Ανασφαλειες.... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 23 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 345
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Για πιο λογο?
    Βρε παιδί μου,είπε ότι παρά την ομορφιά της έχει ανασφάλειες και θα ήθελε να μοιασει σε άλλες που βλέπει.
    Δηλαδή μια που αντικειμενικά δεν είναι όμορφη,τι θα έπρεπε να κάνει?

Ξέρει και η ίδια ότι δεν της τα λέω επιθετικά.

Για αυτό η όποια έκπληξη.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Βρε παιδί μου,είπε ότι παρά την ομορφιά της έχει ανασφάλειες και θα ήθελε να μοιασει σε άλλες που βλέπει.
    Δηλαδή μια που αντικειμενικά δεν είναι όμορφη,τι θα έπρεπε να κάνει?

Ξέρει και η ίδια ότι δεν της τα λέω επιθετικά.

Για αυτό η όποια έκπληξη.
    Και το τεκμηρίωσε όμως. Είπε η κάθε γυναίκα όσο ομορφη και να είναι έχει ανασφαλειες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και το τεκμηρίωσε όμως. Είπε η κάθε γυναίκα όσο ομορφη και να είναι έχει ανασφαλειες.
    Ναι,δεν διαφωνώ,αλλά:
    Αφού διαθέτει ένα τόσο δυνατό χαρτί,οφείλει να το εκτιμά,και όχι να την ''ρίχνει'' αυτό!
    Εξ ου και η επεξήγηση μου στην φαινομενικά καυστική,αλλά όχι κακοπροαίρετη απάντηση μου στο πρόσωπο της!

Ναι,δεν διαφωνώ,αλλά:
    Αφού διαθέτει ένα τόσο δυνατό χαρτί,οφείλει να το εκτιμά,και όχι να την ''ρίχνει'' αυτό!
    Εξ ου και η επεξήγηση μου στην (ίσως) καυστική απάντηση μου πριν.
    Γυναίκες=ανικανοποιητα όντα. Όσο όμορφες και να είναι θέλουν κι αλλα.
    Οπότε μην παρεξηγεις το κοριτσι αν δεν μπορείς να καταλάβεις την γυναικεια ψυχοσυνθεση.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γυναίκες=ανικανοποιητα όντα. Όσο όμορφες και να είναι θέλουν κι αλλα.
    Οπότε μην παρεξηγεις το κοριτσι αν δεν μπορείς να καταλάβεις την γυναικεια ψυχοσυνθεση.
    Δεν την παρεξήγησα την κοπέλα.
    Αλλά σε αυτό για την ψυχοσύνθεση,θαρρώ έχεις ενα point.

Δεν την παρεξήγησα την κοπέλα.
    Αλλά σε αυτό για την ψυχοσύνθεση,θαρρώ έχεις ενα point.
    Είμαστε περίεργα πλάσματα σκεφτόμαστε πολυ διαφορετικα από τους άντρες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Είμαστε περίεργα πλάσματα σκεφτόμαστε πολυ διαφορετικα από τους άντρες.
    Δεν θελω να εκχυδαΐσω την συζήτηση με αυτό που θα πω,αλλά:
    Eσείς σκέφτεστε και με το πάνω και με το κάτω κεφάλι σε ερωτικά θέματα.:Ρ

Δεν θελω να εκχυδαΐσω την συζήτηση με αυτό που θα πω,αλλά:
    Eσείς σκέφτεστε και με το πάνω και με το κάτω κεφάλι σε ερωτικά θέματα.:Ρ
    Αυτό νομίζω είναι προσον των ανδρων.

Miliva21
    Guest
    Δεν ξέρω όταν με πλησιαζει ωραίος άντρας σκεφτομαι όλο αρνητικά. Νιώθω μειονεκτηκα μπροστά του και σκέφτομαι χιλιους δύο λόγους που με πλησιασε φυσικά λόγους ασχημους.
    Ναι αυτό έχει να κάνει με σενα.......
    Και μπορεί να μην έχει να κάνει με την ανασφαλεια στην εξωτερική σου εμφάνιση Αλλά με μια ανασφάλεια γενικότερα...και χαμηλή αυτοεκτίμηση....ή να σε ξενίζει που ενάς ωραίος άντρας σου έτυχε....

Τι λόγους δλδ αν θες να γράψεις...

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι αυτό έχει να κάνει με σενα.......
    Και μπορεί να μην έχει να κάνει με την ανασφαλεια στην εξωτερική σου εμφάνιση Αλλά με μια ανασφάλεια γενικότερα...και χαμηλή αυτοεκτίμηση....ή να σε ξενίζει που ενάς ωραίος άντρας σου έτυχε....

Τι λόγους δλδ αν θες να γράψεις...
    Δηλαδή σκεφτομαι ότι ίσως είναι γυναίκας και παλιοχαρακτηρας και δεν τον θέλει καμία άλλη γι αυτό ήρθε σε μένα. Η ότι ήρθε μόνο για σέξ οπότε δεν κοιταξε την ομορφιά. Η ότι έχει κάποιο άλλο θέμα και ήρθε σε μένα γιατί θεωρώ αν ήμουν άντρας θα ήμουν η τελευταία μου επιλογή.

Miliva21
    Guest
    Δηλαδή σκεφτομαι ότι ίσως είναι γυναίκας και παλιοχαρακτηρας και δεν τον θέλει καμία άλλη γι αυτό ήρθε σε μένα. Η ότι ήρθε μόνο για σέξ οπότε δεν κοιταξε την ομορφιά. Η ότι έχει κάποιο άλλο θέμα και ήρθε σε μένα γιατί θεωρώ αν ήμουν άντρας θα ήμουν η τελευταία μου επιλογή.
    Απαπα τι απαισιοδοξία είναι αυτή καλέ...
    Τι είσαι εσύ δλδ...άνθρωπος β' διαλογής;;;
    Αποκλείεται να είσαι δλδ μια γυναίκα νόστιμη....με ωραία μάτια ή με ωραίο χαμόγελο ή με ωραία μαλλιά και ενδιαφέρουσες απόψεις ή με χιούμορ ή με δυναμισμό ή ευαισθησία που να του αρέσει του ανθρώπου και να σε θελει...

Ναι...Γτ οι γκομενιαρηδες μόνο με τις άσχημες πάνε........Όχι με τις ωραίες για να τις χρησιμοποιούν ως έπαθλο και να τις επιδεικνυουν για να το παίζουν μάγκες και να ρίχνουν και πιο πολλές ......

Και αυτοί που θέλουν μόνο σεξ στις άσχημες πάνε σωστά....Όχι στις ωραίες που τους γυαλίζουν πιο εύκολα αλλά είτε τις φοβούνται είτε νιώθουν κομπλεξικός μπροστά της ....

Χαλάρωσε ηρέμησε μήπως κάπου αλλού είναι το θέμα σου και η πηγή της μειονεξίας σου;

Vaggg
    Guest
    Δε σταματάτε να υπεραναλυετε τα πραγματα? Αν δεν υπάρχει φυσικό/σωματικό πρόβλημα τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και είναι όλα στο μυαλό και καλό είναι να τις πετάτε αυτές τις σκέψεις και όχι να τις επεξεργάζεστε συνεχώς μόνο κακο κάνει αυτο

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Απαπα τι απαισιοδοξία είναι αυτή καλέ...
    Τι είσαι εσύ δλδ...άνθρωπος β' διαλογής;;;
    Αποκλείεται να είσαι δλδ μια γυναίκα νόστιμη....με ωραία μάτια ή με ωραίο χαμόγελο ή με ωραία μαλλιά και ενδιαφέρουσες απόψεις ή με χιούμορ ή με δυναμισμό ή ευαισθησία που να του αρέσει του ανθρώπου και να σε θελει...

Ναι...Γτ οι γκομενιαρηδες μόνο με τις άσχημες πάνε........Όχι με τις ωραίες για να τις χρησιμοποιούν ως έπαθλο και να τις επιδεικνυουν για να το παίζουν μάγκες και να ρίχνουν και πιο πολλές ......

Και αυτοί που θέλουν μόνο σεξ στις άσχημες πάνε σωστά....Όχι στις ωραίες που τους γυαλίζουν πιο εύκολα αλλά είτε τις φοβούνται είτε νιώθουν κομπλεξικός μπροστά της ....

Χαλάρωσε ηρέμησε μήπως κάπου αλλού είναι το θέμα σου και η πηγή της μειονεξίας σου;
    Άρα συμφωνεις ότι αυτοί που θέλουν μόνο σεξ πάνε στις άσχημες?

Vaggg
    Guest
    Άρα συμφωνεις ότι αυτοί που θέλουν μόνο σεξ πάνε στις άσχημες?
    Και εγώ θέλω σεξ αλλά δεν πήγα με αυτήν που δεν μου άρεσε παρόλο που μπορούσα γιατί άραγε?

Senior Member
    Δεν ανησυχώ για σένα ... Δείχνεις να είσαι μια δυναμική γυναίκα, ειδικά αν σκεφτώ ότι μπορείς να στείλεις κάποιον στον οφθαλμίατρο... Σε πειράζω.
    Αψεγάδιαστος με την έννοια που το λες δεν είναι κανένας, αλλά αυτό έχει να κάνει με την πρώτη εικόνα γιατί όταν αρχίσεις να αγαπας τον άλλο γι' αυτό που είναι κι όχι γι' αυτό που βλέπεις, τότε τα ψεγάδια παύουν να υπάρχουν.
    Θαυμασμός πάντα θα υπάρχει για ότι είναι πιο ωραίο στο μάτι. Κι εγώ παρατηρώ τους άντρες γενικότερα χωρίς όμως να συγκρίνομαι μαζί τους. Όταν βλέπω κάποια πράγματα που μου αρέσουν, προσπαθώ να τα κάνω κι εγώ. Μπορεί όμως να δω και κάποιον ο οποίος αντικειμενικά είναι πιο εμφανισιμος από μένα αλλά άμα του βγαίνουν οι τρίχες από τη μύτη ε πως να τον πλησιάσει γυναίκα αφού σ' εμένα που μαι άντρας κάνει άσχημη εντύπωση... Συγγνώμη για τη λεπτομέρεια....
    Οπότε θεωρώ πως καμιά γυναίκα η οποία περιποιείται τον εαυτό της δεν περνάει απαρατήρητη!

Page 10 of 23 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast