Θέλω να ξεπεράσω έναν άνθρωπο που έχω κάνει ΘΕΟ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 153
    Senior Member
    πες τα βρε γκεισα!!
    συμφωνούμε απόλυτα!!
    αν και δεν νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που τα άκουσε στον καυγά που χώρισαν...μάλλον τα παράπονα της mdask πρέπει να είναι χιλιοειπωμένα!!!

Junior Member
    Originally posted by Nora
    Βρε gentleman είπαμε άσε το φτύσιμο...εσύ είσαι για πολύ πιο ανώτερα πράγματα;)
    Α ρε Νora είσαι όλα τα λεφτά! Είμαι εγώ!!
    Ένας βλάκας είμαι (χαχαχαχαχαχα), που τόσο καιρό εγινα κουρέλι.Αλλά εκεί , ξανα μανα τα ίδια. Δεν αλλάζω εγώ μυαλά.
    Αναζητώ τον έρωτα.Την μεγάλη αγάπη.Μόνο ο Παπακαλιάτης μπορεί να τον βρεί.

Είμαι ένας Ανώτερος Βλάκας!!!!

Senior Member
    και επειδή απ\'ότι έχω καταλάβει κολλας και στην ηλικία...μια χαρα είναι η ηλικία σου!!!
    δεν είσαι 50 βρε παιδί μου....30 είσαι!!! μα τι θέμα είναι αυτό που προκύπτει με τις ηλικίες και τι άγχος έιναι αυτό.....μια χαρά ηλικία είναι...για να κάνεις μια καινούργια αρχή με τις κατάλληλες προυποθέσεις!!

Senior Member
    To problima sou eisai afto Mdaska:
    Originally posted by MDASK
    Θέλω τόσο πολύ ... να του ανοίξω το κεφάλι και να τον πείσω ότι η ζωή είναι μία και δεν αξίζει να τη χαραμίσει σε κανένα κωλομάγαζο και για καμία μάνα που φορτώνει στα παιδιά της τα δικά της λάθη!
    Οτι άλλα πράγματα έχουν σημασία στη ζωή ( ΣΟΥ και αλλα για την ζωή ΤΟΥ ) ... και δε θέλω να τον βλέπω να χαραμίζεται...
    Kai edw einai i apantisi sou glykia mou :
    ... είμαι 30 χρονών και εκείνος 26. Εμένα χτυπάει ένα καμπανάκι μέσα μου και μου λέει ζήσε τη ζωή σου γιατί τα νιάτα σου δε γυρνάνε πίσω. Εκείνος δε σκέφτεται έτσι ...ι...
    Diaforetikes Antilypseis+ Diaforetkus Stoxous +Diaforetikes Aksies+ Diaforetiko timing = Entonos Erwtas + Yperoxo Sex alla No Sxesi :)

Member
    Πρέπει να ομολογήσω ότι εκτιμώ αφάνταστα τη συμμετοχή σας στον πόνο μου αλλά τα περισσότερα μου ακούγονται: \"παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του\"
    Το θέμα της ηλικίας μου, είναι λίγο πονεμένο.
    Ξέρω σίγουρα πως δε θα έμενα σε μία σχέση που δε με ενδιαφέρει μόνο γιατί τελειώνουν οι επιλογές μου.
    Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με έχει κάνει να αισθανθώ υπέροχα, όσο ποτέ πριν, αλλά πάντα με το σταγονόμετρο. Ίσως γι\'αυτό έχω τον καψουρευτεί έτσι...
    Αλλά από την άλλη νομίζω , θα ένιωθα πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου 5 χρόνια πριν.
    Θα είχα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα έλεγα έχω χρόνια μπροστά μου να την ξαναπατήσω και να κάνω τις επιλογές μου...
    Κακά τα ψέματα αν θελήσω να κάνω οικογένεια μια μέρα, πρέπει πια να βιαστώ. Και αυτή η βιασύνη με ενοχλεί.

gentleman είσαι πράγματι φωτεινή εξαίρεση, πιστεύω πως κάθε έξυπνη γυναίκα δε θα σε άφηνε για κανένα λόγο.
    Να ξέρεις πως στα 22 σου εσύ έχεις ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις να χτίσεις μια σχέση που θα τη ζηλεύουν πολλοί. Με μία γυναίκα που να αξίζει την αγάπη σου, να τη δεχτεί και να την ανταποδώσει.

Οσο για μένα, προσπαθώ να μην σηκώσω το τηλέφωνο. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη ότι μπορεί να έχει αποτέλεσμα.
    Πρέπει όμως να το κάνω για να δω αν υπάρχει από τη μεριά του ίχνος ευγνωμοσύνης ή αληθινής αγάπης.
    Πρέπει μετά να δεχτώ πως τελείωσε και ακόμα χειρότερα, πως επένδυσα συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο ανάξιό μου
    (Εδώ κλαίω!!!!!!! Ανάξιος ο άνθρωπός μου; ο Θεός μου; η μεγάλη αγάπη μου; δε μπορεί... δε γίνεται.... )

Member
    Originally posted by Thessalo
    To problima sou eisai afto Mdaska:

Οτι άλλα πράγματα έχουν σημασία στη ζωή ( ΣΟΥ και αλλα για την ζωή ΤΟΥ ) ... και δε θέλω να τον βλέπω να χαραμίζεται...
    Kai edw einai i apantisi sou glykia mou :
    ... είμαι 30 χρονών και εκείνος 26. Εμένα χτυπάει ένα καμπανάκι μέσα μου και μου λέει ζήσε τη ζωή σου γιατί τα νιάτα σου δε γυρνάνε πίσω. Εκείνος δε σκέφτεται έτσι ...ι...
    Diaforetikes Antilypseis+ Diaforetkus Stoxous +Diaforetikes Aksies+ Diaforetiko timing = Entonos Erwtas + Yperoxo Sex alla No Sxesi :)
    Εχεις δίκιο, πίστεψέ με όμως αναφέρομαι σε στοιχειώδεις συνθήκες για να μπορέσει να ζήσει ένας άνθρωπος!!!
    Είμαι σίγουρη ότι αποκλείεται να μπορέσει να ξανακάνει δεσμό ( οχι sex , δεσμό ) με μια άλλη γυναίκα, καθώς καμιά δε θα δεχτεί να τον βλέπει μόνο τρείς ώρες την εβδομάδα!!!!
    Σ/Κ off , Αργίες, γιορτές, βράδια, μέρα, τα πάντα!!!!!

Και εγώ ακόμα αν τον γνώριζα λίγους μήνες αργότερα
    ( όταν δηλ. είχε ήδη μπλέξει σε αυτόν τον κυκεώνα, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω μαζί του )
    Είχα όμως την ατυχία να τον γνωρίσω όταν είχε τη δουλειά του, το δικό του σπίτι, το αμάξι του, τα λεφτά του και όριζε μόνος του τη ζωή του.
    Μάλιστα τότε τον θαύμασα που σε τόσο μικρή ηλικία (23 τότε) είχε καταφέρει τόσα πολλά
    Και από τότε ζω με την ανάμνηση των πρώτων μηνών της σχέσης μας , όπου γνώρισα έναν άνθρωπο κοινωνικό, της παρέας, έξω καρδιά, του χαβαλέ και της υπερβολής, όχι ένα πιόνι της κάθε πονεμένης μανούλας...

Senior Member
    Aυτό είναι το πρόβλημα σου
    Δεν μπορείς να δεχτείς ότι έκανες λάθος επιλογή

Πρώτη φορά σου συμβαίνει να κάνεις κάτι λάθος σε οποιοδήποτε επίπεδο?

Ξέρεις,εντελώς ωμά θα σου πω λοιπόν, ότι είναι εγωιστικό αυτό.
    Πρέπει να δεχτείς ότι έκανες λάθος

Το ότι τον θαυμάζεις είναι πανέμορφο και μπράβο σου
    Αλλά στην πορεία είδες πως ήθελες και άλλα (και καλά έκανες και τα ήθελες) και δεν μπορεί να στα δώσει.Τι θα κάνεις?Θα πορευτείς με τις αναμνήσεις?

ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ δες τι γίνεται!

Σε καμμία περίπτωση δεν δίνουμε παρηγοριά στον άρρωστο πάντως.
    Που να γράψει και ο κρίνο την άποψη του...:D:D:D

Banned
    Άντε πάλι με τους \'ανάξιους\'. MDASK, ο άνθρωπος είναι απλά αταίριαστος με εσένα, με τις επιθυμίες σου, τους στόχους, τις προτεραιότητές σου.

Από την πλευρά σου αξίζει να αναρωτηθείς γιατί επένδυσες συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο που για τα δικά σου μέτρα, σου έδινε αυτά που είχες ανάγκη \'με το σταγονόμετρο\'. Μήπως τελικά έπαιξε πολύ μεγαλύτερο ρόλο η χαμηλή αυτοπεποίθηση, που κάθε χρόνο χειροτέρευε μιας και σε αγχώνει η ηλικία? Νομίζω είναι περιττό να σου πω ότι το άγχος και η βιασύνη είναι κακοί σύμβουλοι. Πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει ευτυχισμένες οικογένεις με ανθρώπους που γνώρισαν αρκετά μετά τα 30.

Να μην είσαι καθόλου σίγουρη για το αν θα ξανακάνει δεσμό. Είχα φίλη που προ 10ετίας έλεγε ακριβώς τα ίδια για τις \'στοιχειώδεις συνθήκες\' που δεν είχε στη σχέση με τον εστιάτορα φίλο, αυτός αμέσως μετά έκανε σχέση με μια φοιτήτρια που δεν είχε απαιτήσεις για παραπάνω χρόνο από τις 3 ώρες που λες την εβδομάδα και σήμερα είναι παντρεμένος με μια άλλη κοπέλα που εργάζεται κι αυτή στο μαγαζί και τα βρίσκουν μια χαρά.

Member
    Εχεις δίκιο Nora, δυστυχώς έχεις δίκιο...
    και εσύ marina
    πρέπει να το χωνέψω και πάνω απ\' όλα πρέπει να τα βρώ με μένα...
    Ντρέπομαι πολλές φορές για τις πράξεις μου...
    ντρέπομαι που έχω πέσει χαμηλά για μια αγάπη
    απλά για μένα είναι ύψιστο ιδανικό...

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα με Μαρίνα

Όλοι βρίσκουν κάποιον τελικά που να ταιριάζει περισσότερο με τα θέλω τους..
    Έτσι έλεγα και εγώ για έναν πρώην μου και έμπλεξε με μια πολύ μικρότερη μου, που δεν τον ζάλιζε και πολύ και έκανε την ζωή του, χωρίς πολλά πολλά.Πιστεύω ότι έπραξε σωστά.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ.Δεν ήταν για κάτι παραπάνω

Ηρέμησε και μην αγγχώνεσαι
    θα την βρεις την άκρη.
    Και κάτι άλλο τετριμένο...καλύτερα που γίνανε αυτά τώρα και ξέσπασες;)

Senior Member
    Το θέμα της ηλικίας μου, είναι λίγο πονεμένο.

κακώς! πολύ κακώς! δηλαδή η ζωή τελειώνει στα 30????μπορείς άνετα να αρχίσεις ξανά...!

Ξέρω σίγουρα πως δε θα έμενα σε μία σχέση που δε με ενδιαφέρει μόνο γιατί τελειώνουν οι επιλογές μου.

πολύ σωστα...αυτό να κάνεις.....μα τις απαντήσεις τις ξέρεις ήδη!!!!!!!

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με έχει κάνει να αισθανθώ υπέροχα, όσο ποτέ πριν, αλλά πάντα με το σταγονόμετρο.

αγάπη με το σταγονόμετρο....σαν κινέζικο μαρτύριο ακούγεται αυτό.....το μαρτύριο της σταγόνας!!!!!!!!!!!!

Πρέπει μετά να δεχτώ πως τελείωσε και ακόμα χειρότερα, πως επένδυσα συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο ανάξιό μου
    (Εδώ κλαίω!!!!!!! Ανάξιος ο άνθρωπός μου; ο Θεός μου; η μεγάλη αγάπη μου; δε μπορεί... δε γίνεται.... )

μπορεί και παραμπορει...trust me!

από την στιγμή που δεν πληρεί τις προυποθέσεις για να κάνεις μια οικογένεια μαζί του...τότε μην το κάνεις...αν και εσύ το ξέρεις καλύτερα απο εμάς...το ζεις...άρα ξέρεις πως έτσι δεν γίνεται προκοπή....μην σε αγχώνει ο χρόνος....
    ξέρεις αν αύριο συναντήσεις τον αγάπη της ζωής σου και ζήσεις μαζί του όλα αυτά που ονειρεύεσαι?
    δεν το ξέρεις...ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλλάσει η \"μοίρα\".....
    και να θυμάσαι πως καλύτερα τώρα...παρά μετά με ένα παιδί στην αγκαλιά να τα μαζεύεις και να χωρίζεις γιατί απλά δνε αντέχεις άλλο...!

Senior Member
    Για να ανέβουμε λίγο λέω εγώ εδώ μέσα!!

Που έχουμε ρίξει τους ευατούς μας στα πατώματα!

Μια χαρά παιδιά είμαστε!

Εγώ πάντως κάθε που στεναχωριέμαι, ψωνίζω τα καλύτερα και κάνω τις καλύτερες περιποιήσεις στον ευατό μου, ταξιδεύω και γενικώς ανανεώνομαι!

Μήπως να στεναχωριέμαι πιο συχνά?:D:D

Η αυτοπεποίθηση κάνει μπαμ από χιλιόμετρα και πάντα πιάνει!!Μην το ξεχνάτε!
    Και ποτέ μην στεναχωριέστε για ανθρώπους που σας πληγώνουν.

Senior Member
    Originally posted by Nora
    Που να γράψει και ο κρίνο την άποψη του...:D:D:D

έτσι και γράψει ο κρίνος......την βάψαμε!!! δεν μας γλιτώνει τίποτις!!!

Senior Member
    Prwsopika thewrw aparadektous tous xaraktirismous pou kaneis...
    Apo ki kai pera den mporw na sou apantisw giati exw diametrika antitheti apopsi apopsi gia tin agapi kai oute thebmazw anthrwpous gia to ean exun spitia i I.X. ... alla ean einai na prosthesw kati einai na sou episynaptw oti apo tin mia les ton apagapas kai to niazesai kai apo apo tin alli anaferese stin atyxia pou eixes gnwrizwntas ton ... afto gia mena mono agapi den legete ...

Senior Member
    Thessalo αυτό περί σπιτιών, δουλειάς κτλ τα είπε από την άποψη ότι τα κατάφερε σε μικρή ηλικία.δεν νομίζω ότι αποσκοπούσε αυτά γενικά

Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast