ακούει κανείς - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    ladose kai dorm

Junior Member

ΔΗΜ.ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ

υπαρχει καποιος που ειχε κρισεις πανικου,με καταθλιψη και χρειαστικε να νοσηλευτει για να παρει την φαρμακευτικη αγωγη ενδοφλεβιος ωστε να νιωσει πιο γρηγορα καλα; αυτο μου προτειναν να κανω. Η καποιος που να νοσηλευτικε σε δημοσιο ψυχιατριο ειναι τα πραγματα ανθρωπινα.

Senior Member
    persea μήπως πρέπει να επισκεφθείς κ άλλον ειδικό για μια δεύτερη γνώμη; καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αν δεν εμπιστεύεσαι αυτό που σου πρότειναν, τότε στην περίπτωσή σου, θα κοίταζα κ αλλού. μπορεί να είναι αναγκαίο όπως θα έκριναν εκεί φαντάζομαι, αλλά ίσως να είναι κ υπερβολικό. δεν νομίζω κάποιος σαν εμας απο δω να μπορεί να σου απαντήσει κάτι τέτοιο, έστω κ σαν εμπειρία η κάθε περίπτωση διαφέρει κ μόνο ένας ειδικός θα σου δώσει την κατάλληλη απάντηση, δεδομένου του ιστορικού σου.

Administrator
    Περσέας,
    επέτρεψε μου να αμφιβάλω πως σου πρότειναν κάτι τέτοιο.
    Περισσότερο μοιάζει με δική σου επιθυμία.

Απευθύνσου σε κάποιον ψυχίατρο ή ψυχολόγο για να βοηθηθείς σε ότι αντιμετωπίζεις.
    Καλή δύναμη!
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Page 2 of 2 FirstFirst 12