Γνωμες για το stilnox
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Banned

Γνωμες για το stilnox

Παιδια γνωριζετε κατι για το stilnox; το πηρα μερικες φορες για τον υπνο μολις επαιρνα το χαπι επεφτα ξερη σε 1 λεπτο. Ξερετε κατι γι αυτο το χαπι; Ευχαριστω.

Senior Member
    αφου ειναι υπνοτικο..... λογικο ειναι....

Senior Member
    Ισχυρο υπναγωγο , που παλια δινοταν χωρις συνταγη ( [προ 07 , αν θυμαμαι καλα ) ............. μικροτατη διαρκεια ημιζωης , καθολου μυοχαλαρωτικο, σκετο υπναγωγο ...... 2-3-4 σε ριχνουν ξερο , αλλα δεν σου εξασφαλιζουν την συνεχεια του υπνου .....καποτε εκανα καταχρηση , σε ' φτιαχνουν ' 1-2 αμα τα συνηθισεις ....μακρια θαλεγα .........οχι καλο φαρμακο .... μοιαζουν σα αισθηση λιγο με αλκοολ .....

παλια επαιρνα loramet για αυπνια ......και normison , to 2000 , δεν ξερω αν βγαινει το 2ο ακομη .....μακρια απο hipnosedon ......τωρα αμα εχω αυπνια , οχι με νευρα ομως , παιρνω μελατονινη , και κοιμαμαι μια χαρα , δεν ακουμπω βρωμουπνωτικα , ....... η μελατονινη βγαινει και σε φαρμακευθτικη μορφη , circadin ....... ακακο συμπληρωμα ...
    Last edited by Macgyver; 27-03-2019 at 08:18.

Senior Member
    είχα ρωτήσει ψυχίατρο για τα stilnox και μου είπε ότι ειναι πιο εθιστικά κι από τα xanax, οπότε θα σε συμβούλευα να μην τα παίρνεις συχνα .
    Εγω ειχα πάρει κάποιες φορές(1 χαπι) και κοιμήθηκα για 4 ώρες .επίσης είχα πονοκέφαλο την επόμενη μέρα. Ως υπναγωγό δεν με καλυψε γιατί 4 ώρες κοιμάμαι και χωρίς βένζο.

Banned
    Ευχαριστώ θα δοκιμασω το circadin που ειπε ο macyver.Τα stilonox δεν μου τα συνιστα και η γιατρος αλλα εγω ειχα κολλησει με αυτα μα να κοιμασαι σε 1 λεπτο? θαυματουργικά ήταν χαχα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Roulaki1 View Post
    Ευχαριστώ θα δοκιμασω το circadin που ειπε ο macyver.Τα stilonox δεν μου τα συνιστα και η γιατρος αλλα εγω ειχα κολλησει με αυτα μα να κοιμασαι σε 1 λεπτο? θαυματουργικά ήταν χαχα.
    Ακου κατι θεοτρελλο , μπορει ο ΕΟΠΥΥ να σου γραφει ολα τα σκατολοιδια , τα φαρμακα , ας εισαι 19-20 ετων , και πρεπει νασαι 55 για να σου γραψει circadin , οτι πιο τρελλο εχω ακουσει ......καμμια λογικη ....

Senior Member
    macgyver τα circadin δεν τα βρισκω πια.προμηθευτηκα μελατονινη απο την εταιρια esi. γνωριζεις αν ειναι αξιοπιστη εταιρια?
    Ας με συγχωρεσει η θεματοθετρια που "χωθηκα" στο ποστ της

Senior Member
    Quote Originally Posted by teatree View Post
    macgyver τα circadin δεν τα βρισκω πια.προμηθευτηκα μελατονινη απο την εταιρια esi. γνωριζεις αν ειναι αξιοπιστη εταιρια?
    Ας με συγχωρεσει η θεματοθετρια που "χωθηκα" στο ποστ της
    Δεν τα ηξερα , τα γκουγκλαρα , φαρμακομελατονινη ειναι , αρα αξιοπιστη ......ειναι αληθεια οτι τα circadin εχουν που και που ελλειψεις , αλλα τα esi τα υποκαθιστουν επαξιως , θα τα παιρνω κι εγω αμα δεν βρισκω circadin , 21 tabs των 2mg κανουν καπου 15 ευρω , δεν ξερω την τιμη των esi ...... θενκς για την ακουσια ενημερωση .....

Senior Member
    ευχαριστω mac.
    μου ειχε πει ο ψυχο-βλακας να παιρνω 2 μαζι. φανταζομαι εννοει 2 του ενος mg. whatever ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by teatree View Post
    ευχαριστω mac.
    μου ειχε πει ο ψυχο-βλακας να παιρνω 2 μαζι. φανταζομαι εννοει 2 του ενος mg. whatever ...
    Εγω παιρνω 2-6 μγ , αναλογως .....μελατονινη παντα , συμπληρωνω το circadin με nowfoods των 3 μγ , φτηνιαρικο , αλλα κανει δουλιτσα .......

Banned
    Για την αϋπνία θέλει πρώτα άσκηση (από πρωί όχι το απόγευμα) ύστερα φαγητά κοτόπουλο, μελιτζάνες με σκόρδο, όσπρια ξηροί καρποί σαρδέλες για την καρδιά και γενικά κυτταρικά τοιχώματα, αρτηρίες, εγκέφαλο, αλσχαιμερ. Τώρα τρώμε χαλβά , λόγω νηστείας και για αλλαγή στους ξηρούς καρπούς (το ταχίνι περιέχει μαγνήσιο για αυτό θεραπεύει αϋπνία με χημικό τρόπο δηλαδή επιδρά στους νευροδιαβιβαστές με παρόμοιο τρόπο όπως τα αντικαταθλιπτικά. Η διαφορά είναι ότι το μαγνήσιο των τροφών απορροφάται σταδιακά και δεν κάνει παρενέργειες όπως τα συμπληρώματα!!!
    Ανακαιφαλαιωση για ύπνο ασκηση ξηροί καρποί κοτοπουλο, για υγεία σκόρδο, σαρδέλες. Με υπογραφή.