Results 46 to 49 of 49
Thread: Μπερδεμένη πολύ.
-
02-04-2019, 09:47 #46
Ναι όντως ισχύει αυτο. Ειναι μια μερα απο χτες που ειχαμε μιλήσει ακριβώς. Αν ακομα δεν δω κινηση απλα θα κανω ενα ξεκαθαρισμα γιατί τώρα με εχει στην αναμονή. Και αυτό σκοτώνει. Θέλω να ξερω. Γιατι αλλα μου ειπε.. Και εδειξε επισης πράγματα και δεν είναι λογικο τωρα αυτο. Ούτε να καθομαι να αναρωτιέμαι και τι έγινε που μιλησε εκεί και που ειναι. Οκ βεβαια είναι ειλικρινής πάντα. Σε οτι εχει πει και στο οτι ειπε πως δε θελει να βγει η να κάνει κατι αλλο. Ομως οτι και να ειναι δεν είναι δικαιολογία για μια απουσία ενω ολα ειναι οκ ως δειχνει
- 02-04-2019, 10:03 #47
Άκου να δεις. Δηλητήριο είναι και οι σκέψεις του στυλ: "γιατί το είπε αυτό, τι εννοούσε, τι έπρεπε να πω;"... Ξέρεις πόσο κακό σου κάνουν; Παίρνει καιρό για να το συνειδητοποιήσεις. Πρέπει να σπαταλήσεις πολύ χρόνο, να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις μείνει πολύ πίσω για να έρθει η στιγμή που ακαριαία θα σταματήσεις τις τοξικές σκέψεις μόνη σου.
Μη στέκεσαι στα λόγια. Το είπαμε. Με τα λόγια χτίζουμε κάστρα πάνω στη θάλασσα και γέφυρες προς τον ουρανό.
Επίσης ένα πολύ μικρό αποσπασματικό δείγμα συμπεριφοράς των ανθρώπων, δεν τους καθιστά απολύτως έμπιστους και ειλικρινείς. Όπως και το αντίθετο.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
02-04-2019, 10:10 #48Miliva21GuestΠάντα στην αναμονή σε είχε....
Δεν ήσασταν ποτέ κανονικά μαζί......
Δεν είστε στην ίδια φάση ξεκάθαρα τα πράγματα πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται!!
Εσύ θες μια σχέση κανονική να είσαι μαζί με τον αλλο να μιλάτε καθημερινά να βλέπετε συχνά....να είστε μαζί...ζευγάρι με όλη τη σημασία της λέξης
Αυτός απλά φλερτάρει διατηρούσε μια επικοινωνία όσο ήταν στα καράβια και τώρα που γύρισε είναι πασιφανές ότι δεν είσαι η προτεραιότητα του και ότι δεν θέλει να δεσμευτεί!!
Δεν του βγαίνει να σε παιρνει κάθε μέρα δεν έχει ανάγκη να σε ψάξει να είστε πιο πολλή ώρα μαζί!
Και να προσέχετε με όσους αναπτύσσετε μια πυκνή επικοινωνία όταν εκείνοι λείπουν..... σκέφτηκες ποτέ ότι ο τύπος σου μίλαγε κάθε μέρα μόνο και μόνο επδ η δουλειά του είναι τρομερά δύσκολη και μοναχική και είχε ανάγκη να μιλάει σε κάποιον....
Το έχω δει το σενάριο με ναυτικούς Όχι με μένα...γενικότερα με ναυτικούς επδ νιώθουν μόνοι τους κοιτάνε που να χωθούν για να έχουν επαφές με κάποιον χωρίς να θέλουν κάτι άλλο
Αλλά κ έτσι να μην είναι δεν θέλει σχέση είτε επδ δν του κάνεις το κλικ είτε επδ ξέρει ότι του είναι αδύνατο να ανταπεξέλθει σε μια σχέση....
02-04-2019, 10:57 #49
Ναι όντως ισχύει αυτο. Ειναι μια μερα απο χτες που ειχαμε μιλήσει ακριβώς. Αν ακομα δεν δω κινηση απλα θα κανω ενα ξεκαθαρισμα γιατί τώρα με εχει στην αναμονή. Και αυτό σκοτώνει. Θέλω να ξερω. Γιατι αλλα μου ειπε.. Και εδειξε επισης πράγματα και δεν είναι λογικο τωρα αυτο. Ούτε να καθομαι να αναρωτιέμαι και τι έγινε που μιλησε εκεί και που ειναι. Οκ βεβαια είναι ειλικρινής πάντα. Σε οτι εχει πει και στο οτι ειπε πως δε θελει να βγει η να κάνει κατι αλλο. Ομως οτι και να ειναι δεν είναι δικαιολογία για μια απουσία ενω ολα ειναι οκ ως δειχνει