Results 151 to 153 of 153
-
26-01-2009, 15:39 #151
Krino,
Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοιοι σχολιασμοί αλλά νομίζω ότι η Αιμιλία, μιλά έτσι λόγω προσωπικών εμπειριών
Βγάζει έναν θυμό, επειδή της συνέβη κάτι στην ίδια, έτσι δεν είναι Αιμιλία?
Δεν είναι επί προσωπικού για τον σύντροφο της Mdask
- 26-01-2009, 15:44 #152
Originally posted by MDASK
οχι απαραίτητα, δεν υπήρξε πάντα αντιδραστικός, υπήρχαν φορές που σκεφτόταν διαφορετικά, που αντιλαμβανόταν τόσο τις δικές μου ανάγκες όσο και τις δικές του και εκεί που φαινόταν να παίρνει μία απόφαση ή μία πρωτοβουλία, ερχόταν μία μάνα με κλάψα και ανημποριά, να του επιβάλλει την δική της άποψη για τη στάση που πρέπει να κρατάει κανείς στη ζωή...
Από την άλλη, εγώ είμαι της άποψης ότι κανένας δεν μας επιβάλλει τίποτα. Αν εγώ συμμορφωθώ με τις απόψεις και στάσεις κάποιου άλλου, εγώ είμαι που τελικά ΕΠΙΛΕΓΩ να ακολουθήσω αυτές τις κατευθύνσεις. Πράγμα που σημαίνει, ότι κάτι μου λένε, κάπου μου ταιριάζουν, κάπου με εξυπηρετούν.
Και τέλος, είσαι σίγουρη ότι οι δικές σου απόψεις και στάσεις ανταποκρίνονται στις δικές του ανάγκες? Θέλω να πω, ότι οι τελικές του αποφάσεις μπορεί να μην έχουν καμιά ή πολύ μικρή σχέση με τις επιθυμίες της μαμάς, ή με την ταβέρνα, ή με οτιδήποτε άλλο που υποθέτεις, αλλά ξεκάθαρα με κάποιες δικές του ανάγκες και επιθυμίες που έκρινε ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει μέσα από τη σχέση σας.
26-01-2009, 15:56 #153
Originally posted by Nora
Krino,
Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοιοι σχολιασμοί αλλά νομίζω ότι η Αιμιλία, μιλά έτσι λόγω προσωπικών εμπειριών
- μα δεν ειπα οτι εχει προσωπικα με τον ανθρωπο.
Βγάζει έναν θυμό, επειδή της συνέβη κάτι στην ίδια, έτσι δεν είναι Αιμιλία?
Δεν είναι επί προσωπικού για τον σύντροφο της Mdask
- μηπως και η ιδια εχει κανει λαθη στους χρησμους που εβγαλε στα δικα της θεματα???
Εχω μια αισθηση πολυ επιθετικη οταν μιλαμε για σχεσεις και αυτο μου λεει κατι.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....