Results 16 to 30 of 32
Thread: Αμφεβαλα... Νιώθω απιασια..
-
09-04-2019, 12:22 #16
- 09-04-2019, 12:24 #17
Ευχάριστα η δυσάρεστα θα ενημερώσω....
09-04-2019, 14:18 #18
Έτσι παραστατικά που τα περιέγραψες, κι εγώ που δε σας ξέρω στενοχωρήθηκα. Σε καλό σου.
Χάρηκα όμως που είδα παρακάτω ότι το διπλωματικό επεισόδιο έληξε αισίως.
Νομίζω ότι δε δικαιολογείται τέτοια ιδέα. Κατ' αρχήν πώς γίνεται μέσα σε μια εβδομάδα να εμφανιστεί ξαφνικά με ενδείξεις ότι είναι έγκυος; Ίσως να συνέπεσε κάποια καθυστέρηση στον κύκλο της αλλά πιστεύω ότι κάτι θα είχε παρατηρήσει πιο πριν. Άρα, λογικά εσύ είσαι ο «μάστορας». Επίσης, αν είχε κάνει «κάτι» με άλλον, γιατί να σου πει άμεσα ότι υποπτεύεται εγκυμοσύνη; Μάλλον θα περίμενε να της κάνεις κι εσύ «κάτι» μερικές φορές και μετά από αρκετές μέρες θα σου το έλεγε ώστε να μην κινήσει υποψίες.
Το ότι σκέφτηκες αυτό το σενάριο δείχνει απλά ότι είσαι βαθιά πληγωμένος από την κατάσταση που βιώνεις. Αλλά επειδή πιστεύω ότι αγαπάς πραγματικά τη γυναίκα σου, και το ξέρει, το όποιο πρόβλημα θα διευθετηθεί και όχι μόνο επιφανειακά. Έτσι είναι η αληθινή αγάπη, αρκεί να μην παραλείπεις να την δείχνεις έμπρακτα.
09-04-2019, 14:33 #19
Δεν υπάρχει τίποτε υπερφυσικό στο να μείνει μια γυναίκα έγκυος με τη μια. Στις γόνιμες ημέρες της η πιθανότητα σύλληψης είναι ιδιαίτερα υψηλή και μια μόνο επαφή μπορεί να είναι αρκετή.
Το πρόβλημα με την ιδέα που μπήκε στο μυαλό του Γιώργου είναι ότι ο χρόνος απουσίας της γυναίκας του δεν αρκεί για να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης (με εξαίρεση ίσως τη διακοπή της εμμηνόρροιας, σε περίπτωση που αυτή λειτουργούσε σαν ρολόι).
09-04-2019, 17:49 #20
Κάναμε το τεστ...βγήκε αρνητικό δεν είναι έγκυος..αλλά για πρώτη φορά αυτό δεν με πτοεί καθόλου...
Η προσπάθεια συνεχίζεται...δεν το βάζω κάτω ....
Που θα πάει θα μας βρει ο πελαργός...και να μην μας βρει που λέει ο λόγος δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που δεν θα έχουμε παιδί ...
Σημασία έχει ότι περνάμε καλά και είμαστε ευτηχησμενοι...και με τα καυγαδακια μας και με της αγάπες μας....
09-04-2019, 18:25 #21
09-04-2019, 20:54 #22
Ευχαριστώ όλους και όλες για άλλη μια φορά για την συμμετοχή και την κατανόηση....είστε τα καλύτερα παιδιά....
10-04-2019, 00:05 #23
Δεν ειναι κακο να κανεις τεστ πατροτητας οταν γεννηθει το παιδι. Ολοι θα επρεπε να κανουν.
10-04-2019, 00:08 #24
Υπαρχει βεβαια και το εξης ερωτημα. Τι ειναι καλυτερο; Να μην κανετε παιδι ή να κανετε παιδι με το σπερμα καποιου αλλου; Το εχουν αναλογιστει και αλλα ζευγαρια αυτο.
10-04-2019, 00:32 #25
10-04-2019, 08:51 #26
Παιδί με ξένο σπέρμα δεν θέλω ..σε αυτή τη περίπτωση προτείμω να ιοθετησω....πράγμα στο οποίο συμφωνούμε και οι δύο και εγώ και οι γυναίκα μου...και θα μας έκανε πολύ χαρούμενους....αλλά δυστυχώς δεν συμφωνούν τα ιδρύματα σε αυτο λόγο μη υπαρξης περιουσίας...λεφτά δεν έχω σπίτια δεν έχω..θα μας
απορρίψουν με το καλημέρα σας και δίκιο θα έχουν..
Όσο για το τεστ πατρότητας που πρέπει όλοι να κάνουνε ακόμα...διαφωνο...γιατί να κάνουνε όλοι??
Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαι παιδί του πατέρα μου..διότι έχω βγει καρμπον...στην εμφάνιση ευτηχως όχι στην προσωπικότητα...
Μόνο εάν κάποιος έχει αμφιβολίες θα πρέπει να ακνει τεστ πατρότητας..άλλιος δεν νομίζω ότι είναι καλό για τα ζευγάρια το τεστ πατρότητας...και εγώ που αμφεβαλα το έκανα πιο πολύ λόγο ανασφαλειών που έχω και όχι γιατί πιστεύω στα αλήθεια ότι είναι ικανή η γυναίκα μου να με απατήσει..είμαστε μαζί δέκα χρόνια και ξέρει ο ένας τον άλλον σαν κάλπικη δεκάρα....έχω κάνει απίστευτα πράγματα λόγο ανασφαλειών..δεν είναι η μοναδική χαζομάρα που έχω πει η έχω κάνει...
Πριν ένα χρόνο την είχα πριξει αν είναι ευχαριστημένη μαζί μου στο σεξ αν την καλύπτω...άκου χαζομάρα αφού ξέρω ότι είναι..
Άλλη χαζομάρα λόγο ανασφάλειας..ξυπνάω ένα βράδυ και το βλέπω κάγκελο το εργαλείο μου...και λέω από περιέργεια και μόνο δεν το μετραω να δω πόσο είναι..
Πωωω φίλε βλακείες στο τετράγωνο σε λέω..αλλά δεν ξέρω γιατί ήθελα να μάθω το μέγεθος.οποτε το μέτρησα..
Δόξα το Θεό έχω πολύ καλή γυναίκα...συγχοραμε πάντα
Ο ένας τον άλλον..έτσι είναι η αγάπη και ο γάμος..άλλιος μέχρι τώρα θα το είχαμε διαλύσει δέκα φορές..
10-04-2019, 10:33 #27
Εύχομαι να αποκτήσετε το δικό σας παιδί!
Μπράβο που συμφωνείτε για υιοθεσία, όμως είτε υιοθεσία είτε με ξένο σπέρμα, δεν θα είναι από σένα. Νομίζω είναι λίγο εγωιστικό να μην έχεις θέμα με υιοθεσία αλλά να σε πειράζει αν είναι από σπέρμα κάποιου άλλου. Ίσα ίσα ένα παιδί που θα το γεννήσει η γυναίκα σου θα είναι σίγουρα δικό της. Ένα υιοθετημένο δε θα έχει τίποτα ούτε από σένα ούτε από εκείνη.
Επαναλαμβάνω, μακάρι να αποκτήσετε ένα δικό σας! Αν όμως δεν τα καταφέρετε, το να θελήσεις ένα παιδί με σπέρμα ενός άλλου, θα είναι ένα μοναδικό, ένα παντοτινό δώρο που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις στη γυναίκα που αγαπάς πραγματικά.
Και πίστεψέ με θα μπορέσεις να το αγαπήσεις σαν να είναι δικό σου, όπως αγαπάς κι εκείνη!
10-04-2019, 12:32 #28
Αυτό μου το είπε η γυναίκα μου ...αν δεν είναι δικό σου να μην είναι ούτε δικό μου..ας είναι ενός τρίτου..
Γι'αυτό λέω ότι δεν θέλω επειδή δεν θέλει εκείνη...
Αλλά ρε συ η αλήθεια είναι ότι και εγώ προτείνω την ιυοθεσια απτό ξένο σπέρμα...εντάξει πες εγωισμός πες βλακεία ...αλλά πιο σύμφωνο με βρίσκει το θέμα της ιοθεσιας...
10-04-2019, 14:46 #29
Ούτε εγωισμός είναι ούτε βλακεία. Είναι απολύτως ανθρώπινη η προτίμηση σου στην υιοθεσία σε σχέση με το ξένο σπέρμα. Εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνετε τίποτα από τα δύο, αλλά να αποκτήσετε το δικό σας παιδί!
Προφανώς η γυναίκα σου σ' αγαπάει τόσο πολύ που μπορεί να κάνει αυτή τη "θυσία" και μαζί μ' εσένα να στερηθεί κι εκείνη τη χαρά να έχει ένα δικό της παιδί. Μπράβο για τη γυναίκα σου! Να είσαι περήφανος που έχεις μια τέτοια σύζυγο!
10-04-2019, 16:14 #30
Είναι ένα απτά ωραία δώρα του Θεού που μου έκανε...έχει βέβαια και τα στραβά της όπως όλοι οι άνθρωποι αλλά έχει και τα πολύ καλά της...και εγώ έχω πολλά στραβά χίλια δυο...αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλον και έτσι πορευόμαστε...κάποια στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε να κάνουμε ένα μωράκι..ο Θεός είναι τεράστιος...ναι με αγαπάει πολύ η αλήθεια είναι ότι με αγαπάει υπερβολικά...