Results 16 to 30 of 53
-
30-03-2019, 10:02 #16Miliva21Guest
Αυτός έχει ωριμότητα και σκέψη και εμπειρία εσύ 18 χρόνων κορίτσι όσο ώριμη και αν είσαι για την ηλικία σου δεν φτάνεις την εμπειρία ζωής και την οπτική που βλέπει τα πράγματα ο ίδιος......Δεν έχετε τόσα κοινά όσα νομίζεις....
Τον έχεις εξιδανικευσει στο φουλ.....ενας άντρας είναι (ηλικίας δεν μας λες)...Αλλά μεγάλος...Και καθηγητής....μορφωμένος δλδ.....Δεν θα μπορούσε να είναι ξύλο απελεκητο.....απλα δεν είναι ο θεος που έχεις βάλει με το μυαλό σου...Δεν τον έχεις δει στη καθημερινότητα του πως φέρεται....πχ αν είναι καλός με τα παιδιά που έχει....ή αν απαταει τη γυναίκα του......ή αν είναι απότομος ή αν μιλάει άσχημα στους δικούς του.....ή οτιδήποτε άλλο κουσούρι έχει ....γτ όλοι έχουμε κουσούρια και εσένα σου φαίνεται τέλειος γιατί δεν τον ξέρεις καλά.......
Αλλά ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός
- 30-03-2019, 14:45 #17
Είναι γύρω στα 42-45 ..κάπου εκεί ..κοιτά ο συγκεκριμένος είναι φουλ ήρεμος σαν άνθρωπος πραγματικά...σε φάση που νομίζεις ότι είναι χαζεμένος ..αλλά ναι σίγουρα θα έχει και τα ελαττώματα του ..άλλωστε όλοι έχουμε
30-03-2019, 14:59 #18
δικαιωμα σου ειναι να του το πεις η οχι. ομως οποια απαντηση να παρεις να ξερεις οτι στο τελος μονο εσυ θα πληγωθεις. ειναι παντρεμενος με παιδια αρα μαζι σου θα θελει μονο περιπετεια. η να σου πει οτι κολακευεται και οτι εισαι μαθητρια του και πρεπει να το καταλαβεις. οποτε και τα δυο εσενα κανουν κακο. οκ ετυχε να νιωσεις αισθηματα για αυτον αλλα να προσεχεις τον εαυτο σου.
30-03-2019, 15:50 #19Miliva21GuestΕ καλά....κατάλαβες πως το είπα .....Δεν είπα ότι βαράει τη γυναίκα του αλλά σίγουρα έχει πλευρές αρνητικές ή όχι τόσο συμβατές με σενα που δεν γνωρίζεις.............
Επιπλέον ακόμα και στη περίπτωση που του μιλούσες και ανταποκρινόταν αυτό που θα ήθελε από σένα όπως ειπώθηκε θα ήταν κάτι παροδικό και παράλληλο με τη γυναίκα του ...Εσύ θες να έρχεσαι δεύτερη;;; είναι αυτό που θες ; δεν νμζ...άσε που αν ανταποκρινόταν σε σένα θα έχανε και το κύρος του ως άνδρας.....! Δεν θα έπεφτε στα μάτια σου αν ήθελε κάτι από σένα;;;;; θα ήταν απλά ο άντρας που εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις και παίζει με μαθητριουλες....γτ ακόμα και στη περίπτωση που ήταν θετικός απέναντι σου σημαίνει ότι θα τριγυρνουσε σαν μαλακας πίσω από το κάθε κοριτσάκι που τον έβλεπε σαν Θεό....
Και θα ήταν και άνισο αυτό διότι ως έμπειρος και μεγαλύτερος ξέρει να χειρίζεται τις σχέσεις και έχει το πάνω χέρι....
Γι αυτό σου λέω....άστο να πάει καλύτερα
30-03-2019, 18:38 #20VagggGuestΕχεις μιλήσει γ'αυτο στους γονείς σου? Αν οχι τότε θα πρέπει να τους το πεις με όμορφο τροπο οτι αντιμετωπίζεις αυτο το ζήτημα και απο εκει και πέρα να το δείτε μαζί πως θα το αντιμετωπισεις. Το σωστό είναι να μην κάνεις καμία κίνηση που θα σε ντροπιάσει και αντίθετα να βρεις κάνα αγόρι της ηλικίας σου να ερωτευτείς, γιατί αν το ξεκινήσεις δεν θα εχει καλή κατάληξη και θα πληγωθείς πολύ και ίσως του δημιουργήσεις μεγάλο θέμα αφού εχει ήδη οικογένεια και παιδί. Αν δεν είχε οικογένεια παει στο καλό αλλα τωρα..οχι οχι μακρυα και αγαπημενοι.
30-03-2019, 19:03 #21
Όλοι έχουν να καταθέσουν μια άποψη, γιατί είχαν κάποιες φαντασιώσεις στην ηλικία σου.
Να σου πω κάτι; Είχα φάει τρελό κόλλημα κάποτε με μια καθηγήτρια, στο Πανεπιστήμιο όμως. Ήταν μικρή σε ηλικία, δεν ήταν καμία πουρόγρια. Εγώ τότε 21, αυτή 31,5. Όπως κατάλαβες είναι το αντίστροφο από άποψης φύλων (φοιτητής-καθηγήτρια).
Μου έδωσε πολύ καλά πράγματα. Με έκανε πειθαρχημένο, άριστο στο μάθημά της, γεμάτο όρεξη για ζωή. Μόλις τέλειωσε η "συνεργασία" μας την ευχαρίστησα και ανταπέδωσε τυπικά. Δυο μήνες αργότερα, είχα στείλει ένα πελώριο email που της έλεγα ότι μου άρεσε και ότι δεν περίμενα ανταπόκριση. Απλά το έβγαλα από μέσα μου, για να μη ζω με το βάρος αυτό.
Απάντηση δεν έλαβα (Σεπτέμβρης του 2016) και δεν περιμένω να λάβω.
Τώρα έχει παντρευτεί, νοικοκυρευτεί, ενδεχομένως να είναι και έγκυος...
Εγώ τρελάθηκα, έπαθα εμμονή μαζί της και έχασα κάθε λογική όταν έφυγε από τη ζωή μου. Δυόμισι χρόνια αργότερα, έχω βρει τα πατήματά μου και είμαι νορμάλ, όπως πριν την γνωρίσω. Αυτό ήταν το αρνητικό της ιστορίας. Έχασα ενέργεια, χρόνο και λογική.
Η ουσία είναι ότι μην περιμένεις να δεις στη ζωή σου ιστορίες με πρίγκιπες και με άσπρα άλογα. Και αυτός ενδεχομένως να έχει κάποιο αμόρε, οπότε καλό θα ήταν να το σεβαστείς. Επίσης, εμείς οι άντρες όταν έχουμε λίγη τόσο δα εξουσία, την εκμεταλλευόμαστε εις βάρος του αδύναμου. Μην του επιτρέψεις να σε χρησιμοποιήσει και να εκμεταλλευτεί τα αγνά αισθήματά σου. Εγώ αν ήμουν καθηγητής σε κοπέλες στην Γ' Λυκείου, θα πάλευα κάθε μέρα με τους πειρασμούς που θα με περιέβαλλαν. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα να μην υποκύψω σε πειρασμούς που θα είχα.
Όταν όμως παίζει η φήμη και το κύρος του καθηγητή (δηλαδή ο άρτος ο επιούσιος του), θα το σκεφτεί διπλά να κάνει κάτι.
Αν ήσουν μητέρα και είχες κόρη, θα πρόσεχες σε ποιον καθηγητή θα εμπιστευόσουν την τυπικά ανήλικη κόρη σου, έτσι;
Οπότε οι καθηγητές για να έχουν μια δεδομένη "φήμη και πελατεία", δε θα τα τίναζαν όλα στον αέρα γιατί είχαν καύλες με την μαθήτριά τους... Σόρρυ για την έκφραση, με όλο το σεβασμό, να με συμπαθάς...Last edited by PositiveWave; 30-03-2019 at 19:20.
Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
30-03-2019, 19:49 #22
30-03-2019, 22:01 #23
Προχωρα κανονικά απλά καντο με τροπο να μη σε καταλάβει κανείς, αυτός γύρισε να σε κοιτάξει είχε λόγο και το κανε απλα μπορει να του ειναι δυσκολο λογο ηλικιας και να φοβαται επισης. Αν το πεις πουθενα και μαυθευτει οτι τραβιεστε τον εκαψες παντως.
30-03-2019, 22:09 #24
30-03-2019, 22:50 #25
Σιγα ρε φιλε τι θα παθει η κοπελα δε σου πε οτι ερωτευθηκε κανενα δολοφονο, εναν γλυκουλη καθηγητη απο το φροντηστηριο δε θα το παντρευτει κιολας. Αν θελει να προχωρησει ας το κανει απλα με τροπο. 18 ειναι η κοπελα οχι 15 εχει μαγαλωσει ισα ισα που αυτος που ειναι μεγαλυτερος θα της φερθει πιο καλα απο κανα οτι να ναι της πιατσας τριανταρη.
30-03-2019, 23:00 #26
Πάντως αν το μάθει, μπορεί να το πάρει πολύ στραβά και να μην της ξαναμιλήσει ποτέ. Και η πιθανότητα αυτή είναι βαρυσήμαντη. Θα αλλάζει δρόμο όταν θα την βλέπει από ενοχές ή για να της το ξεκόψει μαχαίρι.
Εγώ εικάζω ότι η καθηγήτρια μου αν με δει μπροστά της θα κάνει μεταβολή και θα τρέχει σαν τον Μπολτ από ντροπή. Κι ας ήμουν άριστος, κι ας ήμουν αρκετά έμπιστος της. Ακόμη και αν δεν έπαιξε τίποτα, το γεγονός ότι της είπα τι αισθανόμουν, ακόμη και απρόσωπα, την έκανε να φρικάρει άγρια και να φοβάται για το ανδρικό πληθυσμό που βρίσκεται στα αμφιθέατρα. Με το μυαλό της μπορεί να λέει: "Ποιος ξέρει πόσοι πυροβολημένοι θα υπάρχουν στα αμφιθέατρα"...Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
30-03-2019, 23:24 #27VagggGuest
30-03-2019, 23:43 #28
Δεν ειναι το ιδιο φίλε απλά η κοπέλα είναι 18 που σημαίνει πως η υπογραφή της μετράει σε πολλά πράγματα κανονικά και σε 2 μηνες να ζει μονη της κανονικα σα μεγαλη γυναικα. Αλλο 15 αλλο 18 αλλο 12 ειναι τρια χρονια πολυ σημαντικα και μετα τα 16 το επιτρεπει και ο νομος δεν ειναι τυχαιο αυτό. ΠΡΟΧΩΡΑ
30-03-2019, 23:47 #29Miliva21GuestΕγώ λέω κορίτσι μου να το έχεις ως σενάριο μόνο στη φαντασία σου το αμορε με τον καθηγητη όπως σου είπα απλά περνάς μια περίοδο που έχεις απογοητευτεί και θες να ονειρεύτεις και να φαντασιώθεις κάτι ανώδυνο........μην τον βλέπεις ούτε ως λύση ούτε ως τον κατάλληλο άνθρωπο γιατί δεν είναι...Μην μπαίνεις σε αγχη να του το πω να μη του το πω...τζάμπα κόπος.......Και αποπροσανατολιζεσαι από τις πανελλήνιες σου χωρίς λόγο
Άντε και όλη η ζωή μπροστά σου να γνωρίσεις άντρες...Και να βρεις αυτόν που κάνει για σένα και εσύ για εκείνον
30-03-2019, 23:54 #30Miliva21GuestΤο πιο πιθανό αν του μιλούσες θα ήταν να σου κόψει τον τσαμπουκά και να σε γειώσει ώστε να καταλάβεις πως το κολληματακι μαζί του θα παίζει μόνο στο μυαλό σου.....ή στη καλύτερη να στρίβει δρόμο μόλις σε βλέπει...άσε που μπορεί να το πει στους γονείς σου...έχεις τώρα όρεξη να σου κάνουν όλοι τους κήρυγμα για μια αθώα συμπάθεια προς το καθηγητή σου...; που στη τελική όλοι το έχουμε περάσει λίγο πολύ να μας αρέσει ενας δάσκαλος ένας καθηγητής ένας προπονητής μας....σιγά πια....τόσο κλισέ και παιδιαστικο που μόλις βρεις αυτό που θες θα απορείς με τον εαυτό σου πως το πήρες τόσο στα σοβαρά
Και στη χειρότερη περίπτωση που σου πει ωραία έλα να το κάνουμε....( που δεν νμζ γιατί αν είναι σοβαρός και επαγγελματίας θα τα κόψει αυτά μαχαίρι ) θα σε πηδήξει και θα γυρίσει στη γυναίκα κ στο παιδί του.....! Ώριμη συμπεριφορά θα σου φαινόταν αυτό;