Results 16 to 30 of 49
Thread: Μπερδεμένη πολύ.
-
31-03-2019, 21:48 #16
Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά πολλοί ναυτικοί όταν ανεφοδιάζεται το βαπόρι σε συμπλέγματα νησιών και σε άλλες ακτές (Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Σρι Λάνκα, κλπ.) ξαλαφρώνουν πάνω σε ντόπιες και κολλάνε "παράσημα" (ΣΜΝ). Μην το ρίσκαρεις και μην τρέφεσαι με ψίχουλα. Όρθωσε και λίγο ανάστημα, κάνε λίγο τη δύσκολη, φλέρταρε κάποιον άλλον να δούμε αν πράγματι τον πονάει, αν πράγματι σε αγαπάει και δε σε έχει για στανταράκι.
Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
- 31-03-2019, 23:24 #17
Το θέμα είναι οτι με αυτο το στυλ χάνεις την εμπιστοσύνη σου, το να χάνεται δηλαδη στην επικοινωνία κλπ. Κατι αλλο ομως, τωρα ήρθε για ποσο καιρό; Θα φύγει; Γιατι αμα ειναι να λείπει μεγάλα διαστήματα μπαίνεις σε αλλο κανάλι πλεον.
31-03-2019, 23:36 #18
Δε με είχε στο περίμενε.. Ήταν στην αλλη άκρη και μου έστελνε συνεχώς έδειχνε ενδιαφέρον και μου έλεγε τι θέλει να κάνουμε και να περνάμε πολύ χρόνο. Εδώ μαζί. Και με το που ηρθε πήρε τηλέφωνο και έλεγε θέλω να σε δω. Τόσο καιρό το. Περιμένω. Επίσης δεν υπήρξε ακόμα σεξ. Οκ ήρθαμε πολύ κοντά εννοείται και όχι μόνο. Μια φορά.. Όλες τις φορές που πήγαμε για καφέ και βόλτα και γενικά. Και μου το είπε σε θέλω για μενα.. Και. Δε θέλω να σε δω με αλλον. Θα σπαστω πολύ. Του είπα εσύ θα αποφασίσεις τι θες να κανεις.. Εγώ δε σε πιέζω ούτε σου είπα πως ψαχνομαι για κάτι που να σε κάνει να τρομάζεις η ότι θα κολλήσω πάνω σου. Έχω το πρόγραμμα μου και αν θες είσαι μέσα σ αυτό. Δε ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό.. Όμως δε θέλω να πληγωθω. Και επίσης μου είπε όχι σε θέλω.. Δε με ενοχλείς. Θέλω να σε βλέπω και να σου μιλάω. Εγώ είμαι περίεργα τώρα που γύρισα και πρέπει. Να βρω τις ισορροπίεςμου και δε θέλω να σε στενοχωρω
01-04-2019, 00:29 #19
Δεν ήταν στο περίμενε. Το. Ενδιαφέρον ήταν δικό του πιο πολύ. Αυτός το κυνήγησε ακόμα και όταν ήρθε μόλις με πήρε τηλέφωνο και λεει θέλω να σε δω.. Και γενικά θέλω να σε δω πολύ. Και βγαίνουμε πολύ συχνά και μου δειχνει ότι με θέλει πολύ. Ναι το. Ξερω πως μπορεί να ζορίζεται. Και είπα ότι δε θέλω να πιεζεσαι μαζί μ.. Να περνας καλα μαζί μ θέλω και λέει ναι πολύ σε θέλω. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή γιατί του είχα εξηγήσει ότι δε θέλω να κάνω αρπαχτές και μετά να χανομαι και φίλοι κ. Τέτοια κ λέει το ξέρεις ότι δε θα το κάνα αυτό. Και δεν υπήρξε ακόμα σεξ αν και ήρθαμε πάρα πάρα πολύ κοντά και κάθε φορά που βγήκαμε μετά.
01-04-2019, 00:35 #20
Το ξέρω αυτό με το συγκεκριμένο θέμα όταν λείπουν αλλά σ αυτη τη φάση το. Συζήτησα και αυτός με ρωτήσε. Κ λέει 9 μήνες έλειπα και μιλούσα μαζι σου. Και. Δεν πήγα αλλού εκτός από θάλασσα.
01-04-2019, 00:38 #21
Οντως όταν κάνει έτσι ναι.. Κάτι χάνεται. Όχι δε θα φύγει σύντομα θα είναι 1 χρόνο και εδώ. Και ναι Μετα μου βγήκε κάπως εγωιστικα και λέω δεν ειμαι σκυλάκι. Θα περάσω κι εγώ καλά για μενα. Πχ όταν θες να βγουμε δε ξέρω αν θα μπορώ την επόμενη βδομάδα.. Και μου είπε.. 1 βδομάδα?? Δεν θα σε δω τόσο πολύ καιρό. Δεν αντέχω
01-04-2019, 00:44 #22
μονο εσυ γνωριζεις καλα την κατασταση . εμεις ολοι μονο γνωμες μπορουμε να σου πουμε. θα σου ελεγα να κανεις οτι νιωθεις για να μην πηγωθεις. αν νομιζεις να το προσπαθησεις μαζι του και μετα αν σε παρατησει δεν θα σε πειραξει οκ να το κανεις γιατι οχι. αλλα αν το προχωρησεις και σου αρεσει και σου πει να σταματησετε η να εξαφανιστει τοτε σκεψου το παραπανω.
01-04-2019, 00:59 #23
Ναι αυτό σκέφτομαι και είμαι σε δίλημμα.. Και πιο πλ γτ ετσι όπως μου τα είπε δε ξέρω τι να κάνω.. Κ. Τον θέλω. Μ. Αρεσει εννοω
01-04-2019, 08:50 #24
Κάτι γίνεται με το κινητό σου όπως πληκτρολογείς μάλλον και πετάγονται τελείες σε άσχετες φάσεις και κόβονται οι προτάσεις στη μέση. Αυτό κάνει το κείμενό σου δύσκολο και κουραστικό να διαβαστεί, προσπάθησε να το διορθώνεις πριν το στείλεις, ιδίως αν είναι μεγάλο.
Λοιπόν, στο θέμα σου τώρα, κάτι θυμάμαι ότι γνωριστήκατε μέσω ίντερνετ ή ότι μόλις γνωριστήκατε έφυγε για ταξίδι ο άνθρωπος. Σου είπε ότι για 9 μήνες ήταν στη θάλασσα... Ε, τι θα έκανε στη θάλασσα που βαριόταν τη ζωή του; Θα καβλάντιζε στο τηλέφωνο και στο ίντερνετ. Εγώ δεν λέω σώνει και καλά ότι το έκανε συνειδητά, αλλά μπορεί κι ο ίδιος να παραμύθιαζε τον εαυτό του ότι σε γουστάρει τόσο πολύ πια... Αφού δεν είχε με τι να ασχοληθεί. Μπορεί να φανταζόνταν ότι μόλις βρεθείτε θα είχατε το τέλειο σεξ ή την τέλεια συνεννόηση και τώρα βλέπει ότι δεν είναι όπως τα είχε στο μυαλό του. Μπορεί ακόμα και να γουστάρει πράγματι, αλλά όχι σε σημείο να κόβει φλέβες. Και λογικό είναι. Το θέμα είναι πως τώρα μοιράζει την καθημερινότητά του σε διαφορετικά πράγματα και δε κάθεται πάνω από ένα κινητό και δεν είσαι η προτεραιότητά του. Επειδή ήταν τόσο έντονη η επικοινωνία όταν ήταν στα καράβια και τώρα δεν είναι, εσένα σου κακόφαίνεται, ωστόσο τώρα αρχίζουν και παίρνουν τα πράγματα τις πραγματικές τους διαστάσεις. Διότι από απόσταση μπορεί εσύ να τον βλέπεις τον άλλον σαν τον πρίγκηπα πάνω στο άσπρο άλογο και εκείνος εσένα σαν τη θεά Αφροδίτη. Το θέμα είναι από κοντά τι γίνεται...
Εγώ θα σου έλεγα να δώσεις λίγο χρόνο στην κατάσταση, ωστόσο λες ότι δεν ψάχνεσαι για αρπακτές, αλλά για σχέση. Θα είσαι καλυμμένη αν μετά από λίγο αυτός μπαρκάρει και τον βλέπεις μια στο τόσο;
01-04-2019, 10:07 #25
καλημερα.
δεν εχω καταλαβει τι γινεται μεταξυ σας...
δεν εχετε κανει ακομα, σεξ;
κι αν οχι, ποιος το αρνειται; εσυ;
εμενα μου δινει την εντυπωση οτι θελει να βλεπεστε αλλα δεν θελει να δεσμευθει.
τα περι προσαρμογης κλπ τα ακουω βερεσε.
αν ηθελε να ειναι μαζι σου μονο, θα στο ζητουσε.
τι προσαρμογη δλδ; του κανει κοπο το να εχετε σχεση;
υπεκφυγες ειναι αυτα. να ειναι ελευθερος, θελει..
01-04-2019, 13:53 #26
Όχι γνωριζόμαστε 2 χρόνια που μιλούσαμε.. Με κυνήγησε γενικά και. Όσο έλειπε μου μιλούσε.. Και έδειχνε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Και εδώ μόλις ήρθε με πήρε τηλέφωνο και να βρισκόμαστε συνεχώς. Ναι δε θελω να κάνω τέτοιες βλακειες.. Αλλά είναι περίεργο γιατί αλλά δείχνει από κοντά και άλλο είναι. Θέλει να βλεπόμαστε η να με πάρεις τηλέφωνο λέει δεν έχω θέμα.. Αλλα αυτος δε κάνει κίνηση εδώ τώρα γιατί λέει ειναι πιο χαμένος από κει και πιο χαλαρός επειδή θέλει να προσαρμοστεί.
01-04-2019, 14:53 #27
παλι μπερδεμενα τα λες.
σεξ κανατε;
το σεξ ειναι η βλακεια που δεν θελεις να κανεις οσο ειναι ετσι τα πραγματα;
σε πιεσε για κατι; η κι αυτος χαλαρος ειναι και δεν ζηταει σεξ και τετοια;
εσυ επαναλαμβανεις αυτα που σου λεει. τι θα πει δλδ "θελει να ειναι χαλαρος να προσαρμοστει". τι προσαρμογη να κανει; ωσπου να προσαρμοστει θα ξαναφυγει. αφου λες εναν χρονο θα κατσει. ενας χρονος δεν ειναι πολυς καιρος.
λες σε διεκδικησε, σου μιλουσε. τωρα που ηρθε σου ζητησε να κανετε σχεση η οχι;
τι θα πει "δεν εχω θεμα";;;
δεν εχω θεμα, σημαινει, μου ειναι αδιαφορο. ουτε κρυο , ουτε ζεστη.
μου κανει εντυπωση που κι ο αλλος που μας ελεγες, δεν επαιρνε την πρωτοβουλια να βρεθειτε και βρισκοσασταν μονο οταν το ζητουσες εσυ.
κατι κανεις ...
01-04-2019, 15:00 #28
Βρε Στέλλα μας τρολάρεις;
Τον τελευταίο καιρό μας έχεις αναφέρει τρεις διαφορετικούς άντρες όπου και με τους τρεις γινόταν το ίδιο ή εγώ κάνω λάθος;
01-04-2019, 15:22 #29
Όχι δεν κάναμε.. Μου την έπεσε.. Εδειξε ότι με θέλει και
εγώ. Και μετά μου είπε αυτό. Και μπερδεύτηκα. Δε με πίεσε.
Ούτε εγώ.. Μου είπε σε θέλω σε γουστάρω πολύ. Ναι μου μιλούσε με κυνήγησε δλδ. Και εδώ τώρα μου είπε ότι μετά θέλει να ναι έτσι χαλαρός στο πρόγραμμα του. Εγώ είπα δεν σε πιέζω δες τι θες. Εκείνη ήταν άλλη περίπτωση εδώ βρισκόμαστε μου λέει και περνάμε πολύ ωραία. Έχει διαφορά στο ότι χάνεται. Δεν επικοινωνεί επειδή έτσι λειτουργεί και πρέπει εγώ να κάνω κίνηση και δε μ αρέσει γιατί. Του είπα αισθάνομαι πως ενοχλώ και μου είπε όχι ούτε καν. Θέλω να μιλήσουμε.. Να σε δω πολύ.
01-04-2019, 15:28 #30
Θέλω να τον πάρω τηλέφωνο να μιλήσουμε να τον δω. Όμως σκέφτομαι αυτό και σταματάω. Δε ξέρω τι να κάνω. Αν πρέπει η οχι.