φωνες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 113

Thread: φωνες

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ναι ολα τα φαρμακα που εγραψα μου τα γραφει ο γιατρος και τα 2 βενζο stedon και xanax
    ωραια τοτε θα ειναι οκ να πιεις ενα ξαναξ να χαλαρωσεις,.

Senior Member
    δε με λες και μικρη 30 χρονων..
    δε μπορω να σκεφτω πραγματα να συζητησω με την παρεα.δε μου ερχεται να πω τιποτα.αδειο κεφαλι.δε με πολυκανουν και παρεα λογω διαφορα ηλικιας.δε μου λενε
    μια χαρα μικρη εισαι δεν σε εχουν παρει τα χρονια...
    και παρεες θα βρεις σιγα σιγα μην σε αγχωνει αυτο.

Senior Member
    ναι αλλα το xanax δε διωχνει τις φωνες.απλα με κανει λιγο πιο χαλαρη στο θεμα του αγχους στο να ειμαι αναμεσα σε κοσμο παραλληλα με τις φωνες.το risperdal με εχει βοηθησει παρα πολυ αλλα παιρνω τη μεγιστη δοση.αλλα φοβαμαι να ειμαι αναμεσα σε κοσμο γιατι μου διαβαζουν τις σκεψεις μου οι αλλοι οποτε απομακρυνομαι και αλλο απο μονη μου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    το σολιαν το έκοψες εεε, εμένα ολοι η θεραπεία μου είναι το σολιαν. Εχω διαβάσει οτι οι φωνες ειναι οι φόβοι μας. εγω δεν εχω συμπτώματα ποια, με απασχολεί μόνο μια μικρή φαγούρα με πιάνει σε ολλο το σώμα λες να ειναι εξωπυραμιδικο?

Έπαθα μια άλλη ζημιά έπαθα θλάση στο δεξί τετρακέφαλο στο δεξι ποδι δυστυχώς, πήγα σε ορθοπεδικό και μου είπε θα χρειαστεί ένα με ενάμιση μήνα να φτιάξει. έπαθα και το πρώτο σοβαρό τραυματισμό μου. έχω συνηθίσει να γυμνάζομαι και τώρα δεν τη παλεύω καθόλου να κάθομαι σπίτι.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ....KEEP WALKING BOO ..

Junior Member
    ναι αλλα το xanax δε διωχνει τις φωνες.απλα με κανει λιγο πιο χαλαρη στο θεμα του αγχους στο να ειμαι αναμεσα σε κοσμο παραλληλα με τις φωνες.το risperdal με εχει βοηθησει παρα πολυ αλλα παιρνω τη μεγιστη δοση.αλλα φοβαμαι να ειμαι αναμεσα σε κοσμο γιατι μου διαβαζουν τις σκεψεις μου οι αλλοι οποτε απομακρυνομαι και αλλο απο μονη μου
    Boo καλησπερα, μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως ειναι αυτη η φωνη?Την ακους μεσα στο κεφαλι σου;Την νιωθεις να υπαρχει μεσα στο χωρο;Θα ηθελα να μαθω παραπανω

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    το σολιαν το έκοψες εεε, εμένα ολοι η θεραπεία μου είναι το σολιαν. Εχω διαβάσει οτι οι φωνες ειναι οι φόβοι μας. εγω δεν εχω συμπτώματα ποια, με απασχολεί μόνο μια μικρή φαγούρα με πιάνει σε ολλο το σώμα λες να ειναι εξωπυραμιδικο?

Έπαθα μια άλλη ζημιά έπαθα θλάση στο δεξί τετρακέφαλο στο δεξι ποδι δυστυχώς, πήγα σε ορθοπεδικό και μου είπε θα χρειαστεί ένα με ενάμιση μήνα να φτιάξει. έπαθα και το πρώτο σοβαρό τραυματισμό μου. έχω συνηθίσει να γυμνάζομαι και τώρα δεν τη παλεύω καθόλου να κάθομαι σπίτι.
    ναι το εκοψα το solian.ειδα σημαντικη βελτιωση με το risperdal.αλλα τωρα δε ξερω γιατι το παθαινω.
    οι φωνες μπορει να ακουγονται και ενω εισαι καλα ή ειναι πιθανη υποτροπη?
    περαστικα παυλο και εγω πριν 2 εβδομαδες ημουν με διαστρεμμα σε ναρθηκα το ποδι

Quote Originally Posted by myrto2019 View Post
    ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ....KEEP WALKING BOO ..
    ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση..!

Quote Originally Posted by MechanismOfMadness View Post
    Boo καλησπερα, μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως ειναι αυτη η φωνη?Την ακους μεσα στο κεφαλι σου;Την νιωθεις να υπαρχει μεσα στο χωρο;Θα ηθελα να μαθω παραπανω
    ειναι 2 οι φωνες γενικοτερα.τωρα ακουω την αντρικη.μου λεει πραγματα για μενα ή τσακωνομαστε γιατι μου μιλαει ασχημα.μου λεει για τους αλλους ανθρωπους και με μειωνει.ποτε να μιλησω ποτε να σταματησω να κανω κατι.κυριως το ακουω μεσα στο κεφαλι μου
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Γεια σου μπου

Συνεχίζονται ακόμα οι φωνές; Αγχώθηκες με την σχολή μπου, γιαυτό συνέβει αυτό. Κι αγχώθηκες ενώ τα πας περίφημα!!! Παρα είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου ρε μπου!!!!

Οπως και να χει προσπαθησε να ερθεις σε επαφη με τον γιατρό σου και να τον ενημερώσεις. Αυτός ξέρει τι πρεπει να κάνεις για να χαλαρώσεις.
    Και μην φοβάσαι... βλακείες λένε οι φωνές. Είναι το άγχος σου που μιλάει!! Μια χαρά τα πας στην σχολή και θα πρέπει να σαι περήφανη για τον εαυτό σου!

Senior Member
    καλησπερα ελισαβετ

ναι εχω και σημερα
    εχω 2 μεγαλα αγχη.τη σχολη και το επιδομα
    πηγα καλα στην εξεταστικη αλλα αμεσως ειπα ναι αλλα στο επομενο εξαμηνο θα τα παω χαλια γιατι ειναι πολυ πιο ζορικα..δεν εκατσα να το χαρω..
    περιμενω να με παρουν τηλ για το κεπα εδω και 1 μηνα και το εχω βεβαιο οτι θα κοπω και εχω πελαγωσει
    αμα συνεχιστει θα παω την τεταρτη το πρωι στο γιατρο
    να σαι καλα για τα καλα σου λογια!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

καλησπερα ελισαβετ

ναι εχω και σημερα
    πηγα καλα στην εξεταστικη αλλα αμεσως ειπα ναι αλλα στο επομενο εξαμηνο θα τα παω χαλια γιατι ειναι πολυ πιο ζορικα..δεν εκατσα να το χαρω..
    περιμενω να με παρουν τηλ για το κεπα εδω και 1 μηνα και το εχω βεβαιο οτι θα κοπω και εχω πελαγωσει
    Ξέρεις τι βλέπω εγώ?όλο λες δεν θα τα καταφέρω στην σχολη,θα κοπω από το επιδομα και διάφορα απαισιοδοξα.αλλά τελικά στη σχολή σου τα πήγες περιφημα.μην ακούς καμία φωνη.να άκους αυτά που σου λένε οι άλλοι. Πόσο καλή είσαι με την σχολή και ότι θα τα καταφερεις σε όλα γιατί μπορείς και είσαι δυνατή.

Senior Member
    καλα βρε boo γιατι να κοπης απο το κεπα, ενα καρο φαρμακα παιρνεις, λιγο αισιοδοξια δε βλαπτει, η ψυχωσικη συνδρομη παιρνει απο 67-80% μια χαρα.... εδω εγω που παιρνω μονο σολιαν και ακινετον πιστευω οτι θα το ξαναπαρω το επιδομα....

Senior Member
    ακουω μονο την αντρικη φωνη να μου λεει οτι ειμαι αχρηστη ανικανη να τελειωσω τη σχολη και ηλιθια για συμμετασχω σε μια συζητηση στην παρεα.ολοι ειναι καλυτεροι απο εμενα λενε.ειμαι αχρηστη και ηλιθια
    όχι άχρηστη δεν είσαι καλή μου, ηρωίδα είσαι με τόσα που έχεις περάσει και θέλεις να ζεις και να κάνεις νέα πράγματα...άλλοι με κανένα θέμα δε θα τολμούσαν να πάνε σε σχολή...
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    καλησπερα ελισαβετ

ναι εχω και σημερα
    Καλημερα
    Πρώτον όπως σου λέει κι ο Παυλος....αν κοπεις εσύ ρε μπου απτο κεπα με τέτοια ταλαιπωρία που έχεις περάσει δεν πρέπει να ξαναπεράσει κανείς! Ηρέμησε, το πιο λογικό είναι να περάσεις, παίρνεις τόσο βαριά φαρμακευτική αγωγή που κάθε νοήμον άνθρωπος, πόσο δε μάλλον γιατρός, καταλαβαίνει πως χρειάζεσαι βοήθεια.

Οσο για την σχολή....τα χεις πάει περίφημα μπου!!!! Εσκισες στην σχολή και συ κάθεσαι και σκέφτεσαι το επόμενο εξάμηνο; Μια χαρά θα τα πας και στο επόμενο εξάμηνο, θα δεις! Κι εξάλλου τι; Πότε κώλωσες για να κωλώσεις και τώρα; Οσο δύσκολα κι αν είναι θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς.
    Πρέπει να μάθεις πια να ηρεμείς τον εαυτό σου όταν βλέπεις πως αρχίζει και φρικάρει. Δεν είμαι γιατρός αλλά τείνω να πιστέψω πως η πηγή όλων των προβλημάτων σου είναι οι υπεραπαιτήσεις που έχεις απτον εαυτό σου και ο αυστηρός τρόπος που τον κρίνεις

Senior Member
    καλησπερα

μακαρι να ειναι ετσι και να το παρω γιατι εχω ακουσει οτι κοβουν πολλους πλεον..
    θα προσπαθησω να κανω οτι καλυτερο μπορω και με τη σχολη.απλα τωρα με τις φωνες ειναι πολυ δυσκολο να συγκεντρωθω στο μαθημα..θελω να φευγω..
    καλο θα ηταν ελισαβετ να ηρεμω πριν φρικαρω αλλα δεν το καταφερνω.δε παιρνω χαμπαρι οταν ξεκιναει.δε μπορω να καταλαβω την αρχη.
    και ναι ισχυει αυτο με τις υπεραπαιτησεις αλλα ετσι με εχουν μαθει απο παιδι ειδικα στο σχολειο με τους βαθμους..οι δικοι μου αν επαιρνα καπου κατω απο 17 με στελνανε φροντιστηριο......
    ευχαριστω για τη στηριξη!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ακουω μονο την αντρικη φωνη να μου λεει οτι ειμαι αχρηστη ανικανη να τελειωσω τη σχολη και ηλιθια για συμμετασχω σε μια συζητηση στην παρεα.ολοι ειναι καλυτεροι απο εμενα λενε.ειμαι αχρηστη και ηλιθια
    Σε βοηθαει να ξερεις οτι ολοι οι ανθρωποι που εχουμε ανασφαλειες εχουμε νιωσει ετσι; Απλα δεν το ακουμε σαν φωνη, αλλα σαν δικη μας σκεψη. Αυτη ειναι η μονη διαφορα.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast