Results 16 to 23 of 23
Thread: ΑΓΧΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
-
25-03-2019, 19:04 #16
Το ίδιο περίπου πρόβλημα έχουμε...και εγώ όταν παραιτουμε και φεύγω ησηχαζω ....και εμένα πιο πολύ ο φόβος ανταπόκρισης είναι...είχα πιάσει πακέτας σε ένα σάντουιτζάδικο....και με έπιασε ένα τρομερό άγχος ότι δεν θα βρίσκω της διεύθυνσης..πάντα της εβρισκα....αλλά δεν κατάφερα να διώξω το άγχος μου..πάντα αυτό είχα στο μυαλό μου....δεν θα το βρω δεν θα το βρω..στο τέλος τράβηξα μια παραίτηση και μου έφυγε το άγχος και ησύχασα...μια αλλά δεν είναι λύση αυτή όμως να φεύγω από δουλειές λόγο άγχους...αλλά όπως είπα αν μου κάνει κλικ μια δουλειά μπορεί να δουλεύω απτό πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς άγχος ..ναι μου αρέσει και να κάτσω χρόνια σε εκείνη τη δουλειά ..
Υπάρχουν δουλειές που το αφεντικό δεν κάθετες πάνω απτό κεφάλι σου...κάποια στιγμή μπορεί να πετύχεις τέτοια δουλειά..δεν ξέρω βέβαια αν εκεί που είσαι αν σε πήρανε μόνιμα...αλλά αν δεν σε πήρανε μόνιμα μετά τη λήξη της συμβάσεις σου ...μπορεί να πετύχεις τέτοιες δουλειές ...Τότες θα καταλάβεις τη διαφορά...θα είναι εργασία και χαρά ...
Στο χέρι μας είναι να διαλέγουμε δουλειές και όχι να μας διαλέγουν...
- 25-03-2019, 19:11 #17
Κοίτα εγώ μπορεί να βγάζω και αυτό το νταλκα με της δουλειες και απο αντιδράση. επειδή δουλεύω και από 14 χρόνων και πλέον έχω σιχαθεί κάποια πράγματα..και υποσυνηδειτα Λέω όχι..και έτσι διαλέγω αντί να με διαλέγουν..με λίγα λόγια έχω βαρεθεί να κάνω τα χατίρια των αφεντικόν...ας κάνουν λιγο και αυτοι τα δικά μου τα χατίρια...ας μάθουν να εκτιμάνε και λίγο τους υπαλλήλους τους..άνθρωποι είναι και οι υπάλληλοι..όχι ζώα..
Δεν ξέρω τι δουλειά έκλεισες στο ξενοδοχείο...αλλά να σου πω μια γνώμη που ίσως βοηθήσει...θα σκεφτεσε τα θετικά μιας δουλειάς..πχ θα λες θα είμαι σε ξενοδοχείο και ας είναι σε παραθαλάσσιο μέρος ακόμα καλύτερα..της ελεύθερες μου ώρες θα κάνω διακοπές μπανάκι καφεδάκι...μπορεί να γνωρίσω συναδέρφους και άλλα κορίτσια να κάνουμε παρέα..θα δουλεύω θα βγάζω λεφτά θα κάνω της γνωριμίες μου...
Τη δουλειά αν δεν την δεις για διασκέδαση θα είναι αγκαριά..και την αγκαριά πόσο θα την αντέξουμε ο καθένας μας δηλαδή..(τα λέω σε εσένα για να τα ακούω και εγώ.)
29-03-2019, 19:20 #18
Γεια σου Γιωργο. Καταρχην σε ευχαριστω που μου μιλας, εχεις δικαιο σε οσα λες, πρεπει να εκτιμαμε τον εαυτο μας αλλα εχω χαμηλη αυτοπεποιθηση,αυτοεκτιμησ� � τα εβαλα με τον εαυτο μου που δεν πηγα σε κεινη την δουλεια τελος παντων τωρα επιασα δουλεια στον δημο για 8 μηνες.Με αρεσε αυτο που ειπες την δουλεια πρεπει να την βλεπουμε σαν διασκεδαση θα προσπαθησω να το εφαρμοσω σε ευχαριστω πολυ.
30-03-2019, 23:01 #19
Παρακαλώ..προσωπικά παρακαλώ να μπω στο δήμο έστω και οχτώ μήνες.... παλιότερα είχα μπει με δίμηνη σύμβαση στη σκούπα...μου άρεσε πολύ σαν δουλειά(χερω πολύ ε και σε ποιον δεν αρέσει??)..
Αν θέλεις να ανεβάσεις αυτοπεποιηθη θα βλέπεις τα θετικά στοιχεία πάνω σου.....έτσι θα ανεβάσεις αυτοπεποιηθηση..εντάξει δεν είπαμε να γίνεις και κάναν ψώνιο...θα βλέπεις και τα αρνητικά αλλά με την έννοια όσο μπορείς να τα διορθώνεις...στο κάτω κάτω ρε συ κανείς δεν είναι τέλειος..στης δουλειές όλοι κάνουμε λαθοι...λάθος δεν κάνει μόνο ο θεος....όλοι οι υπόλοιποι κάνουμε λαθοι...
Πχ..μπορείς να πεις στο εαυτό σου..κοίτα είσαι έξυπνη είσαι νέα..είσαι όμορφη..είσαι ικανή..άρα γιατί νοιωθεις άχρηστη η ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα???εδώ αλλοι άνθρωποι κάνουν εγχειρήσεις...άλλοι πηγενουν στο διάστημα...οι συνάδερφοι σου..μια χαρά δουλεύουν και μια χαρά τα έχουν βρει με τον εαυτό τους..και καλά κάνουν..εσύ τη κατοτερο έχεις δηλαδή???απτην ομιλία σου γενικοτερα ότι είσαι πανέξυπνη..άρα γιατί αδικης τον εαυτό σου???και κάποια λαθοι να κάνεις δεν τρέχει κάτι..όλοι κάνουμε λαθοι....και εγώ έχω κάνει πολλά λαθοι στη δουλειά..ε και τι να κάνουμε??αν προσλάβουν άλλον δεν θα κάνει λαθοι??θα κάνει..δεν υπάρχει λόγος να θάβεις τον εαυτό σου...
Μην μετανιώνεις κάθε εμπόδιο για καλό είναι...ίσως είναι το τυχερό σου ο δήμος...
30-03-2019, 23:04 #20
01-04-2019, 16:06 #21
Ελευθερη ειμαι αλλα για τα χρονια μη ρωτας γιατι εχω ψυχολογικο προβλημα με την ηλικια μου
07-04-2019, 10:31 #22
26-04-2019, 01:53 #23
Γεια σου Γιώργο τωρα δεν αγχωνομαι αλλα δεν κανω σχεδον τιποτα,το καλο ειναι οτι με συμπαθησαν