Results 31 to 45 of 49
Thread: Μπερδεμένη πολύ.
-
01-04-2019, 15:49 #31Miliva21Guest
- 01-04-2019, 15:53 #32Miliva21Guest
Να κρατήσεις χαρακτήρα....να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου.......θες σχέση από αυτόν ;;;; αν ναι ξεκαθάρισε του το !!!!!
άσχετα από το τι θέλει εκείνος....
.....αν οχι πες απλα τι θες...εξεφρασε τις δικες σου αναγκες και μην κανεις πισω να σε χρησιμοποιουν εκεινοι οπως θελουν με βάση τις δικες τους ανάγκες
Μην συμβιβάζεσαι με τα ψίχουλα που σου πετάνε και μην τρέχεις από πίσω τους με το που κουνησουν το δάχτυλο τους .....Μόνο έτσι θα σε δουν σοβαρά αλλιώς θα είσαι για παντα η δεύτερη επιλογή...Η φλου και η χλιαρή
Σεβασου τον εαυτό σου και δείξε και λίγο εγωισμό......Μην οπισθοχωρεις δείχνε στους άλλους αυτό που εσύ θες .........Η στάση σου τώρα δείχνει μια κοπέλα χωρίς αυτό πεποίθηση που την κάνουν ότι θέλουν και αυτό τους απωθεί...
Βάλε τα όρια σου επιτέλους!!
Τις πράξεις να κοιτάς πάντα αυτές σου λένε πως νιώθει και τι θέλει ο άλλος
Από λόγια του αέρα έχουμε πήξει
01-04-2019, 16:01 #33
το 1/3 του κειμενου διαβσα.
και απο αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο τυπος ειχε μηνες στα καραβια.
και σε θελει, αλλα θελει να ξεσκασει κιολας.δεν το βρισκεις λογικο?δλδ ακομα δεν βγηκε απο τα καραβια να θλει δεσμευση?.
πηγαινε το σιγα σιγα , και μην αγχωνεσαι αμα δεν βαραει και πολλα τηλεφωνα ,μπορει να μην ειναι πολυ εκφραστικος η να βαριεται να σε εχει ολη την ωρα πανω απο το κεφαλι του,αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν σε θελει.
01-04-2019, 19:33 #34
Ακριβώς δε θέλω να συμβιβαστώ η να με χρησιμοποιεί κανείς γιατί έτσι θέλει. Και το ότι με πειράζει είναι γιατί είναι κάτι που ενώ δε φταίω βγήκε και δε θέλω να αναγκάζομαι να το δεχτώ. Όπως επίσης να νιώθω ότι ενοχλώ και τρέχω πίσω του ενώ δεν δίνει τόσα πολλά σημάδια επικοινωνίας όταν δεν είμαστε από κοντά.
Ναι ήταν πολύ καιρό και τώρα που γύρισε θέλει να κάνει πολλά πράγματα που δεν μπορούσε εκεί είπε.
Αλλα ακομα κι αν με θελει πρέπει να το δείξει. Όταν πχ του στείλω και είναι τόσες ώρες και δεν απαντήσει πάρα την άλλη μέρα η πήρα ένα τηλέφωνο χτες
Και μεχρι σήμερα δεν απάντησε. Δεν ξαναπήρα και γιατί νευρίασα και γιατί κι εγώ το είδα εγωιστικα και είπα δε θέλω να τρέχω. Όμως θέλω να δω από κείνον κάτι ως ένδειξη ενδιαφέροντος. Και για να ηρεμήσω κι.εγω και να μη σκέφτομαι αρνητικα
01-04-2019, 20:08 #35
Στέλλα δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι πέφτεις συνεχώς στο ίδιο προφιλ άντρα; Δεν θεωρείς ότι λέει κάτι αυτό για τον δικό σου χαρακτήρα;
Επισης βρε Στέλλα έχω την εξής απορία....εσύ θες κανέναν από αυτούς ή απλά τους θες επειδή εκείνοι δείχνουν λίγο ενδιαφέρον; Γιατί μου κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι με το ίδιο κόλλημα μιλούσες και για τον πρώτο και για τον δεύτερο και τώρα για τον τρίτο. Σαν να τον θέλεις τρελά ας πούμε.
01-04-2019, 21:34 #36
Στέλλα μου, μπορώ να προσθέσω μια σκέψη;
Είσαι νέα κοπέλα. Θα σου πω κάτι, χωρίς να είμαι παππούς, είμαι 23 στα 24. Δεν είμαι κανένας που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι, αλλά έχω καταλάβει κάτι, αργά όμως πιστεύω...
Καταριέμαι με μεγάλη οργή τις ώρες και τις στιγμές του παρελθόντος που έχω καθίσει μπροστά από μια οθόνη και έχω καθίσει να περιμένω την κάθε μαλ...σμένη να μου απαντήσει και να μου δείξει το ενδιαφέρον της.
Ακουσέ με. Άτομα που δε σέβονται τον πολύτιμο χρόνο σου, δεν αξίζουν ούτε ένα λεπτό σκέψης και ενέργειας από μέρους σου.
Πόσα ωραία πράγματα θα μπορούσες να κάνεις όσο περίμενες μήνυμά του... Πόσες βόλτες θα έκανες έξω περπατώντας, γνωρίζοντας νέα στέκια, νέες γειτονιές, νέους ανθρώπους. Θα μάθαινες καινουργια πράγματα, διαβάζοντας... Και το άγχος, είναι φαρμάκι... Πως λέγανε παλιά στα χωριά οι κοπέλες όταν είχαν κάποια απογοήτευση; "Φαρμακωθηκα"...
Όσο αγχώνεσαι για αυτόν, τόσο φαρμακώνεσαι... Γεμίζεις μέσα σου με δηλητήριο και αυτό σε γεμίζει με ανασφάλειες και ψυχοσωματικά θέματα
Έπειτα, έχεις τα φόντα να βρεις κάτι καλύτερο. Οι γυναίκες δεν έχετε θέμα να βρείτε εύκολα τον επόμενο και μάλιστα στα δικά σας στάνταρ. Γιατί εσείς διαλέγετε!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
01-04-2019, 23:52 #37
Ναι δεν είναι ωραίο να κάθεσαι έτσι και να περιμένεις. Ναι και αγχώνομαι και στενοχωριεμαι. Και θελω να στείλω και να πάρω ένα τηλέφωνο αλλά λέω δε ξέρω αν κάνω καλά.. Αν πρέπει. Κι απο την άλλη λεω αν το αφήνω και είναι λάθος. Τι να κάνω.. Δε ξέρω
02-04-2019, 01:17 #38
02-04-2019, 01:19 #39
02-04-2019, 01:32 #40
δεν εξαρταται απο το τηλεφωνο αλλα απο το τι εχεις καποιος στο μυαλο του πρωτος δευτερος τριτος και οτι λενε οι αλλοι το ιδιο κανει η μπιλια καθετε παντα σε ενα νουμερο
02-04-2019, 01:51 #41
Δε ξέρω. Μεχρι ενα σημδιο μπορει να περιμενω. Και να δω αν κάνει εστω κάτι. Αλλά λέω μέσα μου κι αν δε κάνει και απλά λεει ας μου στείλει. Οπως ειπε θελω να σε δω κ να μιλαμε. Αλλα 2 μερες περασαν και τιποτα
02-04-2019, 02:06 #42
εσυ τωρα θες να κοπιασει για να σου μιλησει αλλα οι ανθρωποι υποτιθετε οτι κανουν σχεσεις για να κανουν τη ζωη τους καλυτερη αλλιως ποιο το οφελος
02-04-2019, 07:40 #43
Ο πρακτικός κανόνας των 24 ωρών: Όταν μετά από 24 ώρες δε σου έχουν απαντήσει, μην περιμένεις να σου απαντήσουν ποτέ.
Εξαιρούνται λόγοι ανωτέρας βίας, αλλά κράτα τον κανόνα αυτό στη ζωή σου. Όσο μη διαθέσιμος είναι κάποιος, τόσο να του το ανταποδίδεις.
Είτε μιλάμε για φλερτ, είτε για φιλίες, είτε για δουλειά, όταν δε σου απαντάνε, στις πλείστες περιπτώσεις το έχουν δει το μήνυμα και δε σου απαντάνε, γιατί δε σε σέβονται. Μην το σκέφτεσαι καθόλου όμως και μην αγχώνεσαι, γιατί δεν είναι κάτι που θα σε απασχολεί σε 5 χρόνια.
Έπειτα, μη νιώθεις ενοχές. Δεν θα κάνεις λάθος αν δεν του μιλήσεις. Τι είσαι; Η μάνα του είσαι και νιώθεις ενοχες που δεν του μίλησες του παιδιου; Γιατί ανησυχείς; Νομίζεις ότι μπορείς να ελέγξεις και να καθορίσεις την ασφάλεια και την ευτυχία ενός ανθρώπου στέλνοντας ένα μήνυμα;
Όσο γινόμαστε καλοί Σαμαρείτες με όλους ανεξαιρέτως, ενώ απέναντι μας πολλές φορές έχουμε να κάνουμε με γαϊδούρια, τόσο πιο πολύ ζημιώνουμε τους εαυτούς μας.
Συμπέρασμα: Οι Γάλλοι λένε: η ευγένεια υποχρεώνει. Και όταν κάποιοι άνθρωποι δεν "υποχρεώνονται" από την ευγένειά μας, απλά δεν ξέρουν από τρόπους. Θες να ζεις με ανθρώπους άξεστους και χωρίς τρόπους; Δε μου φαίνεσαι χαζή. Είσαι αρκετά έξυπνη, αλλά προσωρινά ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ.
Θα μου πεις: μα αυτός μου λέει... Αυτό το λάθος κάνεις. Μένεις στα λόγια του.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
02-04-2019, 09:30 #44
02-04-2019, 09:32 #45
Α καλά..και ακόμα ασχολείσαι...αυτή τη σχέση μου φενετε πως μόνο εσύ τη θέλεις...δεν ξέρω..ο τύπος μου φενετε στο ούτε κρύο ούτε ζέστη....άνθρωπος που σε θέλει πάντα βρίσκει ευκαιρία να σε βλέπει η έστω να σε ακούει...ήταν στα καράβια...τώρα είναι εδώ αντί να κανονίζεται να βγενετε και να βλεπεστε και να περνάτε καλά...αυτός όλο δικαιολογίες βρικσιε..και αν δεν βλεπεστε τώρα που είναι εδώ ποτέ θα βλεπεστε όταν ξανά φύγει στα καράβια???μουφες...
Και εγώ είχα κάποτε μια κοπέλα..που άμα περιόδους τα φτιάχναμε και τα χαλουσαμε....όταν δεν ήθελε χίλιες δικαιολογίες μου έβρισκε...να δεν είμαι καλά...δεν έχω καιρό..θέλω το χρόνο μου θέλω το ένα μου...όχι έχω περ....δο. και άλλες χίλιες δικαιολογίες...τα χαλάσαμε ούτε καν τη ξανά ενόχλησα ούτε καν ξανά ασχοληθηκα και μια μέρα στα ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο.εκεινοι..βγηκαμε και περάσαμε μια χαρά ήθελε όμως ....όταν θέλει κάποιος τα υπόλοιπα είναι βερεσε...και μετά ξανά σταμάτησε φυσικά να ασχολειται.πάλι δεν είχε καιρό δεν ήταν καλά(μπαρουφες)...