ερωτας της ζωης και χωρισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Member
    Αυτό ακριβώς εννοούσα κοινωνικούς λόγους και το κάνει ακόμα πιο άσχημο.... Είσαι σίγουρη πως εξαντλησες όλα τα περιθώρια να την κρατήσεις;;; Σε τέτοια "προβλήματα" λύσεις υπάρχουν.... Θέληση και αγάπη να υπάρχει, πράγματα που με βάση τα όσα έχεις πει καραέχετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δημήτρης23 View Post
    Αυτό ακριβώς εννοούσα κοινωνικούς λόγους και το κάνει ακόμα πιο άσχημο.... Είσαι σίγουρη πως εξαντλησες όλα τα περιθώρια να την κρατήσεις;;; Σε τέτοια "προβλήματα" λύσεις υπάρχουν.... Θέληση και αγάπη να υπάρχει, πράγματα που με βάση τα όσα έχεις πει καραέχετε
    αυτο λεω οτι εχει κανει τις επιλογες της. δηλαδη επελεξε εκεινα ολα και οχι την σχεση μας. φυσικα και το σεβομαι αυτο γιατι την αγαπαω παρα πολυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    αλλα ο πονος χωρια της δεν θα περασει. θα πρεπει να το παρω αποφασει οτι θα ειμαι ετσι μακρια της.
    Δεν αποκλείεται να γίνει κι έτσι. Δε θα ήταν η πρώτη φορά. Ο τρόπος που εκφράζεσαι για το θέμα προϊδεάζει ότι το συναίσθημα αρχίζει να στοιχειώνει μέσα σου. Πάντως με το χρόνο ο πόνος μπορεί να μετριαστεί ή να μετουσιωθεί.

Member
    Όπως και να χει, επέλεξε έναν δρόμο που μακάρι να της βγει σε καλό. Κι εσύ τώρα με την σειρά σου θα πρέπει να τραβήξεις και τον δικό σου δρόμο, τον δρόμο της ελευθερίας. 4 χρόνια όμως, πως αντέξατε "κρυμμένες", μεγάλο ζόρι κιαυτό, δηλαδή από ένα σημείο και μετά, δεν το καταλάβαινες ότι θα έχει αυτή την κατάληξη; Μήπως αυτό είναι κάτι που πρέπει να φιλτράρεις; Όπως και να χει, επέλεξε έναν δρόμο που μακάρι να της βγει σε καλό. Κι εσύ τώρα με την σειρά σου θα πρέπει να τραβήξεις και τον δικό σου, τον δρόμο της ελευθερίας. Θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η στιγμή, αλλά θα έρθει και τότε πρόσεχε μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δημήτρης23 View Post
    Όπως και να χει, επέλεξε έναν δρόμο που μακάρι να της βγει σε καλό. Κι εσύ τώρα με την σειρά σου θα πρέπει να τραβήξεις και τον δικό σου δρόμο, τον δρόμο της ελευθερίας. 4 χρόνια όμως, πως αντέξατε "κρυμμένες", μεγάλο ζόρι κιαυτό, δηλαδή από ένα σημείο και μετά, δεν το καταλάβαινες ότι θα έχει αυτή την κατάληξη; Μήπως αυτό είναι κάτι που πρέπει να φιλτράρεις; Όπως και να χει, επέλεξε έναν δρόμο που μακάρι να της βγει σε καλό. Κι εσύ τώρα με την σειρά σου θα πρέπει να τραβήξεις και τον δικό σου, τον δρόμο της ελευθερίας. Θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η στιγμή, αλλά θα έρθει και τότε πρόσεχε μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη.
    δεν ειμαι ανθρωπος να προκαλω και ουτε θα το κανω ποτε. ηξερα οτι καποια στιγμβ θα συμβει αλλα οχι συντομα. τελος παντων. ισως επεσε εξω σε ολα και καλα να παθω που εφαγα τα μουτρα μου. εγω φταιω και κανεις αλλος. δεν θα καταλαβω ποτε γιατι να χαλασει αυτη την ομορφη σχεση αλλα δικαιωμα της να κανει οτι η ιδια θελει. φυσικα και δεν θα μοορεσω να την ξεπερασω. ουτε θα κανω αλλη σχεση φλερτ περιπετεια κλπ με κανεναν ανθρωπο αλλον γιατι με γνωριζω καλα και δεν θα μπορεσω να το κανω. καλυτερα μονη παρα να πληγωσω αλλα ατομα η που δεν θα ειμαι εγω καλα μεσα σε αλλες σχεσεις.

Senior Member
    Γεια σου thlimenamatia, πριν ποσο καιρό χωρίσατε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Γεια σου thlimenamatia, πριν ποσο καιρό χωρίσατε;
    γεια σου. απο το νοεμβριο.

Senior Member
    εγω φταιω και κανεις αλλος. δεν θα καταλαβω ποτε γιατι να χαλασει αυτη την ομορφη σχεση
    Η προφανής αντίφαση σ' αυτό που έγραψες με κάνει να πιστεύω ότι δε φταις μόνο εσύ. Εξάλλου, συνήθως υπάρχει μερίδιο ευθύνης και για τους δύο όταν μια σχέση διαλύεται απρόσμενα.

καλυτερα μονη παρα να πληγωσω αλλα ατομα η που δεν θα ειμαι εγω καλα μεσα σε αλλες σχεσεις.
    Συνετή απόφαση με σεβασμό προς το συνάνθρωπο, αν έτσι νιώθεις πραγματικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Η προφανής αντίφαση σ' αυτό που έγραψες με κάνει να πιστεύω ότι δε φταις μόνο εσύ. Εξάλλου, συνήθως υπάρχει μερίδιο ευθύνης και για τους δύο όταν μια σχέση διαλύεται απρόσμενα.

Συνετή απόφαση με σεβασμό προς το συνάνθρωπο, αν έτσι νιώθεις πραγματικά.
    ναι εχεις δικιο σχεδον παντα και οι δυο φταινε. ετσι ειναι μετα απο τοσα χρονια κατανοεις και γνωριζεις τον εαυτο σου και παιρνεις τις αποφασεις σου. εννοειται βεβαια κανεις δεν ξερει τι θα μας ξημερωσει η μερα αλλα τα βασικα σου ξερεις πως θα τα επιλεξεις.

Senior Member
    ναι εχεις δικιο σχεδον παντα και οι δυο φταινε. ετσι ειναι μετα απο τοσα χρονια κατανοεις και γνωριζεις τον εαυτο σου και παιρνεις τις αποφασεις σου. εννοειται βεβαια κανεις δεν ξερει τι θα μας ξημερωσει η μερα αλλα τα βασικα σου ξερεις πως θα τα επιλεξεις.
    Καλά όλα αυτά, μόνο που πρέπει κάποια στιγμή τα thlimenamatia, ακόμα κι αν μείνουν μόνα τους, να γίνουν hamogelastamatia.

Senior Member
    Καλά όλα αυτά, μόνο που πρέπει κάποια στιγμή τα thlimenamatia, ακόμα κι αν μείνουν μόνα τους, να γίνουν hamogelastamatia.
    σε ευχαριστω πολυ. μακαρι αλλα δυσκολο. εχω να γελασω απο το νοεμβριο. και μονο κλαιω παντου ακομα και στην παρεα για εναν καφε και στη δουλεια. τρεχουν τα δακρυα και την σκεφτομαι συνεχεια. ναι ισως μετα απο πολλα χρονια να νιωσω πιο ηρεμη τουλαχιστον αλλα και παλι ισως.

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ. μακαρι αλλα δυσκολο. εχω να γελασω απο το νοεμβριο. και μονο κλαιω παντου ακομα και στην παρεα για εναν καφε και στη δουλεια. τρεχουν τα δακρυα και την σκεφτομαι συνεχεια. ναι ισως μετα απο πολλα χρονια να νιωσω πιο ηρεμη τουλαχιστον αλλα και παλι ισως.
    Έλα, ησύχασε. Είναι λίγος ο καιρός που πέρασε και είναι λογικό να νιώθεις ακόμα σπαραγμό.

Δεν έχεις όμως κάτι για να ξεχνιέσαι; Ένα χόμπι, μια δραστηριότητα, κάτι. Επίσης μια δυνατή φιλία ίσως να μπορεί να σε στηρίξει σ' αυτή τη δοκιμασία.

Ξέρω βέβαια ότι το μυαλουδάκι σου θα επιστρέφει μόνο του εκεί, ό,τι κι αν κάνεις. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, είμαστε έτσι. Όταν χάσουμε κάτι που αγαπούσαμε πολύ, είτε είναι πρόσωπο όπως στην περίπτωσή σου είτε κάτι άλλο, φέρουμε το συναίσθημα της απώλειας για καιρό μέσα μας. Δε νιώθεις όμως και χαρά που είχες μια τέτοια περίοδο στη ζωή σου;

Senior Member
    Έλα, ησύχασε. Είναι λίγος ο καιρός που πέρασε και είναι λογικό να νιώθεις ακόμα σπαραγμό.

Δεν έχεις όμως κάτι για να ξεχνιέσαι; Ένα χόμπι, μια δραστηριότητα, κάτι. Επίσης μια δυνατή φιλία ίσως να μπορεί να σε στηρίξει σ' αυτή τη δοκιμασία.

Ξέρω βέβαια ότι το μυαλουδάκι σου θα επιστρέφει μόνο του εκεί, ό,τι κι αν κάνεις. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, είμαστε έτσι. Όταν χάσουμε κάτι που αγαπούσαμε πολύ, είτε είναι πρόσωπο όπως στην περίπτωσή σου είτε κάτι άλλο, φέρουμε το συναίσθημα της απώλειας για καιρό μέσα μας. Δε νιώθεις όμως και χαρά που είχες μια τέτοια περίοδο στη ζωή σου;
    εννοειται πως εκτιμω και χαιρομαι οτι το εζησα ολο αυτο αλλα δεν ηθελα να τελειωσει για αυτο ποναω. εχω τη δουλεια μου αλλα δεν βοηθαει οσο για τους φιλους οχι δεν βοηθησαν καθολου. και οι παρεες μονο για εξοδο τιποτα παραπανω.

Από τον Οκτώβριο είναι πλέον Ιούλιος αλλά γράφεις πόσο πόνο αισθάνεσαι ακόμα. Δεν θέλεις να μιλήσεις στα ασφαλή πλαίσια μιας ψυχοθεραπείας; να μην το βιώνεις ολομόναχη όλο αυτό;
    Ένα τραγούδι, μια ταινία, ένα φεγγάρι, όλα μα όλα είναι αφορμές να ξανά θυμηθείς στιγμές φιλιά χαμόγελα αγγίγματα όλα. Κλαις και αδειάζεις. Σιγά σιγά θα αδειάσει η επιθυμία σου να ζήσεις την ζωή. Μην σε αφήνεις.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    θελω να κανω οικονομια ακομα πιο πολυ για να αρχισω παλι ψυχοθεραπεια. το σκεφτομαι και προσπαθω να βαλω καποια λεφτα στην ακρη για αυτο αλλα ισα ισα βγαζω τον μηνα πολλες φορες. θα προαπαθησω. ναι το παραδεχομαι δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast