Υπαρξιακά Ζητήματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Υπαρξιακά Ζητήματα

Καλησπέρα παιδιά
    Είχα γράψει ξανα κατι πριν λίγες μέρες σήμερα επανέρχομαι με κάτι διαφορετικό. Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πολλές αλλαγές στη ζωή μου (αλλαξα δουλειά, χώρα, σπίτι). Πέρα απο αυτές τις αλλαγές έπαθα και κάποιες κρισεις πανικού που με επηρέασαν πάρα πολύ. Τις τελευταίες μέρες εχω τα υπαρξιακά μου ζητήματα που με απασχολούν πολυ. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω οτι δε ξέρω ποια είμαι, αναρωτιέμαι αν αυτή είναι η κανονική πραγματικότητα, αν ζω σε ενα ψέμμα ή ενα όνειρο. Παντα είχα τέτοια ερωτήματα όπως ολοι μας φαντάζομαι αλλα μετά από λίγο μου έφευγαν. Αυτές τις μέρες με βασανιζουν αρκετά και με χαωνουν. Είναι πολύ κακο να αμφισβητείς την ιδια σου τη πραγματικότητα. Δε ξέρω αν κάποιος μπορεί να με καταλάβει. Ελπίζω να μην έχω αρχισει να χάνω το μυαλό μου.

Vaggg
    Guest
    Μπορώ να σε καταλάβω αρκετά όσον αφορά την αντίληψη περί πραγματικότητας.

Banned
    Kαλημερα crazygirl.Δεν χανεται ετσι το μυαλο οπως ειπες ολοι μας σε καποια φαση εχουμε σκεφτει αυτα που λες θα σου περασει. Μπραβο σου παντως που μπορεσες να αλλαξεις Χωρα εγω ουτε Νομο δεν μπορω να αλλαξω.Ποσο καιρο βρισκεσαι στο εξωτερικο? Και κατι αλλο ειπες οτι εκανες μονο δυο συνεδριες στην Ελλαδα πρεπει να σε παρακολουθησει καποιος ειδικος εκει που βρισκεσαι τωρα σε τι γλωσσα θα μιλας και πως θα τον βρεις δεν ξερω καλη τυχη.
    Last edited by Delmember2052020; 31-03-2019 at 08:56.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Roulaki1 View Post
    Kαλημερα crazygirl.Δεν χανεται ετσι το μυαλο οπως ειπες ολοι μας σε καποια φαση εχουμε σκεφτει αυτα που λες θα σου περασει. Μπραβο σου παντως που μπορεσες να αλλαξεις Χωρα εγω ουτε Νομο δεν μπορω να αλλαξω.Ποσο καιρο βρισκεσαι στο εξωτερικο? Και κατι αλλο ειπες οτι εκανες μονο δυο συνεδριες στην Ελλαδα πρεπει να σε παρακολουθησει καποιος ειδικος εκει που βρισκεσαι τωρα σε τι γλωσσα θα μιλας και πως θα τον βρεις δεν ξερω καλη τυχη.
    Καλημέρα Ρούλα
    Η μετάβαση ήταν αντίστροφη για μενα. Ζουσα στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα και ξαναγυρισα Ελλάδα πριν απο 2 μήνες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Vaggg View Post
    Μπορώ να σε καταλάβω αρκετά όσον αφορά την αντίληψη περί πραγματικότητας.
    Για κάποιο λόγο μου δίνει πολύ χαρα να ακούω ότι δεν είμαι μόνη και οτι υπάρχουν άνθρωποι που με καταλαβαίνουν.

Vaggg
    Guest
    Quote Originally Posted by CrazyGirl2019 View Post
    Για κάποιο λόγο μου δίνει πολύ χαρα να ακούω ότι δεν είμαι μόνη και οτι υπάρχουν άνθρωποι που με καταλαβαίνουν.
    Δεν είσαι μονη σου, και αυτος είναι ενας καλος λόγος να πέρνεις χαρά

Banned
    Crazygirl sorry για πριν δεν καταλαβα αλλα και παλι βρες καποιον ειδικο εδω να μιλησεις για τις κρισεις πανικου που παθαινεις. Καπου διαβασα κατι ωραιο ΄΄οταν το στομα σταματα να μιλα, μιλα το σωμα΄΄Και κατι αλλο τα υπαρξιακα που λες μαλλον ειναι απο μελαγχολια ισως η μεταβαση που εκανες απο το εξωτερικο στην Ελλαδα. Παροδικο θα ειναι μην στεναχωριεσαι.