Results 31 to 45 of 64
Thread: Δυο λόγια για τον Αλέξη
-
10-12-2008, 01:02 #31
Εμενα προσωπικα με προβληματιζει παρα παρα πολυ πώς φτάσαμε σε αυτο το σημειο κ δεν το θεωρω καθολου τυχαιο.....Ουτε απο το πουθενα...Ενα τετοιο γεγονος οπως αυτο του Αλεξη ειναι η αφορμη παντα για τετοιες μετεπειτα εξελιξεις...
Αλλα δεν μας λες για τις πηγες σου αναφορικα με τον Αλέξη....Θα μας πεις?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 10-12-2008, 01:12 #32
το συστημα υγειας δεν ειναι μονο τα φακελακια,ειναι και εκει το χρωμα,και αλλη ιατρικη περιθαψη θα εχω εγω και αλλη ο γιος ενος βουλευτη.ολα τα συντηρουμε και ειμαστε αξιοι των \"προισταμενων\" μας,συμφωνω μαζι σου.δεν λεω να μην υπαρχει προβληματισμος,αναρωτιεμα� � ομως που πρεπει να προβληματιστουμε περισσοτερο.Τα στοιχεια που σου ανεφερα ειναι στα αρχεια της αστυνομιας στο φακελου του μικρου.Περσι καηκαν τοσα δαση και τοσα ατομα στις φωτιες,οχι μονο ενας αλλα ΠΟΛΛΟΙ.Για αδικο λογο,γιατι μερικοι θελαν να πλουτησουν,και δεν εγινε τιποτα ουτε αναδασωση.Ξεχασαμε μαλλον τη μητερα με τα 2 παιδια που βρεθηκαν καμμενα.Παρολα αυτα δεν κουνηθηκε φυλλο.η τηλεοραση τα καλυψε ολα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.Αυτο με πειραξε,οτι τελικα δημοσιοτητα παιρνει οτι συμφερει ορισμενους.και στο φιναλε αυτο που λεω ειναι μια πιο σφαιρικη αποψη για το τι γινεται αυτη τη στιγμη.Αν θελετε να μεινετε στον εναν θανατο και να δικαιολογεισετε ολα τα υπολοιπα με γεια σας με χαρα σας.Για μενα τα υπολοιπα ειναι πιο σημαντικα ....
10-12-2008, 01:14 #33
γνωστος μου αστυνομικος μου το ειπε,και δεν το θεωρω ψεμα γιατι δεν νομιζω οποιοδηποτε παιδι να πεταει μπουκαλια στο περιπολικο και να αλληλοβριζεται με αστυνομικους,εκτος αν εκανες και εσυ τετοια πραγματα οταν εισουν μικρουλα
10-12-2008, 01:25 #34
ωραια. μου φτάνει η πηγή σου. οχι, για να σου φύγει η περιεργεια οταν ημουν 15 δεν πετουσα μπουκάλια, αλλα θα θελα να τους σπασω πολλες φορές τα μουτρα οταν μιλανε χυδαια, οταν τυχαινει να περάσω απλα απο μπροστά τους στην Πανεπιστημιου, στην Ακαδημιας, στα Εξάρχεια. Με ποιο δικαιωμα το κανουν ΚΑΙ αυτο? Μου λες?
Και κατι ακομα? Πώς και αυτές τις πληροφοριες ο γνωστος σου αστυνομικος τις έχει και ΔΕΝ τις έχει ο ιδιος ο αστυνομικος που κατηγορειται ώστε να τις χρησιμοποιησει ως άλλοθι? Πώς κ τόσοι δικηγοροι που τον ανελαβαν στην πορεια τον παράτησαν? (Τελικα τον ανελαβε ο δικηγορος ολων των εμπορων ναρκωτικων Κουγιας). ...Κ πώς ενω στην άρχη ελεγε για σφαιρα που εξοστρακιστηκε στη συνεχεια λεει πώς ήθελε να φυλάξει το περιπολικο που παρεπιπτοντως αφησε καποιες δεκάδες μετρα πιο κάτω?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
10-12-2008, 01:33 #35
σοφια σε εκτιμω πολυ για να μπω σε μια διαδικασια να λεμε ο καθενας τα δικα του χωρις να αντιλαμβανομαστε τι απανταει ο αλλος.Απο οσο το βλεπω συμφωνουμε απλα βλεπουμε απο διαφορετικη γωνια καποια πραγματα.Οχι δεν εχουν κανενα δικαιωμα,δεν δικαιολογω κανενα που χρησιμοποιει την εξουσια του για να ικανοποιησει την ατομικη του φιλοδοξια,καπριτσιο,αναγκη .Ουσιαστικα με το πρωτο μου μηνυμα εδω μεσα αναφερθηκα εμεσα στην παιδεια που δεν υπαρχει πλεον πουθενα,ουτε σε ενηλικους ουτε σε ανηλικους.δεν θελω να συνεχισω αυτη τη συζητηση γιατι δεν βρισκω να κερδιζουμε κατι απο αυτη,απλα θα χασουμε χρονο στο να εξηγουμε τι πραγματικα εννοουμε.(ποιος σου ειπε να γινεις ομορφη;) ;)
10-12-2008, 01:36 #36
Θα ήθελα να μου απαντησεις στα ερωτηματα μου, αλλα προφανως δεν το βρισκεις χρησιμο....
Δεν πειράζει! Αν θες δες οτι δεν σου ζητάω να δεις κατι απο τη σκοπια μου αλλα τα γεγονοτα. Οχι τις φημες.
Καλο βράδυ.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
10-12-2008, 01:45 #37
η τηλεοραση δειχνει οτι θελει να δειξει και βγαζει στον αερα οτι θελει να βγαλει αναλογα με τις εντολες που εχει.για το συγκεκριμενο το καλυτερο θα ηταν να αφησουμε το χρονο να περασει και να δουμε τι θα αποκαλυφθει,αυτο βλεπω ως προτιμοτερο.οσο για τους δικηγορους πρεπει να ειναι χαζος καποιος να αναλαβει μια τετοια υποθεση η να εχει τρελα με την δημοσιοτητα.και ξαναλεω για πολοστη φορα,δεν ειμαι με το μερος του αστυνομικου δηλαδη ελεος πια,γιατι εχεις βγαλει ενα τετοιο συμπερασμα;πουθενα δεν εχω πει πως εχει δικιο.Οσο για τα γεγονοτα δεν ξερεις αν ειχαν παλιους λογαριασμους (λεω ενα παραδειγμα).το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε αν αυτα που λεω ειναι φημες η γεγονοτα,θα δειξει στο μελλον..
10-12-2008, 07:26 #38
κριμα..για το παιδι που εχασε τη ζωη του..κριμα και για τα παιδια που βλεπουν τον πατερα τους να διασυρεται..ασχετα αν αυτο ειναι δικαιο η αδικο..αν εφταιγε ο αλεξης η οχι..αραγε πως θα νιωθει αυτη η οικογενεια?το σκεφτηκε κανεις?αυτα τα παιδια δεν ειναι επισης θυματα?κατα τη γνωμη μου ειναι..καποιος ειπε εχτες..δεν ξερω αν ηταν ραδιο αρβυλα..οτι κυκλοφορει λεει ..σμσ με τη δνση του σπιτιου του δραστη..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ..:o:o:o
10-12-2008, 09:14 #39
[/quote] Καλή μου Dodis και βέβαια δεν αφορούσε εσένα και το δικό σου μότο ...Απλή σύμπτωση....:) [/quote]
το ξέρω βρε!! είπα να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα, που σου την έπεσαν έτσι!!!
το θέμα ξέρεις πιο είναι? ότι δεν κοιμόμαστε...δεν ζουμε στον κόσμο μας...έχουμε ξυπνήσει εδώ και χρόνια...δεν ξυπνήσαμε ξαφνικά με τον άδικο θάνατο ενός παιδιού και αρχίσαμε ξαφνικά να φωνάζουμε....
τις σφαλιάρες τις φάγαμε απο καιρό και ξυπνήσαμε απότομα...
και δεν είναι θέμα κομματικό...το θέμα είναι ότι όλοι είναι τα ίδια σκατά και αναρωτιέμαι πως στο καλό θα βγουμε απο όλη αυτή την δίνη της ηλιθιότητας...
δεν ζουμε στον κόσμο των δικων μας και μόνο προβλημάτων...εγώ πιστεύω για μένα και μόνο ότι τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες και μπορστά σε αυτά που γίνονται τόσα χρόνια στις πλάτες τις δικές μας...βαρέθηκα να ζω σε μια χώρα εκμετάλλευσης, αδικίας, λοβιτούρας, μίζας, μαλακίας( sorry!!), που το μόνο που κάνει είναι να μας πίνει το αίμα με το καλαμάκι.....
(πολύ σταλινικά ακουγονται ε? χιχιιχι.....)
10-12-2008, 09:41 #40
Originally posted by Empneustns
δεν θυμαμαι να ειπα πουθενα πως εκανε το σωστο,η να τον δικαιολογω για την πραξη του,παρακαλω αν το λεω καπου να μου το υποδειξετε.Αλλοθι στο τι εκανε ο μπατσος δεν εδωσα πουθενα \"Δεν το συζητω πως ο αστυνομικος δεν επρεπε να πυροβολησει,θα μπορουσε να τον παρει στο τμημα για ανακριση\" αυτα ηταν τα λογια μου και το κριμα ειναι γιατι μου φαινεται πως καποιοι εδω μεσα δεν ξερουν να διαβαζουν.Κανω μια επεκταση των αιτιων.Οποιος θελει διαφωνει εννοειται.Αλλα βρε σαμπ πες μου τον αριθμο κυκλοφοριας του αμαξιου σου να το καψουμε για να τους δειξουμε πως αντιδρουμε και μεις....
Μήπως θα πρέπει να πούμε και μπράβο στον αστυνομικό γιατί \"καθάρισε\" τον τόπο από έναν μελλοντικό Πάσσαρη ? Μόνο αυτό μας μένει ν\' ακούσουμε !!
Όσο για το αν ο 15χρονος έχει γίνει σύμβολο αγώνα, κάθε άνθρωπος που η κρατική βία του αφαιρεί το υπέρτατο αγαθό, τη ζωή (Πέτρουλας, Καλτεζάς, Κομνηνός, Carlo Giuliani..), πρέπει να γίνεται φωτεινό ορόσημο για όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους, για να αντλούν δύναμη στο μέλλον να περιφρουρήσουν την ελευθερία και τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών , απέναντι στην αυθαιρεσία της εξουσίας που οπλοφορεί και που με την καθοδήγηση τηε εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, παραβιάζοντας άρθρα του Συντάγματος, έχει σαν σκοπό την χαλιναγώγηση των μαζών που διαδηλώνουν την επιθυμία τους για μια καλύτερη ζωή σ\' έναν καλύτερο κόσμο....
10-12-2008, 12:38 #41
Empneysth, επειδή εκτιμώ τις απόψεις σου που έχω διαβάσει σε διάφορα άλλα θέματα, εδώ πραγματικά μου τα χάλασες. Μου έδωσες και εμένα σαφώς την εντύπωση πως εξομοίωσες το θύμα με τον θύτη. Το μόνο ελαφρυντικό που σου βρίσκω είναι ότι σε παρέσυρε ο φίλος σου ο αστυνομικός, ο οποίος τι θα έκανε άλλωστε? Θα έλεγε αυτά που σου είπε.
Πάγια τακτική των συντεχνιών. Καλύπτουμε το συνάδελφο. Στους δασκάλους, στους γιατρούς, στους δικηγόρους, σε όλους. Αλλωστε και με τον Αυγουστίνο τον Κύπριο που διέλυσαν οι αστυνομικοί τα ίδια έγιναν. Συγκάλυψη και ευθύνες ….σε μια ζαρντινιέρα! Η Ελλάδα άκουσα χτες έχει 9 καταδίκες για αστυνομική βία από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο και κάποιες χιλιάδες καταγγελίες.
Χάρηκα για το στοιχείο που αποκόμισα από αυτό που παρέθεσες. Μας άνοιξες τα μάτια για τη συναδελφική συγκάλυψη που θα επιχειρήσουν πολλοί σαν τον φίλο σου. Θα προσπαθήσω να συμβάλω στη διάδοση της επιχειρούμενης συγκάλυψης του δολοφόνου με όποιον τρόπο σκεφτώ.
Σχετικά με τα άλλα κακώς κείμενα που έθιξες π.χ. νοσοκομεία, παιδεία κλπ, είναι σίγουρα πολύ άσχημα, αλλά στο τέλος -τέλος έχω οδό διαφυγής. Ακόμα και να δανειστώ και να πάω να κάνω την εγχείρισή μου στο εξωτερικό. Από το βόλι του μπάτσου όμως, που θα τον συγκαλύψουν μετά και οι συνάδελφοι και δεν θα τιμωρηθεί ποιος θα με προστατέψει? Και ΝΑΙ είναι πολύ τρομακτικό να φεύγεις από βόλι αστυνομικού που πληρώνεται από τους φόρους σου για να σε προστατεύει. Είναι σαν να έχεις φίδι τον κόρφο σου που λένε.
Επειδή όπως είπα πιστεύω ότι σε παρέσυρε ο φίλος σου θα παραθέσω μια μικρή ιστορία (κατά το προσφιλές μου τελευταία). Χτες βρέθηκα καλεσμένη σε ένα σπίτι όπου ήταν 7 άτομα διαφόρων ηλικιών και μόρφωσης από Λύκειο και πάνω. Οι 4 ανέφεραν ότι είτε έβλεπαν είτε πίστευαν τους άλλους που έβλεπαν οράματα. Τα περιέγραφαν με λεπτομέρειες και το ευπειθές ακροατήριο ανατρίχιαζε. Μήπως έπρεπε και εγώ σήμερα να σας γράψω εδώ πως εμφανίζονται ξαφνικά ξωτικά, δαίμονες ή νεκροί μέσα στο δωμάτιό μας και μας μιλούν, επειδή μου το είπαν οι φίλοι μου?
Θέλω να πω ότι καλό είναι να φιλτράρουμε αυτά που ακούμε ακόμα και από άτομα που αγαπάμε όπως στη περίπτωσή σου τα λόγια του αστυνομικού που εξυπηρετούν απλά και μόνο την ανάγκη του ή το συμφέρον του.
Υ. Γ. Ο Αλέξης εκεί που είναι δεν μπορεί να προσλάβει τον Κούγια για να αποδείξει πως δεν ήταν κακοποιός. Ας μην επαναλάβεις λοιπόν ξανά τα λόγια του φίλου σου του αστυνομικού.
10-12-2008, 13:18 #42
Εμπνευστή .....αν ίσχυε έστω και στο ελάχιστο αυτό που σου είπε ο φίλος σου ο αστυνομικός, να είσαι σίγουρος πως ο Κούγιας θα το είχε βγάλει σε βιβλίο και θα είχε γίνει μπεστ σέλερ, προκειμένου να αθωώσει το α.... που υπερασπίζεται.
Κατά τα άλλα, ακόμη και ο μεγαλύτερος εγκληματίας δεν δικαιούται να δολοφονηθεί εν ψυχρώ, πόσο μάλλον ένα 15χρονο παιδί που ΄πέταξε, (αν πέταξε, γιατί άλλα λένε οι αυτόπτες μάρτυρες), μπουκάλια με νερό.
Επίσης, αν θες να χρησιμοποιήσουμε και τις πηγές μας, η δική μου λέει πως ο μπάτσος τα είχε πιει και ελπίζω να μη πέσουν τα μεγάλα μέσα και δεν βγει στην δημοσιότητα...
10-12-2008, 15:45 #43
αν αυτα που λεω,ειναι αληθη,τοτε εχει μεριδιο ευθυνης η μητερα του;ενα ναι η ενα οχι.
10-12-2008, 15:52 #44
Originally posted by Empneustns
αν αυτα που λεω,ειναι αληθη,τοτε εχει μεριδιο ευθυνης η μητερα του;ενα ναι η ενα οχι.
10-12-2008, 15:57 #45
savva,
pes tou anthrwpou ena nai i oxi,
kai episis as xwsoun tin mana mesa gia plimeli kidemonia anilikou kai fthora dimosias periousias (kai oi sfaires kostizoun) - den xerw gia to antistasis kata tis arxis an stekei.....
YG.... kapoia stigmi an se ayti tin xwra apoktisoume kritirio mporei kai na allaxei kati.
Giati an pazareyoume ta osa sumbainoun tote ola einai ypo diapragmateysi.
Sorry alla den mporw na grapsw alla, an kai tha to ithela.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια