Παλμοι στον υπνο sos - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Antonis8
    Guest
    Πάρα πολυ δυνατές έκτακτες , τεσσερις το τελευταίο δεκαλεπτο

Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Όχι, πρέπει να κλείσω και σε ΩΡΛ αυτή τη βδομάδα. Είναι σοβαρό αυτό που που σου βρήκε; Η αντιβίωση σε βοήθησε; Από τι προκλήθηκε;
    Δεν είναι πολύ σοβαρό αλλά μπορεί να γίνει αν δεν το θεραπεύσεις εγώ το άργησα μου είπε γιατί έψαχνα φρονιμίτες κτλ και πήγε κοντά δύο μήνες να κάνω εξέταση για το τύμπανο και τελικά μου βρήκε πορώδη μέση ωτίτιδα δλδ με υγρό πίσω από το τύμπανο.. μια μικρή βελτίωση είδα από τη θεραπεία και θα χρειαστώ άλλη μια βδομάδα ενέσεις.. πήγαινε σε ΩΡΛ να το δεις

Εστάλη από Redmi Note 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Astronomy καλησπέρα πάλι μια τέτοιου είδους ωτίτιδα δεν σε προκαλούσε πόνο η πίεση στο αφτί πέρα από εμβοες?

Quote Originally Posted by Gorgo View Post
    Astronomy καλησπέρα πάλι μια τέτοιου είδους ωτίτιδα δεν σε προκαλούσε πόνο η πίεση στο αφτί πέρα από εμβοες?
    Ναι έτσι είχε ξεκινήσει με πόνο και σαν τσιμπιες και μετά ήρθαν οι εμβοες.. τώρα έχω μόνο την εμβοη στο δεξί αυτί και έχει χαμηλώσει η ένταση της κάπως..

Εστάλη από Redmi Note 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Παιδιά σημερα καθώς βούρτσιζα στο μπαλκόνι τον σκύλο μου ήμουν στο ενα γόνατο. Όταν σηκώθηκα η καρδιά μου χτυπούσε πολυ γρήγορα και ζαλίστηκα κιολας. Μετα απο αυτο με έπιασε αυτο στο σαγονι και ένας μικρός πόνος και σαν να κόπηκαν τα πόδια μου. Τα πόδια μπορεί να ειναι απο την στάση αλλα ολα τα υπόλοιπα ειναι ανυσιχητικα! Το εχετε πάθει;

Senior Member
    Τωρα ξαφνικά Κοκκινησα το μούδιασμα στο σαγονι δεν φεύγει μένει περισσότερο τα πόδια μου ειναι σαν να κόβονται πραγματικά ειναι πολυ τρομακτικό.

Antonis8
    Guest
    Ναι το έχω παθει. Να σηκωνομαι και να ανεβαίνουν οι παλμοι μου ,γιατί φοβαμαι ότι θα παθω κάτι με τη δραστηριοτητα. Κι εγώ χθες χαλιά, πολυ δυνατές έκτακτες και μετά κατευθείαν πονοι. Τουλάχιστον κοιμηθηκα 7.30 ώρες.

Για να ζαλιζεσαι όταν σηκωνεσαι ,το έχεις ψάξει για ορθοστατικη υποταση;
    Στην ομάδα των ψυχολογων πηγες τελικά;

Για κάτι ορθόπαιδικο, με σπονδυλικη στήλη και μυικους πονους το έχεις ψάξει;

Εγώ αύριο έχω νευρολόγο, Παρασκευη τον ψυχίατρο και Τρίτη ΩΡΛ. Και πρεπει να κανονισω και τις ορμονολογικες εξετασεις αυτές τις μέρες.

Σήμερα πηγα σε πνευμολογο,έκανα σπειρομετρηση, βγήκε καλή αλλά δεν μπορεσα να εκπνευσω με δύναμη.

Μου είπε για την μελέτη υπνου,γίνεται δωρεάν σε νοσοκομεία στην Αθήνα οποτε πρεπει να κανονισω να πάνω. Για μια ή και δυο νύχτες είσαι καλωδιομενος και σου μετράνε τα παντα και βλεπουν αν κάνεις απνοιες καθώς και την εγκεφαλική δραστηριότητα και συνεχες καρδιογραφημα.

Παρατηρησα επίσης ότι σε πολλα καρδιογραφηματα μου γράφει sinus arrythmia και είναι αυτό που μου είπε ο καρδιολογος χθες, αναπνευστικη αρρυθμια. Μου είπε ότι είναι ακίνδυνο αλλά εμένα με αγχωνει. Το έχει κανείς άλλος;

Senior Member
    Ναι το έχω παθει. Να σηκωνομαι και να ανεβαίνουν οι παλμοι μου ,γιατί φοβαμαι ότι θα παθω κάτι με τη δραστηριοτητα. Κι εγώ χθες χαλιά, πολυ δυνατές έκτακτες και μετά κατευθείαν πονοι. Τουλάχιστον κοιμηθηκα 7.30 ώρες.

Εγώ αύριο έχω νευρολόγο, Παρασκευη τον ψυχίατρο και Τρίτη ΩΡΛ. Και πρεπει να κανονισω και τις ορμονολογικες εξετασεις αυτές τις μέρες.

Σήμερα πηγα σε πνευμολογο,έκανα σπειρομετρηση, βγήκε καλή αλλά δεν μπορεσα να εκπνευσω με δύναμη.

Μου είπε για την μελέτη υπνου,γίνεται δωρεάν σε νοσοκομεία στην Αθήνα οποτε πρεπει να κανονισω να πάνω. Για μια ή και δυο νύχτες είσαι καλωδιομενος και σου μετράνε τα παντα και βλεπουν αν κάνεις απνοιες καθώς και την εγκεφαλική δραστηριότητα και συνεχες καρδιογραφημα.

Παρατηρησα επίσης ότι σε πολλα καρδιογραφηματα μου γράφει sinus arrythmia και είναι αυτό που μου είπε ο καρδιολογος χθες, αναπνευστικη αρρυθμια. Μου είπε ότι είναι ακίνδυνο αλλά εμένα με αγχωνει. Το έχει κανείς άλλος;
    Στην ομάδα πηγα αλλα εχει μεγάλη αναμονή. Τωρα μιλούσα στο τηλεφωνο μολις το έκλεισα ήμουν κατακόκκινος και τα μάτια μου δάκρυζαν κάπως σαν να εχω νευριάσει πολυ. Μετα έφαγα και μολις έφαγα Κοκκινησα πολυ στο πρόσωπο σαν στίγματα και λίγη ταχυπαλμία και το μούδιασμα αριστερά δεν φεύγει με τιποτα. Συν κατι πόνους στο αριστερό ποδι και τσιμπήματα στο σαγονι! Δεν ξερω αν πρέπει να παρω τον καρδιολόγο μου τηλεφωνο η όχι!

Antonis8
    Guest
    Aν σε κανει να ηρεμησεις,καντου ένα τηλ, αλλά μην ανησυχεις,είναι άγχος. Κι εγώ αριστερά ποναω συνέχεια.

Μυικους πονους στην πλατη έχεις γενικά; Πονοκεφάλους; στον αυχένα πονας; γιατί τα μουδιασματα στο σαγόνι μπορει να είναι μυϊκό.

Senior Member

Aν σε κανει να ηρεμησεις,καντου ένα τηλ, αλλά μην ανησυχεις,είναι άγχος. Κι εγώ αριστερά ποναω συνέχεια.

Μυικους πονους στην πλατη έχεις γενικά; Πονοκεφάλους; στον αυχένα πονας; γιατί τα μουδιασματα στο σαγόνι μπορει να είναι μυϊκό.
    Πολυ σπάνια να πονάω στον αυχένα και τη πλάτη αλλα συνιθως ειναι μικρά πονάκια όχι πόνοι δυνατοί αλλα όπως και να χει ειναι ανυσιχητικο! Δεν θέλω να παίρνω συνέχεια σε γιατρούς τηλέφωνα όχι οτι το εχω κανει αλλα ντρέπομαι να παίρνω. Τωρα το μούδιασμα στο σαγονι με ανυσιχει γιατι όπως σου ειπα οτι και να ειναι με καρδιά απο ταχυπαλμία βραδυκαρδια έκτακτη πόνος κτλ μετα απευθείας παει στο σαγονι αριστερά! Εκτός αυτού εχω το μούδιασμα τωρα κοκκινιζω με το παραμικρό και νιώθω οτι ανεβαίνει η πίεση μου παρά πολυ. Ειδικα αν μαλώσω η νευριάζω εκει νιώθω οτι θα πέσω κάτω. Δηλαδή αυριο μεθαύριο τι θα γινει; Με το παραμικρό θα πάθω εγκεφαλικό; 24 χρόνων ειμαι μονο δεν γίνεται αυτο το πράγμα. Μίλησα στο τηλεφωνο το έκλεισα και ήμουν κόκκινος όχι μονο απο τη μεριά που είχα το τηλεφωνο αλλα και απο την αλλη! Μετα έφαγα και παλι το ίδιο αλλα χειρότερα σαν σημαδια στο πρόσωπο στα μάγουλα πάνω κυρίως και στους κροτάφους. Σαν στίγματα κάπως. Δηλαδή όλο και κατι γίνεται. Μια μερα ήμουν καλα χθες σημερα παλι τα ίδια. Δεν ξερω που θα παει αυτή η κατάσταση!

Senior Member
    Ακομα απίστευτο μούδιασμα στο σαγονι σαν ενόχληση σαν πίεση δεν ξερω πως να το πω. Ανυσιχια και αδυναμία γενικώς και δεν μπορώ να κανω τιποτα ειμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι δεν ξερω τι να κανω.

Antonis8
    Guest
    Επειγοντα δεν έχεις κοντά να πας? Απλα για να ηρεμήσεις. Κι εγώ χαλια. Εβαλα λίγο το χέρι στους παλμους μου και μου φανηκαν περιεργοι,μετρησα την πιεση και ειχα 9 η μεγαλη και επτα η μικρη Για τα δεδομένα μου η μικρή ήταν ανεβασμενη. Και τώρα φοβαμαι κι εγώ να σηκωθω

Senior Member
    Επειγοντα δεν έχεις κοντά να πας? Απλα για να ηρεμήσεις. Κι εγώ χαλια. Εβαλα λίγο το χέρι στους παλμους μου και μου φανηκαν περιεργοι,μετρησα την πιεση και ειχα 9 η μεγαλη και επτα η μικρη Για τα δεδομένα μου η μικρή ήταν ανεβασμενη. Και τώρα φοβαμαι κι εγώ να σηκωθω
    Και να παω στα επείγοντα δεν θα μου κανουν τιποτα. Καρδιογράφημα εξέταση αίματος και ακτίνα και δρόμο! Εγω αυτή τη στιγμή εχω πόνους αριστερά στη καρδιά μούδιασμα στο σαγονι και πρόσωπο που παει στο κεφάλι ανυσιχια αδυναμία τα πόδια μου κόβονται γενικά δεν ειμαι στα καλα μου εχω τρομερό θέμα και φοβάμαι να σηκωθώ απο το κρεβάτι!

Antonis8
    Guest
    Αν είναι παθεις κάτι άμεσα θα το δουν στις εξετάσεις αίματος και στο καρδιογραφημα. Πονους εσωτερικούς στην καρδιά ή εξωτερικούς; Πόνο συνεχόμενο ή σουβλια που φεύγει;

Ποσες ώρες κοιμηθηκες;

Senior Member
    Αν είναι παθεις κάτι άμεσα θα το δουν στις εξετάσεις αίματος και στο καρδιογραφημα. Πονους εσωτερικούς στην καρδιά ή εξωτερικούς; Πόνο συνεχόμενο ή σουβλια που φεύγει;

Ποσες ώρες κοιμηθηκες;
    Η σουβλιά φεύγει απευθείας αλλα εχω πόνους αριστερά στον ώμο στο χέρι στο ποδι στο στομάχι στο σαγονι μούδιασμα κοκκινισα μετα το φαι φουλ γενικά πολυ δύσκολα. Δευτέρα θα κανω αιματολογικές να δούμε αν εχει κατι. Τωρα ειμαι εξω εχω ηρεμήσει κάπως αλλα το σαγονι δεν φεύγει τ μούδιασμα και τα πονάκια ακομα μένουν.. δεν ξερω τι παίζεται!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast