Results 136 to 150 of 153
-
26-01-2009, 11:42 #136
όλες αυτές οι μαλ...ς που σου είπε + αυτές που σου έλεγε παλιότερα πιστεύω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού σου σου έχουν φορτώσει ενοχές. Κατάφερε δηλ να σε ενοχοποιήσει. Αν πράγματι συμβαίνει έτσι, πάλεψε με τον εαυτό σου να τις ξεφορτωθείς. Η ενοχοποίηση είναι ύπουλο και δυνατό όπλο και η ενοχή πικρό συναίσθημα. Φταις γιατί έχεις θράσος, φταις γιατί σε έφαγε η ζήλεια, φταις γιατί σου άρεσαν τα λούσα, φταις, φταις.....Και ο μαμάκιας είναι κελεπούρι που το έχασες.... Τέτοιο κελεπούρι να σου λείπει.
- 26-01-2009, 11:59 #137
Originally posted by krino
Θα σου προτεινα να του στειλεις ενα τελευταια μυνημα αγαπης που να λεει οτι ακομα και αν δεν τα βρηκατε, χαρηκες που εζησες ωραιες στιγμες μαζι του και αυτες κρατας. Τελος οτι ελπιζεις να βρει τελικα κατι που να του ταιριαζει για την υπολοιπη ζωη.
Η αγαπη για ενα ανθρωπο δεν υπαρχει μονο οταν εισαστε μαζι αλλα για το αν ο ταδε ανθρωπος ειναι ευτυχισμενος εστω και αν εσυ δεν εχεις την παραμικρη συμμετοχη.
Αυτόν τον άνθρωπο τον λάτρεψα και θέλω μόνο το καλό του.
Ειλικρινά, δεν είχα καμία πρόθεση να φτάσουμε σε τέτοιες ανιπαραθέσεις. Με σφάζει η σκέψη πως εκείνος θα με μισήσει ή θα μείνει με μία πικρή ανάμνηση των όσων ζήσαμε μαζί.
Πιό πολύ όμως με ΣΦΑΖΕΙ , να σηκώσω εγώ το βάρος αυτού του χωρισμου! Εδώ τα έγραφα , ρε παιδιά! Πόσο χαμηλά έπεσα, πόσο παρακάλεσα, θυμάστε; Και να γυρίζει να μου λέει πως ΕΓΩ του κατέστρεψα τη ζωή; Ημουν εκεί να προσπαθήσω, ήμουν εκεί και του φώναζα πως για μένα είναι τα πάντα , τον καλούσα να τα βάλουμε κάτω να βρούμε τη χρυσή τομή. Ήμουν έτοιμη να κάνω θυσίες και συμβιβασμούς γιατί πίστευα σε εμάς, στη δύναμη της αγάπης μας. Εκείνος όμως δεν είχε διάθεση ούτε να έρθει σε μία απλή κουβέντα με την προοπτική επανασύνδεσης!!!!
Και το κακό ξέρεις ποιό είναι; Ακόμα και τώρα , παρόλο που με έχει αντιμετωπίσει τόσο άσχημα, αν έκανε την παραμικρή κίνηση να με διεκδικήσει, πάλι νομίζω θα γυρνούσα! Τόσο χαλί να με πατήσει θα γινόμουν για αυτόν τον άνθρωπο.
Πραγματικά, θέλω να κρατήσω μια εικόνα του με το όμορφο χαμόγελό του, αυτό που αγάπησα, αυτό που λάτρεψα, αυτό που μου γέμιζε τη ζωή!
Εχω ξαναπεί πως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω!
Ειλικρινά , ελπίζω να παραμερίσει ο θυμός του, να μπορέσουμε να κρατήσουμε ο καθένας για τον άλλο , την ομορφία που ζήσαμε και όχι όλη αυτή την ασχήμια!!!!!!
Δεν ξέρω αν μου κάνει καλό να τα θυμάμαι...
Όση ώρα τώρα γράφω, κλαίω ... ( είμαι και στο γραφείο)
26-01-2009, 12:09 #138
Μdask, το ότι είσαι στο γραφείο είναι ένας εξαίρετος λόγος να σταματήσεις να κλαις
Ο δεύτερος είναι ότι είμαστε εμείς εδώ και σου κάνουμε παρεϊτσα;)
Ο άνθρωπος αυτός σου βρήκε το κουμπί και στο πατάει συνέχεια μέχρι να χαλάσει
Λάτρεψες έναν άνθρωπο που σου έδινε ελάχιστα
Καιρός λοιπόν να σταματήσεις σιγά σιγά να ασχολείσαι με μια σχέση που τελείωσε και γιατί τελείωσε.
Γνώμη μου είναι να εστιάσεις στον ευατό σου και να δεις γιατί επέλεξες να είσαι με κάποιον που σου φερόταν έτσι, γιατί βγάζεις θυμό, γιατί μειώνεις τον ευατό σου, γιατί δεν έχεις αξιοπρέπεια...
Μόλις τα ξεκαθαρίσεις όλα αυτά, θα είσαι έτοιμη να μπεις και σε νέα σχέση αλλά πάνω από όλα θα αγαπήσεις τον ευατό σου και θα του φέρεσαι καλά.
26-01-2009, 12:17 #139
Μου λείπουν τόσο πολύ ρε Nora οι στιγμές μας μαζί...
Νιώθω τόσο μόνη μου... τόσο άδεια...
26-01-2009, 12:26 #140
Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά
Άσε τον ευατό σου να βιώσει όλη αυτή την κατάσταση.
Θα νιώσεις καλύτερα
26-01-2009, 12:35 #141
Γιατι μου το κανεις αυτο ρε MDASK διαβαζοντας οσα εγραψες θυμηθηκα τα δικα μου και με πηρε παλι απο κατω. Μου φαινεται ανιση η μαχη με τον εαυτο μου . Με πηρανε και μενα τα κλαματα ρε γαμωτο.
26-01-2009, 12:40 #142
το κλαμπ των χωρισμενων ειναι προ των πυλων....
26-01-2009, 12:51 #143
Originally posted by MDASK
Πιό πολύ όμως με ΣΦΑΖΕΙ , να σηκώσω εγώ το βάρος αυτού του χωρισμου!
- γιατι μονο εσυ??
που ξερεις τι σκεφτεται αυτος απο μεσα του???
Εεπιδη αντιδραει επιθετιοκα???
δεν λεει κατι αυτο.
Εδώ τα έγραφα , ρε παιδιά! Πόσο χαμηλά έπεσα, πόσο παρακάλεσα, θυμάστε; Και να γυρίζει να μου λέει πως ΕΓΩ του κατέστρεψα τη ζωή;
- και οι δυο καταστρεφετε την ζωη σας αν τουλαχιστον τρωτε τις σαρκες σας.
Ημουν εκεί να προσπαθήσω, ήμουν εκεί και του φώναζα πως για μένα είναι τα πάντα , τον καλούσα να τα βάλουμε κάτω να βρούμε τη χρυσή τομή. Ήμουν έτοιμη να κάνω θυσίες και συμβιβασμούς γιατί πίστευα σε εμάς,
- ναι οκ...
αλλα τελικα δεν τις εκανες.
Και καλως δεν τις εκανες μην παραμυθιαζεσαι.
στη δύναμη της αγάπης μας.
- η αγαπη δεν φτανει.
Πρεπει να εχετε και κοινους στοχους.
Εκείνος όμως δεν είχε διάθεση ούτε να έρθει σε μία απλή κουβέντα με την προοπτική επανασύνδεσης!!!!
- αφου δεν εχετε κοινους στοχους γιατι να ταλαιπωριεσται???
Και το κακό ξέρεις ποιό είναι; Ακόμα και τώρα , παρόλο που με έχει αντιμετωπίσει τόσο άσχημα, αν έκανε την παραμικρή κίνηση να με διεκδικήσει, πάλι νομίζω θα γυρνούσα!
- για να ξαναπλακωθειτε και να παιζεται αυτη η βιολα και μετα να παιρνεις χαπια....
Τόσο χαλί να με πατήσει θα γινόμουν για αυτόν τον άνθρωπο.
- κανενα χαλι δεν εγινες.
Ενα κομματι του εαυτου σου ηθελε να μεινει αξιοπρεπεις και καλα εκανε.
Πραγματικά, θέλω να κρατήσω μια εικόνα του με το όμορφο χαμόγελό του, αυτό που αγάπησα, αυτό που λάτρεψα, αυτό που μου γέμιζε τη ζωή!
- αυτο να κανεις΄.
Εχω ξαναπεί πως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω!
- για αυτο και το διαλυσατε...
επειδη πλεον δεν γνωριζοσαστε.
Ειλικρινά , ελπίζω να παραμερίσει ο θυμός του, να μπορέσουμε να κρατήσουμε ο καθένας για τον άλλο , την ομορφία που ζήσαμε και όχι όλη αυτή την ασχήμια!!!!!!
Δεν ξέρω αν μου κάνει καλό να τα θυμάμαι...
- οχι.
Όση ώρα τώρα γράφω, κλαίω ... ( είμαι και στο γραφείο)
- το κλαμα κανει καλο, εκτονωνεσαι.
Αν δεν υπαρχει προβλημα στο γραφειο ειναι οκ.
26-01-2009, 12:55 #144
Originally posted by mike1978
Γιατι μου το κανεις αυτο ρε MDASK διαβαζοντας οσα εγραψες θυμηθηκα τα δικα μου και με πηρε παλι απο κατω. Μου φαινεται ανιση η μαχη με τον εαυτο μου . Με πηρανε και μενα τα κλαματα ρε γαμωτο.
Και πήγαινα πολύ καλύτερα ρε γαμώτο...
Αναρωτιέμαι μόνο: θα περάσει ποτέ τελείως; ή θα μείνει απωθημένο και με κάθε ευκαιρία και αφορμή, θα έρχονται στην επιφάνεια ο πόνος και ένα αιώνιο \"γιατί\" να με βασανίζει;
Ξέρετε... γνώριζα μία οικογενειακή φίλη... είχε περάσει έναν μεγάλο έρωτα με άδοξο τέλος με κάποιον συγγενή της μητέρας μου...
Πέρασε βέβαια καιρός , και οι δύο παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια... Μου έχει μείνει όμως στο μυαλό η εικόνα της φίλης μας, που κάθε φορά που συναντιόταν με τη μητέρα μου, τη ρωτούσε με φανερή πικρία, τι κάνει ο θείος μου... αν είναι καλά, πως περνάει...
Φαινόταν μία ανεκπλήρωτη επιθυμία στο πρόσωπό της...
Φοβάμαι αυτή την προσκόλληση στο παρελθόν... φοβάμαι αν θα μπορέσω να κάνω την ειρήνη μου με τα απωθημένα και τα κατάλοιπα αυτής της σχέσης...
Είχα κάνει και με την προηγούμενη σχέση μου, όνειρα για κοινή ζωή με παιδιά , οικογένεια κλπ...
Αυτή τη φορά όμως, ήταν ... πως να το πω... η απόλυτη ολοκλήρωση αυτό που ονειρεύτηκα...
26-01-2009, 13:36 #145
Αυτή τη φορά όμως, ήταν ... πως να το πω... η απόλυτη ολοκλήρωση αυτό που ονειρεύτηκα...
Ηταν οντως η απολυτη ολοκληρωση μια σχεση οπου εσυ εγραψες πώς δεν επαιρνες τπτ? Οπου ενιωθες εγκαταλειψη?Οπου δεν επαιρνες ουτε χρονο, ουτε φροντιδα?Σε δευτερη μοιρα για τον συντροφο σου?Δανειζομαι δικα σου λογια.
Ηταν τελικα μια καλη σχεση ή ήταν μια σχεση \"ευκαιρια\" (με βαση τα οσα επενδυσες) για να γινει επιτελους πραγματικοτητα το ονειρο σου για οικογενεια κ παιδια?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
26-01-2009, 13:45 #146
Ναι θα περάσει. Χρειάζεται όμως εσύ να αποφασίσεις ότι δεν θα μπορούσατε να προχωρήσετε μαζί. Ενώ για εσένα φαίνεται σαν να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα, πέρα από το ότι ο ίδιος δεν θέλει. Σου είναι ξεκάθαρο ότι από κάποιο σημείο και μετά οι επιλογές σας και οι στόχοι σας άρχισαν να αποκλίνουν και δεν μπόρεσε να υπάρξει σημείο σύγκλισης? Αυτό είναι αρκετό για να λήξει η σχέση. Εξάλλου υποθέτω πως αυτό που ονειρεύτηκες θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν είχε απόψεις και συμπεριφορά που θα ΗΘΕΛΕΣ, όχι αυτά που πραγματικά είχε.
Νομίζω ότι χρειάζεται να σταματήσεις να ασχολείσαι με το αν τελικά υπάρχει προοπτική επανασύνδεσης ή όχι, αν τον επηρέασε η οικογένεια του ή όχι και όλα αυτά τα \'γιατί μου φέρθηκε έτσι\'. Και όσο για τα αντικείμενα...άσε τις ανταλλαγές ή τις αποστολές. Εξουσιοδότηση δεν σου ζήτησε? Το ρολόι και το σημείωμα στο CD τι τα ήθελες? Mην μπαίνεις σε καταστάσεις που τροφοδοτούν τη συναισθηματική φόρτιση. Για να γίνει όμως αυτό, επαναλαμβάνω, χρειάζεται να σταματήσεις να πιστεύεις ότι ίσως μπορείτε να συνεχίσετε μαζί.
26-01-2009, 14:28 #147
Originally posted by marina38
...για εσένα φαίνεται σαν να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα, πέρα από το ότι ο ίδιος δεν θέλει.
η αλήθεια είναι πως αυτό πίστευα. Πως αν θέλαμε και οι δύο, ΟΛΑ τα προβλήματα μπορούσαμε να τα λύσουμε. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις ίσως, αλλά άν θέλαμε και οι δύο ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΝ!
Σου είναι ξεκάθαρο ότι από κάποιο σημείο και μετά οι επιλογές σας και οι στόχοι σας άρχισαν να αποκλίνουν και δεν μπόρεσε να υπάρξει σημείο σύγκλισης? Αυτό είναι αρκετό για να λήξει η σχέση. Εξάλλου υποθέτω πως αυτό που ονειρεύτηκες θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν είχε απόψεις και συμπεριφορά που θα ΗΘΕΛΕΣ, όχι αυτά που πραγματικά είχε.
οχι απαραίτητα, δεν υπήρξε πάντα αντιδραστικός, υπήρχαν φορές που σκεφτόταν διαφορετικά, που αντιλαμβανόταν τόσο τις δικές μου ανάγκες όσο και τις δικές του και εκεί που φαινόταν να παίρνει μία απόφαση ή μία πρωτοβουλία, ερχόταν μία μάνα με κλάψα και ανημποριά, να του επιβάλλει την δική της άποψη για τη στάση που πρέπει να κρατάει κανείς στη ζωή...
Νομίζω ότι χρειάζεται να σταματήσεις να ασχολείσαι με το αν τελικά υπάρχει προοπτική επανασύνδεσης ή όχι, αν τον επηρέασε η οικογένεια του ή όχι και όλα αυτά τα \'γιατί μου φέρθηκε έτσι\'.
Και όσο για τα αντικείμενα...άσε τις ανταλλαγές ή τις αποστολές. Εξουσιοδότηση δεν σου ζήτησε? Το ρολόι και το σημείωμα στο CD τι τα ήθελες?
Εκτός από το ρολόι, τα υπόλοιπα μου τα είχε ζητήσει... ίσως ήμουν παραπάνω συναισθηματική από όσο χρειαζόταν, έχεις δίκιο...
Mην μπαίνεις σε καταστάσεις που τροφοδοτούν τη συναισθηματική φόρτιση. Για να γίνει όμως αυτό, επαναλαμβάνω, χρειάζεται να σταματήσεις να πιστεύεις ότι ίσως μπορείτε να συνεχίσετε μαζί.
Έχω πάψει να ελπίζω, αλήθεια σου λέω... όσο και να το θέλω μέσα μου, ξέρω πως δεν πρόκειται να συμβεί...
είπε πως δε μπορεί να με ακούει ( δεν κατάλαβα αν είναι από θυμό ή από το επώδυνο της ανάμνησης )
Και απάντησα πως θα τον πάρω γιατί νομίζω θα είναι καλύτερα και για τους δυό μας και αν δε θέλει να μην το σηκώσει, και \"να ξέρεις πως θέλω να σε θυμάμαι με αγάπη και όλη αυτή η ασχήμια δεν ταιριάζει σε αυτό που είχαμε\".
...Αν το σηκώσει!
... Θα του πω απλά πως δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες προστριβές, ας δεχτούμε και οι δύο μία πραγματικότητα χωρίς απαραίτητα να επιρρίψουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο.
Πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον διευκολύνω να με ξεπεράσει και όχι για να το κάνω πιό δύσκολο, αυτό ζητάω και από εκείνον.
Τέλος πως θα χαρώ να μάθω μια μέρα πως βρήκε έναν άνθρωπο να μοιραστεί τη ζωή του που μπορεί να σταθεί δίπλα του όπως δε μπορεσα εγώ...
26-01-2009, 14:51 #148
Ακολούθησα τη συμβουλή του krino, έστειλα μήνυμα πως θα του τηλεφωνήσω μόλις σχολάσω...
είπε πως δε μπορεί να με ακούει ( δεν κατάλαβα αν είναι από θυμό ή από το επώδυνο της ανάμνησης )
Και απάντησα πως θα τον πάρω γιατί νομίζω θα είναι καλύτερα και για τους δυό μας και αν δε θέλει να μην το σηκώσει, και \"να ξέρεις πως θέλω να σε θυμάμαι με αγάπη και όλη αυτή η ασχήμια δεν ταιριάζει σε αυτό που είχαμε\".
...Αν το σηκώσει!
... Θα του πω απλά πως δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες προστριβές, ας δεχτούμε και οι δύο μία πραγματικότητα χωρίς απαραίτητα να επιρρίψουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο.
Πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να τον διευκολύνω να με ξεπεράσει και όχι για να το κάνω πιό δύσκολο, αυτό ζητάω και από εκείνον.
Τέλος πως θα χαρώ να μάθω μια μέρα πως βρήκε έναν άνθρωπο να μοιραστεί τη ζωή του που μπορεί να σταθεί δίπλα του όπως δε μπορεσα εγώ...
καλα δεν στο ειπα ετσι ακριβως, αλλα τουλαχιστον μπηκες στο νοημα.
Ενα μυνημα χωρις συνομιλιες που να αποδιδει αυτο που λεγαμε πριν θα ηταν αρκετο.
Λαβε υποψη σου οτι η κατασταση ειναι αρκετα φορτισμενη για να υπαρχουν και διαλογοι.
ΥΓ....... ο πονος σου ειναι κατανοητος και σεβαστος απο ολους.
Γενικως οτι διαβαζεις εδω μεσα ειναι για να σε βοηθησει να πας ενα βημα μπροστα και να προχωρησεις μια ωρα αρχυτερα σε κατι καινουριο....
26-01-2009, 14:57 #149
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Επανέρχομαι να ενημερώσω για τις εξελίξεις...
Βλέπω μια αλλόκοτη συμπεριφορά και παρόλο που δε βλέπω ίχνος θετικής εξέλιξης, εντούτοις θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.
Αφού λοιπόν τελευταία φορά μιλήσαμε στο τηλ. και καταλήξαμε πως δεν έχει νόημα να συναντηθούμε να κουβεντιάσουμε ( αφού εκείνος είχε πάρει τις αποφάσεις του - θυμίζω - και θα ερχόταν στην κουβέντα όχι με διάθεση να τα ξαναβρούμε, αλλά \"επειδή του το ζήτησα\" ), μου είχε πει κιόλας τότε ( είχα ρωτήσει επι λέξη: \" τι θέλεις από εμένα; Θέλεις να σε παρακαλάω κανα μήνα ακόμα για να ικανοποιήσεις τον εγωισμό σου;\" ) δε θέλει τίποτα από μένα, θέλει μόνο να ξεχαστούμε και να το αφήσουμε πίσω... Πως εκείνος ήδη το είχε αφήσει πίσω κλπ.
Μετά από καμιά εβδομάδα, με πήρε τηλ και μου ζήτησε να του ετοιμάσω μία εξουσιοδότηση σχετικά με ένα θέμα του σπιτιού που νοικιάζαμε...
Έστειλε λοιπόν τον αδελφό του και με αφορμή αυτό, του έστειλα και εγώ κάποια αντικείμενα που μου είχε ζητήσει ( φωτογραφίες-cd κλπ) και μαζί και ένα ρολόι που του είχα κάνει δώρο στην αρχή της σχέσης μας και με τις \"ανταλλαγές\" αντικειμένων μου το είχε δώσει πίσω.
Σημειωτέον πως από τότε που είπαμε πως δεν έχει νόημα να βρεθούμε, δεν τον ξαναενόχλησα ΚΑΘΟΛΟΥ.
Οταν λοιπόν έλαβε το πακέτο, με πηρε τηλ. Ήταν θυμωμένος! Αρχισε να μου \"τη λέει\" επειδή του επέστρεψα το ρολόι, επειδή στο cd με τις φωτό του έγραψα τίτλο \" κάτι να θυμάσαι\" και μου έλεγε μεταξύ άλλων: \" Τέτοιες π...στιές έκανες πάντα και ...τώρα τι προσπαθείς; να βγεις από πάνω;\"
Ομολογώ ότι τα είχα χάσει! εν ολίγοις του \"την είπα\" και εγώ , πως περιμένω κάτι δικά μου πράγματα που του είχα ζητήσει και ακόμα δε μου έχει στείλει και ακόμα \" τι θέλεις τώρα από μένα; Έκανες τις επιλογές σου, συνέχισε τη ζωή σου και άσε με ήσυχη!
Εκείνος πάλι είπε \" θα σου πώ μια κουβέντα και δε θα σε ξαναενοχλήσω: Το σημερινό ήταν ή τελευταία δοκιμασία για σένα\"
Ειλικρινά ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ τότε... !!!!! Δεν συνέχισα όμως την κουβέντα , του το έκλεισα στα μούτρα!
Πέρασαν άλλες 2 εβδομάδες ( ίσως και περισσότερο ) χωρίς καμία επικοινωνία.
Την Πέμπτη λοιπόν του έστειλα μην. ( ευγενικά!) πως θέλω να τακτοποιήσει αυτό που του ζήτησα. Δεν πήρα απάντηση και Παρασκευή τον πηρα τηλ.
Με ύφος \" μου έχεις σφάξει τη μάνα\" μου μιλούσε ψυχρά και με θυμό, θα το τακτοποιήσει λέει μόλις βρεί χρόνο! Κλείνουμε το τηλ και ΑΜΕΣΩΣ παίρνω μήνυμα : \"ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ\"
Φίλοι μου για άλλη μία φορά τα έχασα!
Τον πήρα τηλ να του ζητήσω το λόγο , αλλά δεν το σήκωσε!
Του απάντησα πάλι \"ευγενικά\" πως δε νομίζω πως είναι θράσος να ζητάω τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ πράγματα, εξάλλου ότι μου ζήτησε εκείνος του το επέστρεψα.
Και εκείνος απάντησε: πάντα τις ίδιες ΜΑΛ....ΙΕΣ έλεγες!
Πιά με έχει κάνει έξω φρενών και αρχίζει ένας διάλογος μέσω μην. ( τον ξαναπήρα τηλ. να του τα πώ και να με ακούει αλλά δεν το σήκωνε!) όπου εκείνος ισχυριζόταν πως του κατέστρεψα τη ζωή γιατί δε μπορούσα να κάνω υπομονή και επειδή έχω μάθει στα λούσα και στην καλοπέραση ( ! ) , πως με έφαγε η ζήλεια (!) και διάφορα άλλα τέτοια.
Εγώ πάλι του είπα πως και εκείνον τον έφαγε η μιζέρια και το φουστάνι της μάνας του! ( το ξέρω πως είναι κακία αλλά δεν κρατήθηκα ), του υπενθύμισα πως εκείνος που έφυγε δεν ήμουν εγώ αλλά αυτός, και του ξαναζήτησα τα πράγματά μου...
Μεταξύ άλλων είπε πως θα τα πάρω όταν θέλει ΑΥΤΟΣ!
Με ταρακούνησε πολύ ψυχικά το επεισόδιο... με πήρε από κάτω ειλικρινά!
Η συμπεριφορά του είναι άθλια, το ξέρω, αλλά αυτό που με πειράζει ξέρετε ποιό είναι:
Αντιλαμβάνομαι ότι η συμπεριφορά του πηγάζει από πόνο που αισθάνεται! Δυστυχώς λοιπόν, διαπιστώνω, πως δεν του είχε τελειώσει το συναίσθημα ... Μόνο που διάλεξε τη μαμά του αντί για τη σχέση μας! Δεν είχε το σθένος να διεκδικήσει κάτι που τον γέμιζε!
Πόσο άδικο έχω εισπράξει από αυτή τη σχέση, πόσο έχω αναλωθεί στο πόσο όμορφα \" θα μπορούσαμε\" να είμαστε... Πόσο πονάει ακόμα ρε παιδιά...
Στεναχωριέμαι και για εκείνον, μα το Θεό σας το λεώ.
Νομίζω πως είχα βολευτεί καλύτερα , υποθέτοντας πως με είχε ξεπεράσει και βρήκε αφορμή τον καυγά μας για να το τελειώσει... Με τα νέα δεδομένα, πάλι με παίρνει από κάτω...
Εκλαιγα πάλι το σαββατοκύριακο... ( όχι στο ίδιο χάλι βέβαια αλλά... )
Αν με ρωτήσεις τώρα θα σου πω, ξέρω πως δεν έχω τίποτα να περιμένω... Δεν ελπίζω πως θα επαναστατήσει για να διεκδικήσει αυτό που θέλει...
Γιατί λοιπόν είναι η σκέψη μου ακόμα εκεί; Τι περιμένω να δω ή να ακούσω;
Εσείς πως τη βρίσκετε όλη τη συμπεριφορά του;
Η επιστροφή αντικειμένων, είναι μια αφορμή που βρήκατε ο ένας (δηλ. εσύ) για να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση ώστε να δεί αν έχει μια τελευταία ελπίδα επανασύνδεσης και ο άλλος (δηλ. εκείνος) για να μεταθέσει τις ευθύνες του αλλού εφόσον με την συμπεριφορά του, σου έδειξε την πόρτα εσύ την άνοιξες άρα αυτόματα έγινε \"επιλογή σου\".
Μην αυταπατάσαι λοιπόν ότι αυτή του η συμπεριφορά πηγάζει από τον πόνο. Η συμπεριφορά του αυτή πηγάζει από τον κωλοχαρακτήρα του, αυτόν που είχε και τις στιγμές που δεν μαλώνατε και που σου έλεγε \"Εγώ θα σε έχω γραμμένη όλη μέρα για την ταβέρνα κι άμα σ αρέσει!\".
Για μένα, άλλαξε τηλέφωνο και μη σώσεις και πάρεις ποτέ τα πράγματά σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήρες την ζωή σου μακριά από αυτόν τον άνθρωπο κι αυτό μετράει μόνο!
26-01-2009, 15:08 #150
Originally posted by aimilia
Η συμπεριφορά του αυτή πηγάζει από τον κωλοχαρακτήρα του,
εισαι απιστευτη!!!!!!!!!!!!
Σχολιαζεις ετσι ενα ανθρωπο που δεν εχεις γνωρισει ποτε μονο και μονο απο τα λεγωμενα της φιλης μας!!!!
Να δουμε τι θα ελεγες αν ο ανθρωπος αυτος ειχε δικαιωμα λογου εδω μεσα και αντι αυτου να λουζεται τα εξ αμαξης να μπορουσε να υπερασπιστει τον εαυτο του!!!!
Μερικες μερικες θα ηταν καλυτερο να αφησετε τους αφορισμους και να δειτε την ουσια του θεματος και οχι αυτο τα αισχρα δικαστηρια!
Ελεος δηλαδη.
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία