απο το κακο στο χειροτερο..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

απο το κακο στο χειροτερο..

καλησπερα σε ολους και ολες θα πω τον πονο μου εδω γιατι ειμαι αρκετα ανασφαλης να το μοιραστω προσωπο με προσωπο με καποιον!
    εδω και κατι χρονια εχω μπει στον κοσμο των "ψυχολογικων" , που ηδη ξεχναω το πως ημουν πριν...καπως στεναχωρο.
    μετα την πρωτη μου κριση που ειχα παθει το 2016 εχω καταντησει τερμα αγχωμενος και παρανοικος γινεται κουραστικο!
    για αυτα τα 3 χρονια που εχουν περασει η καθε μου μερα ειναι ιδια , δηλαδη ξυπναω , ξερω πως εχω ψυχολογικα και συνεχιζεται ετσι η μερα τιποτα διαφορετικο τιποτα καινουργιο.Δεν ειχα ποτε πραγματικη καταθλιψη αλλα οδηγουμε εκει απο την κουραση!
    Ναι εχω κανει ψυχοθεραπειες και ολα τα παραιτερω , ναι εκατσα για μηνες , ναι μου φυγαν ολα τα φραγκα, τιποτα...
    Συνεχιζωω να πνιγομαι στην μιζερια μου!
    Ειναι πολλα ακομα που δεν νομιζω να συνεχιζω να τα γραφω εδω γιατι θα παθω κανα κλονισμο..αλλα αν εχετε ερωτησεις η συμβουλες θα τις δεχτω!

Junior Member
    επισης κατι σημαντικο που ξεχασα να γραψω...ξερω πως μπορω να διορθωθω και καθε φορα που παω να βαλω τα πραγματα/προβληματα/σκεψεις σε μια σειρα ωστε να βρω μια λυση μια κουρτινα πεφτει...

Senior Member
    Ίσως χρειάζεται να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου.
    Τι θέλεις πραγματικά από αυτόν, τι ψάχνεις, τι φταίει! Κάτι που θα κάνω και εγώ σύντομα διότι περνάω άσχημα αυτόν τον καιρό από τα σωματοποιημένα μου ψυχολογικά
    Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...

Quote Originally Posted by chains View Post
    καλησπερα σε ολους και ολες θα πω τον πονο μου εδω γιατι ειμαι αρκετα ανασφαλης να το μοιραστω προσωπο με προσωπο με καποιον!
    εδω και κατι χρονια εχω μπει στον κοσμο των "ψυχολογικων" , που ηδη ξεχναω το πως ημουν πριν...καπως στεναχωρο.
    μετα την πρωτη μου κριση που ειχα παθει το 2016 εχω καταντησει τερμα αγχωμενος και παρανοικος γινεται κουραστικο!
    για αυτα τα 3 χρονια που εχουν περασει η καθε μου μερα ειναι ιδια , δηλαδη ξυπναω , ξερω πως εχω ψυχολογικα και συνεχιζεται ετσι η μερα τιποτα διαφορετικο τιποτα καινουργιο.Δεν ειχα ποτε πραγματικη καταθλιψη αλλα οδηγουμε εκει απο την κουραση!
    Ναι εχω κανει ψυχοθεραπειες και ολα τα παραιτερω , ναι εκατσα για μηνες , ναι μου φυγαν ολα τα φραγκα, τιποτα...
    Συνεχιζωω να πνιγομαι στην μιζερια μου!
    Ειναι πολλα ακομα που δεν νομιζω να συνεχιζω να τα γραφω εδω γιατι θα παθω κανα κλονισμο..αλλα αν εχετε ερωτησεις η συμβουλες θα τις δεχτω!
    Θες να μας πεις πως ήσουν πριν και γιατί εφτασες σε αυτό το σημείο τώρα?