Σε πόσα ταμπλό το παίζει? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 68
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Θες να κανεις παιδάκια με καποιον που σε βλεπει σαν καβα; Το ξερεις οτι σημαντικότερο πραγμα για τα παιδάκια ειναι να βλεπουν τους γονεις τους αγαπημένους με σεβασμό ο ενας στον αλλο;
    Ναι πολύ σωστά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Να πας σε ένα γραφείο συνοικεσίων. Μέσα σε μερικούς μήνες θα έχεις παντρευτεί.
    Πήγα δεν έγινε τίποτα!!!Βλακείες είναι αυτά όλοι οι χάλια εκεί πάνε

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Πήγα δεν έγινε τίποτα!!!Βλακείες είναι αυτά όλοι οι χάλια εκεί πάνε
    Υπαρχει και το απλο σεξ χωρις δεσμευσεις που οι γυναικες βρισκουν εν αφθονια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Υπαρχει και το απλο σεξ χωρις δεσμευσεις που οι γυναικες βρισκουν εν αφθονια.
    Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο!!!

Senior Member
    Δηλαδή με αυτόν παραλίγο να κάνουμε σεξ με είδε γυμνή και κάναμε τα προκαταρκτικά Θα με είπε ******* ;

Γιατί , έκανες κάτι κακό;

Senior Member
    Δηλαδή με αυτόν παραλίγο να κάνουμε σεξ με είδε γυμνή και κάναμε τα προκαταρκτικά Θα με είπε ******* ;
    Γιατί να σε πει έτσι; Αν το έλεγε αυτός θα είχε πρόβλημα στο μυαλό του. Και γιατί μείνατε στα προκαταρκτικά;

Senior Member
    Όχι επειδή τα είχε και με την άλλη και έκανα πτι έκανα εγώ μαζί του

Senior Member
    Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο!!!
    αν δεν ψαχνεις κατι τετοιο, πρεπει να ασχολεισαι με ελευθερους. οι δεσμευμενοι , παντα θα σε εχουν για ξεπετα και μετα θα γυρνανε στην δικια τους.
    καλα, κι αφου φτασατε στα προκαταρκτικα, πως και δεν κανατε σεξ;
    κι οταν σου ειπε οτι ειναι ερωτευμενος με την δικια του, γιατι δεν τον ρωτησες γιατι χαμουρευοταν μαζι σου αφου δεν θελει αλλες;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν δεν ψαχνεις κατι τετοιο, πρεπει να ασχολεισαι με ελευθερους. οι δεσμευμενοι , παντα θα σε εχουν για ξεπετα και μετα θα γυρνανε στην δικια τους.
    καλα, κι αφου φτασατε στα προκαταρκτικα, πως και δεν κανατε σεξ;
    κι οταν σου ειπε οτι ειναι ερωτευμενος με την δικια του, γιατι δεν τον ρωτησες γιατι χαμουρευοταν μαζι σου αφου δεν θελει αλλες;;
    ...μάλλον ήτανε λίγο μπερδεμένος στην αρχή και ξεκαθάρισε στην πορεία εσύ τι πιστεύεις?

Μην το λες αυτό Ρέμεντυ δεν βλέπουμε τόσα έργα που οι δεσμευμένοι τελικά παίρνουν(παντρεύονται ) την ξεπέτα τους όπως λες και εσύ!

Senior Member
    ...μάλλον ήτανε λίγο μπερδεμένος στην αρχή και ξεκαθάρισε στην πορεία εσύ τι πιστεύεις?

Μην το λες αυτό Ρέμεντυ δεν βλέπουμε τόσα έργα που οι δεσμευμένοι τελικά παίρνουν(παντρεύονται ) την ξεπέτα τους όπως λες και εσύ!
    στα εργα, ομως...
    στην πραγματικοτητα, ειναι πολυ μικρο το ποσοστο που θ αφησει την γυναικα του για την ξεπετα.

μπορει να μην ηταν καθολου μπερδεμενος, αλλα να ηθελε να κανει μια ξεπετα/δοκιμαστικο. αυτο πιστευω..
    δεν μου ειπες ομως γιατι δεν εγινε το σεξ, αφου φτασατε σε αυτην την φαση.

Senior Member
    στα εργα, ομως...
    στην πραγματικοτητα, ειναι πολυ μικρο το ποσοστο που θ αφησει την γυναικα του για την ξεπετα.

μπορει να μην ηταν καθολου μπερδεμενος, αλλα να ηθελε να κανει μια ξεπετα/δοκιμαστικο. αυτο πιστευω..
    δεν μου ειπες ομως γιατι δεν εγινε το σεξ, αφου φτασατε σε αυτην την φαση.

Δεν ήθελα εγώ! Αυτός μου έλεγε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου όπως και με την Μένια κλπ όταν κάναμε φάση αυτά γιατί μετά μου είπε την άλλη μέρα δεν αγαπώ εσένα την Μένια αγαπάω.

Το θέμα όμως είναι γιατί ερωτεύτηκε την Μένια και όχι εμένα αφού εμένα με γνώρισε πρώτη αλλά με την Μένια το κάνανε πιο μπροστά . Η Μένια ήτανε πιο γρήγορη δηλαδή. Δεν ξέρω τι έκανα λάθος αν του καθόμουν εγώ πρώτη λες να ερωτευόταν εμένα? Να ξέρω για να μην το κάνω σε άλλη περίπτωση αυτό. Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει.

Senior Member
    Καλός μπαγλαμάς είναι κι αυτός... Αυτός να πηδήξει ήθελε, εσύ γιατί πιστεύεις ότι βλακεία σου λένε και την παίρνεις κυριολεκτικά; Δηλαδή αυτός τώρα ήταν ερωτευμένος από το λύκειο μαζί σου και καλά και μόλις πήγε να γίνει κάτι και δεν του βγήκε γύρισε στην άλλη και χαζομάρες. Μην αφήνεις τον κόσμο να σε δουλεύει βρε δελφίνι, αφού λες ότι θες κάτι σοβαρό, ασχολήσου μόνο με σοβαρές περιπτώσεις, μην χάνεις το χρόνο σου με μλάκες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Καλός μπαγλαμάς είναι κι αυτός... Αυτός να πηδήξει ήθελε, εσύ γιατί πιστεύεις ότι βλακεία σου λένε και την παίρνεις κυριολεκτικά; Δηλαδή αυτός τώρα ήταν ερωτευμένος από το λύκειο μαζί σου και καλά και μόλις πήγε να γίνει κάτι και δεν του βγήκε γύρισε στην άλλη και χαζομάρες. Μην αφήνεις τον κόσμο να σε δουλεύει βρε δελφίνι, αφού λες ότι θες κάτι σοβαρό, ασχολήσου μόνο με σοβαρές περιπτώσεις, μην χάνεις το χρόνο σου με μλάκες!
    Ναι έτσι είναι δεν την καθόλου σοβαρή περίπτωση και ότι έλεγε μάλλον ψέματα

Senior Member
    Επειδή είμαι άντρας και δε γνωρίζω... Όταν μια γυναίκα το κάνει με δεσμευμένο χωρίς να θέλει κάτι παραπάνω από αυτόν, την ώρα που το απολαμβάνει αισθάνεται ότι είναι ξεπέτα ή κάτι άλλο;

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast