Δυο λόγια για τον Αλέξη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Senior Member
    ναι ρε σαμπ,τοτε ολα καλα,στο ονομα του αλεξη ας καψουμε τη χωρα,ας χασουν την δουλεια τους χιλιαδες ανθρωποι και ας αφησουμε μερικα παρασιτα να κυβερνησουν.και αν τον γιο σου του μαθεις να κουβαλαει οπλα και να κλεβει,παντα θα φταιει ο αλλος ειτε ειναι αστυνομικος ειτε ειναι κακοποιος που τον σκοτωσε και δεν εχεις κανενα μεριδιο εσυ.ευγε και με μυαλα σαν τα δικα σου θα παμε μπροστα.ολοι με εναν πυρσο για καθε αδικια που μας γινεται να σπαμε και να ρημαζουμε.
    κρινο το να χωσουν την μητερα μεσα ειναι δικα σου λογια,θεωρω πως αυτα ειναι τα δικα σου κριτηρια.μπραβο σου για την απαραμιλης εξυπναδας σκεψη σου.

Senior Member
    Αναρωτιέμαι αν δεν γινοντουσαν τα επεισοδια τί θα έλεγαν τώρα διάφοροι για τον θάνατο του Αλέξανδρου...

Κ όλο αυτο το σκηνικο, να ξεκιναμε απο το θυμα και να προσπαθήσουμε να δικαιολογήσουμε το πώς τον σκοτωσαν ειναι τοσο άδικο......

Ασε που μου θυμιζει κ κάτι σκηνικα απο γυναικες που βιάστηκαν αλλα δεν το καταγγέλουν λογω προκαταλήψεων οτι για να το πάθουν, δεν μπορει κάτι θα έκαναν κ θα το προκάλεσαν....
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    ναι ρε σαμπ,τοτε ολα καλα,στο ονομα του αλεξη ας καψουμε τη χωρα,ας χασουν την δουλεια τους χιλιαδες ανθρωποι και ας αφησουμε μερικα παρασιτα να κυβερνησουν.και αν τον γιο σου του μαθεις να κουβαλαει οπλα και να κλεβει,παντα θα φταιει ο αλλος ειτε ειναι αστυνομικος ειτε ειναι κακοποιος που τον σκοτωσε και δεν εχεις κανενα μεριδιο εσυ.ευγε και με μυαλα σαν τα δικα σου θα παμε μπροστα.ολοι με εναν πυρσο για καθε αδικια που μας γινεται να σπαμε και να ρημαζουμε.
    κρινο το να χωσουν την μητερα μεσα ειναι δικα σου λογια,θεωρω πως αυτα ειναι τα δικα σου κριτηρια.μπραβο σου για την απαραμιλης εξυπναδας σκεψη σου.
    Συνεχίζεις να συγχέεις τα επεισόδια με τον θάνατο του παιδιού, αλλά δεν το σώζεις πια...Τα ίδια ξέρεις λέει - τι σύμπτωση !! - και η κυβέρνηση..Δηλαδή, άλλα λόγια ν\' αγαπιόμαστε ? Ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο πια και δεν απευθύνεσαι σε ανεγκέφαλους..
    Τώρα αν κατάλαβα καλά τον μακαρίτη τον Αλέξανδρο τον έκανες παράσιτο, κουβαλητή όπλων, προφανώς από τα 13 του είχε στήσει δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών και σίγουρα θα ήταν και μπλεγμένος σε εκμετάλλευση δίχρονων Ουκρανών - για σένα η ηλικία κατά πως φαίνεται δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο στο a priori τεκμήριο της αθωότητας..Για μένα, και τον Σαντάμ Χουσείν να είχαν απέναντι τους οι μπάτσοι ΑΟΠΛΟ, δεν είχαν το παραμικρό δικαίωμα σε μια χώρα που θέλει να λέγεται ευνομούμενη να τον δολοφονήσουν εν ψυχρώ - αυτό ούτε οι δολοφόνοι του Μπους δεν το κάναν...
    Σε τελική ανάλυση έχεις δίκιο για τα μυαλά μου..Παρά είναι ανθρώπινα για να μπορούν να επιβιώσουν σ\' ένα τόπο που οι \"ζαρντινιέρες\" χτυπάν ατιμώρητα, οι σφαίρες των μπάτσων \"κατά λάθος\" αντί να κάθονται στ\' αυγά τους κάνουν βόλτες και καρφώνονται σε παιδικά κορμάκια...
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

[i]Originally posted by sabb[/i

Για μένα, και τον Σαντάμ Χουσείν να είχαν απέναντι τους οι μπάτσοι ΑΟΠΛΟ, δεν είχαν το παραμικρό δικαίωμα σε μια χώρα που θέλει να λέγεται ευνομούμενη να τον δολοφονήσουν εν ψυχρώ - αυτό ούτε οι δολοφόνοι του Μπους δεν το κάναν...
    Ακριβώς επειδή είναι δυσνόητες τέτοιες αυτονόητες έννοιες, καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε και το α.... που σκότωσε το παιδάκι θα είναι σε δυο χρόνια έξω....

Senior Member
    Θυμός μεγάλος, απογοήτευση, θλίψη, οικτος, οργή, εκνευρισμός, ντροπή.......
    Εμπνευστή, αυτά τα συναισθήματα μου προξένησαν τα λόγια του φίλου σου του μπάτσου,
    αλλά και η πρακτική σου να τα αναπαράγεις και να τα διαδίδεις χωρίς να σκεφτείς ποιος τα λέει, γιατί τα λέει και τι εξυπηρετούν.
    .....Ευτυχώς είσαι μόνος σου. ............
    ..............Σ\' αυτό το θέμα κανείς δεν συμφώνησε μαζί σου.........
    Αλέξη συγνώμη.........

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Ακριβώς επειδή είναι δυσνόητες τέτοιες αυτονόητες έννοιες, καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε και το α.... που σκότωσε το παιδάκι θα είναι σε δυο χρόνια έξω....
    Σε δύο χρόνια έξω? Μα νομίζω ότι ο αντίστοιχος που πυροβόλησε τον Καλτεζά δεν μπήκε καν μέσα, αφού η ποινή ήταν με αναστολή και τελικώς αθωώθηκε κιόλας. Από εκεί και πέρα τι να πω...τα αυτονόητα....

Senior Member

μηπως φταινε και αλλα α?αυτα που τον διορισανε τοτε?αυτα που διοριζουν τα δικα τους παιδια σημερα?οι εντιμοι δικαστικοι και οι εισαγγελεις που τους αφηνουν ατιμωρητους αυτους και ακομα χειροτερους εγκληματιες?

μηπως γενικοτερα ζουμε μερες παρακμης σε πολλα επιπεδα?μηπως λεω μηπως φταιμε λιγο ολοι μας για αυτη την καταντια?

Originally posted by marina38
    Σε δύο χρόνια έξω? Μα νομίζω ότι ο αντίστοιχος που πυροβόλησε τον Καλτεζά δεν μπήκε καν μέσα, αφού η ποινή ήταν με αναστολή και τελικώς αθωώθηκε κιόλας. Από εκεί και πέρα τι να πω...τα αυτονόητα....

Αυτός που έχει και συνήορο τον Κούγια-καλό μπουμπούκι-μπορεί να μη προφυλακιστεί καν, αν και φοβάμαι πως αν γίνει κάτι τέτοιο, η πρόκληση μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη πιο δραματικά γεγονότα...

Originally posted by Helena

μηπως φταινε και αλλα α?αυτα που τον διορισανε τοτε?αυτα που διοριζουν τα δικα τους παιδια σημερα?οι εντιμοι δικαστικοι και οι εισαγγελεις που τους αφηνουν ατιμωρητους αυτους και ακομα χειροτερους εγκληματιες?

μηπως γενικοτερα ζουμε μερες παρακμης σε πολλα επιπεδα?μηπως λεω μηπως φταιμε λιγο ολοι μας για αυτη την καταντια?

Πάνω απ\' όλα και πρώτα απ\' όλους, φταίμε εμείς που ψηφίζουμε, άντε να μη πω με τι, και όχι με το μυαλό μας...

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Στον Καλτεζά όντως επιβληθηκε με μικρη ποινη κ στο Εφετειο τον απάλλαξαν. δεν μπηκε κάν μέσα....Αλλα πέρυσι το χειμώνα με το περιστατικό της ζαρντινιέρας (όπου τότε αν θυμάστε η ιδια η Αστυνομία-κράτος υποστήριξε πώς η ζαρντινιέρα χτύπησε εναν Κύπριο) τί εγινε? Ποιος θεωρήθηκε υπεύθυνος?...τελικά βρέθηκε ενα έρημο βίντεο που έδειχνε πώς τρεις αστυνομικοί βαρουσαν αντι για τη ζαρντινιέρα το παιδι....μεχρι που σκοτώθηκε. Οι ποινές που επιβλήθηκαν πριν λιγες μερες ειναι: 4 μηνες εκτος εργασιας για τον ενα (λαμβάνοντας το 40% του μισθου του), 6 μηνες εκτος εργασιας για τον άλλο με τις ιδιες απολαβές και στον 3ο 1000Ε προστιμο...Νομίζω οτι εκει ακριβώς σταματάει η λογικη. Τουλάχιστον η δική μου. Ταυτοχρόνως, σκέφτομαι αν εγω πλάκωνα στο ξύλο έτσι δημοσια κάποιον τί ποινή θα μου επιβαλλονταν? Κι αν θα έβγαινε να με υπερασπιστεί κανεις πέρα ισως απο τη μανα μου....Βέβαια θεωρώ πώς θα την γλύτωνα αν ειχα τα λεφτά να πληρώσω κάποιο ΚΑΛΟ παιδι σαν τον Κουγια. Αλλα ξέχασα κάτι που μου έμαθαν στο σχολειο...και φροντίζουν να αναπαραγάγουν κανονικα ολοι υποτιμώντας ξεκαθαρα τη νοημοσύνη μου: Πως η δικαιοσύνη ειναι στραβή....ε, τυφλή ήθελα να πω.....Σαφέστατα!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member

Πάνω απ\' όλα και πρώτα απ\' όλους, φταίμε εμείς που ψηφίζουμε, άντε να μη πω με τι, και όχι με το μυαλό μας...
    sabb μερικες φορες δεν ξερω αν μιλας μονος σου η αν μιλας με τον συνομιλητη σου.Αν απαντας σε αυτα που γενναει το μυαλο σου η σε αυτα που αναφερω εγω.Ειδα και το σχολιο σου για να \"σωσω\" αυτα που πιστευω.Νομιζεις με ενδιαφερει η προσωπικη σου γνωμη;Ετσι και αλλιως σε ολα διαφωνουμε,γιατι οχι σε αυτο.
    Οσο για το σχολιο της Helena συμφωνω 100% και ειναι η πρωτη απαντηση εδω μεσα παντα κατα τη γνωμη μου η οποια βλεπει ανοιχτα και σφαιρικα το ολο ζητημα και εχει να προτεινει κατι για τη λυση του...

Senior Member

sabb μερικες φορες δεν ξερω αν μιλας μονος σου η αν μιλας με τον συνομιλητη σου.Αν απαντας σε αυτα που γενναει το μυαλο σου η σε αυτα που αναφερω εγω.Ειδα και το σχολιο σου για να \"σωσω\" αυτα που πιστευω.Νομιζεις με ενδιαφερει η προσωπικη σου γνωμη;Ετσι και αλλιως σε ολα διαφωνουμε,γιατι οχι σε αυτο.
    Οσο για το σχολιο της Helena συμφωνω 100% και ειναι η πρωτη απαντηση εδω μεσα παντα κατα τη γνωμη μου η οποια βλεπει ανοιχτα και σφαιρικα το ολο ζητημα και εχει να προτεινει κατι για τη λυση του...
    Κατανοητή η αμηχανία σου , γιατί επί της ουσίας δεν λες τίποτε απολύτως...Προφανώς και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε, όχι οι δυο μας αλλά εσύ με όλους τους υπόλοιπους συγγραφείς στο παρόν θρέντ, γιατί δεν είδα κανένα μα κανένα να συμμερίζεται την άποψη σου..Όσο για το αν σε νοιάζει η προσωπική μου γνώμη ή όχι, όπου χρειάζεται να την διατυπώσω θα το κάνω με παρρησία κι όπου θεωρώ πως έχω κάτι να πω , σ\' αρέσει δεν σ\' αρέσει εγώ θα το κάνω, όποτε μου κάνει κέφι....Καταλαβαίνω πως οι φωνές σαν τη δική μου είναι ενοχλητικές σε όσους υπερασπίζονται το σύστημα, αλλά είναι χούι μου και δεν μπορώ να το αποβάλλω, λυπάμαι για σένα και για τους ομοίους σου...

Σαυτή τη χώρα ολοι εχουν αποψη.Έχουν μυστικες πηγες που γνωριζουν απο μεσα απορρητα στοιχεια ετσι ελεγαν και αλλοι σε υποθεσεις οπως σκανδαλο ζαχοπουλου,βατοπαιδι κτλ και τελικα κανεις δεν καταφερε να αποδειξει τιποτα.Οτι και να λεει καθε φασισταριο προκειται για εν ψυχρω δολοφονια και αυτο δεν αλλαζει με κανενα τεχνασμα.Επιχειρηματα του στυλ τι δουλεια ειχε ενα 15χρονο παιδι στα Εξαρχεια μονο του το θεωρω αστειο και δεν προκειται να ασχοληθω.Οπως και με το που ηταν η μητερα του και πως τον αφηνε να γυρναει μονο του και να κανει επεισοδια.Οποιος εχει παει στα Εξαρχεια εστω για καφε γνωριζει οτι δεν ειναι Μανχαταν ουτε εχει συρματοπλεγματα απεξω.Αυτη η ακρατη συνωμοσιολογια που χουν μερικοι μου φερνει ναυτια.Προσωπικα εχω κατεβει 2 φορες κεντρο για να διαδηλωσω για το παιδι που χαθηκε εχω φαει δακρυγονα εχω δει να σπαζουν και να καινε καταστηματα.Δε σας κρυβω οτι οταν εβλεπα να καινε τραπεζες η καταστηματα κινητης τηλεφωνιας και πολυεθνικες απο μεσα μου χαιρομουν οτι και να σημαινει αυτο.Οσοι καθονται και κλαινε επειδη καηκε η eurobank ή το καταστημα της cosmote θα πρεπει να ξερουν οτι οι ιδιες οι τραπεζες εχουν οδηγησει χιλιαδες ανθρωπους στην απελπισια με τις κατασχεσεις και τους πλειστηριασμους.Τι ζορι τραβανε ολοι αυτοι που ταχα μου νοιαζονται για τις περιουσιες των ανθρωπων.Για την περιουσια των νταβατζηδων?Δεν ειδα κανεναν να συγκινειται που ενας γουρουνι δολοφονησε ενα παιδι.Ολοι για τους αγνωστους λενε και για τα καταστηματα και τις περιουσιες.Πως μπορει κανεις να συμψηφιζει την ανθρωπινη ζωη με 10,100 και 1000 τζαμαριες?Αυτο το πραγμα που εγινε με την ευλογια των ΜΜΕ που εδω και 5 μερες ασχολουνται μονο με επεισοδια προβαλλοντας εικονες καταστροφης προκειμενου να ξεσηκωσουν τον απλο κοσμο εναντια στους κουκουλοφορους.Και πως εξηγει κανεις οτι μεσα στους κουκουλοφορους που σπανε βρισκονται παιδια 14 15 ετων.Αυτα τα παιδια για καποιο λογο κατεβαινουν στους δρομους και τα σπανε.Δεν ειναι ζωα αλλα δυστυχισμενα παιδια καταπιεσμενα θες απο το συστημα θες απ τους γονεις,παιδια διαλυμενων οικογενειων που μεσα τους ειναι θυμωμενα για την περιφρονηση και την περιθωριοποιηση και θελουν να βγαλουν αυτο το θυμο.Πολλες φορες με λαθος τροπο.Δεν αντιλεγω οτι πολλοι απ αυτους που τα σπανε ειναι πρεζονια,ναρκωμανεις,ηλιθι οιοι αλλα δεν μπορουμε να αγνοησουμε το φαινομενο αυτο.Καποιος θα πρεπει να σκυψει να δει γιατι αυτα τα νεα παιδια ξεσηκωνονται.Μήπως γιατι δεν εχουν ονειρα και ελπιδα και ποιοι τους οδηγησαν εκει.Η κοινωνικη αδικια,το κρατος,η διαφθορα,η σηψη του πολιτικου συστηματος οπλιζει το χερι και γινεται χειμαρρος.Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι μην πιανουμε το θεμα επιδερμικα και λεμε οι κουκουλοφοροι και οι αναρχικοι γιατι εχει καταντησει γραφικο.Δεν ειναι ολοι αναρχικοι οσοι ξεσηκωθηκαν.Το θεμα ειναι βαθυτερο και πολυ φοβαμαι οτι σε μερικα χρονια ολο και περισσοτεροι θα συμπεριφερονται ετσι.Ζουμε σε μια ΧΟΥΝΤΑ που λεγεται καπιταλισμος,κρατος αστυνομια,αστικη δημοκρατια κτλ.Χρειαζεται ενα μαζικο κινημα για να εκφραστει αυτη η αγανακτηση.Οσο καθομαστε και κλαιγομαστε απ τους καναπεδες και ψηφιζουμε 3 σογια που μας κυβερνουν εδω και 30 χρονια δε θα αλλαξει τιποτα.Οι πολιτικοι μας χρησιμοποιουν και το καθε κομμα κοιταει το συμφερον του και πως θα ωφεληθει απο αυτη την κριση.Η κυβερνηση της Νεας δημοκρατιας αφησε επιτηδες να γινουν επεισοδια τις 2 πρωτες μερες προκειμενου να στρεψει την οργη του κοσμου σε 500 ατομα.Καπηλευτηκε τη δολοφονια ενος παιδιου για να απενοχοποιηθει απ τις τεραστιες ευθυνες οπως και η αντιπολιτευση που προσπαθησε να ωφεληθει μικροκομματικα.Η αριστερα τα ριχνει ο ενας στον αλλον και δεν καθονται να σκεφτουν οι ηλιθιοι που εχει οδηγησει αυτη η πολυδιασπαση τους.Το θεμα ειναι να ξεσηκωθουμε και να βγουμε ολοι στους δρομους.Να διαδηλωσουμε εναντια στους δολοφονους αστυνομια και κρατος.Η δημοκρατια και η ελευθερια δε μας χαριστηκε ποτε.Το αστικο κοινοβουλευτικο συστημα εχει σαπισει.

Senior Member
    οταν ξεκινησεις σαμπ να βλεπεις περα απο τη μυτη σου ελα να συζητησουμε.

Senior Member
    οταν ξεκινησεις σαμπ να βλεπεις περα απο τη μυτη σου ελα να συζητησουμε.
    Χαριτωμένο...Τελικά , δεν σε νοιάζει η προσωπική μου γνώμη, αλλά ασχολείσαι μόνο μαζί μου όταν όοολοι μα όλοι οι υπόλοιποι κοντόφθαλμοι σαν και μένα, σου απάντησαν με τον ίδιο με μένα περίπου τρόπο στην προσπάθεια σου να αναπαραγεις σ\' ένα δημόσιο βήμα την υπερασπιστική γραμμή του θεομπαίχτη εθνικού μαιντανού παπαρολόγου Κούγια, πως τελικά \"το παιδί δεν ήταν και τόσο καλό , είχε λέει διαγωγή κοσμία και στα μαθήματα δεν τα πήγαινε και τόσο καλά\" !!!!! Εκτός απ\' το γεγονός ότι αυτή η μπαρούφα διαψεύσθηκε από το διευθυντή του σχολείου του και μάλιστα με αγανάκτηση, ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥ , η αξία της ζωής μετριέται με τον βαθμό στα Μαθηματικά ή την διαγωγή ?? Αν με βάση τα δικά σου δεδομένα, πρέπει να ισχύει ο νόμος του Σερίφη σε μια κοινωνία τύπου Φαρ Ουέστ όπου ο καθένας μπορεί να πυροβολεί με τα κουμπούρια του όποιον δεν του κάνει κέφι, εγώ υπερθεματίζω και προτείνω να μαζέψουμε όσους εφήβους έχουν κακούς βαθμούς και διαγωγή κοσμία, σ\' ένα γήπεδο και να τους ρίξουμε βόμβα ναπάλμ, θα μας κοστίσει πολύ λιγότερο από το να τους εκτελούμε ξεχωριστά έναν-έναν στις καφετέριες, στα Εξάρχεια, στο κινηματογράφο κι όπου αλλού τους συναντάμε..Τους υπόλοιπους εφήβους που είναι καλοί μαθητές και με διαγωγή κοσμιωτάτη, προτείνω να τοπυς υποβάλλουμε σε λοβοτομή, το μετέπειτα κόστος θα είναι ένα πότισμα την ημέρα..Έτσι η κοινωνία μας θα μπορεί να πορεύεται εν ειρήνη και χωρίς παρεκκλίσεις από τον δρόμο που χάραξε η Αγία Παγκοσμιοποίηση......
    Σε μια ανούσια αντιπαράθεση, αρνούμαι να δεχτώ να συνεχίζεται από τη μεριά σου και των ομοίων σου \"φίλων αστυνομικών\", η σπίλωση της μνήμης ενός αδικοχαμένου παιδιού..Και δεν μπορώ να δεχτώ πως θέλεις να μου δείξεις το δάσος, εσύ, όντας στην έρημο μοναχός σου (..άντε με καμιά χιλιαριά \"σταγονίδια\" ακόμη, που όμως δεν φτουράν το ελάχιστο μπροστά στη παλλαική οργή..).
    Λίγο σεβασμός στη μνήμη ενός ανθρώπου που δεν πρόλαβε να ζήσει....

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast