Results 16 to 18 of 18
-
21-04-2019, 23:02 #16
Δεν ξέρω εμένα ο ψυχίατρος ήταν πολύ προσεκτικός για τις κρίσεις πανικού και την ανχωδη διάταραχη που είχα. Μου έλεγε πάντα ότι τα xanax είναι ύπουλο χάπι και αν το μάθεις δύσκολα το κόβεις,η μακροχρόνια χρήση δημιουργεί σοβαρά πρόβλημα ακόμα.και η απότομη διακοπή μεχρι και επιληψία. Μακάρι να είναι λάθος ο γιατρός και να έχουν άλλοι δίκαιο. Είναι το μπαστούνι στο πρόβλημα και όχι η λύση το xanan 5 ώρες κρατάει η δράση του και μετά ξανά τα ίδια και πάμε στο επόμενο χάπι για να πάρει την σκόνη για λίγες ώρες ακόμα. Προσωπική μου γνώμη πάντα με αγάπη.
- 21-04-2019, 23:24 #17
σύμφωνο με όσα λες. αλλα αναρωτήθηκε ποτε κανεις ποσοι θάνατοι ετησίως είναι από το κάπνισμα και το αλκοόλ? το αλκοόλ για παράδειγμα είναι ένα νόμιμο ναρκωτικό και κυκλοφορεί ελευθερα και μπορεί να το προμηθευτούν ακόμα και παιδιά.... το ίδιο και τα τσιγάρα... δεν ύπαρxει πουθενά κανένας έλεγχος..... μπορεί ένας πιτσιρικάς να πάει σε ένα ψιλικατζίδικο και να αγοράσει άνετα αλκοόλ... ok μερικοί δεν δίνουν σε παιδιά αλλα τα παιδιά βάζουν κάποιον μεγαλύτερο φίλο τους να πάνε να πάρουνε το αλκοολ και έτσι μια χαρά...! αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα.....
τέλος πάντων το χαναχ είναι επικίνδυνο σιγουρα αλλα η θάνατοι συνήθως οφείλονται από πολλούς παράγοντες.. η περισσότερη είναι από κατάχρηση και κατανάλωση αλκοόλ.. και ενας αλλος σοβαρος λογος ειναι τα μη συνταγογραφημενα xanax... γιαυτο πάντα πρέπει να έχουμε έναν γιατρό να παίρνουμε συμβουλές και να ακούμε τον γιατρό μας που γνωρίζει κάποια πράγματα γενικά η βενζοδιαζεπίνες όταν χρησιμοποιούνται σε μικρές δοσολογίες ακόμα και μακροχρόνια εκτος του εθισμού που κάνουνε μπορεί να βοηθήσουν ένα άτομο που υποφέρει από έντονες κρίσης πανικού.....σε πολλές περίπτωσης μπορεί να χρησιμοποιηθούν και ως μια θεραπεία... ταυτόχρονα με ψυχοθεραπεία...! αυτή είναι η πιο σωστή μέθοδος...!
επίσης πόσοι θάνατοι ετησίως υπάρχουνε από αντιψυχωσικά φάρμακα? γνωρίζει κανένας μας? δεν νομίζω... συνήθως αυτά τα φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην υγεια....... μπορει να μην κανουν εθισμο αλλα αυτο δεν λεει τπτ.....
21-04-2019, 23:29 #18
αλλα τα αντιψυχοσικα δεν ειναι υπουλα ειναι απολυτα ασφαλες δηλάδη? χαχα
τπτ δεν ειναι ασφαλες απο φαρμακα ακομα και η γιατροι το γνωριζουν αυτο... το καλητερο ειναι να εισαι καλα και να μην περνεις τπτ..!
εχει δικαιο παντως... η αποτομη διακοπη οντως φερνει πολλα..... ναι 4-5 ωρες εχει δραση... ομως στην δικια μου περιπτωση περνω ενα το πρωι μολις ξυπνισω και μετα πινω καφε και ειμαι ολη μερα καλα...