Results 1 to 15 of 83
Thread: "Σεξουαλικη κακοποίηση"
-
04-04-2019, 22:09 #1
"Σεξουαλικη παρενοχληση"
Καλησπέρα, θέλω να αναρτήσω ένα γεγονός αφενός για συζήτηση Και αφετέρου για ενημέρωση. Πρώτου γράψω, θέλω να γνωστοποιησω τη ντροπή που νιωθω για τη θέση μου και πως παρακαλώ δεν θέλω να υπάρξει κριτική.
Συνοπτικά, ένας άντρας άνω των 50, υπεύθυνος σε ένα κατάστημα καφέ, που δουλεύαμε μαζί για 2 μήνες, μου πρότεινε μια δουλειά για έξτρα χρήματα, αφού είχαμε πλέον φύγει από το μαγαζί αυτό. Ένας "ντροπαλος" κυριουλης, με 3 εγγόνια.
Η δουλειά ήταν εκτός των μέτρων μου, απεχθης για μένα, αλλά έχω φοβερές οικονομικές δυσκολίες, κι έτσι δέχτηκα να συμμετέχω. Μου είπε πως δούλευε για μια εταιρεία τάδε, προσωπικών ερευνητών. Κοινώς ντετέκτιβ. Και πως θα πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο και πως απλά θα καθόμουν κάπου, ώστε υποτίθεται να φαίνεται πως είμαστε ζευγάρι. Όταν φτάσαμε, άλλαξαν τα σχέδια, και με προστακτικο τρόπο, μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου και να υποδυθουμε πως κάνουμε σεξ. Εκείνη τη στιγμή το έκανα γιατί δεν γνώριζα τι άλλο μπορούσε να συμβεί. Ευτυχώς δεν βιαστηκα. Δυστυχώς μου αποτυπωθηκε η υποτακτικοτητα μου, η ντροπή μου για την αφέλεια και συνενοχη μου σε αυτό, σε σχέση με την ηλικία μου. Είναι ανεπιτρεπτο, το γνωρίζω. Ντρέπομαι να το πω στον ψυχοθεραπευτη μου.Last edited by Kalissi; 04-04-2019 at 22:26.
- 04-04-2019, 22:29 #2
Έχω σιχαθεί τους ανθρώπους. Και πάω στα 24 σε λίγες μέρες. Φαντάσου πόσο άσχημα νιώθω. Κάθε μέρα ακούω σημεία και τέρατα και αυτή η βρωμοκοινωνία με έχει κάνει να σκέφτομαι να γίνω μοναχός στο Θιβέτ. Αυτό που μας είπες, ξεφεύγει πέρα από κάθε λογική και κάθε φαντασία.
Δε σε κρίνω. Θα κρίνω όμως το κάθε κουμάσι που πατάει πάνω σε ανάγκες και όνειρα κάθε νέου κοριτσιού.
Στην πρώτη μου σχολή, από την οποία διαγραφτηκα οικειοθελώς, υπήρχε ένας πόρνος με περουκίνι που περνούσε τις κοπέλες μόνο αν τον συνόδευαν σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, όπου θα "χαλάρωναν". Τις βενζίνες και τη διαμονή τις πληρώναμε εμείς τα αγόρια, που μας ζητούσε 250 ευρώ ανά μάθημα επί επτα μαθήματα. Γι' αυτό τα τίναξα όλα στον αέρα και σηκώθηκα και έφυγα για να ξαναδώσω Πανελλήνιες. Η σχολή και ο καθηγητής έγιναν βούκινο τον περσινό Οκτώβριο και οι λεπτομέρειες υπάρχουν στο Google.
Σε στηρίζουμε και να ξέρεις ότι όσο υπάρχει λίγη ανθρωπιά και λίγη αλληλεγγύη μεταξύ μας, τέτοιοι ανώμαλοι θα βρουν την θέση που τους αξίζουν (στα σίδερα, όπως ο πρώην καθηγητής μου).Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
04-04-2019, 22:32 #3
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Είναι λυτρωτικη ακόμη και μηνύματικη η παρέα.
04-04-2019, 22:45 #4
Αυτόν τον τύπο τον έχεις ξαναδει; Μήπως μπορείς να του στήσεις καμιά παγίδα να πάει στη ψειρού και να τον κάνουν νυφούλα;
Πες μου, δε θες να νιώσεις ότι με κάποιον τρόπο πρέπει να τιμωρηθεί και να αποκατασταθεί η τιμή σου;Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
04-04-2019, 23:09 #5
Για την ακρίβεια του "τα χωσα" αφού φύγαμε. Δάκρυσα όταν μπήκα στο αυτοκίνητο μου και με είδε γιατί ήμασταν σταματημενοι στο ίδιο φανάρι. Με πήρε το πρωί, επειδή ειπε ένιωθε τύψεις. Κατάλαβα τι ήθελε να κερδίσει μέσα από αυτό που έκανε. Με ρώτησε τι σκέφτηκα όταν είδα κλήση του. Είπα πως απλά αναρωτήθηκα τι να θέλε να μου πει και πως δεν ήμουν νευριασμενη. Αφού τον προσπάθησα να του θίξω το ηθικό μου είπε πως καταλαβαίνει πως νιώθω υποστηροζοντας πως έτσι ένιωσε όταν ξεκίνησε αυτή τη δουλειά. Εξακολουθούσε να υποστηρίζει πως όντως δουλεύει για τέτοια εταιρεία. Είχε ανάγκη από το φόβο μου, καθώς του βγήκε να μου πει πως θα το χω στο μυαλό μου επειδή και μόνο υπάρχει έως ότου να πεθάνει. Του είπα πως το ζήτημα δεν ήταν φόβου πάρα μόνο ηθικής. Η μη ικανοποίηση του για το πως ήθελε να με κάνει να νιώσω, ήταν για μένα η δική μου... Εκδίκηση. Σκέφτομαι όμως σοβαρά ν πάω στην αστυνομία ζητώντας να τον παρακολουθησουν. Φαντάζεσαι πόσες 23χρονες μπορεί να έχουν υποστεί τη μιζέρια του, την αξιολυπητη επιβλητικοτητα του και την έλλειψη ανδρισμου;
04-04-2019, 23:16 #6
Ο λόγος που με συγκρατει σε μη"χειροπιαστη " αντιμετώπιση, είναι αρχικά ότι δεν θέλω να μαθευτει και να μπλεχτει η οικογένεια μου. Θα μου πουν μα καλά χαζή είσαι; και ίσως και να χουν δίκιο. Αφετέρου, μπορεί να είναι εμμονικος. Και τέλος, τέτοιοι τύποι κάνουν παρέα και με άλλους τέτοιους τύπους. Αν δεν ήταν με την συνενοχη μου έστω για το ότι πήγαινα σε ένα ξενοδοχείο-καο δεν νομίζω πως με δικαιολογεί η οποία εμπιστοσύνη είχα σε ένα άτομο που δουλεύαμε κάθε μέρα μαζι- θα το έλεγα στον πατέρα μου. Αλλά φταίω που δεν μου στροφαρε.
04-04-2019, 23:19 #7
Ξέρεις πόσο άσχημα νιώθω όταν διαβάζω αυτό το "23χρονες" που λες; Γιατί και εγώ είμαι στην ίδια ακριβώς ηλικία και σε λίγο τα αφήνω. Γιατί ξέρω ότι είναι κοπέλες που έχουν μεγαλώσει σαν και εμένα, ήταν συμμαθήτριές μου, παίζαμε μαζί κρυφτό και κυνηγητό και καταλήγουμε από την αθωότητα που ζούσαμε όλοι μαζί, στη σκληρή πραγματικότητα όπως είναι διαμορφωμένη σήμερα.
Νιώθω οργή και θέλω να ξεσπάσω. Πως καταντήσαμε έτσι; Για να επιβιώσουμε πρέπει να υπομένουμε την κάθε ανωμαλία και το κάθε κόμπλεξ;
Αυτός είναι πραγματι ντετεκτιβ ή κάνει αντιποίηση επαγγέλματος; Σαν κατηγορία μπορεί να τον βαρύνει.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
04-04-2019, 23:40 #8
Γαμήσε τα Ρε συ. Αυτό ακριβως σου έγραφα τώρα. Εδώ την άλλη τη βιασανε δύο τύποι και τη σκοτωσανε κιόλας. Πριν 1.5 μήνα; Ποιος είπε πως ο κάθε τυχαίος έχει δικαίωμα να σου πάρει το δικό σου δικαίωμα; Σε πνίγει το άδικο σε αυτή τη κωλο κοινωνία. Τι εξουσία είναι αυτή; βιοπαλη στην κυριολεξία. Και Άντε να κάνω εγώ μετά παιδιά, και να μην έχω στο νου μου, την υψηλή επικινδυνοτητα.
Του είπα στο τηλέφωνο να πάμε στην εταιρεία να μου επιβεβαιώσει την συνεργασία του. Με ρώτησε εάν μετά από αυτό θα μου φαίνεται αθώος και πως σήμερα θα ήταν τ Απογεύμα με τα εγγόνια του. Υποτίθεται περιμένω τηλ για αύριο η το Σάββατο.
04-04-2019, 23:44 #9
Τα γεγονότα αυτά, συνέβησαν χθες.
04-04-2019, 23:47 #10
Γεια σου. Όλο αυτό που λες μπορείς να πας να το πεις στην αστυνομία και να σου πουν τι να κάνεις. Αν δεν κάνεις καποια καταγγελία κτλ δεν θα γίνει τίποτα. Δεν θα κινηθεί καμιά διαδικασία δηλαδή, οπότε μπορείς απλά να ενημερωθείς χωρίς να φοβάσαι. Όλα αυτά που σου είπε είναι ψέματα. Κανένας σοβαρός ντεντεκτιβ δεν κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια και μάλιστα με άσχετες κοπέλες. Ντροπή να μην νιώθεις εσύ. Όλο αυτό που έστησε δεν ξέρεις και που θα κατέληγε παρακάτω. Ευτυχώς γλίτωσες τα χειρότερα. Κατά την γνώμη μου είναι κάποιου είδους κακοποίηση. Γι αυτό σου λέω να πας στην αστυνομία. Ακόμη και για τον λόγο που είπες. Για να μην κάνει σε άλλες κοπέλες το ίδιο ή και χειρότερα. Τώρα σκέφτεσαι πως θα αποδείξεις και τέτοια. Η αστυνομία ξέρει από τέτοιους διεστραμμένους.
Στον ψυχολόγο σου να το πεις. Θα σε βοηθήσει να το ξεδιαλύνεις αυτό που νιώθεις και να μην το στρέψεις εναντίον σου. Δεν χρειάζεται εσύ να απολογείσαι.
04-04-2019, 23:48 #11
04-04-2019, 23:49 #12
Στο ΠΜ που σου έστειλα, έχεις κάποιες πληροφορίες σχετικά με το νομικό πλαίσιο.
Όσο για την κοπέλα που σκότωσαν και βίασαν, αποδεικνύει ότι η νεολαία μας πάει κατά διαόλου. Που πήγε η ευγένεια και οι τρόποι; Εννοια σου, τον εναν τον βιασαν, ο αλλος ειναι ετοιμος να τον σκοτωσουν στην φυλακη. Ο Μεγαλοδύναμος εχει Πρόνοια για όλους.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
05-04-2019, 00:05 #13
Γειά! Σ'ευχαριστώ πολύ που έγραψες, γιατί όντως το εκλαμβανω κι εγώ σαν ένα ειδος κακοποίησης και είμαι σε κατάσταση ψιλό πανικού.
Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι στην περίπτωση που συμβεί κάτι, τον πιάσουν η οτιδήποτε άλλο και αυτός στραφεί εναντίον μου.
Εκτιμώ πολύ τον ψυχοθεραπευτη μου, το να έχεις όμως απέναντι σου κάποιον ενώ είσαι 23 ετών και να του πεις αυτην την ιστορία, είναι το λιγότερο ξεφτιλιστικο..
05-04-2019, 00:07 #14
05-04-2019, 00:07 #15
Έγινε εχθές και είμαι 23.