι τοξικος για σενα!
Αλλά για να πούμε και την αλήθεια φταις και εσύ για ότι τραβάς .....Και πολύ μάλιστα...Του κάνεις όλα τα χατίρια Αλλά όπως είναι αναμενόμενο εκείνος το εκμεταλλεύεται ενώ εσύ περιμένεις να σε έχει βασίλισσα...σε χειραγωγει πλήρως...Τον αφήνεις να σου φέρεται σαν σκουπίδι...Και του το έχεις επιτρέψει εσύ αυτό με τη στάση σου....με το να μη διεκδικείς σε αυτή τη σχέση με το να του κάνεις τα χατίρια και με το να υποχωρείς και να καταπιέζεσαι...Αυτή η σχέση είναι άνιση!!! Είσαι υπό.....!! Επειδή έχεις διαλέξει αυτό τον ρόλο η ίδια και εκείνος βρίσκει πάτημα και το παίζει άντρας βαρύς...
Σε παρακαλώ Κάνε κάτι για σένα! Σήκω και φύγε......κοπέλα μου!! Και αν δεν μπορείς εσύ σκέψου τα παιδιά σου ...που θα μεγαλώσουν σε μια οικογένεια που δεν θα έχουν ιδέα για το τι σημαίνει υγιές και αγαπημένο ζευγάρι......Και δεν θα διδαχτούν πως λειτουργούν οι σωστές και ισότιμες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.....
Φύγε μακριά....να βρεις την ησυχία σου και τα παιδάκια να έχουν ένα πιο ασφαλές και υγιές περιβάλλον να μεγαλώσουν και τα λεφτά που δίνετε για ψυχολόγους να τα κρατήσεις εσύ να σε βοηθήσει μα βρεις την αυτοεκτίμηση σου και να ανακαλύψεις επιτέλους πόσα αξίζεις!!!!!! Ώστε να μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου φέρεται έτσι κ να διεκδικήσεις αυτό που θες ....
Μαζί του αν μείνεις θα είσαι λυπημένη και ανικανοποίητη για παντα....
23-03-2019, 22:41 #34
Αλέξανδρε δεν θέλω να το σκεφτώ γιατί δεν πιστεύω να διαλέγεις κάποιο άτομο μόνο για την εμφάνιση. Θα ζεις με αυτό το άτομο, αν ο χαρακτήρας δεν είναι καλός και απλά το καταπίνεις για την εμφάνιση το θεωρώ κάπως
23-03-2019, 22:44 #35Miliva21GuestΟ άντρας σου δεν σε εκτιμαει δεν σε σέβεται και σε έχει δεδομένη.....εννοείται ότι μπορεί να παίζει με άλλες και να σε κερατωνει εφόσον το έκανε και στο παρελθόν και θα το ξανακάνει εφόσον του το επέτρεψες
23-03-2019, 22:47 #36
Συμφωνώ με την Miliva21 δεν σου αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Όσο ο καιρός περνάει θα γίνεται χειρότερα. Στο τέλος θα έχεις ψυχολογικά και δεν θα μπορείς να βοηθήσεις τα παιδιά σου. Στάσου στα πόδια σου. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Θα δεις μόλις φύγει από την ζωή σου θα βρεις τον παλιό σου εαυτό και θα μπορείς να μεγαλώσεις τα παιδιά σου σε ένα υγιές περιβάλλον.
23-03-2019, 22:50 #37
ειχα επισημανει το προβλημα οσοι συμφωνουν δε μιλουν την ιδια γλωσσα και οσοι μιλουν την ιδια γλωσσα δε συμφωνουν
23-03-2019, 23:28 #38
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Αύριο κιολας θα του μιλήσω για τελευταία φορά. Και εγώ μια φορά θα ζήσω και η δική μου ζωή έχει αξία, τουλάχιστον ας ζήσω το υπόλοιπο με ψυχική ηρεμία και ευτυχισμένη με τα παιδιά μου
24-03-2019, 00:53 #39
δε καταλαβες ακομα τι ζορι τραβαει
Last edited by αλεξανδρος_77; 24-03-2019 at 18:34.
24-03-2019, 09:14 #40
καλημερα..
εσυ πρεπει να πας σε ψυχολογο, καλη μου.
αυτος τα εχει ολα μια χαρα βολεμενα. σιγα μην ερθει σε ψυχολογο. εδω, σε βγαζει τρελη!!
ο ανδρας σου ξερει πολυ καλα τι κανει κι αντι να διεκδικησεις την ζωη που σου στερει, εχεις και ενοχες οτι τον ενοχλεις οταν ξενοπηδαει.
γιατι ξενοπηδαει, η εστω, ψαχνεται να πηδηξει, ειναι ολοφανερο...
βρες μια δουλεια, οτι κι αν λεει εκεινος, για να μπορεις να εισαι ανεξαρτητη και παρε τις αποφασεις σου.
ΦΥΣΙΚΑ καιε χεις δικαιωμα να βγαινεις κι εσυ και να βλεπεις την μανα σου και τις φιλες σου.
ΦΥΣΙΚΑ πρεπει να ξεσκας χωρις τα παιδια σας.
ΦΥΣΙΚΑ εχει υποχρεωση να κραταει τα παιδια του για να βγεις.
αλλα κι εσυ, για ποιον λογο εκανες 3 παιδια με εναν ανδρα που θεωρει τα παιδια δικη σου υποχρεωση ενω δικη του ειναι μονο η δουλεια του και η καλοπεραση του;;;
για να τα καταλαβεις ολα αυτα, πρεπει να κανεις δουλεια με τον εαυτο σου, γιατι προς το παρον, ζητας και συγνωμη οταν τον ρωτας που κοπροσκυλιαζει...
24-03-2019, 09:42 #41
Μετά την γέννηση του 3ου παιδιού μας άλλαξε. Όταν ήταν 2 τα παιδιά τα έκανε μπάνιο, έπαιζε μαζί τους ,βοηθούσε όσο μπορούσε στις δουλειές του σπιτιού. Τα έπαιρνε μόνος του βόλτα για να έχω και εγώ τον χρόνο μου για τον εαυτό μου. Ήθελε να περνά χρόνο μαζί μας. Μετά το 3ο παιδί άλλαξε
24-03-2019, 09:57 #42
και φταις εσυ που αλλαξε;
εσυ πρεπει να διεκδικεις να ειναι οπως πριν, οχι εκεινος να εχει και παραπονα.
γνωμη μου, αλλαξε επειδη αρχισε να γκομενιζει.
βρηκες μηνυματα και περιεργες συμπεριφορες και ζητας και συγνωμη που ρωτας που ειναι;;
σε κερατωνει κοπελα μου...
κανει την ζωη του κιε σενα σε εχει κλεισει σπιτι με τα 3 παιδια μεχρι να σβησει ο ηλιος.
πως ζεις ετσι;
24-03-2019, 11:03 #43
Σήμερα θα του μιλήσω για τελευταία φορά και Οπως εστρωσε ας κοιμηθεί.
24-03-2019, 15:04 #44VagggGuestΕτσι οπως το περιγράφεις μοιάζει σαν να κουράστηκε ή να βαρέθηκε ή να μην φανταζόταν έτσι την ζωή του σαν σύζυγος και πατέρας, και με το 3ο παιδί του βγήκε ολο αυτο. Εγω προτείνω να πάτε μαζί σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο να τα βάλετε κάτω και να δείτε τι φταίει και τι μπορεί να γίνει απο εδω και πέρα, και στο κατω-κατω αν δεν τα βρίσκετε τοτε χωρίστε για το καλο και των δυο σας και των παιδιων.
24-03-2019, 15:06 #45