Results 1 to 15 of 32
Thread: Αμφεβαλα... Νιώθω απιασια..
-
08-04-2019, 14:25 #1
Αμφεβαλα... Νιώθω απιασια..
Καλήμερα σε όλους.ολοι ξέρετε το πρόβλημα μου σχετικά με την υπογονιμότητα...αυτό άρχισε κατά καιρούς να μου δημιουργει διάφορες ανασφάλειες..
Σήμερα έγινε κάτι πολύ δυσαρεστο και νιώθω πολύ απαίσια.πληγωσα τη γυναίκα μου προσβάλλοντας την..
Νιώθω πραγματικά πολύ απαίσια..να σας πω τι έγινε..
Πριν περίπου μία εβδομάδα την εστηλα στο χωριο της να δει τους γονείς της..έκατσε μία εβδομάδα και προχθές γύρισε...σήμερα το πρωί καθώς πεινάμε καφέ μου είπε ότι μπορεί δεν είναι σίγουρη αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να είναι έγκυος ....
Απτην άλλη εγώ ως άνδρας με πρόβλημα στο σπέρμα και με επιβαιωβεση γιατρό. Ότι έχω πρόβλημα στο σπέρμα..οι γιατροί δεν μου είπαν ότι είναι αδύνατον να κάνω παιδί..μου είπαν όμως ότι είναι δύσκολο με αυτό το σπέρμα να κανω παιδί..από κει και πέρα ναι μπορεί να γίνει διότι η σύλληψη είναι πιθανότητες..υπάρχουν πιθανότητες να γίνει σύλληψη αλλά είναι δύσκολο με αυτό το σπέρμα...όχι όμως αδύνατον..ελπίζω να μην σας μπερδεψα..
Γνωριζοντας τα παραπάνω λοιπόν ...δεν ξέρω γιατί και πώς αλλά εκείνη την ώρα αμφεβαλα για την γυναίκα μου..
Δεν ξέρω αλλά για πρώτη φορά στα δέκα χρόνια γάμου ζηλευψα ....αλλά επειδή έλειπε μου μπήκαν διάφορες σκέψεις... αμφεβαλα..
Η γυναίκα μου πληγώθηκε υπερβολικά πολύ άρχισε να κλαίει..πως μπορείς λέει να αμφιβάλεις για εμένα μετά από όσα περάσαμε και μετά από δέκα χρόνια γάμου..αν ήταν να ακανω με άλλον θα σε χώριζα απτην αρχή και θα έκανα παιδί με άλλον..δεν θα καθόμουν με εσένα..
Έχει δίκιο..και εγώ ένιωσα απαίσια..το λέω και το ξανά λέω αυτό..στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που πλήγωσα τη γυναίκα μου και τη προσβαλα...
Παραμειναμε για μισή ώρα ψυχροί..μετά της ζήτησα συγγνώμη...έχει δίκιο...
Της λέω έχεις δίκιο..αλλά αυτή η υπογονιμότητα μου έχει δημιουργηση διάφορες ανασφάλειες..
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση μου ..ένας υπογονιμος άνδρας 5 γιατροί μου έχουν πει ότι δύσκολα θα μπορέσω να ακανω παιδί.λειπει η γυναίκα μου στο χωριό έρχεται μετά από μια εβδομάδα και μου λέει υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος...
Από πιάνου υπογονιμου άνδρα δεν θα περνούσε έστω για ένα λεπτό αυτό το πράγμα???της λέω θέλω πραγματικά να με καταλάβεις..
Ωστόσο και πάλι της ζήτησα συγγνώμη...παραδέχτηκα ότι είναι από δική μου ανασφάλεια...για να καταλάβετε άλλες φορές παλιότερα την είχα ρωτήσει τρεις τέσσερις φορές αν πράγματι είναι ευχαριστημένη απο άποψη σεξ...(αφού ξέρω ότι είναι τη βλακείες τι κάθομαι και ρωτάω..??)
Αλλά όλα αυτά είναι απτής ανασφάλειες μου από τότε που έμαθα για την υπογονιμότητα μου...
Αλλά με βάση τη λογική δεν έχω δίκιο ρε παιδιά??
Λογικό δεν είναι να αναρωτηθώ με βάση αυτά που μου λένε οι γιατροί ότι δύσκολα μπορώ να κάνω παιδί??
Έπαιξε ρόλο το ότι έλειπε ..αν ήταν εδώ και μου το έλεγε δεν θα αμφεβαλα καθόλου...η θα αμφεβαλα κάτω υπό συνθήκες..εν τέλει.
Δεν ξέρουμε αν είναι έγκυος θα το επιβαιβαιωσουμε μάλλον αύριο...μακάρι να είναι έγκυος ...έχω εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου αλλά μου μπήκε τώρα η ιδέα..
Είναι τέλειος παράλογο που μου πέρασε αυτή η ιδέα??
Τι να πω δεν ξέρω...αρχίζω και τρελενομαι??
- 08-04-2019, 14:34 #2
Γιώργο καταρχάς να σου πω ότι εύχομαι με όλη μου την καρδιά η γυναίκα σου να είναι έγκυος και να αποκτήσετε ένα υγιέστατο μωράκι!!!!
Στο θέμα σου τώρα.... εντάξει χαλάρωσε. ¨Εχουν χτυπήσει οι ανασφάλειες σου ταβάνι! Δεν είσαι παράλογος, σε καταλαβαίνω, είναι όπως το είπες θέμα ανασφαλειών. Η γυναίκα σου σε αγαπάει όμως και αν ήθελε να χει κάνει παιδί με άλλον θα την έψαχνες ήδη.
Καλά έκανες και ζήτησες συγγνώμη, είναι πολύ χοντρό να το πεις αυτό σε μια γυναίκα που σε αγαπάει. Ξαναζήτα της εκατό φορές.
Με το καλό να πάρετε τα νέα και ετοιμάσε της μετά και καμιά ωραία εκπληξούλα να τα ξεχάσετε όλα :)
08-04-2019, 14:43 #3
Ελισάβετ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου..
Ναι είμαι χίλια τα εκατό σίγουρος ότι με αγαπάει...εδώ αν θυμάστε της είχα πει να χωρίσουμε να πάει να γνωρίσει άλλον να κάνει οικογένεια και παιδιά και το αρνήθηκε κατηγορηματικά..αλλά δεν μου βγενει και απτό μυαλό περιπτώσεις παντρεμένων που κάνανε τρεια παιδιά τα παιδιά μεγάλωσαν γίνανε 30 25 και 20 ετών και ο άνδρας έμαθε μετά από τριάντα χρόνια γάμου ότι είναι στηρος.αιτια έγινε μια ασθένεια που είχε στα γεννητικά όργανα μάλλον μικρόβιο έκανε παράπονα για τσούξιμο.
Τελσοπαντων..επιρεασμενος από τέτοιες ιστορίες που άκουγα από την τηλεόραση και γενικά από τριγύρω..μου μπήκαν τέτοιες σκέψεις και αμφιβολίες..
Αλλά δεν σου φενετε κάπου λόγιο ένας υπογονιμος άνδρας κάπου να το σκεφτεται αυτό???
Μακάρι να είναι έγκυος..το εύχομαι..αλλά θέλω να βγάλω αυτές της ιδέες απτό μυαλό μου...
08-04-2019, 14:46 #4
Της ζήτησα πολλές φορές συγγνωμη...
Με κατάλαβε και με συγχωρέσει και κάπου μου έδωσε ένα δίκιο δηλαδή με κατανοησε ..τώρα είμαστε μια χαρά
..ώρες ώρες είμαι απαίσιος ....νιώθω τύψεις..
08-04-2019, 14:53 #5
Εύχομαι και εγώ από καρδιάς να πάρετε ευχαριστα νέα. Απλά δεν ξέρω ποια θα είναι ευχαριστα για το σενα.δηλαδή αν με το καλό έρθει το μωρακι θα αμφιβαλλεις μια ζωη γι αυτό? Προσπαθησε να μειώσεις τις ανασφαλειες σου και να έχεις εμπιστοσυνη στη γυναίκα σου.αλλωστε μια βδομάδα ελειψε ποτέ να προλαβαει να μείνει έγκυος και να στο ανακοινωσει κιόλας
08-04-2019, 15:03 #6
Λες να μου μείνει η αμφιβολία για μια ζωή??μπα δεν νομίζω..
Έλα ντε..μέσα σε μια βδομάδα που έλειψε πρόλαβε και έμεινε έγκυος??ούτε προγραμματισμένο να το είχε πια..
Μπα μάλλον είναι όλα μέσα στο μυαλό μου .....
Νιώθω που νιώθω τύψεις...δεν μπορώ να ησυχάσω αισθάνομαι λες και έκανα κάποιο έγκλημα...
08-04-2019, 15:06 #7
Καλά δεν εκανες και κάποιο εγκλημα.όλοι έχουμε αμφιβαλλει κάποιος φορές στην ζωή μας για κάτι. Απλά δεν ήταν ωραίο που το εξεφρασες στη γυναίκα σου.θα ένιωσε πολύ άσχημα. Ζητά συγνώμη και μην το ξανά επαναλαβεις.περιμένουμε να μας πει τα νεοτερα.
08-04-2019, 15:12 #8
ΓΙώργο κανείς γιατρός δεν σου είπε πως είσαι στείρος. Υπογόνιμος σου ειπε, που είναι ένα μεγάλο ποσοστό αντρών πια, δεν τρέχει τίποτα. Μια χαρά μπορεί να μείνει έγκυος μια γυναίκα και έτσι. Οϋτε σημαίνει πως έμεινε έγκυος την εβδομάδα που έλειπε. Από πριν προφανώς την είχες κάνει την δουλειά :)
Απολαύσε το βρε κι άσε τις βλακείες!!!! Μη κάνεις γρουσουζιές τώρα και σκέφτεσαι τέτοια! Επικεντρώσου στο να έχεις θετική ενέργεια μέχρι να πάρετε τα νέα απο τον γιατρό και άστα τα υπόλοιπα. Τόσα χρόνια προσπαθούσατε και ευχόσουν να κάνεις παιδί....οι προσευχές σου εισακούστηκαν, μην δείχνεις αχαριστία τώρα.
08-04-2019, 16:00 #9
Με το καλό τα ευχάριστα φίλε!
Καλά έλειψε πριν μια βδομάδα περίπου και γύρισε προχθές και σου είπε ότι ίσως είναι έγκυος; Ποιός είναι αυτός ο βαρβατάντρας που είναι τόσο γόνιμος και τις αφήνει έγκυες με τη μία; Να τον συστήσω σε γνωστές μου που έχουν τέτοια θεματα....
Ρε φίλε αντί να χαίρεσαι και να έχεις πάρει τα πάνω σου, κάθεσαι και σκέφτεσαι βλακείες;
Και πρόσεξε αν δεν κάτσει τελικά (που το απεύχομαι) συνέχισε με μεγαλύτερη θέληση. Και η ψυχολογία παίζει ρόλο ...
Με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω
08-04-2019, 16:15 #10
καλησπερα γιωργο.
δεν ειναι παραλογη η σκεψη που εκανες, δεν χρειαζεται να εχεις τοσες ενοχες.
απλα δεν επρεπε να το πεις...
εγω πιστευω οτι ειναι δικο σου, οπως κι εσυ, κατα βαθος...
καλα εκανες και ζητησες συγνωμη κι εκει να μεινεις. στην συγνωμη.
δεν επρεπε να το κανεις καθολου θεμα, κι αν μετα την γεννηση του παιδιου, για καποιον λογο δεν σου φυγουν οι αμφιβολιες, μπορουσες ευκολοτατα να κανεις ενα τεστ πατροτητας , χωρις να της το πεις για να μην πληγωθει και να σου φυγει καθε ιδεα.
με το καλο να ερθει το παιδι που επιθυμειτε!
08-04-2019, 17:25 #11
Ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα απτή καρδιά μου όλες και όλους..με κάνετε και νιώθω πιο καλά και πιο σίγουρος..
Δεν είναι σίγουρη η εγκυμοσύνη μακάρι να είναι το εύχομαι αλλά μπορεί όμως να κάνουμε και λάθος..αύριο θα ξέρουμε σίγουρα..όπως λέει και η ίδια τελευταία πηρα πολλά φάρμακα για το σπέρμα και πολύ καλά αποδεδειγμένα από άλλους άνδρες..δεν είναι απίθανο να με βοήθησαν τα χάπια πριν ένα μισή μήνα τα ξεκίνησα.
Μακάρι να με βοήθησαν τα χάπια και όντως να είναι έγκυος..μέχρι αύριο όμως δεν βιάζομαι να χαρώ για να μην απελπιστο μετά...
Χίλια ευχαριστώ ρε παιδια πραγματικά...
08-04-2019, 17:28 #12
08-04-2019, 23:09 #13Miliva21GuestΓιώργο μου ....Δεν ξέρω αν κάθε άντρας θα το σκεφτόταν αυτό στη θέση σου ή όχι ούτε ξέρω αν είναι φυσιολογικό να το σκέφτεται καποιος ή όχι....Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ να περάσει σαν ιδέα ή να το σκέφτεται και να τον βασανίζει κάποιον...είναι εντελώς ανθρώπινο..
Όποτε ηρέμησε..σταμάτα να νιώθεις ενοχές....είμαστε άνθρωποι...καποια στιγμή θα ζηλεψουμε αλλη στιγμή θα αμφιβάλλουμε αλλη θα κάνουμε λάθη.....κάποιον θα αδικήσουμε....θα αδικηθουμε......αρκεί στο τέλος να καταλαβαίνουμε τα λάθη μας να μην τα ξανακάνουμε και να έχουμε τα κότσια να ζητήσουμε Συγνωμη.....
Εσύ της μίλησες ....μετάνιωσες
Όλα καλα......! Μα όλα καλα όμως.....Δεν νμζ η γυναίκα σου να μην σε καταλάβει...
Εγώ όμως νομίζω έπιασα και κάτι άλλο...μήπως φοβάσαι δίπλα επδ τρέμεις μήπως κουραστεί η ίδια και νιώθεις ότι ήδη την επιβαρυνεις ή ότι κάνει πολύ υπομονή ήδη για κάποια θέματα;;
Εύχομαι ολόψυχα να είναι έγκυος στο παιδάκι σας!!!
Όλα καλα θα πάνε...σ αγαπάει και σου το έχει αποδείξει
09-04-2019, 08:16 #14
Μιλιβακι γλυκό...η γυναίκα μου με έχει καταλάβει ήδη και με έχει συγχωρέσει..στην αρχή της φάνηκε παράλογο και κακό αυτό.αλλα μετά μόλις ηρέμησε και το σκέφτηκε λογικό αμέσως μου είπε ότι έχω δίκιο και ότι με καταλαβενει...τα έχουμε βρει ήδη από χθες και όλα ανάμεσα μας είναι οκ....
Τώρα να σου πω δεν έχω καταλάβει τι εννοείς με αυτό που έπιασες πραγματικά δεν κατάλαβα...
Κοίτα αν θυμάστε στο παρελθόν της είχα πει ότι άμα θέλει μπορούμε να χωρίσουμε και να γνωρίσει κάποιον άλλον να ξανά κάνει οικογένεια..έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να κάνει παιδιά όπως όλοι οι άνθρωποι...ούτε κακία θα της κρατούσα ούτε τίποτα..καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένοι να κάτσει με έναν υπογονιμο άνδρα.
Όχι στείρο..υπογονιμο.....
Αυτή μου απάντησε ότι δεν θέλει να χωρισουμε..και ότι κανένας άνδρας ακόμα και κανένα παιδί δεν μπορεί να πάρει τη θέση μου....ακόμα και αν χρειαστεί μια ζωή να είμαστε χωρίς παιδιά θα είμαστε μαζί...και δεν της το είπα αυτό μια φορά η δύο φορες...της το έχω πει πάνω από 4 φορές...
Κάποιες φορές ναι αισθάνθηκα ότι με ανέχεται με όλα αυτά..στυτική δυσλειτουργία υπογονιμότητα...
Η στυτική δυσλειτουργία ήταν αποτέλεσμα της υπογονιμότητας....αυτό τώρα τελευταία το καταλάβα..
Αλλά εγώ το αισθανομουν έτσι λόγο ανασφάλειας...
Με τα χάπια του έρωτα μια χαρά σεξ κάναμε και μια χαρά το ευχαριομασταν και οι δύο...μου το επιβεβαίωσε πολλές φορές η ίδια...
Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς η αν εννοουσες κάτι άλλο..
09-04-2019, 10:30 #15Miliva21GuestΕίδες!! Όλα μια χαρά.....πέρασε και αυτο....
Μια κακή στιγμή ήταν που πέρασε
Της μίλησες καταλαβε....λογικό ήταν να πληγωθεί επδ σου πέρασε από το μυαλό αυτο όμως όταν το είδε πιο ψύχραιμα δεν υπήρξε πρόβλημα!
Ναι βρε παιδί μου έλεγα μήπως αγχωθηκες παραπανω γι αυτό που σκέφτηκες για εκείνη και ένιωσες διπλά ενοχικός σκεπτόμενος ότι ήδη έχετε κάποια θέματα και το να αμφιβάλλεις και για εκείνη μπορούσε να την κουράσει και να σου πει "φευγω" πχ.... αν φοβήθηκες έστω και για λίγο ότι μπορεί να την χάσεις...τεσπα πάνω κάτω αυτά που έγραψες είναι απάντησες μόνος σου στο ερώτημα
Μακάρι σύντομα να έχετε παιδάκι λοιπόν!:)