Results 1 to 15 of 15
Thread: Πως τα πατε παιδια?
-
02-04-2019, 20:22 #1davidhGuest
Πως τα πατε παιδια?
Εγω εχω πολυ φοβο. Κοινωνικη φοβια. Οποιον κοιταω νομιζω θελει να με δειρει και οτι με περναει για τρελο. Φοβαμαι να κοιταω.
- 02-04-2019, 21:12 #2
αυτος ο κοινωνικος ρατσισμος, ειναι μεγαλο προβλημα, γενικως οι κοινωνια εχει πολυ ασχημη αποψη για τα ατομα με ψυχωση.......... εδω στη δουλεια, πριν μια βδομαδα μια κοπελα ελεγε για προηγουμενη δουλεια της στα εεεκ και μιλισε με μια απεχθεια και ενα μισος για τα ατομα με σχιζοφρενεια αστα να πανε..... που να ξερε οτι σχεδον ενα χρονο κανουμε παρεα και πασχω απο σχιζοφρενεια, στη δουλεια δεν εχω πει τιποτα μονο η διευθυνση ξερει το προβλημα μου.
03-04-2019, 17:58 #3davidhGuestΟυαου. Φαντασου τι εγινε εκει δηλαδη
03-04-2019, 19:11 #4VagggGuest
04-04-2019, 04:51 #5MrgilleasGuestΕχω και γω τετοιες σκεψεις απλα τις ελεγχω.επειδη μου χει τυχει και μεσα στο μετρο ακομα να μου πουν γιατι τους κοιταω και με διαθεση για καβγα οπως μια γυναικα πριν ενα χρονο με τατουαζ στο χερι της την ειχα απεναντι μου στο καθισμα στο μετρο και σκεφτομουν καποια δικα μου πραγματα και επειδη ηταν απεναντι επεφτε ασυναισθητα και αφηρημενα το βλέμμα μου πανω της και αυτη με υφος για καβγα μου λεει γιατι με κοιτας και ηταν ετοιμη να κανει φασαρια,το διαχειριστηκα λεγοντας της οτι την εχω απεναντι μου και την κοιταξα ασυναισθητα.Τελικα δεν μπορω να καταλαβω εμενα λενε τρελο αλλα οι αλλοι παρεξηγουνται μαζι μου εκτος και αν αυτοι ανηκουν στο ιδιο κλαμπ με μενα.να σημειωσω οτι δεν φαινεται οτι πασχω απο σχιζοφρενεια ή ψυχωση πειτε οπως θελετε και φαινομαι καλος ανθρωπος γι αυτο μου πουλανε πολλοι τσαμπουκα.αν ημουν κανενας μαφιοζος τοτε οσο και να κοιταγα δεν θα τολμαγαν να μου την πουν.και μου χει τυχει και αλλες φορες το ιδιο πραγμα με μια τουριστρια που την κοιταξα ελαχιστα παλι στο μετρο και μου ειπε στα αγγλικα τι την κοιταω και ενος αλητακι σε αστκο λεωφορειο που αυτος πηγε να μου κολλησει τσαμπουκα.πριν κρινετε δεν εχω περιεργο βλεμμα απλα φαινομαι καλος ανθρωπος και επισης δεν φαινεται οτι πασχω απο σχιζοφρενεια το τονιζω αυτο γιατι οταν προτοεμφανισα τη νοσο που ημουν σε παραληρημα και στη κατασταση που βλεπεις τους αλλους στο κεντρο και φαινεται οτι εχουν προβλημα και μιλανε μονοι τους κανεις τοτε δεν μου την ειπε και ας εκανα περιεργα πραγματα
04-04-2019, 05:03 #6MrgilleasGuestτις εχω σιχαθει τις γυναικες το παιζουν φιλανθρωπες και συναισθηματικες και προοδευτικες βλεπε που ζητουν γαμους ομοφιλοφιλων και νευριαζουν αν πεις κατι γι αυτους τους γαμους και δεν τους κατακρινω δικαιωμα τους αρκει να μη με ενοχλουν εμενα πρσωπικα (δεν με νοιαζει τι κανουν στο κρεβατι τους ειναι ελευθεροι να κανουν οτι θελουν)αλλα εμας τους δυστυχεις ψυχωτικους που ειτε περασαμε δυσκολα ειτε περναμε ακομη και δυσκολευομαστε να τα βγαζουμε περα μονοι μας χωρις βοηθεια αλλη οπως να διατηρεις ενα σπιτι καθαρο και τακτοποιημενο, να διατηρεις για πολλα χρονια θεση εργασιας που ειναι απαιτητικη μας εχει κανει η παθηση αδυναμους να διαχειριστουμε καποια πραγματα της καθημερινοτητας αν αυτου δεν εχουμε ψυχη εμεις,οι αλλες κατηγοριες ανθρωπων εχουν εμεις δεν εχουμε ειμαστε μιασματα.δεν μας θελουν οι γυναικες λογω του προβληματος υγειας για σχεση, δεν μας θελουν οι γονεις των κοριτσιων με τα διαφορα στερεοτυπα που επικρατουν για εμας,κοιτανε να μας εκμεταλευτουν διαφοροι επιτηδειοι για οφελος οικονομικο και γενικα συμφεροντος, μας βριζουν και μας μειωνουν ασυστολα,δεν μας θελουν να μας κανουν παρεα γυναικες ανδρες που δεν εχουν ψυχωση,οι γενικοι γιατροι δεν προσεχουν την υγεια μας για αυτο ζουμε 20 χρονια λιγοτερο απο μη πασχοντες ασχετα με τις καταχρησεις εχει να κανει και με τη μη προσοχη σε θεματα σωματικης φυσεως που λογω οτι πασχουμε απο ψυχωση μας θεωρουν αχρηστους αρα η ζωη μας δεν εχει την ιδια αξια με εναν μη πασχοντα.Ο ρατσισμος σε ολο το μεγαλειο
04-04-2019, 05:21 #7MrgilleasGuestκαι να προσθεσω οτι κανενας δεν προεξοφλει τη σωματικη και ψυχικη του ακεραιοτητα εφορου ζωης.επαθα ψυχωση στα 20 μου χρονια νεοτατος οταν θα μπορουσα να διασκεδαζω σε αυτη την ηλικια εγω ημουν κλειδωμενος απο το μυαλο μου το ιδιο.ημουν 18 ετων εβλεπα καποιον που δεν ειχε σωας τας φρενας περα απο το οτι φοβομουν μην καταληξω και γω εκει πραγμα που εγινε τελικα ενιωθα στεναχωρια γι αυτους του ς ανθρωπους και τους λυπομουν που ειχαν αρρωστησει και βασανιζονταν ποτε δεν μπηκα στην ιδεα να τους κατακρινω να τους κοροιδεψω ή να τους εκμεταλλευτω και ποτε δεν περιμενα οτι θα γινω και γω ετσι σε λιγα χρονια και τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι οι καλοι ανθρωποι και ευαισθητοι τα παθαινουν οι σκληροπετσοι ειναι σαδιστες βγαζουν την οργη τους σε εναν αδυναμο τον εκμεταλλευονται και βγαζουν το θυμο τους ενω εγω που κραταγα τοσα χρονια μεσα μου ολο αυτη την κακια του κοσμου και τη βια τους εναντιον μου αρρωστησα.δεν πηρα ποτε ουσιες ουτε αλκοολ ουτε καν καφε δεν επινα αλλα η βια που ειχα υποστει ηταν αρκετη να την αντεξω και να μην παθω αυτη την ασθενεια.γι αυτο μην τους βριζετε τους ψυχωτικους οι περισσοτεροι αν οχι ολοι ειναι ευαισθητοι χαρακτηρες
06-04-2019, 23:33 #8davidhGuestΜου εχουνε σαπισει ολα τα δοντια επειδη δεν φροντιζω τον εαυτο μου. Και εχω ενα πονοδοντο τωρα..
07-04-2019, 14:36 #9
το πρωτο πραμα ειναι η αγαπη για τον εαυτο σου david, πρεπει να αρχισεις να προσεχεις το σωμα σου..... την υγεια σου..... αλλα βεβαια βασικο προβλημα στις ψυχικες ασθενειας ειναι να αφηνουμε την υγεια μας........
08-04-2019, 03:28 #10
09-04-2019, 19:04 #11
απο διαθεση ειμαι στο 6-7/10.εδω και 2 εβδομαδες ειχα 5-6 μερες φωνες, τωρα εχω παρακολουθηση και αγχος πολυ.με πιανουν πολυ ταχυπαλμιες.δεν εχω λογια να μιλησω με ανθρωπο..
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
09-04-2019, 19:47 #12
ειμαι καλυτερα απο περιεργες σκεψεις αλλα δεν εχω διαθεση για να κανω τιποτα. φοβαμαι και πολυ τον κοσμο. δεν ξερω γιατι
09-04-2019, 20:03 #13
Το παλευω με αρκετη επιτυχια.................................. .....την κτθλψη ....ανευ αντικαταθλιπτικων , δεν πιστευω πια σε αυτα , κι ειμαι αρκετα μεγαλος για ναχω βαρυνουσα γνωμη ....
09-04-2019, 21:55 #14
εγω πηγα γιατρο χθες, κουβεντιασαμε, με ρωτησε αν θελω να κανουμε μειωσει στα φαρμακα, και εγω του ειπα οχι αργοτερα αμα τελειωσω με τη δουλεια..... παλια πιεζα εγω το γιατρο να μειωσουμε τα φαρμακα τωρα με πιεζει ο γιατρος χαχαχαχα, εχω βρει μια σταθεροτητα στη ζωη μου και δε θελω να τη χασω, ειμαι χωρις συμπτωματα, εχω καλη διαθεση, δουλευω παω καφεδακι, διαβαζω για μεταπτυχιακο, εχω γινει λιγο ρολογακι...... δε θελω να μου διαταραξει κατι τον ρυθμο μου......
09-04-2019, 22:49 #15
δουλεια και σπιτι. καφε με την παρεα που και που αλλα καθολου ενδιαφερον. μιυ λειπει. δεν μπορω να συγκρατησω το κλαμα. δεν εχω καμια ελπιδα οτι θα ξανα γινουμε οπως πριν. μου το ξεκαθαρισε. με σκοτωνει. ζω μηχανικα αυτο και οτι γινει. οτι ξημερωσει.