Ανασφαλειες.... - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 23 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 345
    Senior Member
    Γεια σου αποστολια !για το θεμα οτι οι αντρες οι πιο πολλοι θελουν μονο σεξ εμενα ρωτα !μετα τον πρωτο ο οποιος ηταν ενας ανθρωπος νορμαλ με συναισθηματα και ελεγε οτι οι γυναικες ειναι ανωτερες απ τους αντρες κ οι αντρες ειναι ζωα εχω βγει πααααααρα πολλα ραντεβου ..εκτος απο εναν που ερωτευτικα και με ειχε σαν σεξουαλικο αντικειμενο δεν εκανα σε κανεναν αλλο αντρα αυτη την χαρη ..ολοι μα ολοι απ το πρωτο ραντεβου χουφτωματα και πολλα αλλα με πηγαιναν σπιτι τους ενω και καλα θα βγαιναμε για καφε μου καναν διαφορα και ξες τι λεγαν ? Αφου δεν τα θελες γιατι δεχτηκες να βγουμε !γ αυτο ακομη καταριεμαι αυτους που με αναγκασαν να ζησω ετσι και οχι μοα φυσιολογικη ζωη με τον ανθρωπο μου ...αν εχει γινει τοσο νορμαλ να ειναι πρωτο το σεξ και μετα ολα τα αλλα σε μια σχεση τι να πω ..

Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Γεια σου αποστολια !για το θεμα οτι οι αντρες οι πιο πολλοι θελουν μονο σεξ εμενα ρωτα !μετα τον πρωτο ο οποιος ηταν ενας ανθρωπος νορμαλ με συναισθηματα και ελεγε οτι οι γυναικες ειναι ανωτερες απ τους αντρες κ οι αντρες ειναι ζωα εχω βγει πααααααρα πολλα ραντεβου ..εκτος απο εναν που ερωτευτικα και με ειχε σαν σεξουαλικο αντικειμενο δεν εκανα σε κανεναν αλλο αντρα αυτη την χαρη ..ολοι μα ολοι απ το πρωτο ραντεβου χουφτωματα και πολλα αλλα με πηγαιναν σπιτι τους ενω και καλα θα βγαιναμε για καφε μου καναν διαφορα και ξες τι λεγαν ? Αφου δεν τα θελες γιατι δεχτηκες να βγουμε !γ αυτο ακομη καταριεμαι αυτους που με αναγκασαν να ζησω ετσι και οχι μοα φυσιολογικη ζωη με τον ανθρωπο μου ...αν εχει γινει τοσο νορμαλ να ειναι πρωτο το σεξ και μετα ολα τα αλλα σε μια σχεση τι να πω ..
    συμφωνω και εγω κοριτσι μου αλλα μονο εμεις το λεμε αυτο.ισως εχουμε καποιο θεμα με τον εαυτο μας και με τις ανασφαλειες μας.μαλλον εμεις επιτρεπουμε να μας φερθου ετσι.εσενα σου ελεγαν αφου δεν τα θες γιατι βγηκες?δηλαδη μονο γι αυτο θα εβγαινες?

Senior Member
    Οχι ρε συ δεν εχουμε κανενα θεμα !
    Εγω δεν εχω καθολου ανασφαλειες με την εμφανιση μου αφου μου εκανε εντυπωση το πως μου φεροντε ετσι μετα τον πρωτο ..νομιζα οτι εδειχνα ***** για να με θελουν μονο γ αυτο αλλα επειδη βλεπω σε καλα κοριτσια φεροντε ετσι ειπα δεν φταιω εγω ..
    καλα βεβαια εγω μετα τον πρωτο δεν ηξερα τι μου γινοτανε ειναι η αληθεια αλλα πολλοι θελαν να το εκμεταλευτουν αυτο ! λες και εγω εβγαινα ραντεβου για να κανω σεξ μονο..οχι για να γνωρισω τον αλλο και μετα αν ειναι να κανω σχεση !εγω σου λεω την σχεση την εζησα μια φορα στην ζωη μου μονο !τραγικο !

Οχι ρε συ δεν εχουμε κανενα θεμα !
    Εγω δεν εχω καθολου ανασφαλειες με την εμφανιση μου αφου μου εκανε εντυπωση το πως μου φεροντε ετσι μετα τον πρωτο ..νομιζα οτι εδειχνα ***** για να με θελουν μονο γ αυτο αλλα επειδη βλεπω σε καλα κοριτσια φεροντε ετσι ειπα δεν φταιω εγω ..
    καλα βεβαια εγω μετα τον πρωτο δεν ηξερα τι μου γινοτανε ειναι η αληθεια αλλα πολλοι θελαν να το εκμεταλευτουν αυτο ! λες και εγω εβγαινα ραντεβου για να κανω σεξ μονο..οχι για να γνωρισω τον αλλο και μετα αν ειναι να κανω σχεση !εγω σου λεω την σχεση την εζησα μια φορα στην ζωη μου μονο !τραγικο !
    μηπως εδινες και εσυ λαθος μηνυματα στους αντρες οπως λενε και σε μενα?καπου θα κανουμε και εμεις λαθος

Senior Member
    Εμενα μου λεγαν οτι χαζογελουσα πολυ και φορουσα πολυ κοντα σορτς φουστες και με περνουσαν για ευκολη ..

Εμενα μου λεγαν οτι χαζογελουσα πολυ και φορουσα πολυ κοντα σορτς φουστες και με περνουσαν για ευκολη ..
    και παλι δεν ειναι αυτος λογος για να σου φερονται ετσι.κοιταξε και εγω εχω ασχημη εικονα για τους αντρες γενικα.προσπαθω να βελτιωσω τον εαυτο μου και να δω με καλυτερο ματι τους αντρες.τωρα ξεκινησα μια νεα γνωριμια και οι 2 πρωτες συναντησεις ηταν σε περιοχη λιγο μοναχικη δηλαδη ειχε πιο διπλα μαγαζια αλλα αυτος θεωρησε καλο να μεινουμε εκει.κατα τα αλλα εγω ειμαι αρνητικη με τους αντρες

Ντολορ είναι άσχημο και ασεβές να μιλάς έτσι στον άλλο. Μα τι είδους άνθρωποι ήταν αυτοί που σου μίλησαν έτσι?

Senior Member
    Ρε κορίτσια συγνώμη, αλλά άμα κι εσείς βγάζετε τον κ..ο σας εξω, τι θέλετε να νομίζει ο άλλος; Αυτοί που θέλουν μόνο σεξ θα σας πλησιάσουν έτσι.
    Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο σας και χωρίς καμία διάθεση να σας προσβάλλω

Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Ρε κορίτσια συγνώμη, αλλά άμα κι εσείς βγάζετε τον κ..ο σας εξω, τι θέλετε να νομίζει ο άλλος; Αυτοί που θέλουν μόνο σεξ θα σας πλησιάσουν έτσι.
    εγω δεν βγαζω τον κ....ο εξω γιατι εχω και καποια ηλικια.στα 20 ομως ετσι ντυνομουν και εγω.τα ρασα δεν κανουν το παπα.

Senior Member
    Δεν λέω ότι το κάνετε, εγώ λέω πως η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο στην εικόνα που σχηματίζει κάποιος για σένα πριν σε γνωρίσει. Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες και για τους άντρες. Το ξερουμε

Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Δεν είναι σωστό όμως να λες κατάμουτρα στην άλλη ότι σε θεωρώ εύκολη γιατί χαζογελάς και φοράς κοντά.Αυτό είναι άκρως προσβλητικό και μειωτικό.

Quote Originally Posted by harmonylover View Post
    Δεν είναι σωστό όμως να λες κατάμουτρα στην άλλη ότι σε θεωρώ εύκολη γιατί χαζογελάς και φοράς κοντά.Αυτό είναι άκρως προσβλητικό και μειωτικό.
    δεν νομιζω να της το ειπαν καταμουτρα.μηπως της το ειπε καποιος τριτος?γιατι αλλιως οντως ειναι ανωριμο και προσβλητικο.

Senior Member
    Ωραία τότε φοράς ότι θέλεις και είσαι έτοιμη μέσα στους πολλούς να υπάρξουν και μερικοί που θα σε νομίζουν για εύκολη και θα σε προσβάλλουν. Οπότε απαντάς κι εσύ ανάλογα. Το σίγουρο είναι πως το τι είσαι εσύ το ξέρεις μόνο εσύ, δεν μπορεί κανένας να σου πει ποια είσαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    εγω δεν βγαζω τον κ....ο εξω γιατι εχω και καποια ηλικια.στα 20 ομως ετσι ντυνομουν και εγω.τα ρασα δεν κανουν το παπα.
    Η έκφρασή "Τα ράσα δεν κάνουν τον παππά" σημαίνει ότι η ένδυση απλά με ράσο δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη, από μόνη της, ώστε να υπάρξει ιεροσύνη. Δηλαδή το ράσο είναι απαραίτητο, αλλά όχι ικανό από μόνο του.

Είναι εσφαλμένο να νομίζουμε ότι οι ενδυματολογικές μας προτιμήσεις δεν περνούν, έστω και υποσυνείδητα, ένα μήνυμα στον κοινωνικό μας περίγυρο για μια σειρά από ζητήματα. Όπως για παράδειγμα εισόδημα, ηλικία, κοινωνική τάξη, προσωπικό γούστο και γενικότερη αισθητική και ου το καθεξής.

Δυστυχώς οι ευτυχώς όλα μετράνε στην επικοινωνία. Η οποία είναι ως γνωστόν λεκτική και μη λεκτική.

Έτσι λοιπόν μετράει και το τι είσαι αλλά και το πως φαίνεσαι.

Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να τηρείται η στοιχειώδης ευγένεια αλλά και τα προσχήματα. Ειδικά όταν δεν γνωρίζεις καλά τον άλλο.

Απλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και το παρακάτω.

Ο αντρικός εγκέφαλος αντιλαμβάνεται υποσυνείδητα ως ερωτικό κάλεσμα όταν διακρίνει μια γυναίκα να του χαμογελάει.

Μάλιστα είχα διαβάσει ότι μια αλυσίδα supermarket στην Αμερική, είχε ζητήσει από τις υπαλλήλους που εργάζονται εντός των καταστημάτων τις αλυσίδας να είναι πάντα χαμογελαστές και εγκάρδιες στους πελάτες.

Από τη στιγμή που επέβαλε αυτή τη νέα πολιτική, σημειώθηκαν σε διάφορα καταστήματα της αλυσίδας παρενοχλήσεις σε διάφορες γυναίκες υπαλλήλους από άντρες πελάτες.

Η εταιρεία έφτασε στο συμπέρασμα ότι ο λόγος για αυτό είχε να κάνει με την νέα πολιτική που εισήγαγε. Αυτό οδήγησε την εταιρεία στην ανασκευή και τροποποίηση της εν λόγο αμφιλεγόμενης οδηγίας προς το υπαλληλικό προσωπικό.

Θα μου πεις τώρα, ωραία και τι να κάνει μια κοπέλα να μην χαμογελάει;

Όχι βέβαια!!! Ουδόλως είπα αυτό. Απλά ανέφερα τα παραπάνω για την οικονομία της συζήτησης.

Απλά επειδή όπως είπα παραπάνω, η επικοινωνία είναι λεκτική και μη λεκτική.

Ως εκ τούτου όλα μετράνε.

Να έχετε μια όμορφη μέρα.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    δεν νομιζω να της το ειπαν καταμουτρα.μηπως της το ειπε καποιος τριτος?γιατι αλλιως οντως ειναι ανωριμο και προσβλητικο.
    Α,συγγνώμη,αυτό το ενδεχόμενο δεν το σκέφτηκα.Αλλά όπως και να έχει εμένα μου χτυπάει άσχημα στο άκουσμα.

Page 17 of 23 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast