Είμαι ερωτευμένη με τον καθηγητή μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Κοπέλα μου στο είπα και πιο πάνω, θα σου αφήσει κουσούρια αυτή η ιστορία. Θα χάσεις πολύ χρόνο για να αναρρώσεις από αυτή την ιστορία, όσο θα συνεχίζεις να την αναμασάς.

Απλά σκέψου ότι σε 15 χρόνια δε θα τον θυμάσαι. Γιατί; Γιατί θα είναι άλλο ένα ραμολιμέντο που θα τρέχει στον παθολόγο για χάπια. Θα τον βλέπεις και θα λες: "με αυτόν τον γεροξεκούτη ήμουν ερωτευμένη; Τι χαζή που ήμουν τότε..."
    15 χρόνια;;; πολλά λες....Του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα τον θυμάται καν.......Νέα ζωή .....φοιτήτρια θα γνωρίσει νέους ανθρώπους .....

Banned
    Θα σου πω μόνο "μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν".

Αν πάλι δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα και ποντάρεις στο ότι δεν θα μαθευτεί, γελιέσαι. Αυτά συνήθως δεν κρύβονται και θα πληγωθείς και εσύ και ο άλλος θα καταστρέψει την οικογένεια του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    15 χρόνια;;; πολλά λες....Του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα τον θυμάται καν.......Νέα ζωή .....φοιτήτρια θα γνωρίσει νέους ανθρώπους .....
    Ακριβώς θέλω να δείξω την αντίθεση... Αλλά θα το καταλάβει και η ίδια. Δεν είναι χαζή η κοπέλα. Μια χαρά έξυπνη και ικανή είναι, απλά ο έρωτας αποδιοργανώνει το μυαλό κάθε ανθρώπου και τον κάνει να πράττει με τρόπο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπραττε...
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Miliva21
    Guest
    Ακριβώς θέλω να δείξω την αντίθεση... Αλλά θα το καταλάβει και η ίδια. Δεν είναι χαζή η κοπέλα. Μια χαρά έξυπνη και ικανή είναι, απλά ο έρωτας αποδιοργανώνει το μυαλό κάθε ανθρώπου και τον κάνει να πράττει με τρόπο που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπραττε...
    Εγώ δεν είπα ότι είναι χαζή...απλα ότι το έχει γιγαντωσει και εξιδανικευσει πολύ στο μυαλό της από όσο άξιζει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγώ δεν είπα ότι είναι χαζή...απλα ότι το έχει γιγαντωσει και εξιδανικευσει πολύ στο μυαλό της από όσο άξιζει
    Ερωτική ανεμοβλογιά θα το βάφτιζα αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει στην εφηβεία μας με μεγαλύτερα άτομα.

Όλοι το περνάμε κάποια στιγμή.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Ερωτική ανεμοβλογιά θα το βάφτιζα αυτό το φαινόμενο που συμβαίνει στην εφηβεία μας με μεγαλύτερα άτομα.

Όλοι το περνάμε κάποια στιγμή.
    Όχι όλοι. Σε μένα δε συνέβη. Οι μεγαλύτερες κατά 1-2 χρόνια κοπέλες μού φαίνονταν ήδη μεγάλες. Από κει και πάνω πολύ μεγάλες. Όταν ήμουν π.χ. 18, πολλές στα 30-35 είχαν παιδιά μόνο 5-10 χρόνια μικρότερά μου. Τις έβλεπα λοιπόν σαν μαμάδες (αυτό ήταν άλλωστε).

Εν περιλήψει, η ρομαντική γοητεία των μεγαλύτερων προς τους μικρότερους σε ηλικία, ήταν και εξακολουθεί να είναι κάτι ακατανόητο για μένα.

Senior Member
    ο ερωτας χρονια δεν κοιτα.
    Βουρ στον πατσα, κυριολεκτικα χαχαχα.

Junior Member
    Δεν αντεχωωω..είχαμε πάλι μάθημα και τον κοιτούσα κ έλιωνα πραγματικά..του έγραψα και 20..νιώθω ότι θα εκραγώ η κάτι τέτοιο

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234